2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Sağol çiçeğim. Sen nasılsın son durum ne?
Oje sürme bu arada. Beni daha önceki ameliyatlarımda çok sıkı uyarmışlardı kesinlikle oje sürme diye. Allah korusun ters bir durum olursa tırnakların morarma durumu vs takip ediliyormuş. Sürsen bile çıkartmanı isteyebilirler değmez uğraştığına boşver. Ya da en azından sorup da sür sürmek istersen de.

Çok teşekkür ederim canım doktora sorup deneyeyim bestlak ı arastırdım ama sahtesi çok fazla üretilmiş dağıtılmıs güvenemedim . Haklısın söylediklerinde

sezaryen olan arkadaslar gobekler ne alemde? hamile gobegi gibi devam benim
Ben foti yüklemiştim. 10 günde indi sanki tamamen canım. İlk gün 5 aylık hamile gibiydim. Gün gün azaldı. Bak şöyle şimdi.

Eklentiler

• IMG_5854.jpeg
    52,9 KB · Görüntüleme: 71
Harika bilgiler çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim harika oldu kaydettim yazdıklarını

Ben de cok tereddut edip yanımda asetonla gittim silmenize gerek yok dediler

Çok teşekkür ederim canım doktora sorup deneyeyim bestlak ı arastırdım ama sahtesi çok fazla üretilmiş dağıtılmıs güvenemedim . Haklısın söylediklerinde
Ben de eczaneden alacağım bunları, daha pahalı evet ama güvenilir en azından risk almak istemiyorum. O takviye genelde işe yarıyormuş

Ben kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yaşamadık meme+ mama takviyesi olarak gidiyoruz

kizlar bebekler yataginda uyuyormu benimki koyar koymaz uyanip tekrar kucak istiyor. bir tek babjorn ana kucaginda birsz daha iyi gunduz hep orda yatti. gece yatagina koyuyorum emzirip ama ne mumkun hic yatasi yok orda

Selam beybi

1.Ben de baş ağrısı olmadı hafif bi sersemlik vardı. Bacaklarını falan hissetmediğin için sancı sızı olmuyor henüz. 2 saat hissiz bir şekilde saskinlikla bebekle ugrasacaksin hemen emzirtmeye calisiyolar.
2.Çok kan oluyor ben yukardaki aynadan gördüm havlu gibi bişey koydular ustume hep kandı
3.Eşin bebekten anlamıyorsa kesinlikle annen kalsın. Bebekle çok sınırlı ilgilenebilirsin. İlk gün ilk adımlardan sonra bile kalkmak çok zor. Annemle delirdik biz Ruya hiç uyumadı.
4.İlk gün benim tüm teyzem halam dayimlar oğulları 30 kişi geldiler. Doğumdan cikar cikmaz hepsini kovdu hemşireler sonra tek tek eve geldiler. Doğumda yanımda olmak istediler ama doğumdan sonra odaya kalabalık almadılar.
5.Ben bir güzel maşa full makyaj ojeli gittim jsjshs problem olmadı.
6. Mamayı aldırdılar bize. Hiç kaşık biberon alma. Biz şırınga alıp üstten ağzına döktük minik minik memedeyken. Bir de silikon gogus ucu aldirdilar benim gogus uclarim kuculdu ilk sutu verdikten sonra. Mamajoonunkini aldı eşim çok işime yaradı.
7.Benim uyuşukluğum 1 saat sonra geçti hemşire çok erken geçti dedi. Herkese göre degisiyor bence. Tamamen gecmesi 4 saati buluyor.
8. 45 dakika sürdü ameliyat. 15 dk.da beboyu cikarip fotomuzu cekip onu giydirmeye goturduler. Beni de yarım saatte diktiler.

kizlar bebekler yataginda uyuyormu benimki koyar koymaz uyanip tekrar kucak istiyor. bir tek babjorn ana kucaginda birsz daha iyi gunduz hep orda yatti. gece yatagina koyuyorum emzirip ama ne mumkun hic yatasi yok orda
Bizimki tüm gün reflü yatağında uyuyor gece o yatakla beraber beşiğe koymamıza rağmen biliyormuş gibi uyanıyor. Beşiği asla sevmedi. Ya da sessizliği mi sevmiyor bilemiyorum gündüz çok rahat çocuk gece olunca ayarları bozuluyor. Şu an emiyor mesela oysa bir saat olmamıştı emeli. Salondayız ışığı ve tv’yi kapattım şak uyandı. Çözeriz yakında bi kendimize gelelim de.

benimkide gunduz iyi gece surekli emiyor

Girme benim profilim küfür ürettiriyo otomatik vfhvgg
Orange kardeş. Hemen profilini stalkladım ve herkes kocanı vs eleştirmiş. Eleştiriler haklı ama uzaktan akıl vermek herkese kolay o yüzden millet sayıp dökmüş fakat kimse sana" Sakın ola ki yuvanın yıkılmasına müsade etme" dememiş. O yüzden ben de bunu yazma ihtiyacı duydum. Eşinle aranı bu kadının kötü etmesine kati suretle müsade etme ve aileni koruma altına al. Eşine de ona ihtiyacın olduğunu açıkça söyle çünkü var. Sen güçlüsün vs diye gaza getiriyorlar burada ama sevip evlendiğin yeni bebiş yaptığın kocan o senin ve siz artık çekirdek ailesiniz. Problemleri aşıp birbirinize sarılın ve birbirinizi koruyun, kimseciklerin size "boşan ayrıl" demesine müsade etmeyin.

Ayy sağol anam, dikkat et dediğin bir şey var mı veya kesin al dediğin?

benimkide gunduz iyi gece surekli emiyor
Memelerim iyi durumda olsa yine neyse de bu durum beni çok fazla zorluyor. Bugün başım da çatlıyor ya. Hamilelik boyunca baş ağrısı neydi unutmuştum resmen zonkluyor şu an parol aldım ve her zamanki gibi hiçbir işe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…