Bişi danışıcam canımlar.
Kayınvalidem bize gelecek biliyosunuz bebeğe destek amaçlı. Öncesinde de gelecek aslında ama 20 gün sonra gelirim falan diyor, bana geç geliyor o kadarı. Eşim bi yandan üzülüyor fark ediyorum abime bebek rahme düştüğünde gitmişti diyor falan. Herkes bilir kayınpeder eşimi daha çok sever kaynımdansa, onun konusu açıldı "annem de abimi daha çok sever o da belli dimi" falan dedi, üzüldüm nedense :))
Neysem, ben sanki kayınvalidem benden bi haber bekliyomuş gibi hissediyorum. Yani az önce konuştular, orange "ağırlaştım gel" dediğinde hemen oradayım demiş. Sanki öncesinde eşimin talebiyle gelmeyi doğru bulmuyor gibi geldi bana, benden bi haber bekliyomuş gibi. Ben yemek yapamıyorum artık (yemek muhabbetlerinizi imrenerek okudum yalan yok ndfn) kahvaltı hazırlasam tıkanıyorum. Eşim ders çalışıyor diye mutfağa çok girmiyor dışarıdan söyleyip duruyoruz. Temizlik falan hak getire zaten. Yani gelse benim işime gelir bi yandan ama emin de olamıyorum, emin olamama nedenim kadının gelesi yoksa ve ben yanlış hissettiysem sırf ben gel dedim diye gelecek, mutsuz olacak yani. Ne düşünüyorsunuz?
Bilmeyenler varsa aramız iyi, bi sıkıntımız yok, gelmesi beni mutlu eder.