2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Garmastan denedin mi
Yok cano sırayla ilerliyorum. Dün silikon uç ve hametan almıştım. Silikon ucu zaten kabul etmedi hametanı deniyorum şimdilik. Yarına kadar biraz hafifleme olmazsa acısında garmastan alacağım. Sende var mı krem? Açıldıktan sonra ne kadar sürede kullanılmalı yazıyor? 6 ay mı 12 ay mı?

Bana doktor günde 3-4 madecasol sür, onu silip bebeğe ver dedi. Lansonish kullan hep, onu silmene gerek yok dedi. outoffit
Madecassol da almıştım denemedim ama meme uçlarında denerim bugün canım. Bir hametan bir madecassol sürerim. Lansinoh zaten hep kullandım ben de ona rağmen tahriş oldu yine de

Yok ben favorilerime eklemiştim çok beğeniliyor diye ama almamıştım. En iyi gelen bu diyorlar bilmiyorum ama

Evde çok hareketli olma en azından ilk 3-4 gün sadece yat bence. Ayaklarının şişi biraz geç iner ama ayakta durmak ağrıları artırıyor. Bebeği de sen indirip kaldırma versinler hep kucağına. Emzirme yastığın varsa onu koy ondan destek al. Ben 3. gün itibariyle korse kullandım bana aşırı iyi geldi varsa korsen deneyebilirsin bir iki gün daha bekleyip. Ağrı kesici olarak parolu 3 kez alabiliyorsun günde çok mu tesirli dersen hayır ama işte psikolojik olarak iyi gelir belki Başka ağrı kesici ne verir doktorun bilemiyorum istersen onu da kullanabilirsin. Evdeki ağrı kesiciler her türlü hafif kalıyor ve biraz ağrı acı hissediliyor gün gün iyi olursun canım inşallah

Sağol kuzum çok sağol, ekran görüntüsü aldım yazdıklarını. Şuan biraz kaygılıyım eve geçmek için. İyi geldi

Ağrı kesici için gün verdi mi şu kadar kullan diye

Yok ben favorilerime eklemiştim çok beğeniliyor diye ama almamıştım. En iyi gelen bu diyorlar bilmiyorum ama
Ya biraz iş işten geçince her şey aynı sürede tesir edermiş gibi geliyor bana da. Garmastan da alsam mucize yaratmayacak sanki bu saatten sonra. Zamanla iyi olacak düzelecek.
Memeleri de anlıyorum 15 yıldır küçük küçük olan organ hamilelikte 1 birim büyüdüyse 10 günde bir anda 10 birim büyüdü. Derisi gerildi uçları büyüdü falan kolay değil yani nasıl çatlamasın

Şimdi gidip baktım da bunun işaretini göremedim Bu yara işi bitip gidecek zaten, öyle üç ay beş ay bir olay değil. Acırken acıyor tabii ki ama çok yakında geçecek

Sağol kuzum çok sağol, ekran görüntüsü aldım yazdıklarını. Şuan biraz kaygılıyım eve geçmek için. İyi geldi
You can do it baby
Duşu ne zaman ve ne şartlarda alabileceğini öğren canım, duş da aşırı iyi gelen bir durum. Sıcak suyu başından boynundan omuzlarından aşağı tut bir süre. O esnada elinle de memelerine masaj yap yukarıdan aşağı yönlü. Sıcak su ve masaj sütün gelmesini en tetikleyen şey bana göre. Benim o zaman çoğaldı sanki. Ayaklarının altına da biraz yüksek bir yastık koyarsın ödemlerinin daha kolay inmesi için o şekilde uzanırsın.

Şimdi gidip baktım da bunun işaretini göremedim Bu yara işi bitip gidecek zaten, öyle üç ay beş ay bir olay değil. Acırken acıyor tabii ki ama çok yakında geçecek
İnşallah canım inşallah
Başımdaki ağrıya da 12 saat oldu ya neredeyse benle uyuyup benle uyanıyor. Sağ gözüm başımın tümden sağ tarafı çok ağrıyor. Boynuma inmiş hatta artık sanki En güçlü ağrı kesici ne alabiliriz ki? Dün iki kez parol aldım yok gram tesiri yok

Ağrı kesici için gün verdi mi şu kadar kullan diye
Ağrın oldukça alabilirsin onu ya gün vermedi bana. Mesela parolun üzerinde ağrı ve ateş oldukça kullanınız, geçtiğinde ilacı bırakın yazıyor. Ben evde ağrı kesici pek kullanmadım zaten ilk günler. Denedim baktım hiçbir yerime iyi gelmedi en azından ilaç içmeyeyim dedim

Bana mutlaka 6 saatte bir iç ağrın olmasa da çünkü içmezsen ağrın olur dedi, ben çıktığımdan beri içiyorum yani gece herhalde 10 kere falan uyanıyorum ilaçlar için, olmadı bırakayım ben de Emin olamadım çünkü

Bana da dediler canım işe yarasa içerdim de ama ben fayda görmedim elimdeki ilaçlardan. Dayanabilir durumdaysan bence de bırak ilaç sonuçta bunlar ne kadar masum olabilir. Arveles mi kullanıyorum demiştin?

Bana da dediler canım işe yarasa içerdim de ama ben fayda görmedim elimdeki ilaçlardan. Dayanabilir durumdaysan bence de bırak ilaç sonuçta bunlar ne kadar masum olabilir. Arveles mi kullanıyorum demiştin?
6 saatte bir parol 12 saatte bir arveles. Alarmlara bak gece de böyle

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin Ben de paroldan başka bilmiyorum ama böyle durumlarda iki tane aynı anda aldığım oluyordu. Bilemiyorum ne kadar doğru

Hiç ilaç kullanamadığım zaman ayaklarımı sıcak suya koymayı denemiştim, o da bir parça işe yaramıştı.

Amin inşallah canım Ben de duşa girip sıcak suyun altında durmayı bir düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…