- 26 Şubat 2024
- 5.966
- 6.156
- 113
Doktorum da bekleyelim dedi neyse ki. Peki kanaman falan oldu mu hiç? Olabilir korkma dedi ama korkmamak ne mümkün20. Haftalarda oldu benim de erken farkedildi 3 ayrı doktora gittim detaylı zamanı atıl hoca bile çıkar yukarı dedi. Ama çıkmadı. Sanırım çıkması ya da sonradan aşağı inmesi öngörülebilir bir şey değil çok herkesin çıkar dediği çıkmadığı gibi son dakika da inebiliyor demek ki. Evet çok iyi yanları var ne çatı ne açıklık muayenesi yapılmadan suni ile doğuma başlamıştım hiç alttan bakılmadanama bekle tabi ki 39 a kadar ben ve bir iki kişi hariç herkesin çıktı çünkü. En azından için rahat eder.
Avent’e şans vermedi mi hanımefendi ajfksksIkisini de bibs ve browns
Onu henuz acmadimAvent’e şans vermedi mi hanımefendi ajfksks
Hee herkesin farklı işte bende o yüzden doktora sormadan kremleri sürmedim bizimki bebek egzamaya dönük kaslarında kuruma başladı çünküYok yok bu egzema diil belli kuruluk da yok zaten. Toksik eritemmiş yenidıganda olur gecermiş
Bence dene avent’i ya, emzik alsınlar lütfen tüm tuşlara basardım ben olsamOnu henuz acmadimiade etsem mi yok msa denesemmi ? Kimisi de bakkal emzigi al diyo bakkal mi kaldi anacim nereden bulucam onu
Kız daha kaç gün oldu da emzirme düzeni bekliyorsunBirde analar bir şey soracağım emzirme düzeniniz nasıl. Bizim karman çorman bazen 2 saatte bir bazen saatte bir bazen yarım saatte bir. Dakika olarakta bazen 5 dk bazen 10 bazen 15 doğru mu hiç bilmiyorumyarın kontrol var sarılık olur diye korkuyorum bir bilinmezlik var ne doğru ne yanlış bilmiyorum
Gelmek istediği, Allahın nasip kısmet ettiği zaman sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahAmiin hepimizin. Kız sen naptın bu arada beynim karman çormanblocked in mesajları gördüm ama sen ne yaptın hiç bilmiyorum
Fatoş bebeOnu henuz acmadimiade etsem mi yok msa denesemmi ? Kimisi de bakkal emzigi al diyo bakkal mi kaldi anacim nereden bulucam onu
Benim 37de yani geçen hafta 4 kiloydu, gerçekte kaç olduğunu yarın öğreneceğim nasipseBebişleri tombiş olan analar, 37.haftada kilosu kaçtı hatırlıyor musunuz?eelifeylull @outfit
Ahshfjsjdjshdjs offff yiğidime bak sen, adına yakışır bir cüsseBenim 37de yani geçen hafta 4 kiloydu, gerçekte kaç olduğunu yarın öğreneceğim nasipse
Ndnshshsjs ay inşallah 3900 falandır ya 4 kilo üstü olunca tetkik yapılıyor falan dediler bi korktumAhshfjsjdjshdjs offff yiğidime bak sen, adına yakışır bir cüsse
Yapısaldır bence ya, ayrıca yanılma payı da fazla. Sağlıklı olsun yeter. Plesenta previaymışım ben de son dakika golü attı benim kız, bir normal doğum arzusu daha kursakta kaldı sjfksksksNdnshshsjs ay inşallah 3900 falandır ya 4 kilo üstü olunca tetkik yapılıyor falan dediler bi korktumşuan bütün gerginlikler bende toplandı gibi hissediyorum ndjdjd
Negatif etkilenmiyorum olabilecek birşey bunlar tüm ihtimalleri değerlendirip epidurale baştan yüklenirim diyorumNegatif etkilememişimdir inşallah ama o gün gelen başka kadınlarda vardı sesler geliyordu 6 7 saatte doğurdular benimki esktrem bir durum oldu. Seninki kolayca olur inşallahbebiş istediği zaman geliyor sanırım yani denedim bende biliyorsun ama işe yaramamıştı.
Gece nasıl uyucazNdnshshsjs ay inşallah 3900 falandır ya 4 kilo üstü olunca tetkik yapılıyor falan dediler bi korktumşuan bütün gerginlikler bende toplandı gibi hissediyorum ndjdjd
Oldu o haftalarda maalesef. Ama bebeği etkileyen bir kanama olmadığı için hiç korkma. Mercan zaten kocaman. Küçük olmasına rağmen doktor ikna etmişti bebeği etkilemediğini. Ben doktor son haftalar acaba sezaryen yapmak için mi hala aşağıda diyordum ama doğum sırasında anladım çok da normal diye ısrar etmenin anlamı olmadığınıDoktorum da bekleyelim dedi neyse ki. Peki kanaman falan oldu mu hiç? Olabilir korkma dedi ama korkmamak ne mümkün
Ay hadi sağlıkla gelsin bebekler.Kız daha kaç gün oldu da emzirme düzeni bekliyorsunkim öğretiyor size bunları, kimlerden influence oluyorsunuz bilmem ki
Gelmek istediği, Allahın nasip kısmet ettiği zaman sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahblocked ve benim mottomuz artık belki yarın belki yarından da yakın
Sağlıkla gelsin de en önemlisi oNegatif etkilenmiyorum olabilecek birşey bunlar tüm ihtimalleri değerlendirip epidurale baştan yüklenirim diyorumkendi arkadaşlarımda da benzer hikayeler çok çünkü. Sancıyı çekip bebeğin kanala girmemesi durumu çok oldu. Hayırlısı diyip diyip oturuyorum şuan
Bana da öyle geliyor zaten bunlar net ölçümler değil hesaplama üzerine yapılıyor diye teselli oluyorum ndndnd ay evet okudum şimdi ya, ama hayır var bunda da ya en azından kanama riski vs de olabilirdi şimdi en azından durumu biliyorsun. En çok 3 gün ağrı sızı olur sonra kalkarız ayağa ya boşver jdjfjfYapısaldır bence ya, ayrıca yanılma payı da fazla. Sağlıklı olsun yeter. Plesenta previaymışım ben de son dakika golü attı benim kız, bir normal doğum arzusu daha kursakta kaldı sjfksksks
Ay ben 2 gecedir rüyamda doğuruyorum ndjdnd benim 12ydi 9a alındı, sabah 7de gidicem çok gerginimGece nasıl uyucazben 8.30da gideceğim bir de. Sen hastanede kaçta olcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?