Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Yok yaaa, alt açma örtüsü falan da koyuyorlar bana fazla geliyor. Koskoca hastanede steril bir şey vardır mutlaka bir de onu düşünmeyeyim yahu. Beni izlediğim tüm hastane çantası videoları aşırı darlıyor o yüzden objektif olamam, evsiz gibi sırt çantasıyla gitmek istiyorum 😂
Sen direkt hastane çantasına da mı koymican alt açma

Yok yivrum 2 tane koyarım da hemşireye verileceklere koyuyorlar, o bana gereksiz geliyor onu dedim. Ya süt sağma pompası koyacak mıyız? Aceba?
He evet hemşireye sadece hastane çıkışı versek yetmiyo mu giydirsin getirsin işte başka bi şeye gerek var mıdır acaba?

Benim doktorun masasında hastane çantası listesi var, ikidir alıcam unutuyorum. Bazı doktorlar istiyomuş hastanede olup olmadığına göre değişiyodur herhalde hastaneye de sorulabilir. Bence çoğunda vardır gerçi ki bizim aldıklarımıza göre çok daha güçlüler. Şimdilik koyma planım yok beniö

Az önce hemşireye verilecek çanta videosunu izledim de ıslak mendil de koydu içine video sahibi. Ben bi adet bebek bezi koydum ama ıslak mendil gerekir mi hemen anında kaka yapıyorlar mı karından çıkarıp bize getirene kadar. Lazım olur mu bilemedim
Yok cnm gerek yok ıslak mendile bir tane bez yeterli

He evet hemşireye sadece hastane çıkışı versek yetmiyo mu giydirsin getirsin işte başka bi şeye gerek var mıdır acaba?

Benim doktorun masasında hastane çantası listesi var, ikidir alıcam unutuyorum. Bazı doktorlar istiyomuş hastanede olup olmadığına göre değişiyodur herhalde hastaneye de sorulabilir. Bence çoğunda vardır gerçi ki bizim aldıklarımıza göre çok daha güçlüler. Şimdilik koyma planım yok beniö
Hemşireye 5li hastane çıkışı, zıbın, kalın battaniye bir de 1 tane bez vereceğim ben. Çok bile sjfkdk

Pompa meselesi kafamı karıştırıyor ya, devamlı memeleri uyarmak gerekiyormuş süt gelmesi için ama bebo da devamlı emmek ister galiba, bilemedim. Benim meme uçlarım çökük biraz, endişeleniyorum :KK43: hastanedeki de steril olur mu aceba bilemedim. Ben de sorayım bi doktora madem.

Hemşireye 5li hastane çıkışı, zıbın, kalın battaniye bir de 1 tane bez vereceğim ben. Çok bile sjfkdk

Pompa meselesi kafamı karıştırıyor ya, devamlı memeleri uyarmak gerekiyormuş süt gelmesi için ama bebo da devamlı emmek ister galiba, bilemedim. Benim meme uçlarım çökük biraz, endişeleniyorum :KK43: hastanedeki de steril olur mu aceba bilemedim. Ben de sorayım bi doktora madem.
Dimi yeto o kadarı.

Meme ucunu çıkarıyolarmış ya hemşireler, bence sorun olmaz. En kötü silikon uç da almıştın sanki. Ben bugün pompayı eşimde denedim adam yerinden zıpladı demek ki güçlü bişi ndmggm işe yarar o da belki

Dimi yeto o kadarı.

Meme ucunu çıkarıyolarmış ya hemşireler, bence sorun olmaz. En kötü silikon uç da almıştın sanki. Ben bugün pompayı eşimde denedim adam yerinden zıpladı demek ki güçlü bişi ndmggm işe yarar o da belki
Yeter ya servet ödüyoruz bi zahmet steril bir şeyle silsinler, kaka yaparsa da bez takıversinler onu da düşünecek değilim.

Ya bi yandan memelerim tamamen formunu değiştirdi artık sjfkdkd demek ki emzirmeye hazırlanıyorsun aslında istemeden de olsa. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama çevremde bir tane bile bebeğini emziren anne yok -annem dahil- inanasım da gelmiyor. Umarım sütümüz olur da rahat emziririz ya

Of sorma ya benimde derdim bu gece gece 2 saat arayla tuvalete kalkmak çok uykulu olduğumda çarpa çarpa gidiyorum robot süpürgeyi yerinden sürmüşüm götürmüşüm çarpa çarpa 😅 gece lambasıda yok lazım galiba zaten bebek içinde önümü görmüyorum gece gece
mesane ile inatlaşılmıyor canım günün sonunda😂

Yok yivrum 2 tane koyarım da hemşireye verileceklere koyuyorlar, o bana gereksiz geliyor onu dedim. Ya süt sağma pompası koyacak mıyız? Aceba?
bana pompayı getir dediler. hastaneden veriyorlarmış ama saçma bi fiyat alıyorlarmış. bi de ben kendiminki olsa daha rahat ederim hem o an temizlik anlamında hem de sonrasında kullanırken tecrübeli olmak anlamında

Az önce hemşireye verilecek çanta videosunu izledim de ıslak mendil de koydu içine video sahibi. Ben bi adet bebek bezi koydum ama ıslak mendil gerekir mi hemen anında kaka yapıyorlar mı karından çıkarıp bize getirene kadar. Lazım olur mu bilemedim
aşırı abartı buluyorum o videoları ya. doktorumun hemşiresi bana bi liste verdi, o kadar yalın ki

Araya giriyorum ama dyson’ın hangi modelini aldın anam? Özel fiyat diyordu v15 total clean aldım, v12den bi tık pahalı v15ten ucuz. Çok video da göremedim
Dyson v15 önceden mobilya altına giren aparatı da veriyordu kıvrılan bişey onu çıkarttılar. Hepa filtre koydular onun yerine bi de. Eğer hepa filtre varsa süper. Gen5 bi tık daha ağır v15ten mesela. Gen5 kendi arasında başlık farkı var ama v15e göre çekimi bataryası daha iyi. Bu nedenle daha ağır. V12 asla önermem haznesi aşırı küçük zaten çekimi iyi olduğu için halıda bile aşırı doluyor hazne. Bu arada bende v10 var 5 yıldır kullanıyorum zerre bişey olmadı. Kv v11 annemde ve ablamda v15 var. Arkadaşa geçen gen5 aldırdım. Diğeri de v15 sileninden aldı 😁 o yüzden hangi model istiyorsan dyson satış danışmanı kadar öğrendim her alan bana soruyordu😁

Valla 30 yaşındayım bu yaşıma kadar bi kere çok ateşim vardı yaşım 6-7, annem gece çişe kaldırmıştı onu biliyorum, başka da hayatta kalkmam tuvalete öyle bi alışkanlığım yoktur. Ama şu son 2-3 aydır gece 3-4 kere kalkıyorum herhalde çişe fnjg gece ayakta olmayı da sevmem bi iki kere eşimi uyandırdım beni beklesene diye fkgkgk
ya bi de kalkınca uyuyamıyorum ben. rezalet oluyor uykum. inatlaşınca da sürekli aklım tuvalette oluyor, o zaman da tam uyuyamıyorum gerçi.

iyi etmişsin, kalkıp bizi beklesinler, işleri ne😂😂

Ben zaten günlerdir koridorda yürüyüp lavaboya gidene kadar gözümü kapatıyorum istemsiz kapanıyor açılmıyor 😂şanssızlığım senin gibi tutamıyorum hemen ağrı başlıyor Yumurtada idrar yollarında bu sefer ağrıdan uyuyamıyorum illa bedenim kalk diyor yani gidince rahat ediyorum n azından
tutmak hiç iyi değil zaten ya😊 inat etsen de kimin kazanacağı çok belli 😂

Ya çok elzem değilse taşınana kadar kitaplık alma bile. Bence bu saatten sonra biz evden sadece eşya eksiltmeliyiz. Şu dyson’ı aldık diye bile normal elektrikli süpürge gözüme batıyor artık anneme mi veririm gelince bodruma mı kapatırım bilmiyorum. Resmen o bile ortada kaldı yani. Utanmasak oto koltuğunu şimdiden kurucaz arabaya bebek arabasını da bagaja atıcaz en azından iki parça eşya eksilsin diye 🥲 Acaba biz bedenimize sığamadığımız için mi eve sığamıyormuş gibi hissediyoruz 😂
Ay ben ilk evlendiğimde kocaman süpürgeye yer bulamamıştım. Orta halli bişeydi bekar evimde kullandığım. Dyson almıştık. Direk sattım diğer makineyi de. 5 yıldır bir kere bile ihtiyacım olmadı. Bence satabiliyorsan sat tamamen gereksiz oluyor evde 😁 bu arada ev konusunda koltuğu atmamana çok pişman oldum. Bende de bi salon bi çalışma odası gibi bişey var. Çalışma odasında koltuk vardı. Direk verdim birilerine. Oda bomboş kalsın istedim çok da güzel oldu. Oraya çitli oyun alanı falan kurmayı düşünüyorum. Ki sende koltuk çokmuş. Bende sadece salonda 2 koltuk kaldı. Şişme yatak alıcam ben de büyük ihtimalle. Erkeklere kalsa evden hiç bişey atılmasın modundalar ben beziyorum artık bekarlıktan hele hiç bişey kalsın istemiyordum en son o koltuk kalmıştı. Annenle olunca bence atarsınız o koltuğu 😁😁😁

o noktada da bedenimiz aşırı hassaslaşır da boşuna canımız acır mı acaba? adet öncesi gibi mesela
Bi arkadaş doğumdan önce gitti ömrümden ömür gitti demişti. Ben bıyık bile alamıyorum kökten. Geçen biri braun bıyık bişeyi paylaşmıştı sadece o. Jileti de geçen yaparken yeni başlık almıştım alışkın olmadığım bi kesmişim. Bi baktım bi anda ellerim kan doldu. Aklım çıktı eşimi nasıl çağırdığımı bilemedim. Özel bikini için olan var ondan aldım artık daha az hassasiyet yapıyormuş falan cidden daha iyi oldu daha da güvenli geldi bana onunla en azından kesilmedi bi yerim 😁

Kizlar e bebekte siveno da 3 al 2 ode var ben deterjan stok yapicam zaten daha simdidem aldiklardan biri bitti deterjanin🤣

X