- 12 Temmuz 2022
- 24.963
- 3
- 89.394
- 528
Alamaz tabiki aylık kontrolünde ne çıktı kilosu götürdünüz mü3 gün önce bebeği tarttık bi de bugün tarttık. 450 Gr almış görünüyor. İmkansız bence günde 150 Gr alamaz bi bebek yani. Ama kv bi sevindi Allah'ım inşallah almıştır diyor. İnşallah almamıştır dedim. 3 günde 450 gr alan 1 ayda 5 kg mı alcak buna sevinilir mi deli midir nedir sabah sabah. Boyu öyleymiş osu öyleymiş erkek çocuğuymuş babası 4500 doğmuş öf
Yarın canım kontrolü. Günde 150 Gr alıyosa orda bi sorun vardır yani neyine sevineyim bununAlamaz tabiki aylık kontrolünde ne çıktı kilosu götürdünüz mü
3 günde 450 mümkün değildir sanırım ya. Boşuna sevinmesin kV3 gün önce bebeği tarttık bi de bugün tarttık. 450 Gr almış görünüyor. İmkansız bence günde 150 Gr alamaz bi bebek yani. Ama kv bi sevindi Allah'ım inşallah almıştır diyor. İnşallah almamıştır dedim. 3 günde 450 gr alan 1 ayda 5 kg mı alcak buna sevinilir mi deli midir nedir sabah sabah. Boyu öyleymiş osu öyleymiş erkek çocuğuymuş babası 4500 doğmuş öf
Mümkünse de sağlıklı değildir zaten gigantizm falan diyor3 günde 450 mümkün değildir sanırım ya. Boşuna sevinmesin kV
Biz bebo kedi ben yatıyoruz ama şöyle bizim kedi gece bir yatar sabah kalkar. Bir de teması sevmiyor ayak ucumuza yatar hep o yüzden hiç kısıtlama getirmedim sadece bir kere alt açmak için yatağa koyduğumda bebek olduğunu farketmediği için yatağa çıkıcam diye üzerine atladı onda bir kalbime indi. Ne benim kucağıma gelir ne başkasının günde bir iki sevdirmek in gelir o yüzden rahatım ama gece hareketli ve temas seven bir kedi olsa ben de beklerdim sanırım.Kedili analar, bebişin olduğu odaya alıyor musunuz kedoyu gece uyurken? Bizim bebo salonda uyuyor yatak odası soğuk diye ama alıcam yatak odasına artık. Ama yatak odasında da kedi bizimle yatıyor hep. Kıyamıyorum çıkarmaya ama üstüne yatar falan diye de korkuyorum geçen beşiğine atladı bebenin üstüne. Yanında falan yatsa dert etmem kılında tüyünde değilim de üstüne yatar ezilir ağırlığıyla diye korkuyorum
Hangi damlakızlar eşim şu damladan almış eczaneden ama nasıl kullanıldığını sormamışkullanan var mı? her süt alımında damlatın yazıyor yetişkinler için mi yani anlamadım
Bizimki de bi kere kucağıma atladı öyle emzirirken fark etmemişti bebeği. Bi de beşiğine atladı işte o da uyucaktı bence kötü bi şekilde atlamadı çünkü. Ama üzüldümBiz bebo kedi ben yatıyoruz ama şöyle bizim kedi gece bir yatar sabah kalkar. Bir de teması sevmiyor ayak ucumuza yatar hep o yüzden hiç kısıtlama getirmedim sadece bir kere alt açmak için yatağa koyduğumda bebek olduğunu farketmediği için yatağa çıkıcam diye üzerine atladı onda bir kalbime indi. Ne benim kucağıma gelir ne başkasının günde bir iki sevdirmek in gelir o yüzden rahatım ama gece hareketli ve temas seven bir kedi olsa ben de beklerdim sanırım.
ayyy foto koymamışımHangi damla
Yok yok bebiş için, sütünü bi kaşığa az bişi damlatıp içine bundan damlatıyosun ya da mama içiyosa mamanın içine. Kasım analarından okudumdu çok memnundu herkes inşallah fayda görürsünayyy foto koymamışımkafa gitti
inşallahh canım çok teşekkür ederimYok yok bebiş için, sütünü bi kaşığa az bişi damlatıp içine bundan damlatıyosun ya da mama içiyosa mamanın içine. Kasım analarından okudumdu çok memnundu herkes inşallah fayda görürsün
Burası da zifiri karanlık ya ben de yarın çekiceminşallahh canım çok teşekkür ederimaylık foto çwkemedim bugün çekilmez bir adam oldu bizim bebe
Teşekkür ederimEvet yapıyor.
oruncın tarif ettiği gibi yapıyom ben de. Bir tık fayda gördüm gibi sanki ben salı gününden beri kullanıyorum.ayyy foto koymamışımkafa gitti
Benim ilk ay cocuk nerdeyse yarım saatte bir emiyordu o zamanlar cıkması cok zor olurdu zaten ev dışında bir yere gitmediydim bebeyle. Simdi aralıkları daha uzun bir yere varmadan arabada emziriyorım bazen ben. Dün akşam yemege gittik dışarı ilk defa bebişle süt sagdım aldım yanıma totalde 2 saat kadar kalmışız dışarda hava cok kötüydü sütü de cok sagmışım zaten yetti. Gecen hafta avmye gtmiştik eşim magazada birsey deniyecekti bakım odasına gtmeye üsendim giyinme kabininde emzirdim meselaKizlar sadece emzirenler arkadaslar disari nasil cikiyorsunuz vallahi ben cikamiyorum sutumu sagayim desem sonraki emzirmeye yetmiyor ne yapicam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?