Avize ve hali da almadim henuz bos dursun da istemiyorum ama istedigim gibi bulamiyorumBen evdeydim ya boş vaktim de çoktu ondan odayı bile 2 aylıkken aldım eşyaları hep cinsiyet ayırt etmeden seçtim sonra sonra renklendi hafiften bir de 6 ay da bile üstüne herşey dehşet fiyat farkı koydu bir tek halı avize almadım o da halı zaten almıcam
Model beğendim ben atayım mı sana daAvize ve hali da almadim henuz bos dursun da istemiyorum ama istedigim gibi bulamiyorum
https://ty.gl/u1rrthbf0tx8t bak istersen gerçi senin oda var mı renkler nasıl bilmiyorumAvize ve hali da almadim henuz bos dursun da istemiyorum ama istedigim gibi bulamiyorum
Yaa hayırlı olsun. Güle güle büyüt bebişlerini. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla birlikte evinize çıkarsınızz.Kızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfenhepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah
Aynen canımKocadan karadenizli
canım benim doktorum ilk doğumda su gelişinden sonra minimum 14 saat sonra doğum oluyor gibi bir şey söylemişti sanki bir seferinde. teyide muhtaç tabii, daha doğum konusunu ciddi konuşmadığımız zamanlardı, belki yanlış hatırlıyorumdur.Su patlatılmış 4 saat sonra doğum gerçekleşmiş. Dört saat bebek susuz karınuda kalmış. Hep korktuğum kafamı karıştıran bu işte herkes normal diyor. Bende tecrübesizim diye demek hep diyorum susuz kalırsa bebek nefessiz kalmaz mı nasıl nefes alıyor nasıl bi sorun oluşmuyor vs. Sanıyordum ki su patlar patlamaz o bebek doğmak zorunda
Bugun Sat 34+5 ama bebek biraz geride1 hafta falan ilaçlardan kaynaklı olabilirmiş. tahmini doğum tarihi 8 aralık. Ama ben erken doğum riskim olmasa da o vakti bulacağını düşünmüyordum. Bebek kilosu da dün iki farklı hastanede ölçüldü birisinde 2320 ölçüldü. Diğerinde 2500 çıktı. şükür çok riskli zamanlar geçti inşallah vaktinde gelir de küveze falan gerek kalmaz.Kaçıncı haftadasın şu anda? Bebişin kilosu nasıl? Umarım tam zamanında gelir
Benim uyku şeklim çocuktan önce ve sonra olarak değişti
Öncesinde yüz üstü ve yıldız gibi, tüm yatağı kaplayarak yatardım. Çocuktan sonra yatağın kenarına sıfır, yan, minimum yer kaplayarak yatmaya başladım
Bizim günümüz aynı sen böyle konuşunca panikliyorum, sanki bir an benim aklımdan çıkmış da sen hatırlatmışsın gibi oluyorum
Hayırlı olsunAy doğum falan konuşunca çok az kaldı cidden 35. Haftama girdim 37 de gelirse iki hafta var 38 de gelirse 3 hafta ne kadar yakın haftalar artık sanki çok hızlı geçiyor bazen korkuyorum başıma ne geleceğini bilmediğim için bazen heyacanlanıyorum artık karnımda değil yanımda mı olacak diye çok ilginç geliyor gerçekten hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah. Pazartesi kontrolüm var bakalım ne durumda merak ediyorum umarım her şey normale dönmüştür
Sağlıkla kucağına gelsinler annesiKızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfenhepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah
Hayırlı olsun eminim sağlıkla süreç göz açıp kapayıncaya kadar çıkacaklar küvezden de. Sen nasılsın?Kızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfenhepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah
Grubumuzun ilk bebekleri gelmiissKızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfenhepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah
Evet canımDevletten mi ?
Bebekler 2 kg oldu diye seviniyorduk, artık 3'e geliyorlarSelam kızlarbugün bizim de kontrolümüz vardı. 34+6 günlüğüz 46 cm 2800 gr değerlerinin ortalaması 36 haftaliga denk geliyormus. Bir sorun görmedi çok şükür. Bir hafta daha okula gideceğim sonra evdeyim. Erken doğum sinyali yok şimdilik. Suyu iyi nst de sancı yok haftayı da atlatırsam evde dinlenmek niyetindeyim bir iki hafta en azından
Her şey yolunda olursa inşallah tek gece yatış iki gece kalmak bizim tercihimizmis. Korseyi odaya çıkınca hemen taktirabilirsin dedi. Şu emboli çoraplarını sordum kovit sonrası onu biz veriyoruz merak etme dedi sizin de aklınızda bulunsun️
Ayyyy gözlerim doldu yaaaKızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfenhepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah
Ya dimiBebekler 2 kg oldu diye seviniyorduk, artık 3'e geliyorlar
Bundan sonraki doğum günlerinizde ev daha kalabalık olacakhamilelige biraz ara verelim bugun biz kendimizi dogimgunu hazieliklarina verdik :) iyi de degil bir sure hamileligi dusunmemek