Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175

Hayırlı olsun , sağlıkla büyütün inşallah

i
Bu süreci enn kolay en hızlı şekilde huzurla atlatacağınıza olan inancım tam Allahım tümmm güzelliklerini kolaylıklarını nasip etsin sağlıcakla evinize gidin inşallah

Ayyy ikizlerimiz gelmiş hosgelmis sağlıkla buyusunler inşallah biran önce kucağına alırsın inşallah canım

ayyy ağladım okuyunca geçmiş olsun canım benim. inşallah hemen toparlanıp yanına gelirler. Sana güç kuvvet sabır diliyorum.

Hayırlı olsun maşallah tez zamanda kucağına alırsın ❤

Beni de merak edenler varsa henüz doğurmadım tutmaya çalışıyorum beboşu. Ama sonlara geldiğimi de hissediyorum. Açıklığım hala 4cm rahim ağzı kıslıyor 17mm olmuş. Haftalık komtrollere devam. En ufak ağrıda sancıda beklemeden geliyorsun dediler. Bebek makat gelişti ama 5 gün önce döndüğünü net hissettim baş aşağıda hatta başını da biraz aşağı indirmiş. Umuyorum ki iki üç hafta kadar daha dayanırız. Olumlama yapıyorum öyle olacağına inanıyorum
Kul plan yaparken de kader gülermiş. Şimdiye kadar özel hastaneye fetal dna, detaylı, haftalık muayeneler diye 60.000 tl üzeri para harcadık. Doğum için de bütçemiz hazırdı. Ama sonuç olarak doğumu devlette yapmaya karar verdim. Ve maddiyatla hiç alakalı değil. Çıkan haberler , özeldeki doktoruma kırgınlığım ve devlette yenidoğan yoğun bakımda iki tane tanıdığımızın olması bebeği emanet edince gözümüz arkada kalmasın diye eşimle böyle bir karara vardık. Vaktinde gelecek olursa yine özelde olma ihtimalini düşünebilirim. Ama şu 2 hafta içinde gideceğim tek yer tam teşekküllü devlet hastanesi. Zaten şu an perinatoloji takipli ilerliyorum. Bakalım onlar tamam bizlik bişey kalmadı bebek istediği zaman gelsin dediklerinde düşüncem ne olur bilemiyorum.

Hayırlı olsun canım benim. Biz bu ihtimalin olabileceğine hazırdık zaten. Bebekler sağlıkla büyüyecek ve yanına gelecekler. Dualarımız seninle ve ikizlerle. Herşey güzel olacak

valla benim evde halı yok her yer her yerde. mutfakla banyonun temizliği bitti diğer yerler için çarşamba kadın gelcek. çarşambaya kadar doğurursam bebeği yatırcak yer bile yok evde lkadjlsj
Yanında biri varsa hastanedeyken bile yapılır benden su gibi akıyor bir şeyler sabahtan beri korkudan oldu valla yarın gidicem ama ağrım da var akıntı mı su mu anlamıyorum

Kaçıncı haftadasın şu anda? Bebişin kilosu nasıl? Umarım tam zamanında gelir

oiyyy canım benim hem gözünüz aydın hem geçmiş olsun. ayrılığınız çok kısa sürer umarım. dualarımız sizinle grubumuzun ilk annesi sağlıkla kavuşun inşallah

Maşallah canım benimde bugün 14:30 da randevum doktora yaZmistim ilk önce muayne ediyim ondan sonra nst dedi bakalım bizim kizce nasıl büyümüş kasılmalar oluyo cunku arada bazen zorluyo beni
Insallah guzel olur canim senindebeni once nstye aldi sonra muayene etti . Hemserimsin bu arada sanirim 6161

Ayy ben henuz hicbisey yapamadim ya vakit yoktu boyle hazir gprunce panik oluyorum belki yarin anam gelecek ozaman halledicez yavastan yaparim bende hastane cantasini
Ben evdeydim ya boş vaktim de çoktu ondan odayı bile 2 aylıkken aldım eşyaları hep cinsiyet ayırt etmeden seçtim sonra sonra renklendi hafiften bir de 6 ay da bile üstüne herşey dehşet fiyat farkı koydu bir tek halı avize almadım o da halı zaten almıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…