Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Yok yani biz hastanedeyken kayınvalidem evi toparladım anlamında dedim, eşim benle dursun skfj

Ya annem beni çok strese sokuyor. Hiçbir şey söylemiyolar ama ameliyat yapacaklar herhalde diyo anestezi görmüş göğüs hastalıkları görmüş genel cerrahi görmüş vs. Ama ne ameliyatı olacak hatta olacak mı o bile belli değil. Sabah da aradım ecelim geldi herhalde diyor. O bile beni strese sokmuş olabilir

Doktoruna güven . Şanslısın ki farkedilmiş . Keşke benimde farkedilseydi ciğer geliştirici olsaydım belki Küvöze bile girmeyecekti . Bence yatış işte gözetim altında kalın endişe de etme tehlikeli zamanları atlattık . Sadece biraz ayrı kalmak kötü tabi ama sağlıklı olsunlarda

Senin bebo da toparladı anam zor günler geride kaldı inşallah, bebon böğründe bi foti gelir mi haftaya

Hiç sıkma canını, açılman yoksa sancıları tolere ediyorlar mutlaka. Açılmayla bile ne kadar süre idare ediyor insanlar. Çok az kaldı zaten bence sen 38i falan rahat göreceksin. Suyu az içiyorum demiştin ya bak belki onun bile etkisi olur. Ama stres yapma evi falan da boşver hepsi bir günlük iş

Senin bebo da toparladı anam zor günler geride kaldı inşallah, bebon böğründe bi foti gelir mi haftaya
Gelmezzzmi be :) sabah bi umut telefon çaldı hastane zannettim umutlandım ama aramadılar . Yarın görüş günü . İnşallah bir mucize olurda çıkarırlar .

sende kendini ve bebeğini düşün sadece , annen için çok üzgünüm rabbim şifa versin.

Gerekirse her gün doktora görün nst çekil . Sancılar için ilaç ve serum veriyolar ciddi bir şey görürse ilaçta başlar . Hiç ay doktora da çok gittim deme , git. Hiç ihmal etme canım . Güzel bir duş al ve dinlen . Anlıkta olabilir sancılar

Ayy gecmiş olsun canım, hiç yorma kendini birsey yapıcam diye ugrasma bari
Niyeyse bana bunlar normalmiş gibi geliyor, ben mi cok rahatım doktorlar mı insanı biraz paniğe sürüklüyor herseye hazırlıklı olalım diye anlamadım. İnşallah dinlenince sancı mancı kalmaz hersey normale doner orınçcımm

Hayır memeyi kesinlikle sağmayın doğumu tetiklersiniz. Kendine uzman diyen biri bu şekilde yaptı ve bebeği erken dünyaya geldi.

Sağmak değil zaten 37’den sonra masaj yapın yağ sürün dedi. O sırada kendiliğinden akabiliyor. Hiçbir şey yapmasanda ilerleyen haftalarda sütün kendiliğinden aktığını çok duydum. Onları saklayın demek istedi. Bahsettiğiniz kadını hemşireyi de biliyorum o değil. O direkt pompa ile sağmaya kalktı 34-35.haftalarda ve erken doğum yaptı. Öyle bir şey elbette ki yapılmamalı. Hatta ihtiyaç yoksa her şey normal ve güzel ilerliyorsa pompaya hiç gerek yok dendi.

Son birkaç haftadır kendimde ciddi bir dinlenme ihtiyacı hissediyorum. Dinlendiğim zaman ağrı sızı daha az oluyor. Senin vücudun da dinlenme istiyordur muhtemelen, bir şey çıkacağını sanmam. D derya32 gibi ben de biraz normal karşılamaya çalışıyorum ama dinlenmeye, su içmeye dikkat etmek gerekiyor. Eve bakınca ağlayasım geliyor bazen, bu eve bebek nasıl gelecek diyorum. Ama yapsam biliyorum ki iyi olmayacak. En kötü kayınvaliden halleder, hiç dert etme. Çok geçmiş olsun Orangegreysky

Kiz o listeyi bizimle de paylas ben de yarin sorucam gitmisken.

Evden çalışıyorsun yorulmuyosun da stresli misin diyo, ondan 3 dk önce annemin arayıp beni ameliyat edecekler galiba demesi mdkf yok doktor hanımcıığğm hiç stresli olur muyum gül gibi hayatım
Anlık cıkmıştır belki o zaman canım ya. Sonuçta cok haklı bi stres sebebin var. Cok fazla kafanı sancı mancı işine takmadan dinlen sen. Benim doktorum sancı cıkmasını isteriz nst de biraz demişti doguma hazırlamasıymış vücudun anladıgım kadarıyla 70 de cok asırı bir sancı diil

20 dakikada 40 üstü 3 sancı diye yazıyor internette ama bilmiyorum anam hiç kısa süreli olması sebebiyle rahatım dedi doktor

Bencede ana kucagi diye de geciyor . 15 tane bez yetmez mi acaba ya bi paket cok sanki ayy bana yine sorgulama hissi yuklendi
Ay ben su ahir ömrümde senelerce o yeni dogan bebegin konuldugu seye anakucagı (hani arabaya baglayıp oto koltugu da yapabildigimiz heryere taşıdıgımız) , normal bebek arabasının kendi üstündeki kısmına da puset diyordum oyle ögrenmiştik nasıl tersi oluyor hala anlamıyorum sonradan mı degişti bu jargon aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…