Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Bal, pekmez, nutella falan doğuma kadar yeme canım. Onların bize bu saatten sonra faydası olmaz zararı olur. Ekmeği de azalt. Esmer ekmek tüket. Ben diyetisyene gitmiştim şöyle bir liste verdi belki sana da yardımcı olur beslenme düzeni açısından.

Eklentiler

• image.jpg
    132,9 KB · Görüntüleme: 23
süper, çok teşekkür ederim
kaydettim , gayet de güzel görünüyor.
ne kadar zamanda geliyor acaba? erkem yaptırınca tadı bozulmaz sanırım, değil mi?
Kızlar tadını beğenmişti canım 24 saatte kargoda yazıyor bende ptsi verdim bugün dönüş yapacaklardı tasarımla ilgili iyi hatırlattın bir sorayım ne alemde istersen wpden bir görüş
Senin neden sezeryan kuzum kötü bir durum yok inşallah tabi tabi emzirmeyide deneyeceğim ama 2-3 gün sürüyormuş gelmesi bi de mutlaka uyandıralım çocuğu besleyelim bi komşu uyuyor diye uyandırmamış çocuğu sarılık yapmış 1 gün fazladan kaldı hastanede seninde aklında bulunsun canım hipp e bakıyorum şimdi bende. Sen kaç haftalıksın tam şuan. Ben kaşık biberon almıştım hepsi hazır

35+4deyim cnm yarin randevum var bakalim ne diycek rahim agzinda incelme var bende kısalma sancim vardi 31 haftadan beri 34 de 1 gece hastanede yatmisdim ciger gelisdirici yapildi bakalim nezmn gelirse beklersede 38de alcak doktorum kuzum bende normal biberon almisdim saglik ocagindan cikinca bende kaşık biberon ve normal silikon kaşık ve hipp mama aldım katdım nolur nolmaz diye bakalim

Canım gelicek sertleşmeye başlamış diyosun sagmaya devam et komposto iç ve bol.su yanında şişe.olsun mutlaka

orasi bizim evimizin yaninda nerdeysee pastalari cikolatalari cok guzel ama cok pahali. ayni sekilde acibadem caddesinde Aum var bir tik daha uygundur yillarin pastanesi herseyi guzel cikolatalarida
Seninle yakın oturuyormuşuz koşuyolunda haftanın 3 günü geçiririm herhalde bakayım orayı hiç görmemiştim sağolasın

Anladım kuzum sağlıkla gelsinlerde biz artık bekliyoruz benimde kontorlüm cuma günü doktorun nöbet listesini buldum çarşamba ve cuma günü ameliyathane günleri ikisinden birinde alır diyorum ben ama bakalım hayırlısı ne ise o olsun

Bizde kontrolden çıktık teyzeleri 33+6 haftalık 2529gram 47 cm olmuşuz herşey yolunda giderse 16 aralık gün verdi doğum için 2 hafta sonra tekrar çağırdı nst ye girecekmişim önce sonra muayene olacakmış, gene hiç kilo almamışım şeker için ne yapıyorsan iyi gidiyorsun dedi doktor bakalım her şey yolundaymış

Sizin doktorlar niye kilo almamanıza sevinirken benimki sorguluyo ya

Kilo almıyorsan şekerine dikkat ediyorsun demek ki dedi çünkü ben şeker yüklemesi öncesi haftada 2 kg aldığım için doktorum şuan cok mutlu
Benimki de bebek önde olunca şekerden olduğunu düşünmüyorum öyle olsa sen de kilo alırdın diyor ama sonra diyo ki bu haftalarda kilo almanı beklerim niye almıyorsun

Bana ikisi için de bişi demişti ya herhalde tok ol idrara sıkışık olma dediydi
Bana gofret ye gel dedi, başka da bişi demedi
Ben de devlette yapıcam ama mama götürmeyeceğim canım. Lazım olursa etrafta eczane var, hastanenin içinde de varmış ordan alınır. Ben yanıma süt yapıcı malt, kayısı kompostosu falan alacağım.
Burası böyle bir mecraa :) teşekkür ediyorum , yetinmeyen alanında uzmana gitsin
Owli nin cırtcırtlısını aldım ben canım. O iyi oluyormuş.

Yazdıklarını şok ile okuyorum benim etrafımda da var sorumsuz anneler bu bebekleri hep derim allah koruyor o sayede yaşıyorlar yoksa ne olurdu halleri. Öğretmen olmasına ekstra şasırdım zaten demek okumak okula gitmek eğitimli olacağın anlamına gelmiyor. Şasırdığım annesi kaynanası görümcesi kimse mi yok yani uyaracak. Prinç unu süt konusun da eskiden annelerimiz mama bulamayınca yoksulluk felan mecbur verirmiş tabi yenidogan döneminde değil sanırım. Ama öteki söylediklerin şoktayım yani. Bide ikisi meslek sahibi olup bi mama alamamaları tuhaf Allah yardım etsin korusun o bebekleri

Benimki de bebek önde olunca şekerden olduğunu düşünmüyorum öyle olsa sen de kilo alırdın diyor ama sonra diyo ki bu haftalarda kilo almanı beklerim niye almıyorsun
Az yiyorsun sanki sen ya. Yediğinin hepsi bebeğine gidiyor sana bişey kalmıyor resmen. Doğumdan sonra da kilo vereceğini düşünürsek doktor güçten düşmeni istemiyor olabilir. Bir kaç arkadaşım son aylarda baya zorla yemek yiyorlardı kilo alabilmek için. Yalnız değilsin merak etme onlarda da sorun olmadı doğumdan sonra herşey yolunda gitti. Biraz daha mı öğün sayını artırsan acaba çok mu aç kalıyorsun? Arkadaş sürekli kıymalı makarna yerdi hem et hem karbonhidrat olsun çift dengeli kilo alımı olsun diye şekerini artırmıcaksa belki deneyebilirsin öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…