2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Doktorum da bekleyelim dedi neyse ki. Peki kanaman falan oldu mu hiç? Olabilir korkma dedi ama korkmamak ne mümkün

Kız daha kaç gün oldu da emzirme düzeni bekliyorsun kim öğretiyor size bunları, kimlerden influence oluyorsunuz bilmem ki
Amiin hepimizin. Kız sen naptın bu arada beynim karman çorman blocked in mesajları gördüm ama sen ne yaptın hiç bilmiyorum
Gelmek istediği, Allahın nasip kısmet ettiği zaman sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah blocked ve benim mottomuz artık belki yarın belki yarından da yakın

Emaaaan sezaryen olacağım zaten, keşke haftaya cuma falan alsa 38+3 falan oluyorum, yoksa 1 Ocak falan verecek tarihi. Hem hiçbir alakamız yokken nüfusu da Doğu olacak kızın, dört dörtlük bir Doğululuk sjfksksk

Ndnshshsjs ay inşallah 3900 falandır ya 4 kilo üstü olunca tetkik yapılıyor falan dediler bi korktum şuan bütün gerginlikler bende toplandı gibi hissediyorum ndjdjd
Yapısaldır bence ya, ayrıca yanılma payı da fazla. Sağlıklı olsun yeter. Plesenta previaymışım ben de son dakika golü attı benim kız, bir normal doğum arzusu daha kursakta kaldı sjfksksks

Negatif etkilenmiyorum olabilecek birşey bunlar tüm ihtimalleri değerlendirip epidurale baştan yüklenirim diyorum kendi arkadaşlarımda da benzer hikayeler çok çünkü. Sancıyı çekip bebeğin kanala girmemesi durumu çok oldu. Hayırlısı diyip diyip oturuyorum şuan

Doktorum da bekleyelim dedi neyse ki. Peki kanaman falan oldu mu hiç? Olabilir korkma dedi ama korkmamak ne mümkün
Oldu o haftalarda maalesef. Ama bebeği etkileyen bir kanama olmadığı için hiç korkma. Mercan zaten kocaman. Küçük olmasına rağmen doktor ikna etmişti bebeği etkilemediğini. Ben doktor son haftalar acaba sezaryen yapmak için mi hala aşağıda diyordum ama doğum sırasında anladım çok da normal diye ısrar etmenin anlamı olmadığını

Ay hadi sağlıkla gelsin bebekler.

Ya düzende değilde sarılık korkusu oldu herkes diye diye ya da işte fazla kilo vermişse ya yeterli emzirmediysem kaygısı

Sağlıkla gelsin de en önemlisi o ama son günler çok sıkılmıştım hatırlıyorsunuzdur gelse gelse diyordum..sonunda geldi sizinkide yakındır

Yapısaldır bence ya, ayrıca yanılma payı da fazla. Sağlıklı olsun yeter. Plesenta previaymışım ben de son dakika golü attı benim kız, bir normal doğum arzusu daha kursakta kaldı sjfksksks
Bana da öyle geliyor zaten bunlar net ölçümler değil hesaplama üzerine yapılıyor diye teselli oluyorum ndndnd ay evet okudum şimdi ya, ama hayır var bunda da ya en azından kanama riski vs de olabilirdi şimdi en azından durumu biliyorsun. En çok 3 gün ağrı sızı olur sonra kalkarız ayağa ya boşver jdjfjf
Gece nasıl uyucaz ben 8.30da gideceğim bir de. Sen hastanede kaçta olcaksın
Ay ben 2 gecedir rüyamda doğuruyorum ndjdnd benim 12ydi 9a alındı, sabah 7de gidicem çok gerginim

Doğumdan bir gün önce yaşadığım şeye bakın. Arayan herkes kadın erkek herkes ama neden normal düşünmüyor, niye kolaya kaçıyor diye annemi darlıyor. Bana demeye çekindikleri için. Dün teyzemi uyardım akşam, bu sabah yine dua etsin akşama normal bile olur inşallah diyor. En son teyzeme patladım annem de kimseyi kırma va diye bana kızınca ona da patladım. Eşim de tepki gösterdi haklı olarak. Ona da tavır aldı annem. Doktor bana pıhtı oluşursa kabız bile olmaman lazım ıkınmamak için dedi. Ben ne yapayım şimdi, doğum öncesi olacak iş mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…