- 10 Eylül 2020
- 2.122
- 1.824
- 83
desin o, ben depend kullandim kanama oliyor benimki sezaryendi.. hem rahat depend kulot degil mi bahsettigin? cok rahat onlar hemkızlar bugün görümcem geldi hastane çantasına bakalım son haline dedi, dependi görünce çok şaşırdı bu kadar gelmiyor ki gereksiz bu sen ped koy falan dedi kafamı karıştırdı
evet canım benim de sezaryen olacak, bence de araştırdığım kadarıyla daha rahat demişler hepdesin o, ben depend kullandim kanama oliyor benimki sezaryendi.. hem rahat depend kulot degil mi bahsettigin? cok rahat onlar hem
Herkesin aynı olmaz çıkartma bence ama istersen küçüklerden al yanına birde sezeryan olunca az olacak diye birşey de yok herkesin çok farklı yapısı o yüzden sen her ikisinden al yanınaevet canım benim de sezaryen olacak, bence de araştırdığım kadarıyla daha rahat demişler hep
Leylayı dün gördüm daha kesin koy dedi, eylülde arkadaşım doğum yaptı o da en önemli şeyin depend olduğunu söyledi. Kanın miktarıyla doğrudan bir ilgisi yok bence, hem iç çamaşırı yerini tutuyor hem de kenarlardan yırtarak açıyorsun o yüzden mantıklı bence. Kanama kontrolü yapılıyor devamlı, külodu indir pedi değiştir her seferinde zor olurkızlar bugün görümcem geldi hastane çantasına bakalım son haline dedi, dependi görünce çok şaşırdı bu kadar gelmiyor ki gereksiz bu sen ped koy falan dedi kafamı karıştırdı
bende her ikisinden de koydum bir sure sonra ped e geciyorsun ama ne kadar sure sana bagli. hem depend koy hem pedHerkesin aynı olmaz çıkartma bence ama istersen küçüklerden al yanına birde sezeryan olunca az olacak diye birşey de yok herkesin çok farklı yapısı o yüzden sen her ikisinden al yanına
Diyorum ya anne ben bu çocuğun düzenini biliyorum diyorum ama anlamıyor . Gerçekten gerdi beni . Eşim kızıyor zaten ona ama bu akşam o yoktu . Daha çok geldi üzerimeNiye her şeye bu kadar yorum yapıyor ki? Tatlı tatlı ben hallediyorum sen söyledikçe çok geriliyorum vs desen n’olur? Çalışan kv ne güzelmiş ya, bizimkiler de koktu evde maşallah. Son çare çalıştığı için sadece akşamları geliyorsa onun geldiği saatlerde odadan çıkmasan? Eşin ne düşünüyor ondan da destek isteyebilirsin, 26 derece gerçekten çok çok fazla
Zaten 23 ideal bence de hadiiii 24 olsun da . Üşümez yani bebeler bilmiyorum . Zaten pimpirikliyim o benden daha beter . Keşke anlayışlı olsalarBizim daha bebe doğmadı ama annemle babam şehir dışından olunca geldiler. Ev 25.0 görünce babam soğuk oldu ya demeye başlıyor. Anneme göre bebek için çok soğukmuş bu dereceler. Ben fenalık geçiriyorum kıyıda köşededaha doğmadan aynısı yaşandı bacım bebek doğunca da eminim ev alev alacak. Ben 23 derece ile yaşıyordum evde halbuki
Ya bu kadar ciddi sonuçları olduğunu bilmiyordum korktum daha çok. Zaten kıyafetleri güzel bide boğazına kadar battaniye beni mahvetti . Eşim gelsin anlatacağım ona hepsinicok net soyle boyle yapan birine bak seni asla kirmak istemiyorum ama lutfen cocugum hkkinda kararlari ben vereyim de ozellikle sicak bir evde ustunu battaniyeyle ortse biri ben cok sinirlenirdim. 24 gayet iyi bir sicaklik ve doktorlar zaten fazla sicagi onermiyorlar. allah korusun ani bebek olumlerinin sebeplerinden biri olarak hep soyluyor doktorlar burda sımsıkı giydirmeyin asiri sicak olmasin, nefes alsin hem kendi hem vucudu. ben cok ayar olurdum buna
Hiç yüz vermeyin bence artık.Diyorum ya anne ben bu çocuğun düzenini biliyorum diyorum ama anlamıyor . Gerçekten gerdi beni . Eşim kızıyor zaten ona ama bu akşam o yoktu . Daha çok geldi üzerime
yok korma korkutmak icin soylemedim ya boyle cocuk nefes alamayacak duruma gelmesin cok sıkı kalin kiyafetler giydirip bir de sicaktan bunalmasin. hatta üstünü ortmek yerine kolsuz uyku tulumları giydiryprlar tog değeri olan evin ısısına göre. sen yine doktorlada konusursun kaç derece ideal bebeği nasıl giydireyim diyeYa bu kadar ciddi sonuçları olduğunu bilmiyordum korktum daha çok. Zaten kıyafetleri güzel bide boğazına kadar battaniye beni mahvetti . Eşim gelsin anlatacağım ona hepsini
Bende 16 tam 38+617'si tam 39 oluyorum canım ben, 1 gün önce alınacak işte
Sen koy canım dependini yatarken rahat oluyo hastanede durumuna göre evde ped koyarsın benim bu sefer fazla kanama oldu ben 9 lu paketi kullandım ama oncekilerde az olmuştu yanında bulunsunkızlar bugün görümcem geldi hastane çantasına bakalım son haline dedi, dependi görünce çok şaşırdı bu kadar gelmiyor ki gereksiz bu sen ped koy falan dedi kafamı karıştırdı
Olabilir canım bel ağrısı da kötü ama diğeri daha anlık bir sancı gibi vuruyorAa bak benim kalçama ve bacağıma hiç vurmuyor, direk belim ağrıyor çok iş yapmışım gibi demek ki farkı bu
Ay yok en fazla 12.12 diyorum şuanHdjdjdhd 23 mü, çok spesifik bir sayı… bebek 23ünde gelir belki diyeceğim ama bana o tarihi söylüyor doktor sizin için 43 hafta falan olur
Benim bayağı oldu ya sezaryene rağmen. Pedde çıkardı kesin dışına dün. Bugün de devam ediyor dünkü kadar olmasa da. Regl kanamasına göre daha seyrek, açık renkli bir kanama bu canım.kızlar bugün görümcem geldi hastane çantasına bakalım son haline dedi, dependi görünce çok şaşırdı bu kadar gelmiyor ki gereksiz bu sen ped koy falan dedi kafamı karıştırdı
Lohusa depresyonuna nasıl ışık hızında girilirin örneği resmen. Annen nasıl hiç bişey bilmeyecek de kendisi bu kadar sıfır tecrübe ile herşeyi bilecek yürek yemiş resmen. Allah sabırlar versin canım. Sigara içip de bebeğe yaklaşmasın asıl o hiç bişeyi bilmiyor resmenAy kimse beni lohusa depresyonuna sokmasa kocam sokacak. O kadar sinirliyim ki dünden beri kızlar. Adam besleniyor, sigarasını içiyor, suyunu içiyor, tuvalete gidiyor, uykusunu uyuyor böyle bir konfor yok. Ve sürekli yapılan her şeyi eleştiriyor. Annemin her yaptığını eleştiriyor. Bana da gelmiş annen hiçbir şey bilmiyor diyor. Gazı oluyor diye annem battaniyeye sarmış gidiyor onu açıyor, arabada yüzüne değmeyecek şekilde örtü örtüyorum gözünü güneş aldığı için çocuk nefes alamıyor diyor, kadının yaptığı yemeğe laf ediyor, bana gelmiş annen hiçbir şey bilmiyor diyor. İki günde ilaçların etkisiyle sadece 2 saat uyku uyuyabildim, ameliyat yerinin acısını unutturan bir kulunç ağrım var bana yorgunluktan tuvalete çıkamamaktan bahsediyor. Gerçekten öldürmek üzereyim.
Ben de ara ara bunu iliklerimde yaşıyorum. Oturup ağlıyorum. Ama sonra diyorum regl ağrısı vs olunca ya da en basitinden bi başımız bile ağrısa dayanıyoruz sürece ayak uyduruyoruz. Ve en önemlisi onun geçici olduğunu biliyoruz. Bu da geçecek ve sonu muhteşem olacak diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Vücudumuz bizi bizden daha iyi tanıyor. Sakin kalırsak kendimizi dinlersek o sürece kendimizi verirsek geçip gidecek ve bebişimizi sağlıcakla alacağız kucağımıza inşallahya ben dogum sancisindan ve dogurmaktan cok korkuyorum yine tum korkular yuklendi bana gece gece. acaba rahat rahat sezaryen mi secsem diyorum, o da ne kadar rahatsa.
sakin ol canim benim haklisin. kendi de senin yasadiklarini yasamadikca zor anlar seni. annem bilmiyor da hic cocuk bakmamis sen mi biliyorsun dersin. tobe tobe yaAy kimse beni lohusa depresyonuna sokmasa kocam sokacak. O kadar sinirliyim ki dünden beri kızlar. Adam besleniyor, sigarasını içiyor, suyunu içiyor, tuvalete gidiyor, uykusunu uyuyor böyle bir konfor yok. Ve sürekli yapılan her şeyi eleştiriyor. Annemin her yaptığını eleştiriyor. Bana da gelmiş annen hiçbir şey bilmiyor diyor. Gazı oluyor diye annem battaniyeye sarmış gidiyor onu açıyor, arabada yüzüne değmeyecek şekilde örtü örtüyorum gözünü güneş aldığı için çocuk nefes alamıyor diyor, kadının yaptığı yemeğe laf ediyor, bana gelmiş annen hiçbir şey bilmiyor diyor. İki günde ilaçların etkisiyle sadece 2 saat uyku uyuyabildim, ameliyat yerinin acısını unutturan bir kulunç ağrım var bana yorgunluktan tuvalete çıkamamaktan bahsediyor. Gerçekten öldürmek üzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?