Masallah canim benim gozun aydinKızlar ben dogurdumçok güzel bir duygu RAbbim hepinize sağlıkla nasip etsin
Ay bilemiyorum yaa kendimi başkaları tarafından prenses gibi hissettiğim çok an oldu evet. Özellikle eşim tarafından. Bilhassa son 2 haftadır evde olduğu her saniye benimle ilgileniyor hiçbir şey yaptırmıyor desem yeridir. Ama bedenim de çok yoruldu hissediyorum. Geceleri ciddi ciddi canım çok acıyor. O saatlerde prenseslik de yok acılarla baş başayımEşin duruma alışır da sen her anı arayacaksın hamilelik prenseslikmis diyeceksin özel hissettiğin çok güzel zamanlardandir hamilelikhatta kendinle ilgili özel hissettiğin son dönemler diyebilirim ama bebisler için herseye değerli en güzel anlar hep onlarla tabikiii.. bu yazdıklarım değişmez kurallar herkes yaşayacak malesef ki
Anestezi etkisi tam geçmeden mi diyorsun canım?Bence sıcagı sıcagına gelseler daha iyi gibi. Akşama hem agrı oluyor hem yorgunluk uyku bastırıyor daha zor gelmişti bana
Evet epiduralde öyle oluyormuş doktorum bana vermedi o yüzden, acilman iyi süreci uzatmayalim diye. Ya zaten kaka yapmak da sıkıntı değil bence o an için dışına çıkıyor yeterinceBu bahsettiğim arkadaş epidural almıştı evet onu nst ile yönlendirdiler doğum sırasında. Şimdi ıkın şimdi dur falan diye. Hissetmiyordu o hiç. Dolayısıyla altına kaçırıp kaçırmadığına dair de bir fikri yokBilmiyorum olduysa da kimse bir şey söylemedi sonrasında diyor
Evet bir de ameliyat cıkışı serumla kuvvetli bir agrı kesici de veriyorlar o götürüyor seni biraz. Ama işte iş cıkışı mı gelirler onu bilmiyorum. Öglen 1-2 civarı falan iyi bence 9da girecek olursanAnestezi etkisi tam geçmeden mi diyorsun canım?
Eşim aynı mesajı aileme de verdi bu arada. Hatta epey bozuldular bizimkiler de. Ayağından öpersiniz çok canınız çekerse buna izin verebilirim falan dedi bir dePardon ama çüş yani, bir de yenidoğan bebeği kucaklarına alıp öpecekler miymişgit evde kendi çocuğunu kucakla öp, bu ne saçmalık. Eşin çok güzel mesaj vermiş, ki aynı mesajı ben kendi anneme bile verdim.
Maşallah vallahi epidural de almadıysanEvet epiduralde öyle oluyormuş doktorum bana vermedi o yüzden, acilman iyi süreci uzatmayalim diye. Ya zaten kaka yapmak da sıkıntı değil bence o an için dışına çıkıyor yeterince
Ben o zaman saati falan netleşince hesaplayıp onlara ona göre bir saat söyleyeyim. Vakitli gelip gitsinler daha iyi. Canım peki benim üstüm önlüklü mü olacak o saatlerde? Yani kendime gelmeden ayaklanmadan giydirmiyorlar mı aldığımız lohusa takımlarını falan?Evet bir de ameliyat cıkışı serumla kuvvetli bir agrı kesici de veriyorlar o götürüyor seni biraz. Ama işte iş cıkışı mı gelirler onu bilmiyorum. Öglen 1-2 civarı falan iyi bence 9da girecek olursan
Ben eşinin kafasındayimEşim aynı mesajı aileme de verdi bu arada. Hatta epey bozuldular bizimkiler de. Ayağından öpersiniz çok canınız çekerse buna izin verebilirim falan dedi bir deKucağınıza alamazsınız falan demedi tabi onlara. Ya eşim öyle ince eleyip sık dokuyor ki. Şey bile dedi annen gelirken evdeki herkesin bir kıyafetini de getirse biz önden organik deterjanla onları yıkayıp hazır etsek geldiklerinde herkes hemen üstünü değiştirip elini yıkayıp bebeğe öyle yanaşsa falan dedi. Çok makul bir öneri baktığında bizimkiler yumoşu falan su gibi dökerler çamaşırlara ama ben diyemem bu kadarını. En fazla evde parfüm sıkmayın üstünüzü değiştirin derim o kadar. Eşimin söylemesi işime de geliyor bir yandan. Onun mizacı sihirli gibi kimse küsmüyor ben desem küserler bir de Arkadaşlara gelince evet kucaklayıp öpeceklermiş vallahi. Hatta bunu diyen arkadaşımın hafta geçmez uçuğu çıkar. Virüs adeta vücudunda yaşıyor buna rağmen teklif ettiği şey bu.
maşallah gözünüz aydınKızlar ben dogurdumçok güzel bir duygu RAbbim hepinize sağlıkla nasip etsin
ya benim ilk doğumda da bi ton insan geldi. çok komik sen sünnetli çocuk gibi ayakları uzatmış yatıyorsun etrafımda oturuyorlarBilakis o kadar normalleştiriyorlar ki. Bir tanesi şey demişti hatta önüm sıra ben doğum yaptığımda kimse gelmeseydi çok bozulurdum. Biz yatana kadar oda hiç hoş kalmamıştı sevdiğim herkes geldi beni ve bebeği gördü. Kendimi çok şanslı hissettim falan dedi. Bir şey demek istemedim, en azından kısa dururlar dedim. Hısım akraba değil allahtan onlar gitmek de bilmezdi belki.
Bir de eşim bir keresinde bebek konusunda uyarmıştı arkadaşlarımı. Yenidoğan bebek kucağa alınmaz öpülmez falan diye. Bir Arkadaşım da benim çocuğum hasta doğduğu halde herkes almıştı kucağına şapur şupur da öpmüştü hiçbir şey olmadı valla dedi. Eşim de ben mi öptüm canım, benim çocuğumu da öpmeyiverin yani dediBenimle hala dalga geçiyorlar hastaneye geleceğiz ama sana ya da bebeğe yaklaşmayız, işte evine eşin yokken geliriz falan diye. Keyifleri bilir. Nedir zaten başkasının çocuğunu kucaklayıp öpme merakı. Ben kimsenin yenidoğan çocuğunu kırk günden önce görmeye gitmedim, kendisi teklif etmediyse kucağıma almadım, öpmeyi zaten söylemiyorum bile. Artık biraz da bunlar normalleştirilmeli.
Masallah canim benim gozun aydinKızlar ben dogurdumçok güzel bir duygu RAbbim hepinize sağlıkla nasip etsin
Söylemiştim evetBen eşinin kafasındayimbu konuda hatır gönül endişem de hiç yok gerçekten. Benim kızım dışarıdan gelen elini yıkamadan kedisini bile sevdirmiyor, ne bebeği uçuk zaten aman aman, Allah korusun tüm yavruları. Eşine söyle sen bu kadının çok da ucugu çıkıyor diye, ona güveniyorum o gerekeni söyler
Vücut hamileliği hastalık olarak algilarmis zaten bi doktordan duymuştum yani 9 ay bünyen tanımadığı brseyle savaşıyor yine jyi dayanıyor aslında.. son zamanlar çok ağır geliyor gercekten. İstesen de istemesen de so n günlerin artik sen yine de uykusuzlugu bile tek başına kendi sorumluluğunda çektiğin günlerin tadını çıkarAy bilemiyorum yaa kendimi başkaları tarafından prenses gibi hissettiğim çok an oldu evet. Özellikle eşim tarafından. Bilhassa son 2 haftadır evde olduğu her saniye benimle ilgileniyor hiçbir şey yaptırmıyor desem yeridir. Ama bedenim de çok yoruldu hissediyorum. Geceleri ciddi ciddi canım çok acıyor. O saatlerde prenseslik de yok acılarla baş başayımKaburgalarım göğsüme batıyor, kasılmalar yüzünden iç organlarım eziliyor, yataktan doğrulmak, tuvalete gidip durmak, adet sancıları mideyle ilgili geçmeyen sıkıntılar derken sanırım bu kadar da yeterli Hamileliği çok çok özlersek ve nasipte de varsa tekrar çocuk yaparız artık ne diyelim şimdi özgürleşmeyi özledim
Eşin giydirir pijamanın üstünü canım zaten bacaklarına his hemen gelmiyor üstünde de pike oluyor. Önlüğü asagı sıyırırsın üstüne emzirme sütyeninle pijama üstünü giyebilirsin. Zaten erkek olmaz heralde dimi kadınlar gelir o saatte.Ben o zaman saati falan netleşince hesaplayıp onlara ona göre bir saat söyleyeyim. Vakitli gelip gitsinler daha iyi. Canım peki benim üstüm önlüklü mü olacak o saatlerde? Yani kendime gelmeden ayaklanmadan giydirmiyorlar mı aldığımız lohusa takımlarını falan?
Tahmin edebiliyorum o görüntüyüya benim ilk doğumda da bi ton insan geldi. çok komik sen sünnetli çocuk gibi ayakları uzatmış yatıyorsun etrafımda oturuyorlarbenim hemşireler cazgırdı Allahtan kovalayıp durdular
öpme konusu zaten nasıl bi zevk anlayamıyorum 8 aylık yeğenim var hala öpmedik kokluyoruz bi minik yetiyor zaten
Çoook net anladım canımVücut hamileliği hastalık olarak algilarmis zaten bi doktordan duymuştum yani 9 ay bünyen tanımadığı brseyle savaşıyor yine jyi dayanıyor aslında.. son zamanlar çok ağır geliyor gercekten. İstesen de istemesen de so n günlerin artik sen yine de uykusuzlugu bile tek başına kendi sorumluluğunda çektiğin günlerin tadını çıkaristediğin zaman yürüyüp istediğin zaman yapabilmek hatta sagami solami dönerek yatacagina kendin karar verebilmek büyük nimet yada wcde özgürce gecirebildigin dakikalar bunlarla gülümseyerek vedalaş son günlerinde . Sonrasi yepyeni ve öncesiyle alakası olmayan renkli guzel bir hayat diyelim
Hemde ennn güzelini yapıyorsun emin olÇoook net anladım canımBugün teletabiler gibi yuvarlanayım yatakta yapabildiğim kadar o zaman Zaten gün içinde sadece yan gelip yatıyorum akşam üstü bir yemek yapıyorum hepsi o kadar İyi yapıyormuşum demek ki
Yorumları çok iyiydi evet ben alayım da dursun en kötü 10-20 damla değil de 3-5 damla kullanırım doğuma kadarCanım ayni gün etkisi pat diye gelmiyor zaten . Ben deneyinledigim için birebir yaşadığım gibi aksettim size bence deneyin. 2 3 gün önceden başlayın içmeye .Bu benim fikrim benim deneyimim.ürünün ise yararliligi konusunda yorum da okuyun derim daha içinize sinecektir...ve eczaneden alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?