- 12 Temmuz 2022
- 22.993
- 84.448
Aa bak iyi dedin kereviz var dolapta ben de salatasını falan yapiyim mademsi. 16 adet badem çok spesifikmiş niye 15 değil dnfno zaman ben zevkle bugün ne yedim yazayım lskjlsdj sabah 8:30da buğday unlu krep (tarifi diyetisyen verdi), 90 gr peynir,2 salatalık, öğlen 12:30'da 200 gram ızgara et bol salata 5 kaşık yoğurt, 3te 16 ad. badem, 1 çay bardağı süt 1 meyve, akşam yemeği için de terbiyeli kereviz yaptım yanında salata ve 5 kaşık yoğurt. her gün böyle düzenli yemek zorundayım hadi bu öğünü de atlayayım dersem bir sonraki öğün hooop 200lerde şeker
Diyetisyen bu şekil adetle veriyo jfjfjf kalori ayarı böyleymişAa bak iyi dedin kereviz var dolapta ben de salatasını falan yapiyim mademsi. 16 adet badem çok spesifikmiş niye 15 değil dnfn
Bayadır kuru yemiş yemiyodum bugün de senin sayende az ceviz yedim tşk koca yürekli pero ve bebosuDiyetisyen bu şekil adetle veriyo jfjfjf kalori ayarı böyleymiş
Çok güzel çok başarılı benceo zaman ben zevkle bugün ne yedim yazayım lskjlsdj sabah 8:30da buğday unlu krep (tarifi diyetisyen verdi), 90 gr peynir,2 salatalık, öğlen 12:30'da 200 gram ızgara et bol salata 5 kaşık yoğurt, 3te 16 ad. badem, 1 çay bardağı süt 1 meyve, akşam yemeği için de terbiyeli kereviz yaptım yanında salata ve 5 kaşık yoğurt. her gün böyle düzenli yemek zorundayım hadi bu öğünü de atlayayım dersem bir sonraki öğün hooop 200lerde şeker
Her an her şey olabilir acıktığım için benim de ağlayasım geliyor haklı çocukÇok tepindiklerinde ağlıyorlar mı acaba? Mesela ben çok açsam tepiniyor kesin küfrediyor diyorum ana mısın nesin ver şu yemeği artık diye dövüyor gibi hissediyorum ama ağlıyor da olabilir bak
ne guzel beslenme bu ben biraz saldim sabah muzlu cevizli kek ekmek karsimi yapmistim onu yedim bir bardak sutle. Kucuk ekmege yanima sandvic yaptim icinde domates kasar hastanede onu yedim. eve gelince de yemek almistim disardan et burger haslanmis patates lahana biraz yedim yanina da taze sıkılmıs portakal suyu, ustune biraz da nutellaÇok güzel çok başarılı benceDiyetisyen de bana öğün atlama yoksa diğer öğünde şeker bir anda yükselir demişti ama ben öğle yemeği ekleyemedim öğüne ne yazık ki yine de ne yediğime dikkat edince akşamları da şekerim yükselmiyor ama
Ben de kahvaltıda 2 yumurta kırdım tereyağına, yanında minik minik olan yeşil zeytinlerden 10-15 tane, 2 badem salatalık, bir tutam roka, 1 dilim ekmek.
Gün içerisinde bir armut, bir su bardağı kefir.
Akşam köy tavuğu haşladım sonra fırınladım onu biraz, yanında bulgur pilavı, mevsim salata.
2 saat sonra yoğurt yerim. Tatlı isteği için de 2-3 hurma galiba
Ya çok güzel hepsini canım istiyor valla patates, nutella, portakal suyu, kek o kadar benlik şeyler ki. Allah başka dert vermesin de zor yerden sınanıyoruzne guzel beslenme bu ben biraz saldim sabah muzlu cevizli kek ekmek karsimi yapmistim onu yedim bir bardak sutle. Kucuk ekmege yanima sandvic yaptim icinde domates kasar hastanede onu yedim. eve gelince de yemek almistim disardan et burger haslanmis patates lahana biraz yedim yanina da taze sıkılmıs portakal suyu, ustune biraz da nutella1 saat sonra falan mandalina aksam yemegini bilmiyorum belki corba icerim sadece sonra yine muzlu kek yerim yatmadan
biliyorum fileyi asagida biz acibadem caddesine yakiniz yukarda ama hemen o yokusu indigin zaman karsina Ceviz agaci cikiyor 5 dk falan yokusu inmek o tarafta ailemin evi.Fikirtepedeyim ben ama market olarak hep koşuyolu fileye geliriz.
Fikirtepe kentsel donusume girince okullari yikilinca benim calistigim okula gelmisti ogrenciler o zaman okulum acibadem hasanpasa arasindaydi, simdi cok degismis olmali Fikirtepe hep rezidans olduFikirtepedeyim ben ama market olarak hep koşuyolu fileye geliriz.
Ay bakıyorum hala bulunca linkleyeyimAy bulunca linkleyin anacim
Sincap kitaptan çok aldım hemen hemen hepsinden aldım, bazılarını kitapçılardan aldım böyle hareketli kitaplar onlar çok ilgi çekici oluyormuş. Haftasonu hepsini çekip atayım fikir olur belkiNeler aldın canım?
Heh işte ben de bunun 2-3 katlısını arıyorum, diğerleri biraz süs hgibi oluyormuş gerçekteneelifeylull bende bu var ikeadan almistim, evet kendi ulasmasi bakmasi cok onemli, onun boyundan yuksek duvara asilan sus gibi alma bence kendi alip bakamaz cunku. bir de henuz cok erken 1 yasindan once gidip bakmaz, once bir yurusun sonra kitapligina gider kendisi. icinden secip bana bunu oku diyor ama once yuruyup konusmasi lazim bunun icin
Ay çok güzel yerler ya ben koşuyoluna bayılıyorum. Geldiğinde görüşmek isterim tabikiibiliyorum fileyi asagida biz acibadem caddesine yakiniz yukarda ama hemen o yokusu indigin zaman karsina Ceviz agaci cikiyor 5 dk falan yokusu inmek o tarafta ailemin evi.
Şuan gecekondu namına bişey kalmadı. Ben 5 yıldır ordayım her dışarı çıktığımda çevreyi tanıyamıyorum. Hemen bi yeri yıkıp yerine rezidans dikiyorlar. Her seferinde ilk yıl burdan ev alsaydık ne kâr etmiştik diye diye geçiriyoruz günleriFikirtepe kentsel donusume girince okullari yikilinca benim calistigim okula gelmisti ogrenciler o zaman okulum acibadem hasanpasa arasindaydi, simdi cok degismis olmali Fikirtepe hep rezidans oldu
Seninki de çok iyiymiş ama öğün atlayınca ne yaparsan yap toparlamıyo benim. Benim midem çok yanmaya başladı bi kaç gündür tatlı isteği falan da kalmadı çok şükür. Yemekleri bile yiyebilmek için çabalıyorum artıkÇok güzel çok başarılı benceDiyetisyen de bana öğün atlama yoksa diğer öğünde şeker bir anda yükselir demişti ama ben öğle yemeği ekleyemedim öğüne ne yazık ki yine de ne yediğime dikkat edince akşamları da şekerim yükselmiyor ama
Ben de kahvaltıda 2 yumurta kırdım tereyağına, yanında minik minik olan yeşil zeytinlerden 10-15 tane, 2 badem salatalık, bir tutam roka, 1 dilim ekmek.
Gün içerisinde bir armut, bir su bardağı kefir.
Akşam köy tavuğu haşladım sonra fırınladım onu biraz, yanında bulgur pilavı, mevsim salata.
2 saat sonra yoğurt yerim. Tatlı isteği için de 2-3 hurma galiba
Her gün badem yerken yazarım istersen sana jdhsbdBayadır kuru yemiş yemiyodum bugün de senin sayende az ceviz yedim tşk koca yürekli pero ve bebosu
Olurrr atsanaAy bakıyorum hala bulunca linkleyeyim
Sincap kitaptan çok aldım hemen hemen hepsinden aldım, bazılarını kitapçılardan aldım böyle hareketli kitaplar onlar çok ilgi çekici oluyormuş. Haftasonu hepsini çekip atayım fikir olur belki
Heh işte ben de bunun 2-3 katlısını arıyorum, diğerleri biraz süs hgibi oluyormuş gerçekten
benim bu akşam yemeğine 110 çıktı mesela. Doyasıya da yedim yani az yemedim zaten çok açtım. Ama mesela patatesinden yeseydim tavuktan çok en azından bir 140 olurdu.Seninki de çok iyiymiş ama öğün atlayınca ne yaparsan yap toparlamıyo benim. Benim midem çok yanmaya başladı bi kaç gündür tatlı isteği falan da kalmadı çok şükür. Yemekleri bile yiyebilmek için çabalıyorum artık
Ben su tarz almayi dusunuyorum biraz asagi monte edilirse cocuk da ulassbilirAy bakıyorum hala bulunca linkleyeyim
Sincap kitaptan çok aldım hemen hemen hepsinden aldım, bazılarını kitapçılardan aldım böyle hareketli kitaplar onlar çok ilgi çekici oluyormuş. Haftasonu hepsini çekip atayım fikir olur belki
Heh işte ben de bunun 2-3 katlısını arıyorum, diğerleri biraz süs hgibi oluyormuş gerçekten
Aa bu benim favorimde ama bunu ancak yukarı asabilirim aşağılarda yerim kalmadıBen su tarz almayi dusunuyorum biraz asagi monte edilirse cocuk da ulassbilir
Zeo Wood Design Montessori 4 Raflı Çocuk Kitaplığı