Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
tesekkurler guzel dileklerin icin 3 gune ayirdim ben de yarin hazirliklari yapariz cocuklara bahcede et yapicaz hamburger bir de boucny castle aldik ustunde ziplasinlar cok seviyorlar elektrikle sisiriliyor sonra da pasta yerler, sabaha esimle evi susleriz biraz. pazar da tum bunlarin temizligini yapariz. bu da bittikten sonra rahatlicam dogumgunu buyuk olay simdi akli da gerince arkadaslarini cagirdik hep

utu yapmayacagim ben kurutmaya atiyorum o da temizliyor. Hastane cantasini hazir ettim kendim icin ama bebegin kiyafetlerini koyucam bol bol 3-5 gun arasi kaliyorsun burda hastanede. bir de iste alt ve ust takimmi zibin tulummu yoksa aylara gore mi tam olarak karar veremedim ayarlamam lazim cekmeceleri

Doktorum kan istemişti, gittim verdim. Pazartesi gel dedi artık. Düşünmemeye çalışıyorum o güne kadar.

hayir cikma isten once izinlerini kullan sonucta sen cikis yazini vermeden hicbir resmiyeti yok sozlerin. oyle dedim ama dusundum tasindim cikmicam de calismam lazim de annelik izinlerini ucretli kullan once sonra yillik iznini kullan en son cikarsin. is hayati sozlere gore yurumuyor bosver hicbir resmiyeti yok sen cikis dilekceni vermeden. vermiyorum vazgectim yani olamaz mi

Ay meclise teklif verilmiş doğum sonrası 8 haftanın 24 hafta olması için. Özel sektör kanadı kabul etmediği için 1 yılda anlaşılamamış maksimum 24 hafta. Bize yetişir mi acaba
haberi buraya atabilir misin canım merak ettim de bulamadım

Doktorum kan istemişti, gittim verdim. Pazartesi gel dedi artık. Düşünmemeye çalışıyorum o güne kadar.
Bu konuyla ilgili yeterli bilgim yok hiç duymadım progesteron düşerse düşük riski oluşur vs diye. Bildiğin kadarıyla beta takip ediliyor düzenli yükseliyor mu düşüyor mu diye ona göre karar veriliyor sağlıklı mı sağlıksız mı gebelik. Tabi doktor zaten ultrasonda bakınca görür herşeyi. Düşük riskin varsa da ilaçlarla hallediliyor kısmeti varsa o bebeğin tutunur zaten. Dua edin bol bol ben öğrenince hemen iki rekat namaz kıldım sağlıklı gebelik geçibilmek ve sağlıkla kucağına alabilmek için.

Ben kullandım daha önce canım bundada kullanicam çok.memnun kaldım emzirirken takıyorum diğer göğüse yada kalan sütü sagiyorum dolabı doldurmustum valla elektiriklikliyle de sagdim çok ama mochi çok guzel

benimkine de doktor kordonu kestirdi ya medical parkta keşke makas kesmiyor deseydim diye hayıflanmıştı sonra
Demek ki medical parklarda bir şey var doktorlar babalara sonsuz güveniyor. Bizimki de ıkınamıyorsun dedikçe doktor eşinizi dinleyin onun gibi yapın diyordu ahahah makas kesmiyor çok iyiymiş yalnız

Yazık günah gerçekten ama ben bi yerlerden çıkacağını düşünüyorum böyle durumlarda düpedüz hak yeme çünkü bu. İleride tüm hayatını etkileyecek emeklilikte aldığın maaşı vs. İyi insanlarla karşılaşırsın bundan sonraki iş hayatında umarım. Türk çakallığı yapmışlar Amerikan şirket olmalarına rağmen resmen

Çok haklısınız ve çok doğru bir şey hatirlattiniz. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…