2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Çok güzel anlattın ben de elimden geleni yapıcam insallah

Tam üç kg mi çok büyük değil ya üç ay toparlanmayacak kadar korktum şimdi ben acaba içeriden mi çok zorlandı. Evet her bünye bir değil fakat sezeryan da dikiş acısından bebeği kaldır indir yapıp gazını alıp altını silemiyormıuşsun bi kaç gün kucağına alırken bile karnın acıyormuş bilemedim. Belki bazıları fazla uyuşuyor o an hissetmiyor ama sonra çıkıyor o acı hep çekiyor olabilir.

Ayy darısı başımıza yani inatla emzirmek bu işin sırrı sanırım, benim doktorum rahat ol stres yapma o süt gelir elbet diyor psikolojimizi bozanları defetmek lazım
Evet benim kv de sinirlerimle çok oynadı ama bende aynı düşüncedeyim seninle sütün sırrı asla vazgeçmeden emzirmek. Sezeryan olan arkadaşım ilk gün sütü gelmeyince şırınga ile mama vermişler vazgeçmedim emzirdim emzirdikçe sütüm geldi dedi. İki yaşına kadar emzirdi bebeği.

Bnm aynı yerden kesmiş doktorum. Hatta sezaryan sırasında ay cok asagıdanmış dikişin ama estetik olması için mecbur ben de aynı yerden acıcam dedi. Hocam dedim elim kolum baglı siz nasıl derseniz cuma günü kontrole gidince actı dikiş yerini oansuman yaptı cidden aynı yeri acmış ve hiç de kötü gözükmüyor su an bile. Ama tabi ki biraz iz kalıyor sonradan

Ağrıların biraz azaldı mı canım, nasıl oldun?

Canim benim sen neden bu kadar kafaya taktin yaa . Yok sezeryan soyle yok boyle yok yatalak oluyosun yok asiri zorlaniyosun . Bunu baskalarindan duyarak soyluyorsun da herkes ayni olmuyor. Vajinal yapip aylarca toparlanamayan da var bence sal artik bunu. Takma bu kadar surekli ayni muhabbet donuyor sanki deneyimlemissin gibi. Bi deneyimle de ondan sonra tekrar konusalim. O kadar da kaka b.k degil yani. Burda cok gizel hikayeler yazan dogum yapan arladaslarimiz oldu ama sana yeterli gelmiyor sanirim bu deneyimler. Sadece kotulerini gorme rica edicem.

Kız maşallah her yerinden gençlik akıyor

Kadın bir efsane oldu süslü püslü ama Allah affetsin çok da temiz olmayan bir kadın canlanıyor benim gözümde Bu kadar böreğe kilosu nasıl?
kendimi çok genç hissediyorum böyle yazdıkça senmotive oluyorum

Bende de öyle canlandısaçı fönlü kırmızı ojeli eşofman takımlarıyla koşuya çıkmış sonra çat kapı kumrala gitmiş gibi sonrada börekçiye gidip börek yiyormuş gibi

Kiz keserim seni kendini cok genc hissediyorum diyo bi de hissetme istersen no kac mesela 16 -17 mi

Aşağıdan olması iyi değil mi en azından dışarıdan görülme olasılığı da azalır ne giyersek giyelim?

Canım işte bu genellemeler de çok doğru değil galiba. Yani bu kız tam 3 kilo çocukta bu kadar zorlandı. Suni sancı ve epidural alarak yapmıştı doğumu. Diğer arkadaşım da sezaryende aynı gün kalktı. Hem ameliyatı yapan kişinin el becerisi, hem de kadının bünyesi, acı eşiği vs hepsiyle ilgili işte..

Seninkiler de çok müdahaleci geliyor ya kv falankötü yorum yapmasınlar emzirme sürecinde net olarak söyle yorumlar etkiliyormuş diye herkes öyle söylüyor en çok etraftaki insanlar etkiliyor lohusalıkta karışarak

Kesinlikle, psikolojiyi sağlam tutup sakince devam etmek lazım. Kayınvalide de olsa anne de olsa karşı çıkmak lazım yoksa gerçekten zorlaşır her şey

Aşağıdan olması iyi değil mi en azından dışarıdan görülme olasılığı da azalır ne giyersek giyelim?
Aslında düşününce evet ama niye oyle dedi sormadım asagıdan kesince bebeği cıkarması mı daha zor oldu acaba ondan mı dedi bilmiyorum

Her insan bir değil ben herşeyi düşünüp bilmek isterim. Beni neler bekliyor hangi zor hangisi kolay ( doğum her anlamda zaten zor da) yani ablam kuzenim vs onlarda gördüğüm kadarıyla yorum yapıyorum. Herkes bir değil bi daha dikkat eder yazmam merak etmeyin. Çünkü herkes herşeyi kaldıramaz çabuk etkilenir vs. Bunu düşünerek yazmam lazım yazılarımı. Evet sezeryan olup saatinde kalkan var vajina olup aylarca kalkamayan var. Bende sebeplerini nedenlerini doğal olarak merak edip araştırıyorum bu kadar yani. Ama yeri burası değilmiş

Aslında düşününce evet ama niye oyle dedi sormadım asagıdan kesince bebeği cıkarması mı daha zor oldu acaba ondan mı dedi bilmiyorum
Vallahi ben de anlamadım Sen nasıl oldun canım bu arada? Hafifledi mi ağrıların? Ağrı kesici eve çıkınca da alabiliyor musunuz ya da aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…