Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Benim de geçen kuzenim doğum yaptı suyu yaklaşık üç saat önce patlatılmış sonra bebek doğmuş. Bende tam bilmediğim için hep korkum su gelir gelmez o çocuğu naısl doğuracam nefessiz kalır korkusu. Meğerse öyle olmuyormuş içim daha rahat etti bu konu da. Buda Allahın hikmeti işte beş dakika önce suda nefes alıyor beş dakika sonra dışarı da 🙏
Evde dogurmuyorsun ki canım, doktorlar o çocuğu Allah korusun riskli hiçbir duruma sokmazlar, sen rahat ol ❤️

Kızlar doktor kontrolündeyim. 34+0’dayız. Tosbik 3.200 kg olmuş. Benim için normal doğum hayal oldu. 37 haftaya geldiğinde 4 kiloya ulaşır. Kendiliğinden gelmeye kalkışmazsa 39a kadar bekler sezaryenle alırız dedi. 4,5 kilo civarında 😕
Yeniden şekerime hemogramıma bakacak şimdi. Nst’ye bağladı şu an. Soracağım her şeyi unuttum bunları duyunca.
En son kaçıncı haftada gittin kontrole kaç kg çıktı o zaman. Benim bakacak kimsem pek yok diye normal istiyordum bende senin gibi kilodan kaynaklı sezeryana kalabilirim 😕 ama etrafında sana yardımcı olacak kişiler varsa üzme canını sağlık olsun artık yapacak birşey yok. Sen çok istiyordun normal ama bebiş böyle gelmek istiyor demek 🥰

Selam kizlar bende geldim kontrolden karın cevresi 1 hafta geriye düşmüş ama boyunda bir hafta ileri çıktı 46 cm 2350 Gr 34+1 veeee sezeryan gunumuzu aldikk 26 Kasım sabah 9 da olucak çok sevdiğim çocuk doktorum var hep ona gideriz ona guveniriz musaitti kendisiyle görüştüm oda giricek doğuma yatişa geldiginde kızlara haber ver tabiki girerim dedi içim çok rahatladı 37+5 de doğum olucak kısmetse 17 Kasım son kontrol ve nst pazar günü nobetciyim gel dedi nst de gir dedi
Peki neden 38 - 39 değil de 37. Haftayı seçti doktor

Yani düşünüyorum, ne kadar iri olabilirler? Hayır çünkü biz de iri insanlarız 😂😂 Herkesler 35 kg alsın, biz de 500 gr alınca doktorlar ağız yüz eğsinler 😒😂😂

Maşallah bebeğe, Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻❤️
Benim doktorum kiloya çok karışmıyor ama alttan alta da çok kilo iyi değil diye belirtiyor🥲 ama insanların bünyesi değişik ya bazı bünyeler kiloyu kaldırıyor, vücut alışık oluyor sanırım

Merhabalar kızlar. Bebek 2480 kg olmuş. Kafası 2 hafta diğer yerleri 1 hafta önde normal dedi şu anlık. Boyla ilgili bir şey demedi fl si 1 hafta önde. Önceki kontrollerde aynıydı haftası ile boyu uzadı diye mi düşünmeliyim bilemedim. Nst falan çekti normaldi. Çalışamazı da aldım. 2 hafta sonra çağırdı kontrole🥹

Herkesin muayene ve doğum konuştuğu yerde ben tarif vercem nffng
3 yk yulaf
1 sb süt
1 tatlı kaşığı granül kahve

Ocakta pişirip üstüne 2 yk labne ve 1 yk balı karıştırıp döküyosunuz üstüne de kakao. Tatlı ihtiyacını güzel kesiyor, tiramisu gibi oldu. Şekerimi ölçücem sadece bal var bakalım

Kızlar doktor kontrolündeyim. 34+0’dayız. Tosbik 3.200 kg olmuş. Benim için normal doğum hayal oldu. 37 haftaya geldiğinde 4 kiloya ulaşır. Kendiliğinden gelmeye kalkışmazsa 39a kadar bekler sezaryenle alırız dedi. 4,5 kilo civarında 😕
Yeniden şekerime hemogramıma bakacak şimdi. Nst’ye bağladı şu an. Soracağım her şeyi unuttum bunları duyunca.
Sağlıkla gelsinde her şey normal gidip bir anda da sezeryan olabilir. Ya da bu kilolarda doğan bebekler oluyor sağlıkla da büyüyorlar🙏🙏hiç kötü düşünmee

Saglikla gelsin inşallah 🙏🌸 yanlış hatırlamıyorsam 4. Bebek 4. Sezeryan o yüzden mi 38. 39. Haftalar beklenmiyor dikişler zorlamamak için.
4. Çocuk evet cnm.ilki normal benim 3. Sezeryan 37 haftayi dolduran bebek normal şartlarda doğabilir artık benimkiler hep 37+ larda doğdular tüp baglama ameliyatı da olucak ben buyuturum onu 4. Olduğu için fazla tecrübeliyim😅😅😅

Aaaa yanlış okumadıysanız 4. Bebek 4. Sezeryanmis doğrumu? Yaş aralıkları nedir nasıl geçti ilk 3ü bilgi verirmisin.🥲 2 yas arayla3. Sezaryenim olacak benim de.. 2. De
Dikişler zorlamaya başlamıştı bebekte önden gidiyordu 36. Hafta da 365p grmla alındı sancı çıkınca nst de .. 3. Nasıl olacak dikiş o bu şu vs... tedirgin ve merakla bekliyorum
Evet ilk oğlum 15 yaşında normal doğum kızım 13 yaşında sezeryana döndük kist vardı büyük alınması gerekti o yüzden 3. Bebeği sevmelik yapayım dedim 4 yaşında kızım var bu supriz oldu hiç 4. Çocuk hayal etmemiştim😅😅 bu kızımı da Sezeryan olucak ve tüpler baglanicak kısmetse yani 1 normal 3 sezeryan

Bugun Sat 34+5 ama bebek biraz geride1 hafta falan ilaçlardan kaynaklı olabilirmiş. tahmini doğum tarihi 8 aralık. Ama ben erken doğum riskim olmasa da o vakti bulacağını düşünmüyordum. Bebek kilosu da dün iki farklı hastanede ölçüldü birisinde 2320 ölçüldü. Diğerinde 2500 çıktı. şükür çok riskli zamanlar geçti inşallah vaktinde gelir de küveze falan gerek kalmaz.
Mrb. 2 kilo uzeri oldugunda kuveze gerek duyulmuyordu herhangi bir saglik sikintisi olmaz ise insallah zamaninda gelir bebeginiz ❤️

Peki neden 38 - 39 değil de 37. Haftayı seçti doktor
Benimde kararimla birlikte 37 den sonra herkes doğurabilir kuvezi dusunuyosunuz 39 da da 40 da doğsa herzaman risk olabilir benim 3 de öyle oldu bide benim 4. Oldugu için bakabilcek durumdayım sağlıklı olsunlar yeterki 36 .haftada bile kuvezlik durumu olmaz çoğu bebeğin

Maşallah yaa gerçekten tospik nasıl sevilir şimdi tombik bebek😅😅

Evet ilk oğlum 15 yaşında normal doğum kızım 13 yaşında sezeryana döndük kist vardı büyük alınması gerekti o yüzden 3. Bebeği sevmelik yapayım dedim 4 yaşında kızım var bu supriz oldu hiç 4. Çocuk hayal etmemiştim😅😅 bu kızımı da Sezeryan olucak ve tüpler baglanicak kısmetse yani 1 normal 3 sezeryan
Ergenlerin bebeğe tepkisi ne oldu 😀 Yoksa büyük iki kendi arasında takılıyorlar zaten, bu da küçük kızına mi arkadaş olacak?

Ergenlerin bebeğe tepkisi ne oldu 😀 Yoksa büyük iki kendi arasında takılıyorlar zaten, bu da küçük kızına mi arkadaş olacak?
Oğlumun tepkisi çok fenaydı hem ağlıyorum hemde gülmüştüm kahkahayla istenmeyen bı gebelikti (neler duyuyorum anne Suriyelileri geçtin) 😅😅😅😅iki büyük asla yan yana gelmez kedi köpek gibi kızımın küçük kıza çok faydasi var o yüzden rahatım 😅 3 kız naparlarsa yapsınlar artık sandık alıp ped stok yapsam iyi olucak galiba aklıma gelip duruyo😅😅😅

Benimde kararimla birlikte 37 den sonra herkes doğurabilir kuvezi dusunuyosunuz 39 da da 40 da doğsa herzaman risk olabilir benim 3 de öyle oldu bide benim 4. Oldugu için bakabilcek durumdayım sağlıklı olsunlar yeterki 36 .haftada bile kuvezlik durumu olmaz çoğu bebeğin
Anladım evet biraz erken geldi şasırdım. O zaman kilodan dolayı normal doğuramayan kişiler 37 de suni sancı ile doğurabilir mi sıkıntı yaratır mı acaba

burda bir arkadasimin o sekildeydi 38. haftasinin basinda bebis kendiliginden geldi sureci hizlandurmak icin hamile masajina ve akapunktura gitti bir de acili yedi surekli

Masallahhh Allah sağlık versin hepsine💗senin araları varmış baya korkulacak sıkıntılar çıkmamıştır. Benim.yaslar yakin olunca korku basıyor ara ara😅

Kızlar selaam kaç günlerdir giremedim yoğundum😩 özledim sizi😍 inşallah hepiniz iyisinizdir 🥰 bana yeni bi güncelleme geldi bugün mide yanmasıııı. Neden olabilir yaşayan var mı ?

X