ben 3. gün döndüm canım korka korka. korktuğum gibi acımadı. daha rahat gibi hattaKızlae süreci anlattığım uzun bir yazı yazmıştım ama yanlışıkla silindidetaylı anlatacapım sizlerde neler yaptınız okuyacağım. Burayı bu kadar boşlamak üzdü.
Sezeryan olan hanımlarr sağa ve sola dönüp yatabiliyor musunuz ben hep sırt üstü yatıyorum ama rahatta olamıyorum hiç dönmek istiyorum ama korkuyorum dönerken bir şey olcak gibi geliyor
Tamam canım ilk fırsatta alayım madem gümüş kapakEvet canim gumusun iyilestirici etkisi var. Hastanede emzirme odasinda biriyle tanistim kadin dedi ki 2 gunde miss gibi toparladi inanmamistim dedi ben de inanmadim eve geldim cidden agliyodum artik ciger gibi olmustu uclari etrafi 3 gunde yenilendi gozle gorulur bi sekilde suan arada kulaniyorum alisti goguslerim . Bence bi dene derim ama sen bilirsin.
Noldu yaaaHiçbir fikrim yok. Ne dedim ne demedim ben de bilmiyorum o bağırdı ben bağırdım en son sinirlenip çıktım evden
Tamam canım çok teşekkürler hemen bir şeyler almaya çalışacağım yarınGarmastan pomat bende baya işe yarıyor bebişin karnını doyurduktan sonra sürüyorum uzun süre kalsın diye. Ayva çekirdeği baya işe yarıyor bir de . Ben 12 saat bekletmiyorum 1 saatte zaten kıvam alıyor canım . Bu ekte paylaştığım üç üründen de memnunum sabaha hemen geçiriyor . Bu kremleri sürünce streç ile sarıyorum meme ucunu bu arada
Anladım canım diğerleri ile çözemezsem deneyeceğimEvet memenin üstüne geçiriliyor benim meme ucum kısa olduğu için silikon uç daha yukarda bitiyor böylece damağına daha rahat yerleştiriyor süt aynı şekilde geliyor. Bunlarında ölçüsü var mı bilmiyorum illaki vardır ama ona göre büyük olanı alabilirsin meme ucun var çünkü üstüne silikon uç koyduğunda tam sığar mı bilemedim şimdi. Yaraların düzelene kadar idare eder seni. Memeyi boşaltıyor bizimkisi düzgün emdiğinde onu etkilemiyor bence.
Bana hastaneden çıkarken oksurebilir, hapsurabilirsin sağa sola dönüp yatabilirsin demişlerdi canım. Ben de yaslanır gibi yattım direkt düz yatakta değil de yastık destekliKızlae süreci anlattığım uzun bir yazı yazmıştım ama yanlışıkla silindidetaylı anlatacapım sizlerde neler yaptınız okuyacağım. Burayı bu kadar boşlamak üzdü.
Sezeryan olan hanımlarr sağa ve sola dönüp yatabiliyor musunuz ben hep sırt üstü yatıyorum ama rahatta olamıyorum hiç dönmek istiyorum ama korkuyorum dönerken bir şey olcak gibi geliyor
Tüh yaaa keşke almış olsaydım önceden çok fena durumdayım şu anEvet canım ilk gebeligimde ben de avent kalkan ve lansinoh kullamiyordum ama o hassasiyet oluyordu. Bazen aciyordu. Şimdi gümüş kapak kullandım 2 hafta kadar hep gogsumdeydi. Hic sıkıntı yaşamadım. Zaten sonradan da kullanmaya gerek duymadım. Tabi memnun olmayan da varmış ama bende ve arkadaşlarımda hep ise yaradi
Bence bu kadini biri doldurmus ya da cidden melek yuzlu seytanmis , kumralin da dedigi gibi istedigi gibi davraninca bisey yok istemyince kendi yuzunu gostermis. Sen alttan alma sakin , anan baban yok diye seni ezmesine izin verme sen guclu bi kadinsin ayaklarin yere basiyor , kocana da Allah akil versin merhamet versin ne diyim cok da yukselmek istemiyorum acikcasi ama cok uzucu yapilan.Anlatayım toplu.
Bugün doktora sordum işte giyinme mevzusunu. Eve gelince kv yelek de giydirmeye çalıştı, giydirme anne doktor kat kat giydirmeyin dedi dedim. Eli havada kaldı iyi siz bilirsiniz falan dedi sonra triplendi biraz hiçbir şey söylemedi falan buraya kadar yazmıştım zaten.
Sonrasında ben uyumaya gittim içeri ama uyumadım. İçerde fısfıs konuşuyolardı kulak kabarttım. Ben sana çok üzülüyorum oğlum bu kadından olmaz boşan sen böyle bi kadın olmaz sana yazık, bana kalkmış şunu giydirme diyor sen kimsin, annesi öldü diye alttan alıyorum falan. Gittim ben sana saygısızlık mı yaptım anne dedim evet yaptın orange dedi bi bağıra bağıra. Hastanede ilk gün bana bebeği uzatmış ben itmişim. Dün eşim babasına bebek öpülmez demiş benim eşim ne bilsinmiş bebek öpülür mü öpülmez mi, ben doldurmuşum. O buraya bebek bakmaya gelmiş ben izin vermiyomuşum. Anasız babasız bulunca mı böyle yapılıyor insana ben annemi kaybedeli 4 gün oldu dedim hepimizin gideceği yer orası dedi. Neler neler. Ama en çok üzen bu da değil eşim gıkını çıkarmadı. Sadece baba mevzusunda öyle bişi olmadı dedi. İçeri geçince hiç ses çıkarmadın deyince bi tur da benle içerde kavga etti sessiz sessiz. Ben arada bırakıyomuşum onu annesi değilmiş. Boşanmak istiyosan git boşanma davasını aç dedim istemiyorum dedi. E istemiyosan niye sesin çıkmadı dedim ne alaka boşanma konusu dedi öyle bişi konuşulmamış gibi. Duydum deyince de cevabımı duymadın o zaman istemiyorum ben öyle bişi dedim diyor. Allah razı olsun
Daha yeni doğum yaptın canım benim sol tarafımdaki dikiş çok aciyodu 3. Sezeryan olduğu için deriyi toplamış tek çizgi yapmış öyle demişti 15 günü buldu benim senin ilk birde korse takarsan daha rahat edersinKızlae süreci anlattığım uzun bir yazı yazmıştım ama yanlışıkla silindidetaylı anlatacapım sizlerde neler yaptınız okuyacağım. Burayı bu kadar boşlamak üzdü.
Onu hemen yapalım madem. Şu an en ulaşılabilir durumda olan ayvaAnladığım kadarıyla gözü çapak olmuş bizde de oldu sütle sildim anlık işe yarıyor. Doktor çay önerdi damla verdi geçirdi. İsmi netira. Göğüs içinde direkt ayva çekirdeği jeli bi anda kesti yaramı iyileştirdi.
Ben e bebekten aldım. 925 ve 999 var bir de boyutlari vardı diye hatırlıyorum. Meme üçün büyükse xlTüh yaaa keşke almış olsaydım önceden çok fena durumdayım şu anEv de merkeze epey uzak, eşim işte. Kendim çıkmak durumundayım yarın. Ebebeğe eczaneye falan gidelim bakalım yarın bi
Ben silikon uç kullanıyorum canım bir tanesinin ucu çıkmıyor arada biri de sürekli yara oluyor diye. Ama meme reddine sebep olmadı şu ana kadar.Baktım kuzum bebeğin dilinde bir şey yok. Yok kalkanlar, lansinoh falan da fayda etmedi maalesef. Derin çatlaklar yok ama yarıklar oluşmaya başlıyor bence sanki. Ya bu herkeste olup geçebilecek bir şeyse bir şekilde dişimi sıkayım da ben bebek emdikçe daha da büyür bu çatlaklar daha da acır mı diye korkuyorumsilikon uç falan mı alsam diyorum meme reddi olur diye korkuyorum ne fena bişeymiş beee
Aynen o yöntemle uyanıyor ama bazen hiççç açmıyor gözünü . Kendi kendine uyanması ne kadar sürdğBizde de durum aynıydı şuan aşağı yukarı iki saati bulunca kendi uyanıyor yada ben altını açıyorum biraz kıyafet felan değilim yapiyorum hemen uyanıyor çıplak kalınca korkuyor galiba uyanıyor hemen. Tam soymuyorum örtüyorum üzerini sende bi dene istersen
Ben tam 1 haftalık oldum bebiş hep kafama göre nasıl istersem öyle yattım bir sıkıntı yokKızlae süreci anlattığım uzun bir yazı yazmıştım ama yanlışıkla silindidetaylı anlatacapım sizlerde neler yaptınız okuyacağım. Burayı bu kadar boşlamak üzdü.
Şu halde bile hala ilgi bekliyor erkekler ya, çok garip gerçekten. Hayır şehir dışında onun ailesi ne olacak yani beraber yaşayacak haliniz yok geldi gördü işte bir şey de demiyorsun. Ağla yavrum sıkma kendini arada gelir gider öyleYa zaten uykusuzum yorgunum bi de bu eklenince agladim geldi yanima bebisi de getirdi ortamiza koydu beraber yatalim dedi dedim ne tribi atmisim hemen r cizdi yok bana 4 gundur soguksun yuzume bakmiyosun halbuki yok oyle bisey. Benim ailrmden insanlar geldi bi haftadir hep yanimda olmasini istediklerim. Onun ailesinden bi anasi vardi oyuzden kendi tribe girdi.
Anama soguksun diyemedi. Anasi da benim akrabalar gelince 5 karis oldu surati annem sana oyle gelio dedi ama bence oyle. Tatliya bagladik ama o oyle zannediyo salak degilim yani ben farkindayim herseyin.
Avokadolu olan mi ?Ben bu mustelanin body lotion inini hic sevmedim cok yogun kokuyor cok rahatsiz etti beni esansi kizima da kullanmak istemedim olmadi kendime kullanicam. Ecowell de kokuyor ama daha hafif nareciye gibi.
Evet canim nasil bi avokado ise o bayagi yogun bi parfumAvokadolu olan mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?