Ne takılıyor boğazına yeni beslenmediyse, kusuyor muBebeğinizi ne sıklıkla sırtüstü yatıyorsunuz? Alt değişme kıyafet değişme hariç. Ben neredeyse hiç yatıramıyorum kafasında şekil bozukluğu olacak diye çok korkuyorum biraz uzandırsam 10.dakika da boğazına takılıyor boğuluyor her seferinde kalbim ağzıma geliyor yasorun benim bebe de mi anlamadım. Asla onu sırtüstü yatarak odada tek bırakamıyorum. Yan yatıyorum hoş o zaman da boğulduğu oluyor. Yatağı mı çok düz anlamadım sizler hafif eğreti reflü yatağı tarzı mı kullanıyorsunuz yatakları?
bilemiyorum ki haftaya rengi hala sarı gelirse gözüme götürücem doktora. gidince sorarım bunları daBugün 44. Gün halen çok az da olsa sarılığı var bizde hiç yatış yapmadık yüksek değil diye ama bi türlü de gitmedi. İki saatte bir emziriyorum ama gitmedi acaba kaldıkça bebeklere bi zararı var mı bide korkum tekrardan yükselir mi acaba yoksa olduğu gibi mi kalır
Sürü takılıyor. Beslenmesinden yarım saat felan geçmiş oluyor genel de hemen üstüne değil acaba reflü mu var diye düşündüm fazla ağzına geliyorNe takılıyor boğazına yeni beslenmediyse, kusuyor mu
Bizim dün çekildi bezin sağ cirtini açıp sağı çekti. Onu kapattı sol cirti açıp solu çekti. Yan çevirerek çekiyor bu arada bezi kirli degildi ama olsaydı da görünmezdi. Ben nolur nolmaz her türlü çantayı yanımda taşıyorum amaKalça ultrasonu çektiren anneler. Hastaneye giderken yedek kıyafet bez götürüyorum ama arabada bırakıyorum taşımak hem zor hemde nefret ediyorum açıkcasıultrason çıplak mı çekiliyor yani bezi çıkarmamız gerekir o an bezi kirlenmiş se odaya yanımızda bi bez bi ıslak mendil götürmeye fayda var diye düşünüyorum sizler nasıl yaptınız. Araba da bırakırsam yine öyle bi durum da mağdur olmayayım cevaplarsanız sevinirim
Valla benim 45 gunluk oldu daha kotuye gidiyor10-15 güne değişecek senin kızım huyu suyu ( iyi anlamda ) bak gör. Derya dediydi dersin
Ben giydirmiyorum canım. Üzerini çok ortmuyorum terlemiyor. Kalkınca da once aynı odada biraz vakit geçiriyoruz. Emzirme alt değiştirme. Sonra çıkıyoruz.Uyanınca hani üşür mü diye dedim anam yeni kalkınca
Anladım ben tamamen çıkarabilirler diye düşündüm. Yani illa temiz bez koyarız ama oraya gidene kadar yolda yapabilirlerBizim dün çekildi bezin sağ cirtini açıp sağı çekti. Onu kapattı sol cirti açıp solu çekti. Yan çevirerek çekiyor bu arada bezi kirli degildi ama olsaydı da görünmezdi. Ben nolur nolmaz her türlü çantayı yanımda taşıyorum ama
Genellikle sırt üstü yatiyor kafası yanlarda oluyor. Ya da yüz üstü yine yanlarda kafası. Ben hiç yan yatirmiyorum sanırımBebeğinizi ne sıklıkla sırtüstü yatıyorsunuz? Alt değişme kıyafet değişme hariç. Ben neredeyse hiç yatıramıyorum kafasında şekil bozukluğu olacak diye çok korkuyorum biraz uzandırsam 10.dakika da boğazına takılıyor boğuluyor her seferinde kalbim ağzıma geliyor yasorun benim bebe de mi anlamadım. Asla onu sırtüstü yatarak odada tek bırakamıyorum. Yan yatıyorum hoş o zaman da boğulduğu oluyor. Yatağı mı çok düz anlamadım sizler hafif eğreti reflü yatağı tarzı mı kullanıyorsunuz yatakları?
Evet kafası yan oluyor ama yine boğuluyor ben reflüsü olduğunu düşünüyorum doktora soracağım çok sık ağzına gelmesi tuhaf uzun süre de emmiyor ki beş dakika felan midesi aşırı küçük o zamanGenellikle sırt üstü yatiyor kafası yanlarda oluyor. Ya da yüz üstü yine yanlarda kafası. Ben hiç yan yatirmiyorum sanırım
Bizimde 13 e cikmisti ilk gunler sonra dustu. 40.gundeyiz yuzu ve gozu sari hala ama bir ay kontrolumde doktor bedeninde yok sıkınti degil dedi ölcmediBugün 44. Gün halen çok az da olsa sarılığı var bizde hiç yatış yapmadık yüksek değil diye ama bi türlü de gitmedi. İki saatte bir emziriyorum ama gitmedi acaba kaldıkça bebeklere bi zararı var mı bide korkum tekrardan yükselir mi acaba yoksa olduğu gibi mi kalır
Aynısı gözde ve yüzde varla yok arası. Doktor üç aya kadar sürebilir dedi. Hepimizin ki geçer inşallahBizimde 13 e cikmisti ilk gunler sonra dustu. 40.gundeyiz yuzu ve gozu sari hala ama bir ay kontrolumde doktor bedeninde yok sıkınti degil dedi ölcmedi
Kız siz hangisine gidiyorsunuz? Ben ankaradayım. İyi mi gittiğiniz doktor?Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ankara'da yaşıyorsanız bizim gittiğimiz doktoru yazayım.
Belirtiler geçmiyorsa bir şeyler daha eklenmesi gerek olabilir ama en iyi doktor bilir. İyi doktor bulmak da zor olabiliyor gerçi. Yediklerinizi bir takip etseniz, hangileri alerjen sınıfında diye. İlk aklıma kuruyemiş geldi mesela, dana eti olabilir.
Benimki sevi bebe reflü yatagı kuzum. Düz zemine pek yatırmadım.Bebeğinizi ne sıklıkla sırtüstü yatıyorsunuz? Alt değişme kıyafet değişme hariç. Ben neredeyse hiç yatıramıyorum kafasında şekil bozukluğu olacak diye çok korkuyorum biraz uzandırsam 10.dakika da boğazına takılıyor boğuluyor her seferinde kalbim ağzıma geliyor yasorun benim bebe de mi anlamadım. Asla onu sırtüstü yatarak odada tek bırakamıyorum. Yan yatıyorum hoş o zaman da boğulduğu oluyor. Yatağı mı çok düz anlamadım sizler hafif eğreti reflü yatağı tarzı mı kullanıyorsunuz yatakları?
Ben de Ankara’dayım hangi doktora gidiyorsunuz acabaSiz hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ankara'da yaşıyorsanız bizim gittiğimiz doktoru yazayım.
Belirtiler geçmiyorsa bir şeyler daha eklenmesi gerek olabilir ama en iyi doktor bilir. İyi doktor bulmak da zor olabiliyor gerçi. Yediklerinizi bir takip etseniz, hangileri alerjen sınıfında diye. İlk aklıma kuruyemiş geldi mesela, dana eti olabilir.
Kız siz hangisine gidiyorsunuz? Ben ankaradayım. İyi mi gittiğiniz doktor?
Kızlar burada bahsettiğim doktor çocuk gastroenteroloji uzmanı, alerji için. Yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum ama yine de yazayım. Gazı üniversitesi çocuk gastroenteroloji bölüm dalı başkanı Buket Dalgıç. İnanılmaz bir hekimdir, kimsenin ihtiyacı olmasın ama varsa da çok iyidir.Ben de Ankara’dayım hangi doktora gidiyorsunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?