- 22 Şubat 2023
- 9.452
- 10.491
- 37
Ben de o kadar etkisini görmedim. Ben sabahları içtiğimi bıraktım. Gece yatarken içiyorum sadece. Öğlen 12de anca uyanıyorum. Ona rağmen sersem gibi oluyorum. Ben de sürekli sorguluyorum acaba işe yarıyor mu diye. Ya evet ben de hasta gibi hissediyorum kedimi. Allah affetsin. Bi de tüp bebek benimki, çok istedim, çok uğraştım, çok acı çektim. Allah'a şükür nasip oldu ❤ hiç şikayet etmemem gerekiyor gibi geliyor ama malesef ben de hasta gibi hissediyorum. Hatta zehirlenmiş gibiyim. Halsizlik, genel vücut ağrısı, mide ağrısı, bulantısı vs. İnşallah son bir kaç hafta 3. Ay bitince rahat edeceğiz inşallah kuzum. Son 4 hafta inşallahBen de öyle. Kendimi daha hiç hamile gibi hissetmedim hasta gibi hissediyorum mide rahatsızlığım varmış gibi Sudan tamamen vazgeçtim ben, yarım bardakla vitamin yarım bardakla da prilam içip çıkarmadıysam ne mutlu bana. Sürekli ayran, sıkma meyve sularıyla günü doldurmaya gayret ediyorum. İdrar koyuluğu bende de var susuzluktan muhtemelen zaten ben pek idrara da çıkmıyorum iş yerinde akşama kadar 1 kez falan. Evde de 1-2 kez o kadar. Cumartesi prilam içmemeyi deneyeceğim hazır evdeyken. Bana gerçekten faydası oluyor mu olmuyor mu artık hiç emin olamıyorum. İçmediğimde de çok bir şey değişmezse belki de devam etmem artık. Çünkü ben çoğu kişiden bulantılarımı direkt kesiyordu, normal yiyip içebiliyordum gibi cümleler duydum ama ben o kadar da tesirini göremedim.