- 12 Temmuz 2022
- 22.993
- 84.448
Yok yani biz hastanedeyken kayınvalidem evi toparladım anlamında dedim, eşim benle dursun skfjEn azından 36 ya kadar bekler mesela benimkide 37 ye kadar bekletcek beni bence kuzum. İyi düşünelim iyi olsunhhsjejwjsjsj kaynanan yapsınn sallaa eşinde seninle birlikte hastanede mi olacak o zaman e annene noldu ameliyat demiş
Doktoruna güven . Şanslısın ki farkedilmiş . Keşke benimde farkedilseydi ciğer geliştirici olsaydım belki Küvöze bile girmeyecekti . Bence yatış işte gözetim altında kalınEşim takip etti 70-75'e kadar çıktı 20 dakikada 4-5 kere. Kısa sürüyor ama sık oluyor dedi doktor almadım o nst kağıdını. Yatışta evet bi doz ciğer geliştirici vurabiliriz bazı doktorlar önermiyor bu haftada ben genelde vuruyorum dedi, bakalım
Senin bebo da toparladı anam zor günler geride kaldı inşallah, bebon böğründe bi foti gelir mi haftayaDoktoruna güven . Şanslısın ki farkedilmiş . Keşke benimde farkedilseydi ciğer geliştirici olsaydım belki Küvöze bile girmeyecekti . Bence yatış işte gözetim altında kalınendişe de etme tehlikeli zamanları atlattık . Sadece biraz ayrı kalmak kötü tabi ama sağlıklı olsunlarda
Valla ben sevinmiştim ya 1.5 sene nedir. İnsan bir tuhaf oluyor hiç adet görmeyince deBen yeniden regl olduğumda ağlamıştım
Hiç sıkma canını, açılman yoksa sancıları tolere ediyorlar mutlaka. Açılmayla bile ne kadar süre idare ediyor insanlar. Çok az kaldı zaten bence sen 38i falan rahat göreceksin. Suyu az içiyorum demiştin ya bak belki onun bile etkisi olur. Ama stres yapma evi falan da boşver hepsi bir günlük işBenim durumlar çok iyi çıkmadı canolar, sancı çıktı nst'de. Ya eve git biraz dinlen yarın tekrar alayım ya da yatış yapalım dedi. Açıklık yok şükür, sancılar da kısa kısa ama 1 hafta bile olabilir doğuma onu çok net söyleyemiyoruz dedi.34 erken biraz en azından 36yı bekletmek isterim dedi. Eve geçiyorum şimdi biraz dinlenicem artarsa ara hemen dedi
Gelmezzzmi be :) sabah bi umut telefon çaldı hastane zannettim umutlandım ama aramadılar . Yarın görüş günü . İnşallah bir mucize olurda çıkarırlar .Senin bebo da toparladı anam zor günler geride kaldı inşallah, bebon böğründe bi foti gelir mi haftaya
Ayy gecmiş olsun canım, hiç yorma kendini birsey yapıcam diye ugrasma bariBenim durumlar çok iyi çıkmadı canolar, sancı çıktı nst'de. Ya eve git biraz dinlen yarın tekrar alayım ya da yatış yapalım dedi. Açıklık yok şükür, sancılar da kısa kısa ama 1 hafta bile olabilir doğuma onu çok net söyleyemiyoruz dedi.34 erken biraz en azından 36yı bekletmek isterim dedi. Eve geçiyorum şimdi biraz dinlenicem artarsa ara hemen dedi
Niyeyse bana bunlar normalmiş gibi geliyor, ben mi cok rahatım doktorlar mı insanı biraz paniğe sürüklüyor herseye hazırlıklı olalım diye anlamadım. İnşallah dinlenince sancı mancı kalmaz hersey normale doner orınçcımmYaptı yaptı açılma yok dedi rahim ağzını bulamadı dnfn gerideymiş epey. Ondan o da çok şey yapmadı ama söyledi yani 1 hafta da olabilir 40a kadar da bekleyebilir diye. Bi bakim evde uzandım şimdi artmaz inşallah
Hayır memeyi kesinlikle sağmayın doğumu tetiklersiniz. Kendine uzman diyen biri bu şekilde yaptı ve bebeği erken dünyaya geldi.
Kiz o listeyi bizimle de paylas ben de yarin sorucam gitmisken.34'üm anam daha. Çantayı falan bitircem tamamen. Doktorun doğum çantası listesini aldım geldim ona da bakıp son bi tamamlamayı yapayım ama şu eve bebek sokulmaz öyle bi pislik snfkfk akşam eşim yapcak ufaktan, kayınvalidem gelince de biz hastanedeyken bitirsin artık napim
Kiz o listeyi bizimle de paylas ben de yarin sorucam gitmisken.
Ana kucagi derken ?
Onu ben de anlamadım da muhtemelen puset anlamında yazılmıştır hastane çıkışında götürmek içinAna kucagi derken ?
Bencede ana kucagi diye de geciyor . 15 tane bez yetmez mi acaba ya bi paket cok sanki ayy bana yine sorgulama hissi yuklendiOnu ben de anlamadım da muhtemelen puset anlamında yazılmıştır hastane çıkışında götürmek için
Yeter yeter bez dediğin her yerde var zaten ya benim yeni bakış açım bu sngjg ben de 10-15 alcamBencede ana kucagi diye de geciyor . 15 tane bez yetmez mi acaba ya bi paket cok sanki ayy bana yine sorgulama hissi yuklendi
Bezi hastane de vermek zorunda ayrıca, 10-15in üstünü veriversinler bi zahmetYeter yeter bez dediğin her yerde var zaten ya benim yeni bakış açım bu sngjg ben de 10-15 alcam
Anlık cıkmıştır belki o zaman canım ya. Sonuçta cok haklı bi stres sebebin var. Cok fazla kafanı sancı mancı işine takmadan dinlen sen. Benim doktorum sancı cıkmasını isteriz nst de biraz demişti doguma hazırlamasıymış vücudun anladıgım kadarıyla 70 de cok asırı bir sancı diilEvden çalışıyorsun yorulmuyosun da stresli misin diyo, ondan 3 dk önce annemin arayıp beni ameliyat edecekler galiba demesi mdkf yok doktor hanımcıığğm hiç stresli olur muyum gül gibi hayatım
20 dakikada 40 üstü 3 sancı diye yazıyor internette ama bilmiyorum anam hiç kısa süreli olması sebebiyle rahatım dedi doktorAnlık cıkmıştır belki o zaman canım ya. Sonuçta cok haklı bi stres sebebin var. Cok fazla kafanı sancı mancı işine takmadan dinlen sen. Benim doktorum sancı cıkmasını isteriz nst de biraz demişti doguma hazırlamasıymış vücudun anladıgım kadarıyla 70 de cok asırı bir sancı diil
Ay ben su ahir ömrümde senelerce o yeni dogan bebegin konuldugu seye anakucagı (hani arabaya baglayıp oto koltugu da yapabildigimiz heryere taşıdıgımız) , normal bebek arabasının kendi üstündeki kısmına da puset diyordum oyle ögrenmiştikBencede ana kucagi diye de geciyor . 15 tane bez yetmez mi acaba ya bi paket cok sanki ayy bana yine sorgulama hissi yuklendi
Ana kucagi derken ?
Onu ben de anlamadım da muhtemelen puset anlamında yazılmıştır hastane çıkışında götürmek için