Ekleyeceğim canım, hayırlı olsunSüleyman Asaf
Sagol cnm bnmEkleyeceğim canım, hayırlı olsun
Canım bu konuyu seninle konusmustuk hatırlıyorum. Ben senden sonra doktoruma sordum kanama alanindaysa eğer hiç dokunmayiz dedi. Gebelikte hormonların etkisiyle büyüyor dedi. Sonra yine kuculecekmis. Benimki öncesinde rahatsızlık vermediği için adet duzeni agri vs. almayacak büyük ihtimalle. Doktorun yerini tayin ettikten sonra ameliyat esnasında karar verir büyük ihtimalle.Kızlar merhaba benim sol yumurtamda çikolata kisti var yanlış hatırlamıyorsam 3 cm idi. Eğer ki sezeryan olursam onu da aldırmayı düşünüyordum çünkü ağrı yapıyordu bana zorluyordu beni adetim de düzensizlik yaptı aldırıp kurtulmak istiyorum. Ama diyorlar ki ikisi bir olursa sana zor olur ameliyattan daha geç çıkarsın bebekle ilgilenmezsin ekstra zorlanırsın sütün geç gelir. İç kanama olabilir risk alma felan dediler. Sezeryana karar verirsem doktorumla görüşecem ama acaba sizin tanıdığınız var mı etrafta böyle sezeryan sırasında kist aldıran sorun yaşamayan
Ben aldım canım bi taraftan emer diğer taraftan emmezse en azından sağarım ağrı yapmaz diye. Ne kadar zaruri bilmiyorum tabiiSüt sağma pompası şart mı herkes aldı mı direniyorum ama indiirmleri gördükçe acaba mı diyorumhastaneyi aradım ücretli veriyorlarmış gerek olursa
Hatırlamıyorum ben sorduysam da unuttum demekCanım bu konuyu seninle konusmustuk hatırlıyorum. Ben senden sonra doktoruma sordum kanama alanindaysa eğer hiç dokunmayiz dedi. Gebelikte hormonların etkisiyle büyüyor dedi. Sonra yine kuculecekmis. Benimki öncesinde rahatsızlık vermediği için adet duzeni agri vs. almayacak büyük ihtimalle. Doktorun yerini tayin ettikten sonra ameliyat esnasında karar verir büyük ihtimalle.
Evet pilatese gidiyorum her gün yürümeye de çalışıyorumEgzersiz ya da yürüyüş yapıyor musun?
Ya ben acıkcası saglık sektörünüm biraz da içinde oldugum için doktorlara cok fazla güvenemiyorum hiç bir konuda. Dogum konusunda da çoğu em az risk alıp süreci bitirme derdinde, önemli olan onlar için sadece bebegin saglıklı sekilde cıkısı gibi geliyor bana. Ufacık bir risk bile olsa hemen ailenin önüNe sürüyorlarKızlar izlesinize şunu. Doktorlarımız resmen kolaycı ya. 5 kilo üzeri iri bebekmiş literatüre göre de.
Evet onu ben de duymuştum küçük bebegin kanala inmesi sıkıntı olabiliyormuş o acıdan belki de bir avantajdır iri bebekAmin canım inşallahDün doktorun yanından ayrılırken tamam artık normal doğum şansım da yokmuş deyip kendimi sezaryene şartlamaya başlamıştım ki burada yazılanları okuyunca yeniden cesaretim geldi vallahi. Hatta iri bebeğin ağırlığından dolayı kendini daha rahat itebildiği daha kolay çıkabildiğini yazanlar da olmuş başka topiclerde o da içimi rahatlattı biraz
Benim kendi işim o yüzden ara ara işe gitmek zorunda kalabilirim 1-2 saat diye alıp koydum kenara. Hemen calışmıcak olsam doğum öncesi almazdım heraldeSüt sağma pompası şart mı herkes aldı mı direniyorum ama indiirmleri gördükçe acaba mı diyorumhastaneyi aradım ücretli veriyorlarmış gerek olursa
Evet cnm.ama benimki basit kistti sezeryandan sonra yürüyüş yaparken sol tarafim içim aciyodu zor yuruyodum çünkü bayağı bı urasildi damarları yumurtalıktan ayırmayı çikolata kisti daha farklı A aydassssnursen6161 sanki geçen gün yazmıştı 2. Bebeğinde kist de aldırdığını
Bence almalısın bebek küçük olduğu için göğüs süt doluyo ve sert oluyo ememiyo azcik boşaltıp yada kalan sütü sağıp daha sonra verebilirsinSüt sağma pompası şart mı herkes aldı mı direniyorum ama indiirmleri gördükçe acaba mı diyorumhastaneyi aradım ücretli veriyorlarmış gerek olursa
Ya dediğim gibi bide göğüsler çok doluyo sertliginden dolayı meme ucunu alamiyo azıcık sağıp rahatlatip öyle emzirebilirsin kalanını sagarsin ve çoğalır sütun sagdikcaBen aldım canım bi taraftan emer diğer taraftan emmezse en azından sağarım ağrı yapmaz diye. Ne kadar zaruri bilmiyorum tabii
Aldım aldım ben illaki kullanılır hasta olunur ilaç içilirken emzirilmezse bile işimize yarar en kötüYa dediğim gibi bide göğüsler çok doluyo sertliginden dolayı meme ucunu alamiyo azıcık sağıp rahatlatip öyle emzirebilirsin kalanını sagarsin ve çoğalır sütun sagdikca
Pazartesi kuzumAlır alır kuzum ne zaman kontrolün
Son haftalarda artık nasıl olacağı belli olacaktır ya sezeryan diye düşünüp normale alınan çok arkadaşım da oldu benim. Biri çok korkuyordu hatta kesin seezeryan diyodu 3 saat içinde normal doğum yaptıAmin canım inşallahDün doktorun yanından ayrılırken tamam artık normal doğum şansım da yokmuş deyip kendimi sezaryene şartlamaya başlamıştım ki burada yazılanları okuyunca yeniden cesaretim geldi vallahi. Hatta iri bebeğin ağırlığından dolayı kendini daha rahat itebildiği daha kolay çıkabildiğini yazanlar da olmuş başka topiclerde o da içimi rahatlattı biraz
mordesign Keçe Çocuk Oyuncak/Kirli Çamaşır Depolama Sepeti, Çok Amaçlı Saklama Sepeti, Morbunny Serisi Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu aldım bennnKirli sepeti ne aldınız kızlar? Link atın üstüme
Halbuki doktor dediğin risk alacak yani biraz da. Anne ve bebek için sağlıklı olan bu, ben hekim olarak onlara nasıl yardımcı olabilirim diye düşünecek. Biz doktoru normal doğumu yapabileceğimize ikna etmek zorunda mıyız yani?Ya ben acıkcası saglık sektörünüm biraz da içinde oldugum için doktorlara cok fazla güvenemiyorum hiç bir konuda. Dogum konusunda da çoğu em az risk alıp süreci bitirme derdinde, önemli olan onlar için sadece bebegin saglıklı sekilde cıkısı gibi geliyor bana. Ufacık bir risk bile olsa hemen ailenin önüNe sürüyorlar
Evet onu ben de duymuştum küçük bebegin kanala inmesi sıkıntı olabiliyormuş o acıdan belki de bir avantajdır iri bebek
Ben ilk çocuğumda calismiyorum sürekli emzirme yaparım diye almadım açıkçası ama bunda aldım. Süt çoğalmasına yardımcı olur mantığı ile aldimm bende ilk defa sağım yapacağım sütüm olursa. Oğlum 10 ay emdi kendiliğinden bıraktı biraz daha uzun sürsün istiyorum bu emzirme süresi binde sezeryanla olacağı için belki ilk günler süt gelmesine faydası olur dedim. Ama evde olacaksan hep sık emzirirrim diye dusunuyosan direk almak yerine hastaneden kiralayıp kafana yatınca da alabilirsin doğum sonrasi. Sagip biberonla verip ona da alıştırmak iyi değil çünkü bu sefer de meme reddi başlıyorSüt sağma pompası şart mı herkes aldı mı direniyorum ama indiirmleri gördükçe acaba mı diyorumhastaneyi aradım ücretli veriyorlarmış gerek olursa
Aminnn inşallahSon haftalarda artık nasıl olacağı belli olacaktır ya sezeryan diye düşünüp normale alınan çok arkadaşım da oldu benim. Biri çok korkuyordu hatta kesin seezeryan diyodu 3 saat içinde normal doğum yaptıkavusalim en sağlıklı şekilde de nasıl olursa artık
Valla ben tamamen dogal müdahelesiz dogum yanlısıyımHalbuki doktor dediğin risk alacak yani biraz da. Anne ve bebek için sağlıklı olan bu, ben hekim olarak onlara nasıl yardımcı olabilirim diye düşünecek. Biz doktoru normal doğumu yapabileceğimize ikna etmek zorunda mıyız yani?
Epidural ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yani vajinal doğum sırasında epidural almak hakkında? Daha önce alan oldu mu kızlar?