Bu gece bitmez sanaKızlar ben yarın sabah doğuma giriyorum. Büyük gün geldi :) bana çok dua edin olur mu? Heyecan dorukta. İnsan korkuyor…inşallah sağlıkla gelir evlatlarımız… kendime gelip iyi hissettiğimde sizlere haber ederim süreci hepinizi öpüyorum kendinize bebişlerinize iyi bakın.
İnşallah canım benimYok bu gece uyumak ne mümkünDün bile nasıl zor uyuduk eşimle konuşa konuşa. İnşallah en sıkıntısız şekilde geçeriz mutluluk sarhoşu olarak yazarız buralara
Ah kuzum bir avaz'da inşallah su gibi geçsinNts 100 sevgiler1 aralık bende doğuruyorum. Öncelikle suyum gelmiş anlamadım çünkü fark edilir denilen birşey gibi herkes hep yorumlardı öyle okudum damla damla gelince çiş sandım ama sancı ve toplanma vurması hiç geçmedi . Bende mukus tıkacıı mı ne bence o geldi ilkten sarı sonra şeffaf birşey renksiz şimdilik böyle hanımlar hepimizi Allah kurtarsın hepimize başarılar ❤
Bugün kullanayim miKızlar bestlak süt arttırıcı damlayı alın.. doğumdan 3 gün onde falan kullanmaya başlayın. kesinlikle tavsiyemdir... doğurannda alsın kullansın en azından birkaç ay...denendi onaylandı.yorum da okuyun içinize sinsin ama eksik etmeyin yanımızdan...
İyiki doğdun kuzucumKızlar bugün benim doğumgünüm. Yeni yaşıma kızımı bekleyerek girmek harika. Doğumgünü falan o kadar umrumda değil ki bu yıl. Tamam hadi bitsin geçsin modundayım jxjxb
Koru mu?13 bin Ankara deyip iyice düşüreyim fiyatı dnfk
Canım sağlıkla gelsin bebişin inşallahKızlar ben yarın sabah doğuma giriyorum. Büyük gün geldi :) bana çok dua edin olur mu? Heyecan dorukta. İnsan korkuyor…inşallah sağlıkla gelir evlatlarımız… kendime gelip iyi hissettiğimde sizlere haber ederim süreci hepinizi öpüyorum kendinize bebişlerinize iyi bakın.
Sağlıkla gelsin minişimiz inşalllahBenim de doğumum yarın sabah. Çok farklı ya hem çok heyecanlıyım hem dediğiniz tüm diğer duyguları da hissediyorum. Allah hepimize kolaylıklar versin sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi.Doğurmuş ve doğuracak olan diğer tüm annelerimize de kocaman sarılıyorum buradan. Burası olmasa çok yalnız hissederdim gerçekten.
Yaa evet öyle mi denk geldi bilmiyorum ama başta sürmedim aşağıdan yukarı biraz çatladı korktum hemen aldım sonra bi daha çatlamadım. 1.5 haftadır falan bitmişti artık çatlamam dedim bugün bi baktım kırmızı kırmızı çatlamış yineLierac bitee bitmez çatladın mı ya? Ben yeni aldım ama bol sürüyorum 34+5teyim umarım yeter, yetmezse mecbur alayım o zaman bir tane daha. O zamana kadar çatlak oluşursa almam ama
Benim 2 arkadaşım düzenli kullanmış biri çatladı yine biri hiç çatlamadıBen valla sürerken çatladım sürmeye bakmıyor sanki ne bilim hala deli gibi sürüyorum ve hala çatlamaya devam ediyorum önünü alamıyorum resmendoktora diyorum da boşuna mı sürdüm onca ay diye sürmesen bu sefer sürmedim diye çatladım derdin dedi tesellisi de muhteşem djdjd
Ay hadi inşallah ya en endiselendigim konu süt gelmesi bebek besleme konusu çünküEvet kullan kesinlikle. 20 damla damlat 1 su bardağının içine. Sonra o bardağa 1 daha şu doldur onu da iç yag olduğu için bardağa yapışan kısımlar boşa gitmesin. Hergun düzenli kullan derim bol rezene çayı ve 3 litre suyla destekle. Zaten bestlak başlı başına bi efsanee
Evit canoKoru mu?
Evet evet 4ü görür ama 4te bile ben bi vajinali düşünüyordum ne yalan söyliyimSenin bebiş de 4’ü görür o zaman bir big boy da o olur deseneBizim 38 hafta kontrolünde 3850-3900 dedi işte. Bir hafta sonra 4’ü görür diye tahmin etti bence de görür. Eğer bu tahminler doğruysa başından beri küçük olmaz bizim tosbikler boşuna şansımızı zorlamayalım bence de Ben şu an kendimi sezaryene iyiden iyiye alıştırıyorum. Neyse ya diyorum hazır ve nazır saçımı makyajımı yapar gezmeye gider gibi giderim odayı hazırlarım süslerim falan Ameliyattan çıkar çıkmaz ağrıları hissetmiyorken direkt bebekle, babasıyla fotolar çekilirim. Madem kaçışımız yok bari pozitif yanlarını görmeye odaklanalım
Ay bilmiyorum doğurasım geliyor artıkNoldu kuzum hayırdır bu gece doğurmaya ant mı içtin
Evi temiz mi nasılHızlı ve baştan savma yapar gibi geliyor ama bilmiyorum şimdi hiç talep etmedim günahını almayayımama finalde börekçi olmasa bile lahmacunumuz kesin olur ajfksjdks
Çok haklısın bende sinirlenirdim eşinde ayıp olur diye düşünüyor sanırım ama yani ben böyle yapıyorum demişsin senin evin sonuçtaKatlayana saygım büyük ama yapamam yani napim. Ben de dünkü çocuk değilim böyle alışmışım böyle yapıyorum kaç senedir. Eşimin tavrı sinirlerimi bozmaya başladı
Sağlıkla gelsinde artık önemli olan oBen geçen 35+3te sağlık ocağında son kontrole gittim ebe eliyle kontrol etti bu bebek en az 3 kilo dedi, normal zor dedi canım sıkıldı ama inanmadım elle ne anlayacak uyduruyor diye. Sonra arkadaşımın devlet hastanesinde (şehir değil) kendi doktoru varmış adamı öve öve bitiremedi bir de ona git dedi ben de ona da gittim nasıl olsa bedava diyebana ne dese beğenirsin bu bebek 3500 kilo ve 51 cm 35+4de. Sen şuan doğurursan ancak normal doğurursun, başka türlü asla ama asla riske girme dedi. Adam bir de vajinal doğumu aşırı destekliyormuş yani, omuz gelişli falan olmadığı sürece sezaryene yönelmiyormuş. Benim ümitlerim tükendi galiba, senin doktora da hak veriyorum
Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin artıkValla benimki beni muayene etti ve dedi ki “kuzu gel biz seni keselim”Kocaman çocuğu doğurmaya çalışarak kendine de ona da bana da bu travmayı yaşatma Ben kesilmek istemiyorum korkuyorum da biraz dedim. Bu çocuğu aşağıya da kesi dikiş atmadan çıkarabilmemiz mümkün değil. Ona rağmen de zorlanacağız falan dedi. Hiç yok mu iri bebekleri normal doğuran dedim. Ya var da ben o doğumlarda 9 doğuruyorum ölüp ölüp diriliyorum bazen de sorunlar olabiliyor işte falan dedi. Onlardan bahsetti. Cuma 39 haftalık oluyorsun alalım o gün dedi. Sonra sezaryen üzerine uzuuun uzun konuştuk baktı ben biraz üzüldüm. Sen hele bi Salı günü bir daha gel tekrar bakalım her şeye, belki o arada bir atak yapar kendi gelmeye çalışır dedi. Öyle olursa da o günkü muayene bulgularına göre karar veririz dedi Velhasıl seninki de konuyu belki kendisi açar açınca sen de yakın zamanda doğum vibe’ı alırsan o zaman bari 6sı olsun de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?