- 22 Eylül 2022
- 1.829
- 1.737
- 63
- 25
Bende bundan aldım odada uyutmadığımda başka odalarda kullanırım diye birde yatağa yanıma falan koyarsam güvenli olur diye düşündüm. Hatta başta geceleri de bunda yatırsam diyordum ama şimdi de emin olamadımNormal reflü yatağı daha eğimli duruyor bir de bu içine gömülüyor ayaklar yukarda reflü için değil gibi ama bebeğe anne karnında hissiyatı verdiriyordur
Bizimde şuan o şekilde ama yatış vermedi canlandı biraz ağlıyor uyanıyor mama ve meme emiyor. Ama as önce aynı saat içinde iki kere meme emdi hemen ardından 15 mm mama yaptım doktor ne kadar yiyorsa ver dedi 30 ya da 40 ne kadar alırsa ver dedi. Bende hemen ardından 15 mm ve 30 mm mama verdim ardarda bir sorun olur mu sizce fazla gelir mi bebeğe. Yanlış mı yaptım öyle vermekleBenim 14.7 idi canım en yuksek
Bu sarılık ne kadar sık görülüyor. Bizimde öyle o dediği şey ne öyleSarilik oldu kizim bir de hemsireler diyoki hicbir sikntivyok cocuk doktoru geldi sinirda bi yukari olursa sinir ve silinto olur dedi canim skildi sadece sutum henuz yetmiyo
Makineyi temiz tutmak, her an elinin altında tutmak kolay olmuyor diye mochi de aldım bugün, yıkaması falan da daha kolay geldi. İlerleyen süreçte lazım olabilir sanki.Aynı görevi görüyorlar bence gerek yok. Benim Mochi yada pompa kullanma sebebim bebeğin memede uyuduğu için sütü tam boşaltamaması idi sertlik vs oluyordu hemde aç kalıyordu.
Evet yanımda getirmiş olsaydım hemen hastanede takacaktı doktorum hatta. Rahmi yukarı dogru toparlamak için tavsiye ediyormuşSezeryan olan arkadaşlar doktorunuz korse önerdi mi
Benimki de korse takma dedi ya bilmiyorum bu konuda herkes bir şey söylüyorSezeryan olan arkadaşlar doktorunuz korse önerdi mi
Evet herkes farklı bişey söylüyor yengem 3 gün sonra çok sıkmayan bi korse takmış kafam karıştıBenimki de korse takma dedi ya bilmiyorum bu konuda herkes bir şey söylüyor
Yok en fazla 2 birim fark olur. Yanlış ölçüm olabilir mi tekrar bi kontrol et istersen12.00 sağ 143/90 sol 108/82 bu kadar fark normal mi kuzum? Bu da bugün çıktı. Benim baya farklı çıkıyor. Hangisine inanacam şaşırıyorum
Benim korsem de cok sıkıştırmıyor.Evet herkes farklı bişey söylüyor yengem 3 gün sonra çok sıkmayan bi korse takmış kafam karıştı
Benim de bel ağrım çok oluyor hamilelik öncesinde de oluyordu.Son zamanlarda belden bir ağrı giriyor ve kalçamdan bacağıma doğru iniyor birkaç dk sonra geçiyor sanırım sancı böyle oluyor,diğer türlü ağrı oluyor diye düşündüm ama emin olamadımBen belden vuran sancı ve bel ağrısını ayırt edemiyorum ya. Şuan mesela belim kopuyor gibi ama sancı mı yoksa bel ağırısı mı anlamıyorum
Gündüzleri işlerini halletmek için kullanılır bence rahat uyku uyusun diye ama araştırırsan omurga gelişimi için düz sert yatakta yatması gerektiğini uzmanlar söylüyor sırt üstü yatacak şekilde başını rahat döndürmesi gerekiyorBende bundan aldım odada uyutmadığımda başka odalarda kullanırım diye birde yatağa yanıma falan koyarsam güvenli olur diye düşündüm. Hatta başta geceleri de bunda yatırsam diyordum ama şimdi de emin olamadımbeşiğe dümdüz kundak yapıp yatırmak mı mantıklı
Yok kuzum hep öyle. Doktorum da ölçüyor şaşırıyor zaten. Yeni birşey değil. Hangisini baz alacağız şaşırıyoruz. Annemin de öyle benim.Yok en fazla 2 birim fark olur. Yanlış ölçüm olabilir mi tekrar bi kontrol et istersen
ahh işte ben de böyleyim. çıkıverecek oradanEki Görüntüle 3516722
Benim kasılmalar biraz canavarlaştı tövbe bismillahlık oldu
Ya geceler benim de öyle eşim artık bakamıyor karnımaEki Görüntüle 3516722
Benim kasılmalar biraz canavarlaştı tövbe bismillahlık oldu
Fazla gelmis olsa kusuyorlar kuzum fazlasini cikariyor bebisBizimde şuan o şekilde ama yatış vermedi canlandı biraz ağlıyor uyanıyor mama ve meme emiyor. Ama as önce aynı saat içinde iki kere meme emdi hemen ardından 15 mm mama yaptım doktor ne kadar yiyorsa ver dedi 30 ya da 40 ne kadar alırsa ver dedi. Bende hemen ardından 15 mm ve 30 mm mama verdim ardarda bir sorun olur mu sizce fazla gelir mi bebeğe. Yanlış mı yaptım öyle vermekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?