2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Zaten bahsettiğim en uzun aralıklar gece benim için. Gündüz her meme en az saat başı uyarılıyordur. Benim yavru sürekli memede. İşte böyle bir uyarıya daha çabuk dolması gerekir bence

Zaten bahsettiğim en uzun aralıklar gece benim için. Gündüz her meme en az saat başı uyarılıyordur. Benim yavru sürekli memede. İşte böyle bir uyarıya daha çabuk dolması gerekir bence
Seninkinin midesine göre doluyordur o daha 25 günlük gözüküyor küçük midesi ona göre dolar memelerde

Gergin olmaması birşey göstermez diyor osman Gönülal. Süt olgunlaşması oluyormuş. İlk zamanalardaki gerginlik olmuyormuş. Bi sağ bakalım
Emzirme danışmanları da zamanla o sertlik gider mastit vs yoksa zaten sürekli sert olmaz meme, meme terbiye oldukça emdikçe gelir diyodu. Ama o durumda da benim sağ terbiyesiz bi meme

bebişi iki aya yaklaşan analar sizinkiler gülmeye laftan anlamaya falan başladılar mı ya bizimki iki gündür gözünü gözüme dikip dinliyor sanki ama o kadar

Kızlar ya benim bebe 3-4 saat emmese sıkıntı etmiyor vermeye calisinca memede ağlıyor. Emzik tutmuyordu hiç, şu 1-2 haftadır phlips aventinkini öyle böyle haififten tutuyor önlükle önden ittirirsem anca tutuyor. Emzikten sonra başladı gibime geliyor bu memede ağlama olayı. Emzik meme reddi yapar mi sizce

Seninki 3 aylık mı oldu. Bu arada emzik sonradan meme reddi yapmaz diye biliyorum hani doğar doğmaz verseydin belki o risk vardı ama bebek artık memeden süt geldiğini biliyor ondan yapmaz atak dönemidir veya mide gazı çok oluyordur ondan ağlayabilir

bebişi iki aya yaklaşan analar sizinkiler gülmeye laftan anlamaya falan başladılar mı ya bizimki iki gündür gözünü gözüme dikip dinliyor sanki ama o kadar
47 günluk oldu bebegim yani gülüyor ama kendi kendine beni anladığından değil bence. Gözünü dikip laf dinleme bizde de var 1 haftadır. Başka da bir güncelleme gelmedi henüz

Benimki 40 ından sonra gülmeye başlamıştı bana şimdi iyice açıldı tepki veriyor her konuşmadan sonra gülmeler veya heyacanlanmalar oluyor

Kızlar Osman gönülal yaşamın 6. Haftasinda bebek sosyal gülümseme yapmalıdır diyor .biz 6. Haftayı bitirdik hala bilinçli bi gülümseme yok siz ne durumdasınız?

Kızlar Osman gönülal yaşamın 6. Haftasinda bebek sosyal gülümseme yapmalıdır diyor .biz 6. Haftayı bitirdik hala bilinçli bi gülümseme yok siz ne durumdasınız?
Biz de 7. Haftaya gidiyoruz ama refleks olarak gülüyor. 2 3. Ayda oluyor diye biliyorum sosyal gülümsemeyi

Benim okuduğum kitapta 2. Ayın sonuna kadar sosyal gülme yapılır diyor. Belki bir iki haftaya gelecektir güncelleme size. Zaten 8. Haftadan sonra da bir iki hafta geç erken olabilir bence.

Biz birinci ayı bitireceğiz bu hafta. Gözle kısa süreli takip başladı, benim sesimi duyunca sakinleşiyor, beni tanıyor gibi ve yakından bakınca yüze direk bakıyor artık. Bize gelen güncellemeler bunlar.

6. Hafta güncellemesi

Eklentiler

• IMG_1476.png
    197,8 KB · Görüntüleme: 31
Bak bıda 4. Hafta

Eklentiler

• IMG_1477.png
    200,8 KB · Görüntüleme: 32
Derya biz de 46 günlük olduk ama hala en az yarım saat emiyor ya, neden olur bu biliyor musun? Dışarıda emziremiyorum ben uzun sürdüğü için
Ya bence cocuguna göre degişiyor o canım sizinki de normal bizimki de. Benim süt tazyikli ve cok geliyor cocuk da ona uyum sagladıgı için artık mecburen hızlı ve yangından mal kacırır gibi içiyor cabucak hallediyor işini. Cocuklarımın 3ü de öyleydi

buralar çok

ben de eczaneyi aradım sabah üç damla akşam üç damla verebilirsin dedi
Yani bilmiyor da sallıyor gibi geldi bana bu kadar gazlı cocuga 6 danla günde ne yapar. Her emmeyle gazlanıyor bu cocuklar. Ben basta 4 damla verdim sonra 6 sonra 8e cıkardık hala daha woaa harika cok fayda gördük diyemiyorum biraz rahatlattı ama gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…