- 26 Eylül 2024
- 1.205
- 1.675
- 48
Zaten bahsettiğim en uzun aralıklar gece benim için. Gündüz her meme en az saat başı uyarılıyordur. Benim yavru sürekli memede. İşte böyle bir uyarıya daha çabuk dolması gerekir benceKız olur mu öyle mahvoluruz öyle ama süt hiç bitmiyor ne kadar içerde içsin öyle düşün benim geceden sabaha kalkınca taş gibi oluyor memeler gece beslense dahi 2-3 saate oluyor oda uykudayken daha çok üretildiği için heralde ama gün içinde hiç öyle olmuyor
Yok ya zannetmiyor , hadi olsun 40-50 max yani ama o kadarda mideleri yok benceBana da öyle dedi yes, 150 alması imkansız bence
Benim de kaşımi biyigimi aldirmam lazim mesela derdim bu yapamadimBen çıkmıyorum, karnı aç olmasa da emmek istiyor devamlı. Cesaret edemiyorum o yüzden, saçımı kestirmem lazım mesela, başarılar diliyorum kendime
Seninkinin midesine göre doluyordur o daha 25 günlük gözüküyor küçük midesi ona göre dolar memelerdeZaten bahsettiğim en uzun aralıklar gece benim için. Gündüz her meme en az saat başı uyarılıyordur. Benim yavru sürekli memede. İşte böyle bir uyarıya daha çabuk dolması gerekir bence
Kız seninki 2 aylık olmuş yaSeninkinin midesine göre doluyordur o daha 25 günlük gözüküyor küçük midesi ona göre dolar memelerde
Gergin olmaması birşey göstermez diyor osman Gönülal. Süt olgunlaşması oluyormuş. İlk zamanalardaki gerginlik olmuyormuş. Bi sağ bakalımBenim memeler her zaman gergin olmuyor ya sütlenmiyo mu ki? Gece veriyodum mama ben vermiyim madem
Emzirme danışmanları da zamanla o sertlik gider mastit vs yoksa zaten sürekli sert olmaz meme, meme terbiye oldukça emdikçe gelir diyodu. Ama o durumda da benim sağ terbiyesiz bi memeGergin olmaması birşey göstermez diyor osman Gönülal. Süt olgunlaşması oluyormuş. İlk zamanalardaki gerginlik olmuyormuş. Bi sağ bakalım
Seninki 3 aylık mı oldu. Bu arada emzik sonradan meme reddi yapmaz diye biliyorum hani doğar doğmaz verseydin belki o risk vardı ama bebek artık memeden süt geldiğini biliyor ondan yapmaz atak dönemidir veya mide gazı çok oluyordur ondan ağlayabilirKızlar ya benim bebe 3-4 saat emmese sıkıntı etmiyor vermeye calisinca memede ağlıyor. Emzik tutmuyordu hiç, şu 1-2 haftadır phlips aventinkini öyle böyle haififten tutuyor önlükle önden ittirirsem anca tutuyor. Emzikten sonra başladı gibime geliyor bu memede ağlama olayı. Emzik meme reddi yapar mi sizce
47 günluk oldu bebegim yani gülüyor ama kendi kendine beni anladığından değil bence. Gözünü dikip laf dinleme bizde de var 1 haftadır. Başka da bir güncelleme gelmedi henüzbebişi iki aya yaklaşan analar sizinkiler gülmeye laftan anlamaya falan başladılar mı yabizimki iki gündür gözünü gözüme dikip dinliyor sanki ama o kadar
Benimki 40 ından sonra gülmeye başlamıştı bana şimdi iyice açıldı tepki veriyor her konuşmadan sonra gülmeler veya heyacanlanmalar oluyorbebişi iki aya yaklaşan analar sizinkiler gülmeye laftan anlamaya falan başladılar mı yabizimki iki gündür gözünü gözüme dikip dinliyor sanki ama o kadar
Biz de 7. Haftaya gidiyoruz ama refleks olarak gülüyor. 2 3. Ayda oluyor diye biliyorum sosyal gülümsemeyiKızlar Osman gönülal yaşamın 6. Haftasinda bebek sosyal gülümseme yapmalıdır diyor .biz 6. Haftayı bitirdik hala bilinçli bi gülümseme yok siz ne durumdasınız?
Benim okuduğum kitapta 2. Ayın sonuna kadar sosyal gülme yapılır diyor. Belki bir iki haftaya gelecektir güncelleme size. Zaten 8. Haftadan sonra da bir iki hafta geç erken olabilir bence.Kızlar Osman gönülal yaşamın 6. Haftasinda bebek sosyal gülümseme yapmalıdır diyor .biz 6. Haftayı bitirdik hala bilinçli bi gülümseme yok siz ne durumdasınız?
6. Hafta güncellemesiKızlar Osman gönülal yaşamın 6. Haftasinda bebek sosyal gülümseme yapmalıdır diyor .biz 6. Haftayı bitirdik hala bilinçli bi gülümseme yok siz ne durumdasınız?
Bak bıda 4. HaftaBenim okuduğum kitapta 2. Ayın sonuna kadar sosyal gülme yapılır diyor. Belki bir iki haftaya gelecektir güncelleme size. Zaten 8. Haftadan sonra da bir iki hafta geç erken olabilir bence.
Biz birinci ayı bitireceğiz bu hafta. Gözle kısa süreli takip başladı, benim sesimi duyunca sakinleşiyor, beni tanıyor gibi ve yakından bakınca yüze direk bakıyor artık. Bize gelen güncellemeler bunlar.
Hangi uygulama bu beybiBak bıda 4. Hafta
Ya bence cocuguna göre degişiyor o canım sizinki de normal bizimki de. Benim süt tazyikli ve cok geliyor cocuk da ona uyum sagladıgı için artık mecburen hızlı ve yangından mal kacırır gibi içiyor cabucak hallediyor işini.Derya biz de 46 günlük olduk ama hala en az yarım saat emiyor ya, neden olur bu biliyor musun? Dışarıda emziremiyorum ben uzun sürdüğü için
Yani bilmiyor da sallıyor gibi geldi banaburalar çok
ben de eczaneyi aradım sabah üç damla akşam üç damla verebilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?