Canım bana doktorum birdey dememişti önceki dogumumda ben de sormadım kullanmadım hiç. Karnımda kaslarımda bir sıkıntı olmadı sonradan ama agrı sızıya olunlu bir etkisi olur muydu kullansaydım bişmiyorum. Ama öğrendiğime göre simdiki doktorum hastaneden cıkmadan takıyormuş korseyi oyle gönderiyormuş. Nasıl bir sey kullandırıyor bilmiyorum amaDeneyimli sezaryen anneleri size bir sorum olacak . Doktoruma sormayı unuttum . Korse ne zaman kullanmaya başladınız ? Bi de külot korse mi kullandınız yoksa böyle çıtlı çıtlı olanlar var ondan mı ?
Aa öyle mi hiç görmemiştim bunukorse için doğumdan sonra ölçüm yapıp bedene göre sipariş verin diye bi bilgi görmüştüm.
canım ben iki şekilde doğum için de owli düşünüyorum; yorumları epey iyi. ama doktorumla konuşmadım henüz. başka tavsiyesi olursa buraya da yazarım mutlakaAa öyle mi hiç görmemiştim bunubende öyle yapayım o halde sezeryan için hangi türü öneriliyor biliyormusun
Ben külot şeklinde olanlardan almıştım e bebekte indirim varken . Ondan başlayayım o zaman . Sorarsanız yazın buraya da olar mııCanım bana doktorum birdey dememişti önceki dogumumda ben de sormadım kullanmadım hiç. Karnımda kaslarımda bir sıkıntı olmadı sonradan ama agrı sızıya olunlu bir etkisi olur muydu kullansaydım bişmiyorum. Ama öğrendiğime göre simdiki doktorum hastaneden cıkmadan takıyormuş korseyi oyle gönderiyormuş. Nasıl bir sey kullandırıyor bilmiyorum ama
Ben kızlardan gördüm instagramda ebrulim_çikolatadan yaptırıyorum canımkızlar şimdi çikolata işini nasıl yapıyoruz? nereye yaptıralım?
benim aklımda kutu üzeri için belli bir görsel var. var mı tavsiye edeceğiniz hem tasarım yapan hem de çikilatası güzel bir yer? tercihen istanbul’da
Cırtlıları genelde öneriyorlar. Ablam kancalı aldı fenalık geldi takamadı sonra cırtlı almıştı. Külot olanlar sıkarsa en kötü şal falan dolayın başlarda çok sıkmayın da diyorlar. Ben sıfır tecrübe tamamen çevreden duyduğumlaBen külot şeklinde olanlardan almıştım e bebekte indirim varken . Ondan başlayayım o zaman . Sorarsanız yazın buraya da olar mııama sezaryen olacaklar sorsun doktorlarına bence eğer ilk etapta takılmasının bi sakıncası yoksa kullansınlar , ben oturup kalkarken biraz zorlandım. Belki gerçekten etkisi vardır ilk zamanlar daha kolay olur . Ben şu an sadece toplasın diye takmayı düşünüyorum.
Benimki de hiç tek haftaya düşmüyor, 35'te gittim, bir sonraki 37'de, sonrasını göreceğiz artık herhaldeAy ben cok da girmicem heralde ya benim doktor 2 haftada bir cagırdı hiç tek haftaya düşmüyor. Bugün 37 oldum haftaya 38 de gitcem sonra 40 ta eger hala gelmezse. 40tan sonra da bekliyor doktorum 3 günde bir cağırıyorum o zaman da dedi
Oradan o kadar çok şey öğrendim kiAyy hey gidii fb da bir gruptu bebek yapım bakım onarım tee 10yıldan fazla oldu ilk cocugumdan önce katılmıştım cok kaliteli alanlarında uzman anneler vardı o dönem için tüm sosyal medya dutluktu daha burası cok iyi bir kaynaktıtomrisin notlarını da okudum kaç kere. Simdi görünce nostalji oldu resmen ay ne güzel günlerdi
Ay biz duymuyormuşuz ama onlar ağlıyormuşAğlıyor muya dün midemden ses geldi hayatımda da ilk defa yani böyle birşey yaşadım. Sanki guruldama sanki gaz çıkarma sesi sanki horlama sesi gibiydi hepsine benzer birşey. Bebekten geldiğini düşündüm bi ara sonra dedim delirme bebekten ses gelmez herhalde duyamayız ki
süper, çok teşekkür ederimBen kızlardan gördüm instagramda ebrulim_çikolatadan yaptırıyorum canım
Kaçta doğumun? Ay bize de haber verBen bugün çok duygusalım ya kızçemle karnımda son günümüzdiyorum yarın artık bu hareketleri hissetmicem karnım bomboş olacak sabah sabah sinek geldi odaya nerden geldiyse oturdum ona ağladım eşimde diyor bir şey oldu sandım niye ağlıyorsun sinirimi bozdu dedim hala da gördüğüm her şeye ağlayasım geliyor of ne zormuş
Bende saglık ocagına geldim kuzum son izlemim vardı doktora sordum normal kullanilan ilaclardan cokda yuksek degil dedi yarin kendi doktoruma randevum var bide ona sorcam o da sorun gormezse kalir artik zaten az kaldi doguma cogu ilaclari birakcaz inslh
Çok tepindiklerinde ağlıyorlar mı acaba? Mesela ben çok açsam tepiniyor kesin küfrediyor diyorum ana mısın nesin ver şu yemeği artık diye dövüyor gibi hissediyorum ama ağlıyor da olabilir bakAy biz duymuyormuşuz ama onlar ağlıyormuş
Korseyle ilgili geçen şunu gördüm. Oturup kalkarken rahat etmek açısından iyi diyor.Ben külot şeklinde olanlardan almıştım e bebekte indirim varken . Ondan başlayayım o zaman . Sorarsanız yazın buraya da olar mııama sezaryen olacaklar sorsun doktorlarına bence eğer ilk etapta takılmasının bi sakıncası yoksa kullansınlar , ben oturup kalkarken biraz zorlandım. Belki gerçekten etkisi vardır ilk zamanlar daha kolay olur . Ben şu an sadece toplasın diye takmayı düşünüyorum.
Ben içime sinen bir şey bulamadım, beğendiklerim de 3 binden fazla fiyat verdi. Melodi veya Elit’ten madlen çikolata alıp üzerine Canva’dan kendim yaptığım tasarımı sticker yaptıracağım. Tatlı sevmediğim için çikolata konusunda gıcığım birazkızlar şimdi çikolata işini nasıl yapıyoruz? nereye yaptıralım?
benim aklımda kutu üzeri için belli bir görsel var. var mı tavsiye edeceğiniz hem tasarım yapan hem de çikilatası güzel bir yer? tercihen istanbul’da
Ayyy çok güzel bi heyecannnnBen bugün çok duygusalım ya kızçemle karnımda son günümüzdiyorum yarın artık bu hareketleri hissetmicem karnım bomboş olacak sabah sabah sinek geldi odaya nerden geldiyse oturdum ona ağladım eşimde diyor bir şey oldu sandım niye ağlıyorsun sinirimi bozdu dedim hala da gördüğüm her şeye ağlayasım geliyor of ne zormuş
Her an her şey olabilir acıktığım için benim de ağlayasım geliyor haklı çocukÇok tepindiklerinde ağlıyorlar mı acaba? Mesela ben çok açsam tepiniyor kesin küfrediyor diyorum ana mısın nesin ver şu yemeği artık diye dövüyor gibi hissediyorum ama ağlıyor da olabilir bak
Kuzum ben simdi saglik ocagindan cikdim benimde buyuk ihtimal sezaryan olcak saglik ocagindaki ebe soyledi hemen sutun gelmeye bilir mama ver dedi yanjnda kaşık biberon gotur dedi sarılık olmasın cocuk dedi ha mamayada bel baglayip emzirmemezlik yapma dediKızlar sezeryan olacağı net olanlar birşey sorucam yanınıza mama alacakmısınız ? Benimki 37 de doğarsa süt geleceğini düşünmüyorum hiç devlet hastanesinde doğacağı için tedbirli mi gitsem diyorum önereceğiniz mama var mı
ne demek istediğini çok iyi anlıyorum . hiçbiri yeterince özel durmuyor, değil mi? her yerde olan klasik şeyler gibiBen içime sinen bir şey bulamadım, beğendiklerim de 3 binden fazla fiyat verdi. Melodi veya Elit’ten madlen çikolata alıp üzerine Canva’dan kendim yaptığım tasarımı sticker yaptıracağım. Tatlı sevmediğim için çikolata konusunda gıcığım birazkendim tadarak alacağım.