2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Merhaba, bebeğiniz ne kadarlık. Biz bir yaşını geçtik hâlâ geçmedi
32 günlük daha yolun başındayız maalesef
Anladım tamam çok teşekkür ediyorum

çok teşekkür ederim açıklama için. size de çok geçmiş olsun. benden testleri devlet hastanesi doktoru istedi zaten ama bunların hepsini değil. tsh, alt, ast bunların hepsi normal değerlerde. sadece bilirubin yüksek çıktı.

Ben o dönem diyetten önce bu damladan da kullandım ama işe yaramadı. Bebeğin gazı alerjik besinler tamamen kesilince rahatladı. Doktora göründünüz mü? Diyeti genisletebilir. Zor geliyor başta ama her bez açtığınızda ne göreceğim korkusundan kurtulmaya, bebeğin rahatlamasına kesinlikle değiyor. Sağlık ve kolaylık diliyorum

Allah razı olsun valla sayende teşekkür ederim kendi adıma geceye iyi başlıyorum
Burada iyi kötü herşeyi paylaşmayı, sizlerle konuşmayı çok seviyorum iyiki varsınız kızlar
Ah canım benim senden de hepimiz birbirimize destek oluyoruz, yalnız olmadığımızı görüyoruz ki bu psikolojik açıdan çok rahatlatıyor. Yoksa dışarı baksan, instagrama baksan herkes süper rahat. Tüm bu destek ve kız kardeşlik için ben de çok teşekkür ederim

Ay bi de benim baya kanamam başladı, yani adet gibi günde 4-5 ped değiştirtmiyor ama yine de 2-3 değişiyorum ve baya kırmızı. Adet mi oldum ki daha 40'ım çıkmadı

Dogdugunda ilk yuzustu yatardi asla sevmiyor simdi .

Billirubin yüksek çıktığında tekrar gördü mü sizi bizimkisinde bu testler istendiğinde değer 10 çıkmıştı ve 20 günlüktük 1 aylıkken gittiğimizde 5.5’du. Belki de sizinki artık düşüşe geçiyordur o nedenle detaylı incelenmesine gerek yoktur.

Aslında değil hsftada 1-2 kez kusması oluyo ben evhamlanıyorum galiba ya kusarsa diye. Sizinki mantıklıymış ben de öyle yapayım.

owlll O ozlemem D derya32 Gaz durumları ve keyifleriniz nasıl kızlar? İnşallah hepimiz için mis gibi günlerin başlangıcı bir akşam ve gece olur
Gazla alakalı bizde cok degişiklik yok ama keyfi yerinde bu aralar. Uykusuna engel lluyor gaz bizim.sabah kalktıktan akşam 6 civarına kadar arada uyuyor ama kuş uykusu gibi 3-5 dk uyuyor ıkınmaktan devam ettiremiyor bir sekilde cıkarıyor ama cıkarttımca yerine yenisi geliyor gazın sanki , bitmiyor mübarek Bir iki akşamdır 6-7 gibi biraz uzun ve rahat uyuyor uzun dediğim 1,5 saat civarı onun da ilk yarım saati ıkınmakla geciyor o esnada elimle sallıyorum nunayı hep fln. Aksam 10la 12 arası da ara ara uyuyor kolayca kucakta ama yine gazdan devam ettiremiyor. 12-1 gibi gece uykusuna geciyoruz gece 3-4 gibi kalkıyor emip geri uyuyor 6-7 gibi kalktıgında uyuyamıyor tam 2 saat gaz cıkartmakla ugrasıyoruz. Ama cok aglamıyor bizimki cok sükür. Benim derdim huzurlu ve uzun uyuyaması su an. Konuşunca sürekli gülüyor dinliyor. Kendi halinde keyfi iyiyse 10 dkka falan durmaya başladı. Güneşli günler cok yakındır inşallah umudum var

En son eşin seni ters çevirip sallıyordu dönsün diye şimdi gülüyor mu 2 aylık oldunuz neredeyse inşallah gaz sorununun da sonu yakındır keyfinin yerinde olmasına çok çok sevindim, aglamamasina. Ben o aglamalardan çok kötü olmuşum meğer, sürekli kucakta durması emmesi falan gözüme gelmiyor. Seninki durmaya başladıysa benim minnoş da yakında durursa biraz biraz yemek işi de biraz düzene girer belki, eşim de çok yoruldu ve bunaldı. 1.5 saatlik uyku da güzel bence, dediğin gibi bizim uykular da kuş uykusu.

Bilmiyorum da maşallah işler iyiye gitmeye, yola girmeye başladı sanki ufak ufak. Önümüzdeki aya kadar kim bilir daha neler olur kendimizi bırakmayalım

Ya o 1.5 saatin yarısı zaten sallayarak uyutma sonrasında da başından ayrılamıyorun korkudan ha uyandı ha uyanıcak diye manyak oldum diken üstündeyim. İnş yavas yavas artarsa gün içinde huzurlu Uyudugu uykular rahat ederiz. Simdi cocuklar da evde ya bnm onlar da idare ediyor aglama krizleri olmazsa senin kız da sen yemek yapana kadar oyalar onu canım bir sekilde. Benim 5 yas bile oturuyor yanına sallıyor sohbet ediyor gecen oyle o sallarken dusa girip cıktım bile bu sabah da kendi fotolarını gösteriyordu bak sen de böyle büyüceksin diye anlatıyordu
Ay sallama işi vardı dimi yaa bak işte unuttum gitti, insan herseyi unutuyor bugünler de gececek gidecek bebeler rahatlıcak biz rahatlıcaz unutucaz inş zorlu günleri

Ay bi de benim baya kanamam başladı, yani adet gibi günde 4-5 ped değiştirtmiyor ama yine de 2-3 değişiyorum ve baya kırmızı. Adet mi oldum ki daha 40'ım çıkmadı
Benim de 40 a yaklaştıgımda kanamam artmıştı sonra 42. Günde falan bitti tamamen lekelenme bile kalmadı. Adet değilsir daha lohusa kanaması

Benim de 40 a yaklaştıgımda kanamam artmıştı sonra 42. Günde falan bitti tamamen lekelenme bile kalmadı. Adet değilsir daha lohusa kanaması
Doktorla konuştum da halk arasında 40 adeti denen bi şey var, 5 günü aşarsa veya yoğunluğu artarsa haberleşelim şu an bi sıkıntı yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…