- 26 Şubat 2024
- 4.521
- 4.327
Neden almıyorsun kidenemiyorumilaç almamak için çok zorluyorum sınırları ben. bulantıda da almadım, yanmada da almıyorum ama acılar içindeyim yani:/ 2 gece mide suyum boğazımı delip ağzıma geldi sanki. o zaman çok kızdım kendime alsam diye ama şimdi yine aynı şeyi yapıyorum
Maşallah canımm gözün aydınMuayeneden çıktım kızlar
Çok şükür herşey yolunda
33+0
2340 gram (2 haftada 500gram almış)
Suyum normal
İki hafta sonra tekrar görecek, doğumu konuşacakmışız. Nts'ye bağlamadı. Sonrakinde bağlanacakmışım.
Gaviscon Rennie falan güvenli ilaçlar canım gebelik süresince. Üstelik biraz düzenli kullanınca uzun süreli rahatlama da sağlayabilir. Bence ilaç bile değil asitlik düzenleyici gibi bunlar. Eziyet etme kendine ihtiyacın olduğunda, bencedenemiyorumilaç almamak için çok zorluyorum sınırları ben. bulantıda da almadım, yanmada da almıyorum ama acılar içindeyim yani:/ 2 gece mide suyum boğazımı delip ağzıma geldi sanki. o zaman çok kızdım kendime alsam diye ama şimdi yine aynı şeyi yapıyorum
Ay kızlar 2 gün bakmadım neler konuşulmuş tek tek okuyorum hiçbir şeyi kaçırmamak adınaPlanlı sezaryen olunca yeme içme kesiliyor zaten anam, tuvalet problemin yoksa sıkıntı yaşamazsın. Benden beklenir öyle şeyler. Eşimle sevgiliyken ilk beraber uyuduğumuz gece acayip bir enfeksiyon kapmışım uyurken altıma sçmıştım ahfkshdksjs ben alışkınım…….
Bizimkilerin yanında sümük ne kiAy kızlar 2 gün bakmadım neler konuşulmuş tek tek okuyorum hiçbir şeyi kaçırmamak adına
Biz sevgiliyken bayada önce 17 18 yaşındayken dolmuş bekliyorduk bende bir tık griptim hapşırık geldi bir an da peçete ile burnumu da kapattım ama son an da burnumdan sümük uçarak koluna yapışmıştı eşimino yaştaki utancımı düşünün. Silmiştim hemen falan eşimde hiç iğrenmedim demişti çok mutlu olmuştum içten içe
Djxlcjsldjsldjslcjsljdşsjdsksjs ay aşırı güldüm yaAy kızlar 2 gün bakmadım neler konuşulmuş tek tek okuyorum hiçbir şeyi kaçırmamak adına
Biz sevgiliyken bayada önce 17 18 yaşındayken dolmuş bekliyorduk bende bir tık griptim hapşırık geldi bir an da peçete ile burnumu da kapattım ama son an da burnumdan sümük uçarak koluna yapışmıştı eşimino yaştaki utancımı düşünün. Silmiştim hemen falan eşimde hiç iğrenmedim demişti çok mutlu olmuştum içten içe
Yani altına da sçabilirdi evet ajfksjdks bikaç ay önce klozete kusarken bir yandan da işiyormuşum eşim de arkamdaydı o sırada ama şırıl şırıl işiyorum yani. İşemeli sçmalı bi ilişki……Bizimkilerin yanında sümük ne kiHele de Kumral’ın yanında
Yani altına da sçabilirdi evet ajfksjdks bikaç ay önce klozete kusarken bir yandan da işiyormuşum eşim de arkamdaydı o sırada ama şırıl şırıl işiyorum yani. İşemeli sçmalı bi ilişki……
yani daha ne rezilliklerim var da anlatmaya hazır değilimsjfldksAdam sçtığına tanıklık etmiş, kusarken işemeden bişey mi
Sen hazır olsan toplum buna hazır olmayabiliryani daha ne rezilliklerim var da anlatmaya hazır değilimsjfldks
Evet5 saat yatirdilar serumla yatişmasa yatiracaklardi bi kaç gün ama durdu. Sen bu gece yatiyo musun
Evet bir arkadaşımın önerisiyle aldim. Tüp bebek tedavi sürecinde istenildiği kalitede yumurta-embriyo olusmuyordu. Onun urunlerini kullandiktan sonra yapilan toplamada 5. Gun embriyosu elde edildi. Ikizleri kucaginda şimdiMfK işe yarıyor mu acaba? Tecrübe eden oldu mu yakınında?
+1bu saatte çat diye uykum kaçıverdi
Ben sabah kahvaltı hazırlarken maraton koşmuşum gibi nefes nefese kaldım çömdüm yere ölüyorum sandım yav, çok çirkinli bi andı30+6’yım, nefesim yetmiyor artık ve çok çabuk yoruluyorum ya, anlatamam yani. Bu son iki üç gündür konuşurken bile zorlanıyorum, erken değil mi yav siz ne durumdasınız