Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Aa bak iyi dedin kereviz var dolapta ben de salatasını falan yapiyim mademsi. 16 adet badem çok spesifikmiş niye 15 değil dnfn

Çok güzel çok başarılı bence Diyetisyen de bana öğün atlama yoksa diğer öğünde şeker bir anda yükselir demişti ama ben öğle yemeği ekleyemedim öğüne ne yazık ki yine de ne yediğime dikkat edince akşamları da şekerim yükselmiyor ama
Ben de kahvaltıda 2 yumurta kırdım tereyağına, yanında minik minik olan yeşil zeytinlerden 10-15 tane, 2 badem salatalık, bir tutam roka, 1 dilim ekmek.
Gün içerisinde bir armut, bir su bardağı kefir.
Akşam köy tavuğu haşladım sonra fırınladım onu biraz, yanında bulgur pilavı, mevsim salata.
2 saat sonra yoğurt yerim. Tatlı isteği için de 2-3 hurma galiba

Çok tepindiklerinde ağlıyorlar mı acaba? Mesela ben çok açsam tepiniyor kesin küfrediyor diyorum ana mısın nesin ver şu yemeği artık diye dövüyor gibi hissediyorum ama ağlıyor da olabilir bak
Her an her şey olabilir acıktığım için benim de ağlayasım geliyor haklı çocuk

ne guzel beslenme bu ben biraz saldim sabah muzlu cevizli kek ekmek karsimi yapmistim onu yedim bir bardak sutle. Kucuk ekmege yanima sandvic yaptim icinde domates kasar hastanede onu yedim. eve gelince de yemek almistim disardan et burger haslanmis patates lahana biraz yedim yanina da taze sıkılmıs portakal suyu, ustune biraz da nutella 1 saat sonra falan mandalina aksam yemegini bilmiyorum belki corba icerim sadece sonra yine muzlu kek yerim yatmadan

Ya çok güzel hepsini canım istiyor valla patates, nutella, portakal suyu, kek o kadar benlik şeyler ki. Allah başka dert vermesin de zor yerden sınanıyoruz Boşver şekerin çıkmıyorsa canın ne istiyorsa onu ye, hem bu öğünde nutella ve belki ekmekler dışında kötü sayılabilecek bir şeyler yok

Fikirtepedeyim ben ama market olarak hep koşuyolu fileye geliriz.
Fikirtepe kentsel donusume girince okullari yikilinca benim calistigim okula gelmisti ogrenciler o zaman okulum acibadem hasanpasa arasindaydi, simdi cok degismis olmali Fikirtepe hep rezidans oldu

Ay bulunca linkleyin anacim
Ay bakıyorum hala bulunca linkleyeyim
Neler aldın canım?
Sincap kitaptan çok aldım hemen hemen hepsinden aldım, bazılarını kitapçılardan aldım böyle hareketli kitaplar onlar çok ilgi çekici oluyormuş. Haftasonu hepsini çekip atayım fikir olur belki
Heh işte ben de bunun 2-3 katlısını arıyorum, diğerleri biraz süs hgibi oluyormuş gerçekten

biliyorum fileyi asagida biz acibadem caddesine yakiniz yukarda ama hemen o yokusu indigin zaman karsina Ceviz agaci cikiyor 5 dk falan yokusu inmek o tarafta ailemin evi.
Ay çok güzel yerler ya ben koşuyoluna bayılıyorum. Geldiğinde görüşmek isterim tabikii
Fikirtepe kentsel donusume girince okullari yikilinca benim calistigim okula gelmisti ogrenciler o zaman okulum acibadem hasanpasa arasindaydi, simdi cok degismis olmali Fikirtepe hep rezidans oldu
Şuan gecekondu namına bişey kalmadı. Ben 5 yıldır ordayım her dışarı çıktığımda çevreyi tanıyamıyorum. Hemen bi yeri yıkıp yerine rezidans dikiyorlar. Her seferinde ilk yıl burdan ev alsaydık ne kâr etmiştik diye diye geçiriyoruz günleri

Seninki de çok iyiymiş ama öğün atlayınca ne yaparsan yap toparlamıyo benim. Benim midem çok yanmaya başladı bi kaç gündür tatlı isteği falan da kalmadı çok şükür. Yemekleri bile yiyebilmek için çabalıyorum artık

Olurrr atsana Ben kitap hiç almadım henüz bebek için yaaa neler alınıyormuş bir bakayım

benim bu akşam yemeğine 110 çıktı mesela. Doyasıya da yedim yani az yemedim zaten çok açtım. Ama mesela patatesinden yeseydim tavuktan çok en azından bir 140 olurdu.
Bizim mide bulantılarının, mide yanmalarının başka şeyler için şükür sebebi olması Bende başta bulantılar olmasa sigara bırakamayabilirdim, çay kahve içmeye devam edebilirdim, tatlıyı ilk günden beri yiyor olabilirdim, hepsinden bulantılar alıkoydu sağ olsun. Allah dağına göre kar yağdırıyor kuzum

Ben su tarz almayi dusunuyorum biraz asagi monte edilirse cocuk da ulassbilir

Zeo Wood Design Montessori 4 Raflı Çocuk Kitaplığı

Kızlar ya bişey sorucam. Nişan geldiğini kesin anlar mıyız öyle bir durum yaşarsak? Daha önce başına gelen oldu mu? Siyah iç çamaşırı varsa anlamama ihtimalimiz olur mu mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…