2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
ben 3. gün döndüm canım korka korka. korktuğum gibi acımadı. daha rahat gibi hatta

Tamam canım ilk fırsatta alayım madem gümüş kapak

Tamam canım çok teşekkürler hemen bir şeyler almaya çalışacağım yarın

Anladım canım diğerleri ile çözemezsem deneyeceğim

Bana hastaneden çıkarken oksurebilir, hapsurabilirsin sağa sola dönüp yatabilirsin demişlerdi canım. Ben de yaslanır gibi yattım direkt düz yatakta değil de yastık destekli

Tüh yaaa keşke almış olsaydım önceden çok fena durumdayım şu an Ev de merkeze epey uzak, eşim işte. Kendim çıkmak durumundayım yarın. Ebebeğe eczaneye falan gidelim bakalım yarın bi

Bence bu kadini biri doldurmus ya da cidden melek yuzlu seytanmis , kumralin da dedigi gibi istedigi gibi davraninca bisey yok istemyince kendi yuzunu gostermis. Sen alttan alma sakin , anan baban yok diye seni ezmesine izin verme sen guclu bi kadinsin ayaklarin yere basiyor , kocana da Allah akil versin merhamet versin ne diyim cok da yukselmek istemiyorum acikcasi ama cok uzucu yapilan.

Daha yeni doğum yaptın canım benim sol tarafımdaki dikiş çok aciyodu 3. Sezeryan olduğu için deriyi toplamış tek çizgi yapmış öyle demişti 15 günü buldu benim senin ilk birde korse takarsan daha rahat edersin

Onu hemen yapalım madem. Şu an en ulaşılabilir durumda olan ayva Ay yalnız hepimiz de yaşamız galiba bu herkeste olan bir şey

Tüh yaaa keşke almış olsaydım önceden çok fena durumdayım şu an Ev de merkeze epey uzak, eşim işte. Kendim çıkmak durumundayım yarın. Ebebeğe eczaneye falan gidelim bakalım yarın bi
Ben e bebekten aldım. 925 ve 999 var bir de boyutlari vardı diye hatırlıyorum. Meme üçün büyükse xl

Ben silikon uç kullanıyorum canım bir tanesinin ucu çıkmıyor arada biri de sürekli yara oluyor diye. Ama meme reddine sebep olmadı şu ana kadar.
Bu arada bebiş emerken bütün siyah alanı mı kavrıyor sadece ucunu mu alıyor? Sadece ucunu emiyorsa o da tahriş ediyor. Bizimkiyle şu an onun savaşını veriyoruz o da ben de öğreneceğiz yavaş yavaş.
İncia krem de iyi geliyor ben her emzirmeden sonra kullanıyorum. Ev müsaitse kremi sürüp açıkta havalandır biraz sütyenle falan kapatma hemen. Benim müsait değil o yüzden sürekli yapamıyorum ama odamdayken yapıyorum çok iyi geliyor. Bir de e vitamini kapsülünü çok önerdiler.

Aynen o yöntemle uyanıyor ama bazen hiççç açmıyor gözünü . Kendi kendine uyanması ne kadar sürdğ

Ben tam 1 haftalık oldum bebiş hep kafama göre nasıl istersem öyle yattım bir sıkıntı yok

Ben bu mustelanin body lotion inini hic sevmedim cok yogun kokuyor cok rahatsiz etti beni esansi kizima da kullanmak istemedim olmadi kendime kullanicam. Ecowell de kokuyor ama daha hafif nareciye gibi.

Şu halde bile hala ilgi bekliyor erkekler ya, çok garip gerçekten. Hayır şehir dışında onun ailesi ne olacak yani beraber yaşayacak haliniz yok geldi gördü işte bir şey de demiyorsun. Ağla yavrum sıkma kendini arada gelir gider öyle

Çatı ağrısı mıdır nedir delirmek üzereyim oturamıyorum yatamıyorum vajinama bıçak saplanıyor sürekli. Arada oluyordu ama 2-3 saattir sıçrıyorum resmen, 2 hafta önce doğum kanalındaydı ondan mı acaba aşırı canım yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…