- 2 Mart 2024
- 800
- 720
- 29
Şimdi siz de böyle diyince bana da mantıklı gelmeye başladı. Benim vajinal yalan oluyor gibi salı günü 34 olucam bizimki ters bile değil yan duruyor, en imkansız pozisyonBilimsel olarak kasılmaların ve bebeğin zamanında gelmesinin faydası çok oluyormuş. Bayağı bir şeyler okumuştum bu konuda, komplikasyonlar veya planlı sezaryen gereken durumlar dışında sütün gelmesi, bebeğin gelişimi açısından doğum başladıktan sonra sezaryene alınmalıymış. Ben vajinal doğum istiyorum ama sezaryen olursa da -aksilik olmadığı takdirde- doğumun kendiliğinden başlamasını tercih edeceğim.
3 lt iç muhakkak dedi az su içiyorum birkaç gündür belki o bile etki etmiştir, elimde suyla duruyorum sabahtırBol bol su da iç iyi gelir inşallah. Şiddetli mi peki ?
Benimki de öyleydi. Kafa sağda ayaklar soldaydı. Ama bu hafta dönmüş 35 te anlamadım bile döndüğünü. Ama burada paylaşılan hareketleri yaptım başaşağı olan koltukta olan.Baş aşağı olmaktan reflü oldum ama dönmüşŞimdi siz de böyle diyince bana da mantıklı gelmeye başladı. Benim vajinal yalan oluyor gibi salı günü 34 olucam bizimki ters bile değil yan duruyor, en imkansız pozisyono yüzden biraz sezaryen işlerini araştırıyorum
genetik sanirim biraz catlama isi.. oyle cok kremlemiyorum aslinda dus alinca iki gunde bir bazen de aklima gelince gun ici bir kez.Göbeklerinizin bu kadar güzel olmasımaşallah hiç çatlamayın inşallah
Bebek artık tamam hadi gel salı günü alalım mantığı bana uymuyor, rahat edemiyorum. Sezaryen tercih edersem/doktorum uygun görürse de kendiliğinden gelmesini isteyeceğim dediğim gibi, bence hazır olunca geliyor zaten bebeklerŞimdi siz de böyle diyince bana da mantıklı gelmeye başladı. Benim vajinal yalan oluyor gibi salı günü 34 olucam bizimki ters bile değil yan duruyor, en imkansız pozisyono yüzden biraz sezaryen işlerini araştırıyorum
Ay uff klübe hoşgeldin. Makat gelişli bebegi yine dogurtabiliyoruz normal ama yan oldu mu hiç olmuyor demişti gecen hafta bnm doktorun ebesi de. Yine de belki döner ya su koltuktan asagı dogru ters durma hareketi var onu yapsana işe yarayabilir. 30 haftadan beri yapıyorum ben gerci bi halta yaramadı ama yarayanlar varmışŞimdi siz de böyle diyince bana da mantıklı gelmeye başladı. Benim vajinal yalan oluyor gibi salı günü 34 olucam bizimki ters bile değil yan duruyor, en imkansız pozisyono yüzden biraz sezaryen işlerini araştırıyorum
70-110 canım. Aldığın döşeğe göre alsan iyi olur ben kraft döşek aldım. 70-110 kalınlık 5 cm çarfaf diktirdim ama hazırları da varKızlar elele madre alanlar kaç boyutunda çarşaf aldınız
Evet ya bu bana da cok ters geliyor. 39 hafta olmuş gebenin hiç bir sıkıntısı yok suyu iyi sancı yok acılma yok bebişin keyfi yerinde 3 gün sonra gel dogmazsa suni sancı verelim başlatalım diyor doktor. Orda bir korkutma politikası işte bütün ihtimaller tek tek sıralanıyor falan e sen de napıcan konunun uzmanı karşısında mecbur bir bildigi vardır diye tamam diyorsun. Üzülüyorum acıkcası sonra gelmeyen sütler ememeyen bebeler vsBebek artık tamam hadi gel salı günü alalım mantığı bana uymuyor, rahat edemiyorum. Sezaryen tercih edersem/doktorum uygun görürse de kendiliğinden gelmesini isteyeceğim dediğim gibi, bence hazır olunca geliyor zaten bebeklerumarım doktorumdan gol yemem son dakikada tüp bebek olduğu için direkt yapıştırdı benim doktorum sezaryeni, kabul etmedim başka doktora geçtim o yüzden. 4 kg üstü olursa zaten normal doğuma hiç girmemek lazım bence ya, hırpalanmaya da gerek yok. Zaten beyefendi de yan durmayı tercih ediyormuş te allam ajfkjddjfln
Bi fikrim yok canim kan akisiyla ya da rahat ettiği pozisyonla mi alakalıdır bilemedim. Ama en azından bi çözümün var elinde3 lt iç muhakkak dedi az su içiyorum birkaç gündür belki o bile etki etmiştir, elimde suyla duruyorum sabahtıroturuyorsam evet şiddetli hissettiriyor ya can acıtıyor ama bi süredir yan yatıyorum tık yok. Niye acep
Ben de böyle düşünüyorum, herkesin kendi tercihi elbette ama bana uymuyor. Gebeliğin başından beri sezaryen olmaması için kendimi paralıyorum, bakalım işe yarayacak mıEvet ya bu bana da cok ters geliyor. 39 hafta olmuş gebenin hiç bir sıkıntısı yok suyu iyi sancı yok acılma yok bebişin keyfi yerinde 3 gün sonra gel dogmazsa suni sancı verelim başlatalım diyor doktor. Orda bir korkutma politikası işte bütün ihtimaller tek tek sıralanıyor falan e sen de napıcan konunun uzmanı karşısında mecbur bir bildigi vardır diye tamam diyorsun. Üzülüyorum acıkcası sonra gelmeyen sütler ememeyen bebeler vs
Ay o hangi hareket ki bilmiyorum, gerçi dönse bile bizimki koca kafalı yine zor gibiBenimki de öyleydi. Kafa sağda ayaklar soldaydı. Ama bu hafta dönmüş 35 te anlamadım bile döndüğünü. Ama burada paylaşılan hareketleri yaptım başaşağı olan koltukta olan.Baş aşağı olmaktan reflü oldum ama dönmüştavsiye ederim.
Benim de sezeryan de en çok düşündüğüm o. Yani vücutta hiçbir hazırlık yokken acaba adapte olmak zorlaşır mı korkuyorum. Ekstrem durumlar hariç tabi o gibi durumlarda artık hiçbir şey düşünmeye gerek yok. En olmadı bekleyip sezaryen düşünürüzBebek artık tamam hadi gel salı günü alalım mantığı bana uymuyor, rahat edemiyorum. Sezaryen tercih edersem/doktorum uygun görürse de kendiliğinden gelmesini isteyeceğim dediğim gibi, bence hazır olunca geliyor zaten bebeklerumarım doktorumdan gol yemem son dakikada tüp bebek olduğu için direkt yapıştırdı benim doktorum sezaryeni, kabul etmedim başka doktora geçtim o yüzden. 4 kg üstü olursa zaten normal doğuma hiç girmemek lazım bence ya, hırpalanmaya da gerek yok. Zaten beyefendi de yan durmayı tercih ediyormuş te allam ajfkjddjfln
Ay senin de mi öyleAy uff klübe hoşgeldin. Makat gelişli bebegi yine dogurtabiliyoruz normal ama yan oldu mu hiç olmuyor demişti gecen hafta bnm doktorun ebesi de. Yine de belki döner ya su koltuktan asagı dogru ters durma hareketi var onu yapsana işe yarayabilir. 30 haftadan beri yapıyorum ben gerci bi halta yaramadı ama yarayanlar varmış
Bir şey sorucamAy uff klübe hoşgeldin. Makat gelişli bebegi yine dogurtabiliyoruz normal ama yan oldu mu hiç olmuyor demişti gecen hafta bnm doktorun ebesi de. Yine de belki döner ya su koltuktan asagı dogru ters durma hareketi var onu yapsana işe yarayabilir. 30 haftadan beri yapıyorum ben gerci bi halta yaramadı ama yarayanlar varmış
Korkutma politikası maalesef o kadar hakim ki, karşısında durmak sağlam irade ve tecrübe gerektiriyor.Evet ya bu bana da cok ters geliyor. 39 hafta olmuş gebenin hiç bir sıkıntısı yok suyu iyi sancı yok acılma yok bebişin keyfi yerinde 3 gün sonra gel dogmazsa suni sancı verelim başlatalım diyor doktor. Orda bir korkutma politikası işte bütün ihtimaller tek tek sıralanıyor falan e sen de napıcan konunun uzmanı karşısında mecbur bir bildigi vardır diye tamam diyorsun. Üzülüyorum acıkcası sonra gelmeyen sütler ememeyen bebeler vs
Ya o işler hiç belli olmuyor bebeğim bence. Annem abimi doğum yaparken sancı su vs her şey normal ilerlerken açılması asla olmadığı için sezaryen olmak durumunda kalmış. 3-4 gün sütü gelmemiş ama baya da sancı çekmiş. Beni de planlı sezaryen doğurmak durumunda kalmış. Kucağına ilk aldığında emmişim . Kuzenim de planlı sezaryen yaptı. Doğum yapmadan evvel sütü geliyordu hafif hafifi ıslanıyor ya göğüsümüz öyle. Hemen emzirdi. Biz ne düşünürsek ne yaparsak yapalım her şey olacağına varıyor sanırımBugün instada bi doktor gördüm de sezaryen yapacaksak bile sancıları açılmayı beklemek daha iyi diyor. Sancı vs olunca hormonlar daha etkin oluyormuş sanırım, ama bilemedim mazoşistlik mi olur o da
Belki biz evde bekleyebiliriz birazcıkDoktor da öyle diyor. Hatta şu meşhur ünlülerin doktoru var ya Furkanbilmemne o iştemantıklı aslında söylediği şey, bu şekilde sanki sadece çıkışı rahimden değil de karından oluyormuş gibi oluyor geri kalan her şey aynı. Ama o zamana kadar kaç doktor bekler bilmiyorum
Lila doğuracaktı ya ben de meraktayımKızlar kim bugün doğum yapacaktı yazmadı hiç
Hiç hissetmediydim o dediğim saatlerde kuşum, seninkinin kafein tatlı deposu boşalmıştırrAta bey bi gün baya hareketsizdi, benim de bugün çok sakin arada pıtlıyor ama en hareketsiz günlerinden biri bugün. Kahveyle tatlıyla bi tık hareketlendi ama baya az, senin bebo hiç mi hareket etmiyordu anam?Orangegreysky
Az hareket edince tadım kaçiyüüürrrrrrrHiç hissetmediydim o dediğim saatlerde kuşum, seninkinin kafein tatlı deposu boşalmıştırr