2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Şovunuzu seveyim sizin yap yap kuzum halin varken, canın, isteğin varken. birileri benim yerime yapsaydı hayır demezdim kesinlikle bence çok cici şeyler var, baya beğeniyorum süslemeleri ama benim hiç halim yok... İnşallah hastaneye de görüp keşke demem amin .Sancı bilgisi içinde teşekkür ederim

otuzaazkala Ben daha önce bu bilgiyi ilk defa anne olacaklar stres olmasın diye söylememiştim ama şimdi sırası geldi. Süt kanallarının ilk bebekte ve sonraki bebekteki halini gösteriyor. Nursen'in bu dördüncü, sen kendini onunla kıyaslama yani, onun kanallar artık ağacı bırak orman gibi olmuştur Bebeğin uzun uyuması da anneye dinlenme, dinlenme de süt olarak geri dönüyor tabii ki. Sen daha yeni anne olmanın şoku içindesin, mental olarak işlerin yolunda gideceği konusunda tam rahatlamış değilsin. Bu rahatlama geldikten sonra bol bol da emzirince süt işi daha da artar, hiç merak etme

Valla benim de öyle odayı boydan boya süsleyeyim falan hiç enerjim gücüm yok. Bunları eşim takar artık kapıya yeter napalım Lohusa takımı falan da götürüyorum ama giyer miyim foto çekilir miyim o kadar kendimi iyi hisseder miyim inan hiçbir fikrim yok. Sadece orada pişmanlık duyarım korkusuyla alıyorum yanıma

Kızlar benim devamlı kasıklarım ağrıyor ya. Girip çıkan bir ağrı değil. Hani sanki adet olmuşum da ilaç içmediğim için o da geçmiyormuş gibi bir ağrı. İnce ince sızılar şeklinde. Aynı şekilde bacaklarımda zaman zaman ayaklarımda belimde de var. Yani yalancı sancılar da gelip geçen sancılar değil miydi bu geldi geçmiyor neyse böyle

Ay içimi rahatlattın yürüyorum bol bol aksak yürüyüş, ananas, ılık duş bende de var. Diğer fikirler için sana minnettar olacağım hastanede uzun süre kalmak istemiyorum bende. İnşallah her birimiz çok kolaylıkla kavuşuruz yavrularımıza

Duş alıp uzanınca azalıyor mu peki ? Bana da dün gece öyle oldu sıcağa yakın bir duş aldım uzandım azaldı baya

mochi ufak pompa di mi makine değil. ben de aldım da ondan daha önce hiç kullanmamıştım. işe yarayacak mı diye merak ediyordum

Aynen, sepetinin içine koyarım demiştim. Ama takı vs takacaklar yastığı delmez umarım onun in bi kutu ayarlarım

Tam dolması superr ya

Kesinlikle uyku cnm dinlenme bak benim diğer ikisi ilkler yani bıri 7 ay diğeri 3 ay emdi bebekte çok farkediyo tabiki ama mochi yi çok öneriyorum sagdikca üretim oluyo bol su canım tabirine de çok güldüm ağaç ve ormanbirazda insanın artık vücudunu tanıması diyelim

Birkaç serum canım. Doğum öncesi başlıyor sonrasında birkac saat daha sürüyor. Bence kasılma yapıyor normal doğum taklidi diyebiliriz tam olarak ne ise yarar bilmiyorum ama sanırım plesantanin kolay ayrılmasını kasılma yaptığı için vebek doğdu sinyali verilmesini sağlıyor. Süte rahmin küçülüp yaraların iyileşmesine faydası vardır diye tahmin ediyorum.

E tabii ki öyle sen sütün geleceğinden, yeteceginden eminsin. İlk kez anne olunca çevrenin de etkisiyle sürekli bir şüphe duyma oluyor. Mochi ben de aldım bakalım nasıl olacak. Emzirirken diğerine sadece takıyorsun değil mi, o esnada sağma yapmıyorsun?

Bende de lohusa takımı var onu giyicem niyet ettim. Şöyle bi bebişle fotomuzu çeker ablam. Fotoğrafçı tutmıcam ama beyazlar içinde bir foto istiyorum nasip olursa

Aynen, sepetinin içine koyarım demiştim. Ama takı vs takacaklar yastığı delmez umarım onun in bi kutu ayarlarım
Yastığa takıyorlar sanırım ya. Hatta takı yastığı diyorlar birçok yerde. Bakalım benn götürmeyi düşünmüyordum ama şimdi sen deyince bi aklıma düştü. Belki ben de götürürm

Aynen canım öyle bazı şeyleri burda açık açık yazamıyorum üzülen olur diye ama gerçekten uzulcek bişey yok herkesin vücudu farklı unutmayın bunu
Bebeği emzirirken diğer goguse koy o kendi sagicak insallah

Bide şöyle bişey var tabi çok fazla emzirme de gaz yapiyo bebeğe huzursuz ediyo o yüzden emzikle destekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…