Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Nereden aldın bebiş ve tadı nasıl?
Şurdan aldım kuzum. Gelmedi daha tadını bilmiyorum ama ben bu sayfaya ilk baktığımda burdan bi arkadaş sipariş vermişti, tadı da güzel demişti. Ama elit çikolata olmasına dikkat edin. Diğerini bilmiyorum. Bunlar da çikolata olayında ucuza kaçmaya başlamış, maliyeti düşürmek için.

Ne zaman izne çıkacaksın kuşum? Ben haftaya 33 haftayım, yıllık izin aldım. Giysileri ve hastane çantasını bitireyim diyorum. Şimdiye kadar etiket kestim ve renklerine göre ayırdım. Direk çamaşır makinesine atıp yıkayacağım bundan sonra.

Sen neden şimdi ayrıldın işten canım? Ücretli, ücretsiz izin falan yaptıktan sonra ayrılsaydın şimdiden neden söyledin onlara?
Tazminat alayim diye doger turlu vermezdiler diye dusundum ama hata ettim verdigi de bi halta yaramayacak . Ama dogum parami da alicam . Arkadasimin sirketine giricem. Benim uzuldgm aldigim tazminat.

38.haftamda cikicam 2 aralik. hastane cantam da karisik birseyler koydum tekrar bakmam lazim

2 aralikta cikicam. cocugu erken alicaz kresten yemek yesin cikabilsin toplamaya diye kostumlu gonderdim krese zaten oyle devam eder uyuyana kadar artik.. dogum gunu de cumartesi yarin hazirlik yapicaz esimle

Evet çıldırtıyor insanı canım, birkaç gün ver kendine başladığın gün bitirmeye çalışma. Ben bir 3-4 günde düzene soktum o odayı izne ayrıldıktan sonra
ya kafayi yedim kiyafet kusacaktim ya bir sene kimseye kiyafet almicam kendim de dahil, dolaplarda yer yok kuculenleri direk vericem evden ne kadar kiyafet cikarsa o kadar rahatlarmisim gibi hissettim, ustume ustume geldi cunku bugun

38.haftamda cikicam 2 aralik. hastane cantam da karisik birseyler koydum tekrar bakmam lazim
Anladım kuzum. Benim 2 Aralıkta çalışabilir raporum bitiyor. Ben de o zaman tamamen ayrılacağım. O zaman kendini yormadan, bir günde bitirmeye çalışma, böle böle yap, bak bugün yormuşsun kendini. Ben pek giysisi yok sanıyordum, ayırınca aşırı giysisi çıktı. Benim de gözümde büyüyor şuan. Hele ütülemesi ah ah. Bir kere ütülerim, daha da ütülemem bence.

Mahkemeye versen bırak onlar ugrassın. İşciden yana oluyor cogunluk davalar cünkü onlar uzlasmaya gider her türlü daha fazlasını alırsın. Zaten hamileyi işten cıkaramıyorsun yasal olarak diye biliyorum.
Mesela maaşı asgariden yatırıp kalanı elden mi veriyordu. Onu bir sekilde ispatlarsan var ya öttürürler vallahi adamı bir hukukçuya danış bence

Kuzenim avukat sormustum aslinda ama 4-5 yil surer mahkeme diyolar . Bi de sektorde cok gucluler tekrar is bulmak zor olur diye korkuyorum . Cocuk olmasa bu dediklerinin hepsini yapardim yani soyle dusun 11 sene tavan ucreti 41 boyle hesaplanmasi gerekirken 17 bin olan asgariden hesaplamis . Elden vermiyordu 2 kere maas diye yolluyodu son yillarda. Esimde oradan cikti bu sektorde onada bir kotuluk yaparlae diye susuyorum. Iki ucu moklu yani ama ah umarim cikar biyerlerden

2 aralikta cikicam. cocugu erken alicaz kresten yemek yesin cikabilsin toplamaya diye kostumlu gonderdim krese zaten oyle devam eder uyuyana kadar artik.. dogum gunu de cumartesi yarin hazirlik yapicaz esimle
Doğum günü gelmiş bile Şimdiden sağlıkla nice mutlu yıllar diliyorum Siz de sağlıkla büyümesini, hep güzel günlerini görün inşallah

Doğum günü hazırlığı da iki güne bitiyor yani. Bak listen hemen kısaldı

Canım benim ilk gebeliğimde sabah 5 gibi ilk sancım başlamıştı ama cok hafif adet sancısı gibi ve düzensiz bekledim kocamı bile uyandırmadım hatta sabah 7 de onu iş için uyandırdım işe gönderdim hala daha aynı hafiflikte ve araları düzensizdi sonra kalktım duş falan aldım bulaşık makinesini yerleştirdim ortalıgı topladım hala artmamıştı doktorumu aradım gel bakalım dedi. Annemle kardeşimi cagırdım hastaneye gectik 10 gibi ama bana işte yanlış alarm dicek doktor geri göndercek falan diye düşünüyorum o kadar bir saflık hali valizi bile almadık yanımıza halbuki kapıda duruyor yani valiz gider gitmez ebe baktı 3 cm acıklık cıkarttı bir cubuk suyumu patlattı damaryolu actılar suni bagladılar böyle basiretim baglandı resmen bir sey diyemedim halbuki ben müdahelesiz bir dogum istiyordum neyse suniden 4 saat sonra falan dogurdum ama cok gereksizdi yani resmen beni doktor mesai saatinde dogurtmak için yaptı 14.45te dogmuştu kızım. Demem o ki ben 5 saat evdeydim ama sancı sıklaşana kadar bir 5 saat daha bekleyebilirmişim mesela biliyordum ama merakımdan gittim sırf İlk dogumlar genelde oyle cok hızlı ilerlemiyor.

Mochi manuel göğüs pompası alan, ya da önceki çocuğunda kullanan oldu mu? Benim çiftli elektrikli var bir tane ama bu defa sürekli aktif sağım yapmayı planlamıyorum. İlk günlerde mastit olmamak için, ara ara da gerekirse har har ses çıkartmadan hızlıca işimi görüp kaldırmak istiyorum. Mochi bu ihtiyacımı karşılar mı diye merak ediyorum.

Of ya pislikler. En iyi görünen patron olsun neticede hepsi aynı o kadar emeğe yıla yazık hamileyken bile ne fedakarlıklarla çalışıyoruz çok üzüldüm gerçekten Allah onuda aynı durumlarla karşılaştırsın anlsım inşallah

Cano sektörde nasıl güçlü bunlar bu kadar usulsüz çalışarak? Göz korkutmuşlar bence. 3 maaş alacağına bi süre hiç alma gerekirse uzun sürsün dava n'olacak, yazık günah emeklerine 11 sene az mı

Yavrum amerikan sirketi ben amerikada degilde turkiyede calisiyorum ama sirket baska yani karisik isler . Onlar amerikan vatandasi olmus yilda bi ksc defa geliyolar. Cok guzel kilifina uydurmuslar . Beni ee taniyolar ugrasmaz bu cocuk da var diye. Kafam bulanik anlayacagin. Primimi de vermyecekler zaten cunku araliktan once cikiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…