Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Şimdi siz de böyle diyince bana da mantıklı gelmeye başladı. Benim vajinal yalan oluyor gibi salı günü 34 olucam bizimki ters bile değil yan duruyor, en imkansız pozisyon o yüzden biraz sezaryen işlerini araştırıyorum

Benimki de öyleydi. Kafa sağda ayaklar soldaydı. Ama bu hafta dönmüş 35 te anlamadım bile döndüğünü. Ama burada paylaşılan hareketleri yaptım başaşağı olan koltukta olan.Baş aşağı olmaktan reflü oldum ama dönmüş tavsiye ederim.

Göbeklerinizin bu kadar güzel olması maşallah hiç çatlamayın inşallah
genetik sanirim biraz catlama isi.. oyle cok kremlemiyorum aslinda dus alinca iki gunde bir bazen de aklima gelince gun ici bir kez.
benim sacim da beyaz doldu ya hic de boyamamistim bu zamana kadar beyazim yok gibiydi, nolduysa cogaldilar simdi. Biz ne zaman sac boyatiyorduk acep emzirirken oluyormuydu? herkesi baska yerden vuruyor bu gebelik

Bebek artık tamam hadi gel salı günü alalım mantığı bana uymuyor, rahat edemiyorum. Sezaryen tercih edersem/doktorum uygun görürse de kendiliğinden gelmesini isteyeceğim dediğim gibi, bence hazır olunca geliyor zaten bebekler umarım doktorumdan gol yemem son dakikada tüp bebek olduğu için direkt yapıştırdı benim doktorum sezaryeni, kabul etmedim başka doktora geçtim o yüzden. 4 kg üstü olursa zaten normal doğuma hiç girmemek lazım bence ya, hırpalanmaya da gerek yok. Zaten beyefendi de yan durmayı tercih ediyormuş te allam ajfkjddjfln

Ay uff klübe hoşgeldin. Makat gelişli bebegi yine dogurtabiliyoruz normal ama yan oldu mu hiç olmuyor demişti gecen hafta bnm doktorun ebesi de. Yine de belki döner ya su koltuktan asagı dogru ters durma hareketi var onu yapsana işe yarayabilir. 30 haftadan beri yapıyorum ben gerci bi halta yaramadı ama yarayanlar varmış

Evet ya bu bana da cok ters geliyor. 39 hafta olmuş gebenin hiç bir sıkıntısı yok suyu iyi sancı yok acılma yok bebişin keyfi yerinde 3 gün sonra gel dogmazsa suni sancı verelim başlatalım diyor doktor. Orda bir korkutma politikası işte bütün ihtimaller tek tek sıralanıyor falan e sen de napıcan konunun uzmanı karşısında mecbur bir bildigi vardır diye tamam diyorsun. Üzülüyorum acıkcası sonra gelmeyen sütler ememeyen bebeler vs

Bi fikrim yok canim kan akisiyla ya da rahat ettiği pozisyonla mi alakalıdır bilemedim. Ama en azından bi çözümün var elinde

Ben de böyle düşünüyorum, herkesin kendi tercihi elbette ama bana uymuyor. Gebeliğin başından beri sezaryen olmaması için kendimi paralıyorum, bakalım işe yarayacak mı sağlıkla geldin gerisi boş da şu mücadeleden yoruldum gerçekten, gidip devlet hastanesinde doğurmama çok az kaldıahfkdkd

Ay o hangi hareket ki bilmiyorum, gerçi dönse bile bizimki koca kafalı yine zor gibi
Benim de sezeryan de en çok düşündüğüm o. Yani vücutta hiçbir hazırlık yokken acaba adapte olmak zorlaşır mı korkuyorum. Ekstrem durumlar hariç tabi o gibi durumlarda artık hiçbir şey düşünmeye gerek yok. En olmadı bekleyip sezaryen düşünürüz evet yani yan durmak nedir, bir de 30dan beri böyle hiç oynamıyor pozisyonundan
Ay senin de mi öyle bakayım da deneyeyim bu salı tekrar kontrol ettircem bakalım dönmüş mü bizim ki

Bir şey sorucam tahminimce sen evde bu hareketi eşinin yardımıyla yapıyorsun değil mi? Çocukların yanında yapıyorsanız nasıl bir tepkileri oluyor
Korkutma politikası maalesef o kadar hakim ki, karşısında durmak sağlam irade ve tecrübe gerektiriyor.

Bugün instada bi doktor gördüm de sezaryen yapacaksak bile sancıları açılmayı beklemek daha iyi diyor. Sancı vs olunca hormonlar daha etkin oluyormuş sanırım, ama bilemedim mazoşistlik mi olur o da
Ya o işler hiç belli olmuyor bebeğim bence. Annem abimi doğum yaparken sancı su vs her şey normal ilerlerken açılması asla olmadığı için sezaryen olmak durumunda kalmış. 3-4 gün sütü gelmemiş ama baya da sancı çekmiş. Beni de planlı sezaryen doğurmak durumunda kalmış. Kucağına ilk aldığında emmişim . Kuzenim de planlı sezaryen yaptı. Doğum yapmadan evvel sütü geliyordu hafif hafifi ıslanıyor ya göğüsümüz öyle. Hemen emzirdi. Biz ne düşünürsek ne yaparsak yapalım her şey olacağına varıyor sanırım

Belki biz evde bekleyebiliriz birazcık Su falan gelmezse geç gidersek hastaneye

Kızlar kaşık biberonun köşesi kırıkmış. Yeni almam gerekir mi sizce ?

Eklentiler

• IMG_4480.jpeg
    112,5 KB · Görüntüleme: 35
Ata bey bi gün baya hareketsizdi, benim de bugün çok sakin arada pıtlıyor ama en hareketsiz günlerinden biri bugün. Kahveyle tatlıyla bi tık hareketlendi ama baya az, senin bebo hiç mi hareket etmiyordu anam? Orangegreysky

Hiç hissetmediydim o dediğim saatlerde kuşum, seninkinin kafein tatlı deposu boşalmıştırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…