2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Evet o an aklına bile gelmeyecek inan, öyle güçlü bir ıkınma isteği oluyor ki o sırada sadece ona odaklaniyorsun. Başka hiçbir şey aklına gelmiyor.

Annen gelmeyip kim gelecek doğumuna ya, komşu mu. Allahım sabır ver sjfksjdks yavrum şimdiden duyurun eşinle, 40 gün misafir kabul etmeyeceğiz diye. Biz istemiyoruz söyledik herkese, herkes grip kimseyle o halde uğraşamam zaten annem de 15 gün yanımda olacak sonra haftada 2 gün falan gelebilir, o olmadan da kimseye çay bile demleyemem, anneme de demlettirmem. Beklesin herkes birkaç ay

Yaaaa yine mi, amma sabırsız bir kuş bu
Şu an ne durumdasın? Meşhur hastane yine soyup soğana çevirmemiştir sizi umarım

Kızlar bizim de yarın eşimin toplantısı çıkınca bugün gittik kontrole. Bebek 3500 kilo 52 cm çıktı bu sefer. Baş aşağı dönmüş ama kanala girmemiş, girmesi de çok mümkün değil dedi doktor. 39. Haftada en geç sezaryene karar verdik

o kadar grip asisi oldum yine grip oldum. esim de hastaneye git git diye tutturdugundan geldim, hafif akintim vardi dun aksam su sizintisi mi normal vajinal akinti mi ayirt edemedim. dun sanci vardi ama bugun yine birsey yok grip halsizliginden baska, bebek hareketi de biraz daha az normalde gore, hastayim diye kendim

Yaaaa yine mi, amma sabırsız bir kuş bu
Şu an ne durumdasın? Meşhur hastane yine soyup soğana çevirmemiştir sizi umarım
Şikayet ettik hastaneyi bi kısmını iade ettiler ama hala etik degil tabi
En son medipol bölge hastanesine gittik mis gibi hizmet aldık çokta güzel indirim yaptılar
Doktorumdan memnun olmasam iptal ederdim herşeyi ama doğurdultan sonta bi daha adımımı atmam o hastaneye keşmekeş gerçekten
Genel durumum bebeği bacak aramda hissediyorum resmen yatıyıyprum veya oturıyorum hala kasılmalarım var dünde acildeydik neyseki kasılmalar çok şiddetli çıkmadıda saldılar bizi bi süre gitmeli gelmeli olacak belli ki bizim süreç 34 ü atlattığımızda çok fazla ilaçla müdahele etmeyecekmiş doktor gelmek istiyosa gelsin daha fazla müdahale etmeyelim modunda ama umarım kalabildiği kadar kalır anne karnında

Emaaaan hanımefendi kıçını dönüp yatmıştı en son, doğumda göreceğiz herhalde doğum pozisyonunu almış dedi, yarın sorayım bakayım kanala yerleşmiş mi
Allah korusunnn düşünmeyelim bileeee .. yaşayana da Allah kolaylık versin.. sağlıkla bir kucaklayalim da tüm endişeler bitsin gitsin inşallah

Bi acile falan gidip ultrasonla baktrsamiydin ki.akintiyla şu sızması azda olsa yine ayırt edilir heralde yoğunluğu vs

İyi bari ya, şikayet etmeniz çok iyi olmuş.
Medipol Bölge’den çok memnun herkes, senin de memnun kalmana sevindim. Deneyim oldu artık en önemlisi doktor zaten, gerisi çok da önemli değil. 34ten sonra çok müdahale etmiyorlar diye biliyorum ben de, bakalım minik hanım ne zaman gelecek. Dünyaya gelmek için fazla istekli biri

Aynen minnoş gelmek istiyor dünyaya inşallah biraz daha kalırda küvoz sürecimiz olmaz hastaneden eli boş çıkma düşüncesi bile çok üzücü kimse yaşamaz inşallah

Ben 34'te yattım yarın 37 olcam cano, nidicard bende çok işe yaradı, nişan gelmedi bende tabii de inşallah senin de en azından bi 2.5 kg olur olmazsa da 2 kiloyu geçmiş toparlar hemencik bebon

Medipol bölgede benim doktorum harika hanım var. Aklında olması açısından söylüyorum eğer orda bi doktora ihtiyacın olursa seçebilirsin çok sıcak kanlı biri.
İnşallah sağlıcakla en güzel zamanda alırsın kucağına. Bebişim acele etme anne karnı da güzel ya

Ben 34'te yattım yarın 37 olcam cano, nidicard bende çok işe yaradı, nişan gelmedi bende tabii de inşallah senin de en azından bi 2.5 kg olur olmazsa da 2 kiloyu geçmiş toparlar hemencik bebon
Ay inşallah benimde dayanır o zamana kadar şimdi ne durumdasınız bu arada benim rahım agzım kısaldı ve 1 cm açıklık var 3 haftadır

Evet orda gebe okuluna gitmiştim çook sevmiştim o doktoru, başka bi hastaneden doğum paketi almıştım çok önceden artık 2. Doğuma inş
Çok güzel hastane gerçekten kapıdan girişten doktorlara kadar

Ay inşallah benimde dayanır o zamana kadar şimdi ne durumdasınız bu arada benim rahım agzım kısaldı ve 1 cm açıklık var 3 haftadır
Bende açıklık yoktu ama 4 cm açıklıkla bekleyen vardı haftalardır bizim grupta inşallah sağlıkla kucağına alırsın

37+0 dan selamlar
Kilo 3380 olmuş, bi haftada sadece 100 gram almış. O da doğruysa. Sanırım plesanta yaşlanması dedikleri şey bu olsa gerek. Yavaşladı kilo alımı.
Geçen haftalarda; 20-24 aralık 40. Haftada alırız diyordu.
Bugün şaşırdı verdiği tarihe, en geç 16 aralıkta alırız, 39+0 olacak, haftaya da hazır ol, belli olmaz dedi belirsizlikler içinde ilerliyorum valla, hastanem bile hala belli değil. Hakkımızda hayırlısı. Hastane odama tek koyacağım çikolata ve hediyelikler bunlar olacak süsleme yapmayacağım kızlar. Sizce nasıl?

Bir de sancı 10 dakikada bir 50 çıkarsa mı doğuruyordu? O kısım nasılsı? Benim ilk defa 30 civarına çıktı bugün.

Eklentiler

• Polish_20241202_163645499.jpg
    134,1 KB · Görüntüleme: 65
L lokumcumm eve çıktı bugün sosyal m. Takiplesiyoruz haberim var ondan evet diğeri denizdi asya ismi bencede güzel ya değişik seviyorum ben herkesde yok ya ama cogaliyo sanki sık duymaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…