Bez numarası küçük geliyor olabilir miBen bez bağlayamıom sanırım ya. Primanın aktif vebek ve premium çare olanı da sızdırdı. Belinden sızdırıyor. Sıkı sıkı da kapatıyorum yan kulaklarını. Nasıl tepeden çıkıyor anlamadım.
günde kaç kere kullanıyorsun DeryaŞ
oruncın tarif ettiği gibi yapıyom ben de. Bir tık fayda gördüm gibi sanki ben salı gününden beri kullanıyorum.
pipisi yukarı doğru kalıyor olabilir miBen bez bağlayamıom sanırım ya. Primanın aktif vebek ve premium çare olanı da sızdırdı. Belinden sızdırıyor. Sıkı sıkı da kapatıyorum yan kulaklarını. Nasıl tepeden çıkıyor anlamadım.
Bi süre hepimiz için zor olcak maalesef sonra yatarlar yan yanaBiz de öyle sayılırız işte evet, gündüzleri de kahvaltı yaparken falan mecbur yatak odasına koyuyorum yine sürekli arkama bakmaktan bişi yiyemiyorum, 10dk sonra açıyorum hemen kalan zamanlarda da dolanıyor evde biz bebeğin yanında olduğumuz için. Geceleri de halletsek bi
Hiç anlamıyorum ama Bantları daha ortada birleşiyor. Küçük değildir diye düşünüyorum. Heralde o bantların arasının açılması gerekiyor küçülmesi için?Bez numarası küçük geliyor olabilir mi
Olabilir bak o. Zaten daha çözemedim, altını açtığımda fıskıye çalışıyor. Bir arkadaşım pipisine ılık ıslak pamuktan koy dedi, öyle yapıyorum, yine de fıslatıyor aradapipisi yukarı doğru kalıyor olabilir miben elimle yavaşça aşağı doğru düzeltiyorum öyle koyuyorum bezi
Evet bant arası açılınca küçük diyorlar. Bez numarası küçükken bizim de sızdı bir de sleepy uzun süre kalınca sızdırmıştı ama sende neden sürekli sızma problemi oluyor anlayamadım ki çiçeğimHiç anlamıyorum ama Bantları daha ortada birleşiyor. Küçük değildir diye düşünüyorum. Heralde o bantların arasının açılması gerekiyor küçülmesi için?
Ah bir bilsen kuşum. Bugün molfix deniyorum ama sanki benim bağlama şeklimden gibi geliyor. Beceremiyor olabilirim.Evet bant arası açılınca küçük diyorlar. Bez numarası küçükken bizim de sızdı bir de sleepy uzun süre kalınca sızdırmıştı ama sende neden sürekli sızma problemi oluyor anlayamadım ki çiçeğim
Üst üste gelmesi gerekiyormuş ortada yan yana durmasından ziyade, öyle mi seninkiHiç anlamıyorum ama Bantları daha ortada birleşiyor. Küçük değildir diye düşünüyorum. Heralde o bantların arasının açılması gerekiyor küçülmesi için?
Yok şöyle oluyor. Bantları üst üste mi koycakmışım demekÜst üste gelmesi gerekiyormuş ortada yan yana durmasından ziyade, öyle mi seninki
Ben çıkmıyorum, karnı aç olmasa da emmek istiyor devamlı. Cesaret edemiyorum o yüzden, saçımı kestirmem lazım mesela, başarılar diliyorum kendimeKizlar sadece emzirenler arkadaslar disari nasil cikiyorsunuz vallahi ben cikamiyorum sutumu sagayim desem sonraki emzirmeye yetmiyor ne yapicam bilemedim
Ay bulamadım bi video izlemiştim büyük beden beze geçmeniz gerektiğini nasıl anlarsınız diye. Eğer üst üste gelmiyosa geçebilirsiniz diyodu bilemedim ben senin bez işini çözemedim dnfnYok şöyle oluyor. Bantları üst üste mi koycakmışım demek
Ya 8 kere maksimum diyor ama o kdar olmuyor gün içindeki emzirmelerimde vermeye calışıyorum gece emzirirken veremiyorum valla. 6 oluyordur heraldegünde kaç kere kullanıyorsun Derya
Aynen bende üst üste koyuyorum yoksa taşar kesinlikle bir küçüğüde bacakları aşırı sıkıyordu kıpkırmızıydı 2 numaradayız biz şuan o bile az sıkıyor öyle olması lazım heraldeYok şöyle oluyor. Bantları üst üste mi koycakmışım demek
Benim memeler her zaman gergin olmuyor ya sütlenmiyo mu ki? Gece veriyodum mama ben vermiyim madem
Kızlar bizim kırkımız çıktı
Aynen öyle diyor gece yatırmasından önce vermek daha iyi olabilir. Sen mesela mama verdin ya en az 4 saat emmez ilk emzirmeden sonra dolmuyor mıBenim memeler her zaman gergin olmuyor ya sütlenmiyo mu ki? Gece veriyodum mama ben vermiyim madem
Memeden sonra 2 mamadan sonra 2.5 saate acıkıyor ya benimki. Bugün başka bi topicte mi okudum hatırlamıyorum mama ağır gelir mama veriyosanız 4 saatte 1 verin anca acıkır diyodu da benimki çabuk acıkıyor demek :/ ama yok sol meme hiç sertleşmiyor benim sağı bazen 2 kere veriyorum yumuşamadığı için 4 saat yani ama sol aynı yumuşaklıkta kalıyor. Sağayım bi ara süt mü bitti kiAynen öyle diyor gece yatırmasından önce vermek daha iyi olabilir. Sen mesela mama verdin ya en az 4 saat emmez ilk emzirmeden sonra dolmuyor mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?