Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Deneyimli sezaryen anneleri size bir sorum olacak . Doktoruma sormayı unuttum . Korse ne zaman kullanmaya başladınız ? Bi de külot korse mi kullandınız yoksa böyle çıtlı çıtlı olanlar var ondan mı ?
Canım bana doktorum birdey dememişti önceki dogumumda ben de sormadım kullanmadım hiç. Karnımda kaslarımda bir sıkıntı olmadı sonradan ama agrı sızıya olunlu bir etkisi olur muydu kullansaydım bişmiyorum. Ama öğrendiğime göre simdiki doktorum hastaneden cıkmadan takıyormuş korseyi oyle gönderiyormuş. Nasıl bir sey kullandırıyor bilmiyorum ama

kızlar şimdi çikolata işini nasıl yapıyoruz? nereye yaptıralım?

benim aklımda kutu üzeri için belli bir görsel var. var mı tavsiye edeceğiniz hem tasarım yapan hem de çikilatası güzel bir yer? tercihen istanbul’da

Ben külot şeklinde olanlardan almıştım e bebekte indirim varken . Ondan başlayayım o zaman . Sorarsanız yazın buraya da olar mıı ama sezaryen olacaklar sorsun doktorlarına bence eğer ilk etapta takılmasının bi sakıncası yoksa kullansınlar , ben oturup kalkarken biraz zorlandım. Belki gerçekten etkisi vardır ilk zamanlar daha kolay olur . Ben şu an sadece toplasın diye takmayı düşünüyorum.

Ben kızlardan gördüm instagramda ebrulim_çikolatadan yaptırıyorum canım

Cırtlıları genelde öneriyorlar. Ablam kancalı aldı fenalık geldi takamadı sonra cırtlı almıştı. Külot olanlar sıkarsa en kötü şal falan dolayın başlarda çok sıkmayın da diyorlar. Ben sıfır tecrübe tamamen çevreden duyduğumla

Benimki de hiç tek haftaya düşmüyor, 35'te gittim, bir sonraki 37'de, sonrasını göreceğiz artık herhalde Maşallah 37 olmuşsun doğumla ilgili ne diyor, bebek döndü mü?
Oradan o kadar çok şey öğrendim ki emzirmeye bağlı kalmamda, doğuma pozitif bir bakış açısıyla yaklaşmamda çok etkisi olmuştur.

Ay biz duymuyormuşuz ama onlar ağlıyormuş

Kaçta doğumun? Ay bize de haber ver 2.ana olacaksın derken 3.veya 4.oldun senin kızdan hızlıları da varmış bak. Çok kolay bi doğum olsun sağlıkla al İnci’ni kucağına

Bende saglık ocagına geldim kuzum son izlemim vardı doktora sordum normal kullanilan ilaclardan cokda yuksek degil dedi yarin kendi doktoruma randevum var bide ona sorcam o da sorun gormezse kalir artik zaten az kaldi doguma cogu ilaclari birakcaz inslh ozmn normale doneriz heralde

Korseyle ilgili geçen şunu gördüm. Oturup kalkarken rahat etmek açısından iyi diyor.

Ben içime sinen bir şey bulamadım, beğendiklerim de 3 binden fazla fiyat verdi. Melodi veya Elit’ten madlen çikolata alıp üzerine Canva’dan kendim yaptığım tasarımı sticker yaptıracağım. Tatlı sevmediğim için çikolata konusunda gıcığım biraz kendim tadarak alacağım.

Ayyy çok güzel bi heyecannnn

Kuzum bende simdi aldim s Kuzum ben simdi saglik ocagindan cikdim benimde buyuk ihtimal sezaryan olcak saglik ocagindaki ebe soyledi hemen sutun gelmeye bilir mama ver dedi yanjnda kaşık biberon gotur dedi sarılık olmasın cocuk dedi ha mamayada bel baglayip emzirmemezlik yapma dedi bende cikdikdan sonra eczaneden kaşık biberon ve mama aldim mamayı hipp organik combıotıc onu onerdi gaz yapmiyirmus bende bundan aldim kucugunden nolur nolmaz dursun benimde erken dogum riskim var zaten 36 37 de gelirse kullanirim seninde bilgin olsun bi sorarsin olmadi

ne demek istediğini çok iyi anlıyorum . hiçbiri yeterince özel durmuyor, değil mi? her yerde olan klasik şeyler gibi

ben de aynı hissediyordum ama baktım sonu yok ve bunun için de artık ekstra zaman/enerji harcayacak halim kalmayacak, buradan tavsiye ile -ki kıymetli tavsiyeler hep- yaptırayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…