2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Bu gece bitmez sana sağlıkla kucakla ve evine dön kolay doğum versin allah

Ah kuzum bir avaz'da inşallah su gibi geçsin

Bugün kullanayim mi

Kızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
İyiki doğdun kuzucum bebeğinle nice nice senelere

Evet kullan kesinlikle. 20 damla damlat 1 su bardağının içine. Sonra o bardağa 1 daha şu doldur onu da iç yag olduğu için bardağa yapışan kısımlar boşa gitmesin. Hergun düzenli kullan derim bol rezene çayı ve 3 litre suyla destekle. Zaten bestlak başlı başına bi efsanee

Canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Sağlıkla gelsin minişimiz inşalllah

Lierac bitee bitmez çatladın mı ya? Ben yeni aldım ama bol sürüyorum 34+5teyim umarım yeter, yetmezse mecbur alayım o zaman bir tane daha. O zamana kadar çatlak oluşursa almam ama
Yaa evet öyle mi denk geldi bilmiyorum ama başta sürmedim aşağıdan yukarı biraz çatladı korktum hemen aldım sonra bi daha çatlamadım. 1.5 haftadır falan bitmişti artık çatlamam dedim bugün bi baktım kırmızı kırmızı çatlamış yine
Benim 2 arkadaşım düzenli kullanmış biri çatladı yine biri hiç çatlamadı belli sürmesen daha çok çatlardın. Sen bu kiloyu daha önce gördün mü mesela? Ben ona da bağlıyorum, ben bundan fazlasını görmüştüm diyet falan yapıp vermiştim 15 kilo. O yüzden deri hafızam oluştu diyorum aşırı gayribilimsel bi şekilde

Ay hadi inşallah ya en endiselendigim konu süt gelmesi bebek besleme konusu çünküteşekkür ederim canim

Evet evet 4ü görür ama 4te bile ben bi vajinali düşünüyordum ne yalan söyliyim benim salı günü kontrolüm var kendi doktorumda artık kesin belli olur ama ben de alıştırıyorum kendimi. Ya olumsuz şeyleri duymuyorum sezaryenle ilgili. En olumsuzu süt meselsi o bile çözülüyor bizim kızlardan anladığım kadarıyla bir de bu kilolarla vajinal doğursak yine dikişli olucaz yani orda da prenses gibi kalkmayacağız öyle düşünelim

Hızlı ve baştan savma yapar gibi geliyor ama bilmiyorum şimdi hiç talep etmedim günahını almayayım ama finalde börekçi olmasa bile lahmacunumuz kesin olur ajfksjdks
Evi temiz mi nasıltipini de merak ediyorum ama bana benziyor demiştin güzeldir o zaman huyu güzel olmasa da. Birde sen gel evimi temizle desen çat kapı yardıma geldim der bu seferde manyak karı

S Sm357 peliicita sizinde doğumunuz yarın kolaylıkla geçsin inşallah arkadaslar sağlıkla gelsinler. heyecandan uyuyabilir miyim bilmiyorum… bebeğe kavuşmaya odaklanalım stresimiz geçsin. Yarın bu saatlerde inşallah kollarımızda olur sağlıklı şekilde. Biz güzel geçirelim bizden sonra doğuracak arkadaslarada moral oluruz inşallah

Katlayana saygım büyük ama yapamam yani napim. Ben de dünkü çocuk değilim böyle alışmışım böyle yapıyorum kaç senedir. Eşimin tavrı sinirlerimi bozmaya başladı
Çok haklısın bende sinirlenirdim eşinde ayıp olur diye düşünüyor sanırım ama yani ben böyle yapıyorum demişsin senin evin sonuçta Birde yani kv yi ne ilgilendirir nasıl yaparsan yap bu kadar karışmak itiyor işte yaptığı da batıyor insana.

Sağlıkla gelsinde artık önemli olan o

Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin artık zaten son an da sezeryana dönmek mümkün bazen gidişata göre teslim olmak gerek sen ve Arda Beyciğimiz sağlıklı olsun da önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…