V15 Total Clean aldım ben de. Yeni mi aldın Kasım indirimleriyle beraber? Kaça düşmüşAraya giriyorum ama dyson’ın hangi modelini aldın anam? Özel fiyat diyordu v15 total clean aldım, v12den bi tık pahalı v15ten ucuz. Çok video da göremedim
Evet doktorum da orda söylersin sana yaparlar dedi demek çokta önden planlı olması gereken birşey değil bu iğne. Bide kafamı karıştıran bildiğim belden yapılıyor bu iğne kuzenim alttan diyince şasırdım ona tekrar sorayim iyice tek alttan vurıyorlarsa en güzeliBenim arkadaşım da benzer şekilde suni sancı almıştı sonrasında epidural aldı ve o da çok rahat ettiğini söyledi acı hissetmeyince. Normal doğum yapabilirsem şayet epidural seçeneklerim arasında olacak benim de eğer bir yerden sonra yapamıyormuş gibi hissedersem vazgeçecek olursam falan
Aklıma geldikçe fenalık geliyor bak yineAy ben ilk evlendiğimde kocaman süpürgeye yer bulamamıştım. Orta halli bişeydi bekar evimde kullandığım. Dyson almıştık. Direk sattım diğer makineyi de. 5 yıldır bir kere bile ihtiyacım olmadı. Bence satabiliyorsan sat tamamen gereksiz oluyor evdebu arada ev konusunda koltuğu atmamana çok pişman oldum. Bende de bi salon bi çalışma odası gibi bişey var. Çalışma odasında koltuk vardı. Direk verdim birilerine. Oda bomboş kalsın istedim çok da güzel oldu. Oraya çitli oyun alanı falan kurmayı düşünüyorum. Ki sende koltuk çokmuş. Bende sadece salonda 2 koltuk kaldı. Şişme yatak alıcam ben de büyük ihtimalle. Erkeklere kalsa evden hiç bişey atılmasın modundalar ben beziyorum artık bekarlıktan hele hiç bişey kalsın istemiyordum en son o koltuk kalmıştı. Annenle olunca bence atarsınız o koltuğu
Keşke bende çatlak yerine kararma tüylenme sorunu yaşasaydım en azından çözümü var bunların. Moralim çok bozuk daha önce belden ameliyat oldum onun izi belim de boydan boya duruyor. Sezeryan olursam karından boydan boya ameliyat izi. Karnım yanlarım çatır çatır çatlamışBenim de lazer geçmişim var Allah’tan bende de yoğun bir tüylenme olmuyor çok şükür kiBen kimseye söyleyemezdim herhalde ya annem kardeşim de dahil Hallederim bir şekilde diye düşünüyorum. Ama aynayla bakınca rengin koyulaştığını fark ettim. Göbeğin altından inen çizgi o bölgede daha da geniş bir alana yayılıp koyulaşma yapmış sanırım. Vajina bölgesi, meme uçları ve koltuk altında kararma yaşadım ben gebelikte. İnşallah doğum sonrası normale iner. Genelde 2 ay içinde düzelir dediler
Evet beybi cuma günü aldım, 26 bin idi. Ay memnun musun?V15 Total Clean aldım ben de. Yeni mi aldın Kasım indirimleriyle beraber? Kaça düşmüşV12 ile arasındaki fark haznesi sanırım sadece. Diğeri daha küçük hazneli. Bu arada ben moplusunu almadım yani mop başlığı yok bunda.
Evet beybi cuma günü aldım, 26 bin idi. Ay memnun musun?bir de tuşa basılı tutmak gerekiyor v12ye göre
Canım ilk saati hastanede ölçemedik çünkü ben 2 saatlik toklukla gitmiş bulundum. Yüklemede 155-110 çıkmıştı o zaman da iyi demişti. Evde de ilk saat 150-160 arasında çoğu zaman, ikinci saat genelde düşmüş oluyor ama bazen de düşmüyor. Doktor öyle dedi evet, ikinci saat hala 130un üzerinde kalıyorsa glikoz intoleransın var demektir, yine diyabet değil de dedi. Onun ileride tip2 diyabet olarak kalma riski var o nedenle şekere dikkat et yine de biraz dedi.outoffit canım bir de dün gece okudum ama mesajların sonuna gelene kadar uyudum yazamadım daha önce de söylemişimdir benim kızıma 3900 diyorlardı 3 doğdu biraz gobisliydi sadece muhtemelen o yüzden fazla çıkıyordu. Son ana kadar sansin var bir de seker için ilk saat yüksek ama 2 de düştü demişsin. Kac çıkmıştı ilk saat. Eğer 2. Saatte düşüyorsa bu bebeği etkilenmeyen bit seker miymis öyle mi dedi doktor
Ben de 26ya aldım kız aynı kampanya devam ediyor o zaman halaEvet beybi cuma günü aldım, 26 bin idi. Ay memnun musun?bir de tuşa basılı tutmak gerekiyor v12ye göre
Ben kadına bile dyson veriyorum mecburBen de almışken v15 olsun dedim, arada bin tl fark vardı. Total clean çok satılan bir model değil galiba kampanya dönemlerinde özel fiyat olarak satışa çıkıyormuş. Dyson üzmez dedim kendi web sitesinden aldın, media marktte düz v15 de vardı daha ucuzdu hatta ama airwrap’i de dyson’ın kendi satıcısından almıştım içimin rahat etmesi için. O zaman çok sevindim sen de beğendiysenbüyük süpürgem var ama uğraşamıyorum, gelince kadın kullanıyor fırt fırt küçük süpürgeyi kullanıyorum her gün, yatak altını falan da robotla alıyorum. İki kişi olduğumuz için çok kirlenmiyor ev, hanımefendiye kısmet artık
Ben de bazı verilecek şeyleri doğum telaşı sonrasına bıraktımAklıma geldikçe fenalık geliyor bak yineBir odadan kanepe çıkarmak varken tüm odaların düzenini bozduk. Bizim evde 5 tane 3lü kanepe var şu an. Resmen gelen giden için ev yerleştirmiş gibiyiz. Çok bunaltıcı. Annem gelince değil de hem bizimkiler hem de eşiminkiler gelip gittikten sonra atarım sanırım ben onu canım. Evi de eski düzenine getiririm. Şimdi fazladan biri gelir yerde yatmak durumunda kalır (sanki ne olacaksa?) derler ki al işte kanepeyi attın böyle oldu bilmem ne. İlk 40 gün bi dursun bakalım..
Süpürgeyi de annem alırım demezse bodruma koyalım diyor eşim. Ya bizim bir 1+1 ev var eşyalı, kiracıya dik duran eski süpürgeyi verdik. O bozulursa bunu veririz diyor. Ben de dedim onu geri bize getir bunu götür oraya koy o daha az yer kaplıyor banyoda dik durur en azındanAma çözüm bulmak lazım dediğin gibi..
Ay ben buna da atlıcam tetiklendim yine ahahahahaha. Ben de alan herkese önce yatak süpürtüyorum ben de yatak süpürüp aynı şoku yaşadım çünkü. Herkes yataktan çıkan toza şok olurken kv demişti bende hiç toz çıkmadı. Ben bi bozuldum djdjdjd. Benim ki yatağım yeniydi yeni evlenmiştik 2 ayda nasıl o kadar tozlandırabilirim yani senin kaç yıllık yatağında hiç çıkmadı toz olamaz yani öyle bişey. Neyse bunu da anlatmazsam çatlardımBen de 26ya aldım kız aynı kampanya devam ediyor o zaman halaBen alır almaz hiçbir yerde kullanmadan boş yatağı süpürdüm bizim. Çarşafı alezi falan kaldırıp o çıkan tozu görmeliydin. Yani temiz zannettiğimiz her yer çok fenaymış onu gördüm. Lazer başlık zeminlerde zaten direkt ele veriyor evdeki tozu. Bir tık ağır olması ve tetikli olması dışında evet çok memnun kaldım
Dogumu kitledim ona yazik kizBen de dysondan daha iyi dediler diye roidmi x20 almıştım zamanında, çok yakındı fiyatları ama alakası yok yani. Robot süpürge kadar çekim gücü. Taksitle al gitsin bence, aralıkta zam geliyormuş. Kocişine kitle ajfksks
Anladım canım zaten çok da bozmuyorsun hallolur inşallah endişelerin. Yüksek çıkınca benim doktorum da radyologa yönlendirdi bi de o baksın diye 3900 diyen de radyolog oldu şaka gibiCanım ilk saati hastanede ölçemedik çünkü ben 2 saatlik toklukla gitmiş bulundum. Yüklemede 155-110 çıkmıştı o zaman da iyi demişti. Evde de ilk saat 150-160 arasında çoğu zaman, ikinci saat genelde düşmüş oluyor ama bazen de düşmüyor. Doktor öyle dedi evet, ikinci saat hala 130un üzerinde kalıyorsa glikoz intoleransın var demektir, yine diyabet değil de dedi. Onun ileride tip2 diyabet olarak kalma riski var o nedenle şekere dikkat et yine de biraz dedi.
3900den 3000e çok büyük bir yanılma payı ya baktığında. Sırf çocuk şişman deyip sezaryen olsam ve çocuk 3 kilo doğsa daha çok üzülürüm yani ben bunu doğururdum diyeBen başka doktora da ölçüm yaptıracağım süreç biraz daha ilerleyince canım. Hem de normal doğum yapabilir miyim bi tavsiye alacağım..
Bende no cano ince bi makine halısı sipariş verdim trendyoldan ama kedinin tüyleri çok yapışıyor, kilim almayı planlıyorum ben tüm odalaraHanımlarr bebek odası için önerebileceğiniz halı alabileceğimiz bir link vs var mı? Ya da Ankara’daki kızlarım önerdiğiniz bir marka var midır ?outoffit M minikfilozof Orangegreysky edahandro
Kız sen diyince bi yokladım resmen kendimi djdjdjd bunlar su dolu bi topun içindeler sonuçta suyun patlamadıkça bişey olmaz gibi geliyor bana. Nstye bağlıyorlar mı peki sürekli sancı falan ne alemde?Kızlar resmem benim bebek aşağıya indi hissediyorum ya. Karnım zaten çok büyümedi ama otururken bile hareketleri bacağımda hissediyorum. Elimle yokluyorum başını Bikini bölgesinin yarısına kadar gelmiş. Başı olduğu düşündüğüm yeri elleyince de tepki veriyor. Perşembe doktor da başı biraz aşağıda demişti. E rahim ağzım daha da kısalıyordu Kanala girmek bu oluyorsa orada 2 hafta daha dayanabilir mi? Doktora gitsem diyorum ama açıklığım olduğu için yine açıklık muayenesi edecekler uyarılıcam açıklık artıcak diye gitmek istemiyorum. Hemen doğumhaneye alıp orada bekletip izliyorlar. Hastane evime 5 dakika doğum başlarsa herhalde yetişirim ya