Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Avize ve hali da almadim henuz bos dursun da istemiyorum ama istedigim gibi bulamiyorum

Yaa hayırlı olsun. Güle güle büyüt bebişlerini. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla birlikte evinize çıkarsınızz.

canım benim doktorum ilk doğumda su gelişinden sonra minimum 14 saat sonra doğum oluyor gibi bir şey söylemişti sanki bir seferinde. teyide muhtaç tabii, daha doğum konusunu ciddi konuşmadığımız zamanlardı, belki yanlış hatırlıyorumdur.

Kaçıncı haftadasın şu anda? Bebişin kilosu nasıl? Umarım tam zamanında gelir
Bugun Sat 34+5 ama bebek biraz geride1 hafta falan ilaçlardan kaynaklı olabilirmiş. tahmini doğum tarihi 8 aralık. Ama ben erken doğum riskim olmasa da o vakti bulacağını düşünmüyordum. Bebek kilosu da dün iki farklı hastanede ölçüldü birisinde 2320 ölçüldü. Diğerinde 2500 çıktı. şükür çok riskli zamanlar geçti inşallah vaktinde gelir de küveze falan gerek kalmaz.

o zaman daha var diyim için rahatlasın

Hayırlı olsun en kısa sürede sağlıkla evinize dönersiniz inşallah bebişlerinizle

Sağlıkla kucağına gelsinler annesi

Hayırlı olsun eminim sağlıkla süreç göz açıp kapayıncaya kadar çıkacaklar küvezden de. Sen nasılsın?

Grubumuzun ilk bebekleri gelmiiss en hayırlı şekilde kısa zamanda bu süreci de atlatıp sağlıkla evinize dönmek nasip olsun canim. Dualarımız ikizlerle

Selam kızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı. 34+6 günlüğüz 46 cm 2800 gr değerlerinin ortalaması 36 haftaliga denk geliyormus. Bir sorun görmedi çok şükür. Bir hafta daha okula gideceğim sonra evdeyim. Erken doğum sinyali yok şimdilik. Suyu iyi nst de sancı yok haftayı da atlatırsam evde dinlenmek niyetindeyim bir iki hafta en azından

Her şey yolunda olursa inşallah tek gece yatış iki gece kalmak bizim tercihimizmis. Korseyi odaya çıkınca hemen taktirabilirsin dedi. Şu emboli çoraplarını sordum kovit sonrası onu biz veriyoruz merak etme dedi sizin de aklınızda bulunsun

hamilelige biraz ara verelim bugun biz kendimizi dogimgunu hazieliklarina verdik :) iyi de degil bir sure hamileligi dusunmemek

Eklentiler

• 08b52b78-641c-4d72-b369-3035c941fea3.jpeg
    114,4 KB · Görüntüleme: 9
  • 02303422-404b-413b-91db-d633f135c4a4.jpeg
    117,3 KB · Görüntüleme: 6
  • 092ED3D2-2584-4F32-B9ED-7CE9B4CC3E45.jpeg
    118 KB · Görüntüleme: 8
Bebekler 2 kg oldu diye seviniyorduk, artık 3'e geliyorlar

Ayyyy gözlerim doldu yaaa
Maşallah size canım, sağlıkla büyüsünler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…