2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Normal reflü yatağı daha eğimli duruyor bir de bu içine gömülüyor ayaklar yukarda reflü için değil gibi ama bebeğe anne karnında hissiyatı verdiriyordur
Bende bundan aldım odada uyutmadığımda başka odalarda kullanırım diye birde yatağa yanıma falan koyarsam güvenli olur diye düşündüm. Hatta başta geceleri de bunda yatırsam diyordum ama şimdi de emin olamadımbeşiğe dümdüz kundak yapıp yatırmak mı mantıklı

Selam kızlar Bebeğin hareketleri azalmadı ama şiddeti azaldı. Normalde akşamları çılgınca coşardı mesela, dev hareketler yapardı. Hareket ediyor ama daha minik. Bir de karnım pek sertleşmezdi ama bugün sık sık sertleşiyor ama eşlik eden bir ağrı yok. Tabii ki hemen doğum belirtileri diye yazdım bebek hareketlerinin azalması yer alıyor, benimki bu kategoriye girer mi bilmiyorum ama. Doğumdan önce böyle belirtiler yaşayan oldu mu yoksa bir anlam aramaya gerek yok, bugün de böyle midir?

Benim 14.7 idi canım en yuksek
Bizimde şuan o şekilde ama yatış vermedi canlandı biraz ağlıyor uyanıyor mama ve meme emiyor. Ama as önce aynı saat içinde iki kere meme emdi hemen ardından 15 mm mama yaptım doktor ne kadar yiyorsa ver dedi 30 ya da 40 ne kadar alırsa ver dedi. Bende hemen ardından 15 mm ve 30 mm mama verdim ardarda bir sorun olur mu sizce fazla gelir mi bebeğe. Yanlış mı yaptım öyle vermekle

Aynı görevi görüyorlar bence gerek yok. Benim Mochi yada pompa kullanma sebebim bebeğin memede uyuduğu için sütü tam boşaltamaması idi sertlik vs oluyordu hemde aç kalıyordu.
Makineyi temiz tutmak, her an elinin altında tutmak kolay olmuyor diye mochi de aldım bugün, yıkaması falan da daha kolay geldi. İlerleyen süreçte lazım olabilir sanki.

Ben belden vuran sancı ve bel ağrısını ayırt edemiyorum ya. Şuan mesela belim kopuyor gibi ama sancı mı yoksa bel ağırısı mı anlamıyorum
Benim de bel ağrım çok oluyor hamilelik öncesinde de oluyordu.Son zamanlarda belden bir ağrı giriyor ve kalçamdan bacağıma doğru iniyor birkaç dk sonra geçiyor sanırım sancı böyle oluyor,diğer türlü ağrı oluyor diye düşündüm ama emin olamadım

Gündüzleri işlerini halletmek için kullanılır bence rahat uyku uyusun diye ama araştırırsan omurga gelişimi için düz sert yatakta yatması gerektiğini uzmanlar söylüyor sırt üstü yatacak şekilde başını rahat döndürmesi gerekiyor

Yok en fazla 2 birim fark olur. Yanlış ölçüm olabilir mi tekrar bi kontrol et istersen
Yok kuzum hep öyle. Doktorum da ölçüyor şaşırıyor zaten. Yeni birşey değil. Hangisini baz alacağız şaşırıyoruz. Annemin de öyle benim.

Fazla gelmis olsa kusuyorlar kuzum fazlasini cikariyor bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…