Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Kuzenlerimde var v12, v15 alma daha ağır ve sürekli tuşa basman gerekiyor dediler ama ben de haznesi biraz daha büyük olsun dedim. Mobilyalarım yüksek olduğu için de mobilya altı başlığını sorun etmedim, fırt fırt çekerim koltukları gerekirse. Total clean modelini biliyor musun?

Tuşa basmak istemiyorsan gen5 de alabilirsin onda da tuş var. Ağır olmasına ağır evet minyon narin insansan biraz zorluyor. Özellikle yatak koltuk süpürdüğünde. Ama alışılıyor. Sen tüm ev temizliğini yapıcam başka süpürge kullanmıcam diyorsan v12 yetmez. V12 biraz daha gırgırvari kalır haznesi çıldırtır insanı. Benim ev 70m2 anca var halılarım bambu falan ona rağmen full doluyor. Tek şarj her türlü yetiyor. Ben basmalı olmasını seviyorum şarjı böylece daha optimal kullanabiliyorsun. Total cleande hepa filtre var. Hepası daha iyi. Bir de boru içinde ufak bi süpürme aparatı dahili geliyor. Yani uzun boruyu çıkarttığında içinden toz alma şeyi çıkıyor o kısmı çok beğendim. Ben teknolojide en üst alma taraftarıyım ama fiyat farkı uçmuş biraz. Mobilya aparatı benim aldığım zaman yoktu. Ben yani koltukların yüksekse çok ihtiyaç yok bence zaten başlık dümdüz durmuyor yan dönüyor. Ama yatak altı falan için olabilir daha çok uzuyor ki bunu ek alabiliyorsun zaten.

Lansinoh Göğüs Terapi Pedi

Kizlar sundan alan varmi ? Ila gerekli mi acaba ?
Ben aldım cano illa gerekli değildir tabii ama göğsü rahatlatmak için sürekli duşa girip sıcak su altında durmak falan zor gelir diye düşündüm, sütün gelmesine vs de faydalı olduğunu düşünüyorum

Günaydın hastaneye süt sağma makinesini götürelim mi diye sormussunuz ve hijyen kısmını merak etmişsiniz. Her yerde aynı mıdır bilmiyorum ama ben istediğimde göğse temas eden aparat ve sütü depolayan biberon ayrıca paketli geldi. Onlar bende kaldı yani. Hatta biberonun iki başlığı vardı biri normal kapak saklamak için biri de biberon ucu. O yüzden hijyen sorun olmaz diye düşünüyorum. Hastanede kaldığımız süre boyunca kullanmak için de bir ücret talep etmemeleri gerekiyor. Hep sizde kalmıyor çünkü sürekli geziyor makine oda oda

outoffit canım bir de dün gece okudum ama mesajların sonuna gelene kadar uyudum yazamadım daha önce de söylemişimdir benim kızıma 3900 diyorlardı 3 doğdu biraz gobisliydi sadece muhtemelen o yüzden fazla çıkıyordu. Son ana kadar sansin var bir de seker için ilk saat yüksek ama 2 de düştü demişsin. Kac çıkmıştı ilk saat. Eğer 2. Saatte düşüyorsa bu bebeği etkilenmeyen bit seker miymis öyle mi dedi doktor

Hazir indirimde bakiyim bende ama mikrodalga firin lazim ona da gerci ustune sicak su dokun falan diyolar .

Beyim triplerde. Kayınvalidem aramış eltimin kızlar hastaymış ona da bulaşmış, bugün uçağım var ama size gelmicem hastalık bulaştırmak istemiyorum, 20 gün sonra komple gelirim demiş. Beni de aradı az önce işin falan var mıydı diye hallederiz dert etme dedim. 20 güne Kasım sonu oluyor doğuma herhalde bi 10 gün falan kalmış oluyor pek yetişmez galiba eşim de ona dertlendi yine abime çok erken gitmişti bize gelmiyor diye. Temizliğe birini çağırayım diyorum, o bitince biz de kıyafetleri yıkamaya geçeriz ufaktan

Ben de almışken v15 olsun dedim, arada bin tl fark vardı. Total clean çok satılan bir model değil galiba kampanya dönemlerinde özel fiyat olarak satışa çıkıyormuş. Dyson üzmez dedim kendi web sitesinden aldın, media marktte düz v15 de vardı daha ucuzdu hatta ama airwrap’i de dyson’ın kendi satıcısından almıştım içimin rahat etmesi için. O zaman çok sevindim sen de beğendiysen büyük süpürgem var ama uğraşamıyorum, gelince kadın kullanıyor fırt fırt küçük süpürgeyi kullanıyorum her gün, yatak altını falan da robotla alıyorum. İki kişi olduğumuz için çok kirlenmiyor ev, hanımefendiye kısmet artık

Bende dun akasyaya gittigimde baktim dyson vardi ama erteledim biraz sonra bakarim diye . Artacaktir fiyatlari ama napim bizim tv her an bozulma durumunda oyuzden belki ilk secenek onu degistiririz. Sonra kismet . Bendeki el supergesi les gibi hicbiseyi almiyo.

Evet bende aldım mecburen yani emmezse sagip vermek zorunda kalabiliriz yani aslında her bebek reddedecek diye bişey yok. Çünkü hepsi kendine özel olacak o yüzden doğup gidişata göre şekil almak gerekiyor

valla ben sezaryan oldum korkulu ruyam bu sefer cok istiyorum plesantam yukselsin vajinal dogumu deneyeyim. bir daha o ameliyat masasina yatarsam tam uyutmalari lazim beni ya da kendimi surekli telkin etmem lazim sakin ol diye.
Sezeryan sonrası vajinal doğumu da her doktor yaptırmıyor ama bende içimden diyorum Allah'ım kendiliğinden açılma su falan olsun da normalde yapabilir diye beni doğumhaneye alsınlar ama işte benim 5 cm acilmam vardı sancım yoktu normal diye gidip mecburen sezeryana dönüşmüştü. Şimdi de direk sezeryan planlaması yapılıyor günü falan belli değil de. Ama bende yeniden aynı şeyi yaşayacağım diye bı tedirgin oluyorum bı yandan diyorum öbüründe normal doğum için hazirdin aniden sezeryan oldu şimdi en azından başına geleceği tecrübe ettin dayanabilirsin diye.. ben ameliyatta çok mide bulantısı nefes darlığı falan yaşadım başımda duran kıza keşke beni tam bayiltsaydiniz dedim
o zaman daha çok ağrın olarak uyanirdin senin için çok daha zor olurdu aksi bı durum olursa burdayım hemen uyutacam seni falan diyodu

Ya o zamanda dikiş falan durumundan dolayı zorlanma oluyomus ama bence sezeryana göre daha kolay evet. Çünkü normal doğum yapan arkadaşlarım bebek çıktığı anda bı rahatlama geliyir resmen hissediyosun demişlerdi. Sezeryan da uyuşmalar geçtikçe ağrıyı hissediyosun hastanede ilk yürümek falan bı adım atabilmek işkence gibi olmuştu ama daha dik yürüyen biri de vardı artık neye göre bilmiyorum ben şey hatırlıyorum konusurken damarları çok sert deyip beni baya cekistiriyolardi yani ağrı hissetmeden de o yaptıkları şeyde yükleniyorlardi resmen onu hissetmek bile böyle bı tuhaf geliyor korkutuyordu. Ama bebeği görünce onu da unutuyosun ya. Hep o masadan kalkmak istyodum refleks olarak bı ara elini bağlayalım mi dediler sonra bebeği odaya aldıklarından hadi bitecek birazdan bebeğimi göreceğim az kaldı diye kendi kendime telkin vermeye çalıştım. Pandemi zamanı olduğu için eşimde yanımda yoktu belki o olsaydı daha iyi olabilirdim.

canim benim bebek ters gelisliydi ben de mecburen oldum aneztezi uzmani basimdaydi benim de heyecanlandikca ilacin dozunu artirdi sanirim esimde girdi ameliyata ben yari baygindim dogurdugumda. enfeksiyon kapmadim dikislerim iyiydi guzel gecti ama sonrasinda iyilesme kismi zorluyor insani biliyorsun yani o agri kesicilere ragmen cekilenler ilk bir hafta yasananlar gozumu korkutuyor ama cok kolay toparlayan da var ben niye boyle oldum bilmem.
valla su an dusuk plesantam yukselmisse burda yapiyorlar sezaryen sonrasi vajinal dogum. hayirlisii olsun ben de surece biraktim kendimi

ay ayni seyi ben de yasadim bi masadan kalkma hissi geldi bacaklarım uyusuk kendimi caresiz hissetmistim o da heyecan yapti zaten anestezi uzmani bastan demisti korkma ben yaninda olucam birsey olursa ilac vericem sana sakinleseceksin diye. ikidebir benimle konustu nasilsin iyimisin falan diye ben yok dedikce verdi ilaci sanirim sakinlik de geliyordu arada cunku :))

Benim arkadaşım da benzer şekilde suni sancı almıştı sonrasında epidural aldı ve o da çok rahat ettiğini söyledi acı hissetmeyince. Normal doğum yapabilirsem şayet epidural seçeneklerim arasında olacak benim de eğer bir yerden sonra yapamıyormuş gibi hissedersem vazgeçecek olursam falan

Ben de dysondan daha iyi dediler diye roidmi x20 almıştım zamanında, çok yakındı fiyatları ama alakası yok yani. Robot süpürge kadar çekim gücü. Taksitle al gitsin bence, aralıkta zam geliyormuş. Kocişine kitle ajfksks

Benim de lazer geçmişim var Allah’tan bende de yoğun bir tüylenme olmuyor çok şükür ki Ben kimseye söyleyemezdim herhalde ya annem kardeşim de dahil Hallederim bir şekilde diye düşünüyorum. Ama aynayla bakınca rengin koyulaştığını fark ettim. Göbeğin altından inen çizgi o bölgede daha da geniş bir alana yayılıp koyulaşma yapmış sanırım. Vajina bölgesi, meme uçları ve koltuk altında kararma yaşadım ben gebelikte. İnşallah doğum sonrası normale iner. Genelde 2 ay içinde düzelir dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…