Hemen enseyi karartma diyorsunuz yanicanim benim kardesimi annem 4 bucuk kilo vajinal dogurdu hem de kolay bir dogum olmus suni sancinda vermemisler. catim uygundu diyor acilmasi da iyi olmus. baksan ben gibi zayif biri annem de yapili da degil oyle. ama cocugu icinde iyi buyutmus demekki
ayni sekilde sana bahsettigim arkadasimda 4 bucuk kilo dogurdu daha yeni hemen sancisi suyu geldi hop bir kac saat icinde dogdu cocuk onemli olan catin acilman sanirim
İnşallah canım, doğru diyorsun belki de böyle devam etmez. Annem de kardeşimi 4,5 kiloda normal doğurmuştu çok da hızlı bir doğum olmuştu suyunun gelip sancısının başlaması ve bebeğin doğması 2 saat sürdü sürmedi maşallah. Annem minyon yapılıdır hem de. 1.55 boyda 60 kiloda doğuma girmişti 50 kiloda da geri geldi herhalde hiç gebelik geçirmiş, doğum yapmış gibi değildiCanım 3 yıl önce benim yeğenim de 4 kilo normal doğum oldu suni sancı ilekesi dikiş falan olmadan hem de . İlk doğum olduğu için biraz uzun sürmüştü ama tombik bi kızdı. Senin de kolayca olur inşallah iyi düşünelim daha zaman var belki kilo alımı aynı hızda ilerlemez
Evet
Ayyy canım valla senin hikayen çok güzel ilham verdi banaEvet evet 41 de 4 kilo doğdu öyle kesik vs de hiç sorun yapmadı doğumdan sonra yürüdüm hemen zaten ağrı sızı hiç yoktu. Kaldı ki senin 38 39da da doğabilir 4.5 demesi 40 haftayı kapsıyordur. Ölçümler de yanıltıcı hep sabah ölçümde 4.5 kilo çıkmasa ölçümün yanıltıcı olacağına bu kadar inanmazdım ben de.
Noodle asla tüketilmemeli bence ya mantı falan neyse de zararlı var zararlı varEn çok canım Hazır noodle çekti yemedim bide mantı onu da evde yapamadım birşey olur diye risk almadım mantıyı madem hazır alayim en azından biraz nefsim kırılır
Noodle isteğim geçti zaten ve az kaldı ona dayanabilirim ama mantı istiyor canım baya hazır alacam sanırımNoodle asla tüketilmemeli bence ya mantı falan neyse de zararlı var zararlı varKaldı ki ben mantının ev yapımına hiçbir zaman erişemedim çok tüketmemekle birlikte hep hazır tükettim bu yaşıma kadar. Annemin hiç mantı yaptığını bilmem
Amin Allah yardımcın olsun. Sen çok ayakta kalmamaya bak. Kendini sadece bebeğin kıyafetini felan hazırlamaya bak. Gerisini bi kadın birini çağırabiliyorsan öyle yaparsın.Çok sağol canım benim inşallah ev ile ilgili tadilat durumlarıda var haftaya. 10 güne her şeyi yoluna sokmuş olacağım inş o zamana kadar da sürpriz yapmaz diye düşünüyorumSen ne güzel halletmişsin maşallah darısı başıma inş
Yumurta Muz nesquikli süt balık kuruyemiş avakado kuzumMaşallah Sen neler yedin kuzum?
ay annen aynen ben ebat olarak, boy ve hamilelik kilosuİnşallah canım, doğru diyorsun belki de böyle devam etmez. Annem de kardeşimi 4,5 kiloda normal doğurmuştu çok da hızlı bir doğum olmuştu suyunun gelip sancısının başlaması ve bebeğin doğması 2 saat sürdü sürmedi maşallah. Annem minyon yapılıdır hem de. 1.55 boyda 60 kiloda doğuma girmişti 50 kiloda da geri geldi herhalde hiç gebelik geçirmiş, doğum yapmış gibi değildiBen ona göre yapılı bile sayılırım. Bir doktor görüşü daha alıp ona göre karar vereyim en iyisi Akışta kalmak lazım bir de, Şeyda’nın dediği gibi belki sancım gelecek 38den sonra bakacaklar doğum başlamış kendiliğinden olacak
Ben ücretli hastayım. Elif çilere gidiyorum canım.Bende mega yani yeni geçtim nagihan hpcaya aldım kabul edecek mi beni bilmiyorum ama telefonda tamamlayıcılar doğumu ödemez denildi bana hastaneye gidip öğrenicem
Yusuf olgaç ı tanıyorum. Florance nightingale de çok iyi bi doktordur kendisi.bikaç yıl gittim kendisine. Ünlülerin doktorudur.Hatta şarkıcı berkayın eşi özlem i de duda o doğurtmuştu diye hatırlıyorum.suda doğumda çok iyiAy bi doktor var instagramda yusuf olgac diye o her türlü dogurtuyor normal ikizmiş tersmiş kiloluymuş maşallahı var. Omega içiyor musun bana doktor iri diye daha 16. Haftada kestirmişti
Magnezyum ilaçları da yapıyor bilgin olsunkızlar ayıptır söylemesi ishal olmuşum ya
kötü bişey de yemedim son günlerde neden oldu anlamadım. sabah kahvaltıda nar ve mandalina sıkıp içtik onlar mı fazla geldi acaba
vitamin ve demir hapından da olabiliyormuş diye bu gece içmiyim dedim demir hapını. yarına düzelirim inşallah biraz evhamlandım
En güzel zamanda kolaylıkla gönlünce olsun inşallahİnşallah canım, doğru diyorsun belki de böyle devam etmez. Annem de kardeşimi 4,5 kiloda normal doğurmuştu çok da hızlı bir doğum olmuştu suyunun gelip sancısının başlaması ve bebeğin doğması 2 saat sürdü sürmedi maşallah. Annem minyon yapılıdır hem de. 1.55 boyda 60 kiloda doğuma girmişti 50 kiloda da geri geldi herhalde hiç gebelik geçirmiş, doğum yapmış gibi değildiBen ona göre yapılı bile sayılırım. Bir doktor görüşü daha alıp ona göre karar vereyim en iyisi Akışta kalmak lazım bir de, Şeyda’nın dediği gibi belki sancım gelecek 38den sonra bakacaklar doğum başlamış kendiliğinden olacak
Normal doğum istediğim için biraz tadım kaçmadı değil ama sağlıklı olsun bana yeterkan sulandırıcı, 2 omega, çok iyi bi multivitamin, magnezyum, kalsiyum vs vs. sonuç: benim bebe minik
onla ilgisi yok bence canım. bebeğinin maşallahı var basitçe
Tarım Kredi’den alabilirsin bence nispeten daha güvenilirNoodle isteğim geçti zaten ve az kaldı ona dayanabilirim ama mantı istiyor canım baya hazır alacam sanırım