Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,5%
  • erkek

OY: 91 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Hemen enseyi karartma diyorsunuz yani Neyse ben şimdilik doktora da bir şey demeden olayı biraz akışına bırakayım. 2-3 haftayı doğum başlamadan atlatalım bi inşallah ondan sonra yeniden değerlendiririz. Başka doktordan da görüş alırım belki çatı muayenesi yaptırırım, eğer beni cesaretlendirirlerse kendi doktorumun yanına daha kararlı giderim

İnşallah canım, doğru diyorsun belki de böyle devam etmez. Annem de kardeşimi 4,5 kiloda normal doğurmuştu çok da hızlı bir doğum olmuştu suyunun gelip sancısının başlaması ve bebeğin doğması 2 saat sürdü sürmedi maşallah. Annem minyon yapılıdır hem de. 1.55 boyda 60 kiloda doğuma girmişti 50 kiloda da geri geldi herhalde hiç gebelik geçirmiş, doğum yapmış gibi değildi Ben ona göre yapılı bile sayılırım. Bir doktor görüşü daha alıp ona göre karar vereyim en iyisi Akışta kalmak lazım bir de, Şeyda’nın dediği gibi belki sancım gelecek 38den sonra bakacaklar doğum başlamış kendiliğinden olacak

Canım bize de haber ver olur mu arada, nasılsın bebişler nasıl merak ederiz Hocahnm
Evet Hocahnm haberdar et bizi de Doğum tarihi ve doğum haftasını da yazar mısın gördüğünde onları da ekleriz

Doğum ağırlığı ekleyelim mi kızlar tabloya ne dersiniz? Başka topiclerde eklemişler ?

Ayyy canım valla senin hikayen çok güzel ilham verdi bana 38-39u görüp bir de kendiliğinden gelmeye kalkışırsa, sağlıkla doğar gelirse ne mutlu bana Peki sana hiç çatı muayenesi yapılmış mıydı? Yapısal olarak uygunsun değilsin gibi bir şey söylediler mi?

En çok canım Hazır noodle çekti yemedim bide mantı onu da evde yapamadım birşey olur diye risk almadım mantıyı madem hazır alayim en azından biraz nefsim kırılır
Noodle asla tüketilmemeli bence ya mantı falan neyse de zararlı var zararlı var Kaldı ki ben mantının ev yapımına hiçbir zaman erişemedim çok tüketmemekle birlikte hep hazır tükettim bu yaşıma kadar. Annemin hiç mantı yaptığını bilmem

Noodle isteğim geçti zaten ve az kaldı ona dayanabilirim ama mantı istiyor canım baya hazır alacam sanırım

Amin Allah yardımcın olsun. Sen çok ayakta kalmamaya bak. Kendini sadece bebeğin kıyafetini felan hazırlamaya bak. Gerisini bi kadın birini çağırabiliyorsan öyle yaparsın.

ay annen aynen ben ebat olarak, boy ve hamilelik kilosu . tam olarak dogum kilomuz bile ayniymis ben de ilkinde dogurdum ciktim eski halimdeyim hemen hoop 48-50 civarlari. kiz ben de kendimden hep rahat dogum bekliyordum annem cok rahat iki dogum yapmis tipi ben gibi. ama benim ya plesantam dusuk ya bebek ters hayat bana hayirrr diyor napayim :)

Çok kilolu bebek sağlıklı bebektir diye düşünmek çok doğru değil aslında arkadaşımın bebeği için obeziteye gidiyor deyip doktor çoğu şeyi yasaklamıştı hamileyken ki eşi de tüp mide ameliyatı oldu genetik olarak da sıkıntılıydı. Öncelikle sağlıklı olsun gerisini çok da kafaya takmayın hayırlısı ile herkes kucağına alır inşallah.

kızlar ayıptır söylemesi ishal olmuşum ya
kötü bişey de yemedim son günlerde neden oldu anlamadım. sabah kahvaltıda nar ve mandalina sıkıp içtik onlar mı fazla geldi acaba
vitamin ve demir hapından da olabiliyormuş diye bu gece içmiyim dedim demir hapını. yarına düzelirim inşallah biraz evhamlandım

Ay bi doktor var instagramda yusuf olgac diye o her türlü dogurtuyor normal ikizmiş tersmiş kiloluymuş maşallahı var. Omega içiyor musun bana doktor iri diye daha 16. Haftada kestirmişti
Yusuf olgaç ı tanıyorum. Florance nightingale de çok iyi bi doktordur kendisi.bikaç yıl gittim kendisine. Ünlülerin doktorudur.Hatta şarkıcı berkayın eşi özlem i de duda o doğurtmuştu diye hatırlıyorum.suda doğumda çok iyi

Magnezyum ilaçları da yapıyor bilgin olsun

En güzel zamanda kolaylıkla gönlünce olsun inşallah hepimiz bekleyip göreceğiz sürecimizi en güzel doğum hikayelerinden birisi bizim için de olsun inşallah

kan sulandırıcı, 2 omega, çok iyi bi multivitamin, magnezyum, kalsiyum vs vs. sonuç: benim bebe minik
onla ilgisi yok bence canım. bebeğinin maşallahı var basitçe
Normal doğum istediğim için biraz tadım kaçmadı değil ama sağlıklı olsun bana yeter piremses bir tüp birey doğuracağım derken piknik tüpü doğuracak olmam şoku sjfksjdks

Kızlar izlesinize şunu. Doktorlarımız resmen kolaycı ya. 5 kilo üzeri iri bebekmiş literatüre göre de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…