Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Araya giriyorum ama dyson’ın hangi modelini aldın anam? Özel fiyat diyordu v15 total clean aldım, v12den bi tık pahalı v15ten ucuz. Çok video da göremedim
V15 Total Clean aldım ben de. Yeni mi aldın Kasım indirimleriyle beraber? Kaça düşmüş V12 ile arasındaki fark haznesi sanırım sadece. Diğeri daha küçük hazneli. Bu arada ben moplusunu almadım yani mop başlığı yok bunda.

Evet doktorum da orda söylersin sana yaparlar dedi demek çokta önden planlı olması gereken birşey değil bu iğne. Bide kafamı karıştıran bildiğim belden yapılıyor bu iğne kuzenim alttan diyince şasırdım ona tekrar sorayim iyice tek alttan vurıyorlarsa en güzeli

Aklıma geldikçe fenalık geliyor bak yine Bir odadan kanepe çıkarmak varken tüm odaların düzenini bozduk. Bizim evde 5 tane 3lü kanepe var şu an. Resmen gelen giden için ev yerleştirmiş gibiyiz. Çok bunaltıcı. Annem gelince değil de hem bizimkiler hem de eşiminkiler gelip gittikten sonra atarım sanırım ben onu canım. Evi de eski düzenine getiririm. Şimdi fazladan biri gelir yerde yatmak durumunda kalır (sanki ne olacaksa?) derler ki al işte kanepeyi attın böyle oldu bilmem ne. İlk 40 gün bi dursun bakalım..
Süpürgeyi de annem alırım demezse bodruma koyalım diyor eşim. Ya bizim bir 1+1 ev var eşyalı, kiracıya dik duran eski süpürgeyi verdik. O bozulursa bunu veririz diyor. Ben de dedim onu geri bize getir bunu götür oraya koy o daha az yer kaplıyor banyoda dik durur en azından Ama çözüm bulmak lazım dediğin gibi..

Keşke bende çatlak yerine kararma tüylenme sorunu yaşasaydım en azından çözümü var bunların. Moralim çok bozuk daha önce belden ameliyat oldum onun izi belim de boydan boya duruyor. Sezeryan olursam karından boydan boya ameliyat izi. Karnım yanlarım çatır çatır çatlamış geçen aylar da göğüs altında çok ciddi arpacık gibi birşey çıktı kendisi gitti orası mosmor kaldı dikiş izi gibi birşey kaldı. Göbek üzerim deseniz orda da aşılama sırasında yine arpacığa benzer birşey çıktı oda dikiş izi gibi kaldı gitmiyor. Moralim çok bozuk yani. Kararma ile tüy ile atlatıysanız en güzeli. Bende gerçi yüzümde ciddi tüylenme oldu ama halledilir tüy

Evet beybi cuma günü aldım, 26 bin idi. Ay memnun musun? bir de tuşa basılı tutmak gerekiyor v12ye göre

Evet beybi cuma günü aldım, 26 bin idi. Ay memnun musun? bir de tuşa basılı tutmak gerekiyor v12ye göre

Ben geçen sene Kasım indirimlerinde 20’e almıştım. Ama içerisinde koltuk süpürme aparatı yoktu bence fiyatına göre çok iyi şuan aparatlarıda düşününce. Tuşuna basma asla zorlamıyor sadece toz alma aparati takılırken biraz ağır geliyor bana kolum ağrıyor. Onun dışında koltuk altına girme aparatı olmadığı için yatak altlarını koltuk altlarını süpüremiyordum onun için ekstra para verip mobilya altı aparatı aldım çok yeni o sorunu da çözüm. Normal süpürgeyi açmaya gerek kalmayacak artık depoya kaldırmayı düşünüyorum. Güle güle kullan sende çok memnun kalacaksın bence.

Canım ilk saati hastanede ölçemedik çünkü ben 2 saatlik toklukla gitmiş bulundum. Yüklemede 155-110 çıkmıştı o zaman da iyi demişti. Evde de ilk saat 150-160 arasında çoğu zaman, ikinci saat genelde düşmüş oluyor ama bazen de düşmüyor. Doktor öyle dedi evet, ikinci saat hala 130un üzerinde kalıyorsa glikoz intoleransın var demektir, yine diyabet değil de dedi. Onun ileride tip2 diyabet olarak kalma riski var o nedenle şekere dikkat et yine de biraz dedi.
3900den 3000e çok büyük bir yanılma payı ya baktığında. Sırf çocuk şişman deyip sezaryen olsam ve çocuk 3 kilo doğsa daha çok üzülürüm yani ben bunu doğururdum diye Ben başka doktora da ölçüm yaptıracağım süreç biraz daha ilerleyince canım. Hem de normal doğum yapabilir miyim bi tavsiye alacağım..

Ben de 26ya aldım kız aynı kampanya devam ediyor o zaman hala Ben alır almaz hiçbir yerde kullanmadan boş yatağı süpürdüm bizim. Çarşafı alezi falan kaldırıp o çıkan tozu görmeliydin. Yani temiz zannettiğimiz her yer çok fenaymış onu gördüm. Lazer başlık zeminlerde zaten direkt ele veriyor evdeki tozu. Bir tık ağır olması ve tetikli olması dışında evet çok memnun kaldım

Ben kadına bile dyson veriyorum mecbur kaç kere düştü etti bi de 5 senede maşallah maşallah diyim bişey olmadı. Sadece aklında olsun borusunda biraz gevşeme falan olabiliyor süpürürken sallanma olursa hemen dyson yetkili servise gidiyorsun yeni boru veriyorlar. Annem ve kv yaşadı. Ablamda gösterge sorunu oldu v15i alıp v15 total clean verdiler sıfır kutulu her parçasıyla birlikte garanti bitmediği sürece en ufak sorunda es geçme istanbuldaysan temizliğe falan da götürebilirsin ücretsiz oluyor

Ben de bazı verilecek şeyleri doğum telaşı sonrasına bıraktım çift kişilik yorgan aldım 2.yi hemen annemle göndercektim dedi doğumdan sonra alayım en azından yeri var. Öyle tahammülüm kalmadı ki fazla eşyaya. Eşim bi ara stokçuydu. Amazon kampanyalarında gözü döner herşeyi alırdı evde olsa bile. Mutfakta 5 kutu buzdolabı poşeti 3 kutu yağlı kağıt falan saçma sapan herşeyden çok çok vardı. Artık o huyunu bıraktı da rahat ettim. Hatta bi kere öyle bi su aldı ki 1.5ltlik 6 ay boyunca su almadık. Ben delirme aşamasına gelmiştim artık. Şimdi o da akıllandı aman eve fazla bişey almayalım derdinde
Bodruma koy geç ya o zaman bodrum gibi bir nimetin varmış kiracıya da versen 1+1 evde koycak yer sıkıntısı yaşayacak o da

Ay ben buna da atlıcam tetiklendim yine ahahahahaha. Ben de alan herkese önce yatak süpürtüyorum ben de yatak süpürüp aynı şoku yaşadım çünkü. Herkes yataktan çıkan toza şok olurken kv demişti bende hiç toz çıkmadı. Ben bi bozuldum djdjdjd. Benim ki yatağım yeniydi yeni evlenmiştik 2 ayda nasıl o kadar tozlandırabilirim yani senin kaç yıllık yatağında hiç çıkmadı toz olamaz yani öyle bişey. Neyse bunu da anlatmazsam çatlardım

Dogumu kitledim ona yazik kiz neyse biraz daha bakinayim ben.

Anladım canım zaten çok da bozmuyorsun hallolur inşallah endişelerin. Yüksek çıkınca benim doktorum da radyologa yönlendirdi bi de o baksın diye 3900 diyen de radyolog oldu şaka gibi şimdi de bebisin kilosu iyi doktor kızın nasıldı diyor böyle böyle olmuştu diyorum. O kadar da yanılmış olmamaliyiz diyor ilk başlarda ben de çok üzüldüm ama Allahtan sezaryenim ve sonraki sürecim çok rahat geçti de teselli oldu bana

Kızlar resmem benim bebek aşağıya indi hissediyorum ya. Karnım zaten çok büyümedi ama otururken bile hareketleri bacağımda hissediyorum. Elimle yokluyorum başını Bikini bölgesinin yarısına kadar gelmiş. Başı olduğu düşündüğüm yeri elleyince de tepki veriyor. Perşembe doktor da başı biraz aşağıda demişti. E rahim ağzım daha da kısalıyordu Kanala girmek bu oluyorsa orada 2 hafta daha dayanabilir mi? Doktora gitsem diyorum ama açıklığım olduğu için yine açıklık muayenesi edecekler uyarılıcam açıklık artıcak diye gitmek istemiyorum. Hemen doğumhaneye alıp orada bekletip izliyorlar. Hastane evime 5 dakika doğum başlarsa herhalde yetişirim ya

Kız sen diyince bi yokladım resmen kendimi djdjdjd bunlar su dolu bi topun içindeler sonuçta suyun patlamadıkça bişey olmaz gibi geliyor bana. Nstye bağlıyorlar mı peki sürekli sancı falan ne alemde?

Kirli sepeti soran birisi vardı bu arada herkese de sorayım şu kumaş nasıl bişey biliyor musunuz? Eciş bücüş bişey olur mu bu acaba. Resmen kirli sepetine yenildim erkek çocuğu için hayat çok zor
Ocean Home Textile Çocuk Odası Ağzı Büzgülü Dinozor Oyuncak Sepeti 36 x 50 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…