2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Bebeğinizi ne sıklıkla sırtüstü yatıyorsunuz? Alt değişme kıyafet değişme hariç. Ben neredeyse hiç yatıramıyorum kafasında şekil bozukluğu olacak diye çok korkuyorum biraz uzandırsam 10.dakika da boğazına takılıyor boğuluyor her seferinde kalbim ağzıma geliyor ya sorun benim bebe de mi anlamadım. Asla onu sırtüstü yatarak odada tek bırakamıyorum. Yan yatıyorum hoş o zaman da boğulduğu oluyor. Yatağı mı çok düz anlamadım sizler hafif eğreti reflü yatağı tarzı mı kullanıyorsunuz yatakları?

Ne takılıyor boğazına yeni beslenmediyse, kusuyor mu

bilemiyorum ki haftaya rengi hala sarı gelirse gözüme götürücem doktora. gidince sorarım bunları da

Bizim dün çekildi bezin sağ cirtini açıp sağı çekti. Onu kapattı sol cirti açıp solu çekti. Yan çevirerek çekiyor bu arada bezi kirli degildi ama olsaydı da görünmezdi. Ben nolur nolmaz her türlü çantayı yanımda taşıyorum ama

A Anladım ben tamamen çıkarabilirler diye düşündüm. Yani illa temiz bez koyarız ama oraya gidene kadar yolda yapabilirler teşekkür ederim

Genellikle sırt üstü yatiyor kafası yanlarda oluyor. Ya da yüz üstü yine yanlarda kafası. Ben hiç yan yatirmiyorum sanırım

Genellikle sırt üstü yatiyor kafası yanlarda oluyor. Ya da yüz üstü yine yanlarda kafası. Ben hiç yan yatirmiyorum sanırım
Evet kafası yan oluyor ama yine boğuluyor ben reflüsü olduğunu düşünüyorum doktora soracağım çok sık ağzına gelmesi tuhaf uzun süre de emmiyor ki beş dakika felan midesi aşırı küçük o zaman

Bizimde 13 e cikmisti ilk gunler sonra dustu. 40.gundeyiz yuzu ve gozu sari hala ama bir ay kontrolumde doktor bedeninde yok sıkınti degil dedi ölcmedi

B
Bizimde 13 e cikmisti ilk gunler sonra dustu. 40.gundeyiz yuzu ve gozu sari hala ama bir ay kontrolumde doktor bedeninde yok sıkınti degil dedi ölcmedi
Aynısı gözde ve yüzde varla yok arası. Doktor üç aya kadar sürebilir dedi. Hepimizin ki geçer inşallah demek artma ihtimali pek yok korkum hep o yöndeydi geçmeyince

Kız siz hangisine gidiyorsunuz? Ben ankaradayım. İyi mi gittiğiniz doktor?

Benimki sevi bebe reflü yatagı kuzum. Düz zemine pek yatırmadım.

Ben de Ankara’dayım hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Benimde bebeğim bugün ara ara öksürüyor ya hastalık mı bulaştı acaba korktum göğsünü falan yağladım ağız mendilini ütüleyip koydum umarım hastalık olmaz

Hamilelik sonrası sivilce sorunu yaşayan var mı? Benim çenem inanılmaz sivilcelendi, böyle kırmızı sis. Yüksek ihtimalle hormonal ama ne yapmam gerek bilmiyorum. Valla oturdum ağlıyorum şu an, sabahtan akşama resmen 3 yeni sivilce çıktı. Aynı sorunun yaşayan ve çözüm bulan varsa lütfen yardımcı olsun

Kız siz hangisine gidiyorsunuz? Ben ankaradayım. İyi mi gittiğiniz doktor?
Ben de Ankara’dayım hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Kızlar burada bahsettiğim doktor çocuk gastroenteroloji uzmanı, alerji için. Yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum ama yine de yazayım. Gazı üniversitesi çocuk gastroenteroloji bölüm dalı başkanı Buket Dalgıç. İnanılmaz bir hekimdir, kimsenin ihtiyacı olmasın ama varsa da çok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…