2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Doğum hediyesi konusunun açılacağı günü bekliyordum Okuyayım da kendi aileme biraz daha kurulayım

Oyhh maşallah maşallah size tabiki yardım ediyo büyük kızım bayağı yardımcı altını alır uyutur tutar bende uyurum gündüzleri 4 yaşında olan çok problem cikarmiyo yaramaz bı kız deil allahtan ilk zaman kıskandı ama şuan bı sorun yaşamıyorum

Mochinin manuel olanı mı şu 400-500 tl bandında olan?

Canım sende durumlar nasıl, hemen hemen aynı haftadaydık diye hatırlıyorum. 38+2 bitti nişan gelmiş dedi yani yavaş yavaş atıyorum 30 dk da 6 düzenli sancı çıktı açılman da var sürecin başlamış dedi ama hala hissettiğim bi sancı ağrı yok. Başını göremiyor ultrasonda iyice kanala girmiş ama. Yarın sabah tekrar gideceğim yine bakacak nstye acaba suni sancı vs mi verecek iyice gerildim başladı süreç diyorlar ama ortada bir şey yok

Bu anestezi için kan verip neye bakılıyor ? Hiç demedi doktorum bana bunu yani sezeryan ya da normal doğum belli değil daha ondan heralde
Her şeye bakılıyor canım. Karaciğer fonksiyon testleri, böbrek fonksiyon testleri, kan grubu, bulaşıcı hastalıklar, tam kan sayımı, enfeksiyon vs vs. Bana yanı sıra idrar da bakılmıştı onda hem tüm idrar tahlilleri hem kültür bakıyorlar.

Biz de bugün 38+3teyiz canım ama ben cuma muayene olduğumda düzenli sancım yoktu. Nişan vs gelmedi o arada. Bebek de kanala girmemiş başı kanal girişindeydi en son. Yarın tekrar kontrole gideceğim. Cumaya kadar kendisi gelmezse sezaryen demişti bana zaten kilosundan dolayı. Yarın netleşecek

Yaaaaa kavuştun mu oğluna nasıl sevindim anlatamam kaçırmışım ben orayı tez vakitte sağlıkla kızına da kavuşursun inşallah güzel anne

Benim emzirme danismanim da aynen sizin onerinizi uygulatiyor. Hic sagim yapmiyorum. Her istediginde, mikirdandiginda, arandiginda memeye aliyorum. Cok yorucu ama sut uretimini arttiran en iyi sey bebegin talebiymis. Ilerde sagim isini dusunucez stok icin.

Bu yöntemin adı emzirme kampı diye geçiyor, bebek gak dese meme guk dese meme 3 gün devam edince ve dinlenmeye dikkat edilirse vücut bu yeni tempo için süt üretme işini hallediyor.

İlk bir ay doğum, bebeğe alışma, küçük aralıklarla emzirme derken en yorucu dönem yaşanıyor zaten, ortada ciddi bir ihtiyaç yoksa buzluğa stok işini biraz ertelemek daha iyi bence de. Size de bol sütler, keyifli emzirmeler dilerim Sağlıkla büyütün yavrunuzu

Ben bebeklerde şöyle biraz ele avuca gelince künye çok seviyorum ya hele bilekleri tombikse çok tatlı duruyor benim de annemler almış künye yok anam bana kimse bişey takmadı güle güle kullan sağlıkla bi tek eşim düşünmüş o da naziktir böyle konularda ben istemedim ama almış varlıkları yeter bebişko ile babasının.

Kusmasi nasıl peynir gibimi kesik.kesik mi normal fışkırır tarzda sulu süt mu

Kız olsa çeşit çeşit takmak isterdim de erkek bebeğe takmam sanırım canım ya. Ya da tenine temas etmeyecek şekilde kıyafet üzerinden belki. Erkekse bebeğin iyice araştır öyle tak derim Ben bir şeyler gördüm okudum bu konuda Sen de güle güle kullan canım güzel günlerde

Arzuuu34 S Sm357 Canlar n’aptınız yazmadınız hala hadi merak içindeyiz
İnanılmaz zor bir gün oldu benim için. Bebek iyi ama benim için çok zor oldu. Kimseyi etkilemek istemem ama isteyen olursa biraz toplayınca yazarım detayları.
3850 gr 51cm doğdu ama çiş yaptı doğduğunda 100 gram falan gitmiş orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…