2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
O nasıl tedavi ediyor ki ya ben mantığını çözemiyorum gümüş kapakların? Gümüş olması mı onarıcı ?
Evet canım ilk gebeligimde ben de avent kalkan ve lansinoh kullamiyordum ama o hassasiyet oluyordu. Bazen aciyordu. Şimdi gümüş kapak kullandım 2 hafta kadar hep gogsumdeydi. Hic sıkıntı yaşamadım. Zaten sonradan da kullanmaya gerek duymadım. Tabi memnun olmayan da varmış ama bende ve arkadaşlarımda hep ise yaradi

Silikon uç nasıl bir şey? Meme ucu varken de kullanılabiliyor mu? Bir de meme tam boşalıyor mu?
Evet memenin üstüne geçiriliyor benim meme ucum kısa olduğu için silikon uç daha yukarda bitiyor böylece damağına daha rahat yerleştiriyor süt aynı şekilde geliyor. Bunlarında ölçüsü var mı bilmiyorum illaki vardır ama ona göre büyük olanı alabilirsin meme ucun var çünkü üstüne silikon uç koyduğunda tam sığar mı bilemedim şimdi. Yaraların düzelene kadar idare eder seni. Memeyi boşaltıyor bizimkisi düzgün emdiğinde onu etkilemiyor bence.

Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yavrusuna huzur sağlık versin. Bizde AB0 uyuşmazlığına bağlı sarılık var malesef ve o uyku yapıyormuş .. sürekli beslemem gerekiyor uyansın diye taklalar atıyoruz şimdi bakalım ilerde de inşallah huzurla uyur hepimizin bebişleri

Ayy o uykulardan bize de yollasana teyzesi
Kuzucumm keşke huzurdan uyusa, sarılık yüzünden uyuyor. Uyandıramıyoruz beslemek için 1-1,5 saate uyanması lazım hastaneye yatmaması için. Biz de onunla uğraşıyoruz
Üzülme annesi, senin huzurlu kalbini duyuyordu şimdi yavrum nerede olduğunu bilmiyordur çocuklar uyuyamıyor haliyle

Garmastan pomat bende baya işe yarıyor bebişin karnını doyurduktan sonra sürüyorum uzun süre kalsın diye. Ayva çekirdeği baya işe yarıyor bir de . Ben 12 saat bekletmiyorum 1 saatte zaten kıvam alıyor canım . Bu ekte paylaştığım üç üründen de memnunum sabaha hemen geçiriyor . Bu kremleri sürünce streç ile sarıyorum meme ucunu bu arada

Eklentiler

• IMG_1728.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 46
Anlatayım toplu.

Bugün doktora sordum işte giyinme mevzusunu. Eve gelince kv yelek de giydirmeye çalıştı, giydirme anne doktor kat kat giydirmeyin dedi dedim. Eli havada kaldı iyi siz bilirsiniz falan dedi sonra triplendi biraz hiçbir şey söylemedi falan buraya kadar yazmıştım zaten.

Sonrasında ben uyumaya gittim içeri ama uyumadım. İçerde fısfıs konuşuyolardı kulak kabarttım. Ben sana çok üzülüyorum oğlum bu kadından olmaz boşan sen böyle bi kadın olmaz sana yazık, bana kalkmış şunu giydirme diyor sen kimsin, annesi öldü diye alttan alıyorum falan. Gittim ben sana saygısızlık mı yaptım anne dedim evet yaptın orange dedi bi bağıra bağıra. Hastanede ilk gün bana bebeği uzatmış ben itmişim. Dün eşim babasına bebek öpülmez demiş benim eşim ne bilsinmiş bebek öpülür mü öpülmez mi, ben doldurmuşum. O buraya bebek bakmaya gelmiş ben izin vermiyomuşum. Anasız babasız bulunca mı böyle yapılıyor insana ben annemi kaybedeli 4 gün oldu dedim hepimizin gideceği yer orası dedi. Neler neler. Ama en çok üzen bu da değil eşim gıkını çıkarmadı. Sadece baba mevzusunda öyle bişi olmadı dedi. İçeri geçince hiç ses çıkarmadın deyince bi tur da benle içerde kavga etti sessiz sessiz. Ben arada bırakıyomuşum onu annesi değilmiş. Boşanmak istiyosan git boşanma davasını aç dedim istemiyorum dedi. E istemiyosan niye sesin çıkmadı dedim ne alaka boşanma konusu dedi öyle bişi konuşulmamış gibi. Duydum deyince de cevabımı duymadın o zaman istemiyorum ben öyle bişi dedim diyor. Allah razı olsun

Son durum ne peki? Daha fazla kalacak mı sizinle? Oğluna boşan vs demesine bir şey dedin mi?

Kızlae süreci anlattığım uzun bir yazı yazmıştım ama yanlışıkla silindidetaylı anlatacapım sizlerde neler yaptınız okuyacağım. Burayı bu kadar boşlamak üzdü.
Sezeryan olan hanımlarr sağa ve sola dönüp yatabiliyor musunuz ben hep sırt üstü yatıyorum ama rahatta olamıyorum hiç dönmek istiyorum ama korkuyorum dönerken bir şey olcak gibi geliyor

Ben ilk 3 gün yatamadım da yatıyorum artık cano daha fahat ediyorum

Kızlar bir şey sorucam size adet günüm geçti normalde düzenli olurum geç olsam bile ayın 15 inde adet olurum şimdi kafama takılan konu şu eğer hamileysem şimdiye kadar neden yerleşme kanamsı yaşamadım adet olacaksam da neden hiç belirtim yok test alıp hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum artık bi gebelerim geçirdim düşükle sonuçlandı mesela onda lekem geldi adet olmadım diye şüphelenip test yapmıştım hamileliğimi öğrenmiştim. Sorum şu Bugüne kadar leke gelmemesi hamile olmadığımı mı gösteriyor acaba? Bir bilginiz var mı

Böyle şeylere çok karışmak istemiyorum, benim geçmişim çok çok zor ve kötü tecrübelerle dolu olduğu için genelde acımasız ve net buluyorum kendimi. Şurdan tanıdığım kadarıyla oldukça sabırlı, iyi niyetli birisin. Biz bile kayınvalidenin gerçekten iyi birisi olduğuna inandık senin anlattıklarınla. Anasız babasız bulunca mı böyle yapılıyor dedikten sonra kendisinden utanması lazımdı, bir insan bu lafı ediyorsa gerçekten kırılmıştır. Sen şurda herhangi birimize kızsan çıkışsan eminim ki 10 kişiden 9 u sana kızmaz, alttan alır. Benim eşime de aynı şekilde boşan demişti babası, kardeşi. Zorlamışlardı hatta seni çok çok iyi anlıyorum o yüzden. Bir söz var ya, insanlar seni öyle bir şaşırtır ki değişerek mi bu hale geldiklerini yoksa hep mi böyle olduklarını asla anlayamazsın diye. Seninkisi biraz öyle oldu sanırım, eşinle ilgili yorum yapamıyorum çünkü erkekler acayip varlıklar. Her şeye konuşmazsak çözülür gözüyle bakıyorlar, benim eşim de öyleydi. Allah yardımcın olsun, doğum yapmaya hazırlanan bir kadın olarak eğer kabul oluyorsa kayınvalidenin çok çok derin bir pişmanlık yaşaması senden deli gibi helallik istemesi için dua edeceğim

Kızlar sabah 9:17 de bebişimi doğurdum herşey yolundaydı çok şükür hala yolunda ama gebelik şekerimden dolayı bebek yorgun doğmuş öyle dyolar iki kere emiyo hemen uyuyo bugün gözetim altına aldılar yoğun bakıma moralim bozuk emmedigi için düzgün besleyip oksijen vereceklermiş inşallah 1-2 güne çıkarız moralim bozuldu

Ben tam 11. Günde falan döndüm sağa sola canım . Dünya varmış dedim sırtlarım kopmuştu artık

Emmeyen bebek bakımı evde çok zor kuzum . Toparlansın öyle versinler emin ol sizin için daha iyi içini ferah tut orada çok güzel bakılacak şükür ki hemen hallolacak bir şey merak etme

Bizde de durum aynıydı şuan aşağı yukarı iki saati bulunca kendi uyanıyor yada ben altını açıyorum biraz kıyafet felan değilim yapiyorum hemen uyanıyor çıplak kalınca korkuyor galiba uyanıyor hemen. Tam soymuyorum örtüyorum üzerini sende bi dene istersen

Kayınvalideni Allah islah etsin. Acın bu kadar taze iken bu kadar anlayışsız olması berbat bir insan olduğunu zaten gösteriyor . Demek her şey rolmüş . İyi falan değil dümdüz kötü bir insanmış . Malesef böyle durumlarda daha net tanıyor insan karşısındakini . Ama eşine de kızdım . İnsan eşinin böyle bir durumda tam destek arkasında olmalı laf ettirmemeli . Gerekirse annesini göndermeli. Umarım gözü açılır doğrusunu görür. Doğum başlı başına zaten zor . Anneliğe alışmak zorken sen birde acınla uğraşıyorsun . Böyle bir durumda yaptıkları Allah katında affedilemez bir şey . Rabbim gönlüne ferahlık versin

Emmeyen bebek bakımı evde çok zor kuzum . Toparlansın öyle versinler emin ol sizin için daha iyi içini ferah tut orada çok güzel bakılacak şükür ki hemen hallolacak bir şey merak etme
İçerde tanıdık hemşire de bulduk içim daha rahatladı canım yorgun bebek sendromuymuş kıyamam ya neler duyucaz daha yavrum iyi olsun da napalım bekliycez

Ne tribi atmışsın ki, anasından mı bahsediyor? Topluca kvlerinizi ve kocalarınızı kılıçtan geçiricem göbeğimle, sona kaldım içim şişti yemin ederim dayaklık bunlar

Ya zaten uykusuzum yorgunum bi de bu eklenince agladim geldi yanima bebisi de getirdi ortamiza koydu beraber yatalim dedi dedim ne tribi atmisim hemen r cizdi yok bana 4 gundur soguksun yuzume bakmiyosun halbuki yok oyle bisey. Benim ailrmden insanlar geldi bi haftadir hep yanimda olmasini istediklerim. Onun ailesinden bi anasi vardi oyuzden kendi tribe girdi.
Anama soguksun diyemedi. Anasi da benim akrabalar gelince 5 karis oldu surati annem sana oyle gelio dedi ama bence oyle. Tatliya bagladik ama o oyle zannediyo salak degilim yani ben farkindayim herseyin.

O nasıl tedavi ediyor ki ya ben mantığını çözemiyorum gümüş kapakların? Gümüş olması mı onarıcı ?
Evet canim gumusun iyilestirici etkisi var. Hastanede emzirme odasinda biriyle tanistim kadin dedi ki 2 gunde miss gibi toparladi inanmamistim dedi ben de inanmadim eve geldim cidden agliyodum artik ciger gibi olmustu uclari etrafi 3 gunde yenilendi gozle gorulur bi sekilde suan arada kulaniyorum alisti goguslerim . Bence bi dene derim ama sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…