Evet o an aklına bile gelmeyecek inan, öyle güçlü bir ıkınma isteği oluyor ki o sırada sadece ona odaklaniyorsun. Başka hiçbir şey aklına gelmiyor.Maşallah vallahi epidural de almadıysanYa sıkıntı mı değil mi bilmiyorum inan ilk günden beri bir korku var içimde bu duruma karşı. Belki o an can havli aklıma gelmezdi ama çok düşündüm olsa ne olur diye
Annen gelmeyip kim gelecek doğumuna ya, komşu mu. Allahım sabır ver sjfksjdks yavrum şimdiden duyurun eşinle, 40 gün misafir kabul etmeyeceğiz diye. Biz istemiyoruz söyledik herkese, herkes grip kimseyle o halde uğraşamam zaten annem de 15 gün yanımda olacak sonra haftada 2 gün falan gelebilir, o olmadan da kimseye çay bile demleyemem, anneme de demlettirmem. Beklesin herkes birkaç ayher kuşu s***** bi leylek kaldı gerçekten
kvsi görümcesi patavatsız akrabası bitti bi de babanem çıktı başıma 80 yaşında kadın
Asya koycaz diyorum ismini, Asiye olsun bari Asya Avrupa ne diyorkendi doğuran istediğini koysun ben Asya koycam dedim doğuma annenler gelmez heralde diyor (annemle babam ayrılar) neden gelmesin ayol dedim. teeeeek istediğim artık doğumumu sağlıkla yapıp eve gelip üç kişilik ailemin tadını çıkarmak ya. ama onda da devamlı birileri ziyarete gelmek isticek dimi bebek görmeye o zaman emzirme giydirme muhabbetleri dinlicez
neyse ki bugün evimizi de temizledik eşimle, çantamız da hazır çarşamba 38 oluyoruz inşallah
Yaaaa yine mi, amma sabırsız bir kuş buKızlar benim 40. Haftam 16 ocak ama
bende aralık annesi olacağım yüksek iht şuan 33+4 deyim 31. Haftamda erken doğum yapıyordum neredeyse 1-2 dklık 70-80-100 lerde sancı ile gittik acile ama bende hiç bi ağrı yoktu sadece karnım kasılıyordu ,
Doğum sancısı görüldüğü için hastanede yattım 5 gece şimdi evde dinlenmeyle stabil tutmaya calısıyoruz ama çocuğun eli kulağında
Cuma günü kanlı nişanım geldi acile gittik tekrar serum ve nidilat verdiler sancilar düşünce yolladılar
Bebiş şuan 2350 tutabildiğimiz kadar tutcaz
Erken doğum yapan var burada 34 vs civarı
Şikayet ettik hastaneyi bi kısmını iade ettiler ama hala etik degil tabiYaaaa yine mi, amma sabırsız bir kuş bu
Şu an ne durumdasın? Meşhur hastane yine soyup soğana çevirmemiştir sizi umarım
Emaaaan hanımefendi kıçını dönüp yatmıştı en son, doğumda göreceğiz herhaldedoğum pozisyonunu almış dedi, yarın sorayım bakayım kanala yerleşmiş mi
Allah korusunnn düşünmeyelim bileeee .. yaşayana da Allah kolaylık versin.. sağlıkla bir kucaklayalim da tüm endişeler bitsin gitsin inşallahKanama dediği nişan gelmesi gibi lekelenme tarzı bir şeyse beklenebilir ama yoğun bir adet kanaması genelde plasentanın erken ayrılmasıyla ilişkilendirildiği için gitmek gerekiyormuş evet. Ay o olmasın inşallah. Korkunçlu şeylere hiç gerek yok
Bi acile falan gidip ultrasonla baktrsamiydin ki.akintiyla şu sızması azda olsa yine ayırt edilir heralde yoğunluğu vso kadar grip asisi oldum yine grip oldum. esim de hastaneye git git diye tutturdugundan geldim, hafif akintim vardi dun aksam su sizintisi mi normal vajinal akinti mi ayirt edemedim. dun sanci vardi ama bugun yine birsey yok grip halsizliginden baska, bebek hareketi de biraz daha az normalde gore, hastayim diye kendim
İyi bari ya, şikayet etmeniz çok iyi olmuş.Şikayet ettik hastaneyi bi kısmını iade ettiler ama hala etik degil tabi
En son medipol bölge hastanesine gittik mis gibi hizmet aldık çokta güzel indirim yaptılar
Doktorumdan memnun olmasam iptal ederdim herşeyi ama doğurdultan sonta bi daha adımımı atmam o hastaneye keşmekeş gerçekten
Genel durumum bebeği bacak aramda hissediyorum resmen yatıyıyprum veya oturıyorum hala kasılmalarım var dünde acildeydik neyseki kasılmalar çok şiddetli çıkmadıda saldılar bizi bi süre gitmeli gelmeli olacak belli ki bizim süreç 34 ü atlattığımızda çok fazla ilaçla müdahele etmeyecekmiş doktor gelmek istiyosa gelsin daha fazla müdahale etmeyelim modundaama umarım kalabildiği kadar kalır anne karnında
Aynen minnoş gelmek istiyor dünyaya inşallah biraz daha kalırda küvoz sürecimiz olmaz hastaneden eli boş çıkma düşüncesi bile çok üzücü kimse yaşamaz inşallahİyi bari ya, şikayet etmeniz çok iyi olmuş.
Medipol Bölge’den çok memnun herkes, senin de memnun kalmana sevindim. Deneyim oldu artık en önemlisi doktor zaten, gerisi çok da önemli değil. 34ten sonra çok müdahale etmiyorlar diye biliyorum ben de, bakalım minik hanım ne zaman gelecek. Dünyaya gelmek için fazla istekli biri
Ben 34'te yattım yarın 37 olcam cano, nidicard bende çok işe yaradı, nişan gelmedi bende tabii de inşallah senin de en azından bi 2.5 kg olur olmazsa da 2 kiloyu geçmiş toparlar hemencik bebonKızlar benim 40. Haftam 16 ocak ama
bende aralık annesi olacağım yüksek iht şuan 33+4 deyim 31. Haftamda erken doğum yapıyordum neredeyse 1-2 dklık 70-80-100 lerde sancı ile gittik acile ama bende hiç bi ağrı yoktu sadece karnım kasılıyordu ,
Doğum sancısı görüldüğü için hastanede yattım 5 gece şimdi evde dinlenmeyle stabil tutmaya calısıyoruz ama çocuğun eli kulağında
Cuma günü kanlı nişanım geldi acile gittik tekrar serum ve nidilat verdiler sancilar düşünce yolladılar
Bebiş şuan 2350 tutabildiğimiz kadar tutcaz
Erken doğum yapan var burada 34 vs civarı
si gibiydi biraz sanki geldim ben de hastaneyeBi acile falan gidip ultrasonla baktrsamiydin ki.akintiyla şu sızması azda olsa yine ayırt edilir heralde yoğunluğu vs
Medipol bölgede benim doktorum harika hanım var. Aklında olması açısından söylüyorum eğer orda bi doktora ihtiyacın olursa seçebilirsin çok sıcak kanlı biri.Şikayet ettik hastaneyi bi kısmını iade ettiler ama hala etik degil tabi
En son medipol bölge hastanesine gittik mis gibi hizmet aldık çokta güzel indirim yaptılar
Doktorumdan memnun olmasam iptal ederdim herşeyi ama doğurdultan sonta bi daha adımımı atmam o hastaneye keşmekeş gerçekten
Genel durumum bebeği bacak aramda hissediyorum resmen yatıyıyprum veya oturıyorum hala kasılmalarım var dünde acildeydik neyseki kasılmalar çok şiddetli çıkmadıda saldılar bizi bi süre gitmeli gelmeli olacak belli ki bizim süreç 34 ü atlattığımızda çok fazla ilaçla müdahele etmeyecekmiş doktor gelmek istiyosa gelsin daha fazla müdahale etmeyelim modundaama umarım kalabildiği kadar kalır anne karnında
Ay inşallah benimde dayanır o zamana kadar şimdi ne durumdasınız bu arada benim rahım agzım kısaldı ve 1 cm açıklık var 3 haftadırBen 34'te yattım yarın 37 olcam cano, nidicard bende çok işe yaradı, nişan gelmedi bende tabii de inşallah senin de en azından bi 2.5 kg olur olmazsa da 2 kiloyu geçmiş toparlar hemencik bebon
Evet orda gebe okuluna gitmiştim çook sevmiştim o doktoru, başka bi hastaneden doğum paketi almıştım çok önceden artık 2. Doğuma inşMedipol bölgede benim doktorum harika hanım var. Aklında olması açısından söylüyorum eğer orda bi doktora ihtiyacın olursa seçebilirsin çok sıcak kanlı biri.
İnşallah sağlıcakla en güzel zamanda alırsın kucağına. Bebişim acele etme anne karnı da güzel ya
Bende açıklık yoktu ama 4 cm açıklıkla bekleyen vardı haftalardır bizim gruptaAy inşallah benimde dayanır o zamana kadar şimdi ne durumdasınız bu arada benim rahım agzım kısaldı ve 1 cm açıklık var 3 haftadır
L lokumcumm eve çıktı bugün sosyal m. Takiplesiyoruz haberim var ondan evet diğeri denizdi
3 tane koca koca serumHımmm her yerde ayrı bir prosedür yaniii. Bakalım bizde nasıl olacakÖnlükle dururuz ya belden aşağı çıplak durmaktan iyidir yani Rahim toparlayıcı dediğinde mi bir ilaç canım? Ne işe yarıyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?