- 11 Şubat 2011
- 1.073
- 520
bind çikolatanın fabrika satış dükkanına bikaç kere gitmiştim. fena değildi ama elit vs ayarında değil.Acaba bind yaptıranlar var mı tadı nasıl acaba
Nereden aldın bebiş ve tadı nasıl?
Şurdan aldım kuzum. Gelmedi daha tadını bilmiyorum ama ben bu sayfaya ilk baktığımda burdan bi arkadaş sipariş vermişti, tadı da güzel demişti. Ama elit çikolata olmasına dikkat edin. Diğerini bilmiyorum. Bunlar da çikolata olayında ucuza kaçmaya başlamış, maliyeti düşürmek için.Canım zam gelmiş valla. Geçen ay yarı fiyatınaydı. https://www.instagram.com/ebrulim_seker?igsh=aWtkNXo3bGxodm9t şu sayfaya yaptırdım. Burda yaptıran başka arkadaşlar da var çikolatası güzelmiş. Ama şimdi bind diye bi çikolataya yapmaya başlamışlar. O hala uygun fiyatlı. Ama ben elit çikolata istediğim için pahalıya geldi eylül ayına kıyasla.
80 adet
Bind çikolata 490+100 kargo
Elit çikolata 630+100 kargo ben bunu aldım.
40 adet falan da alabiliyorsun. Fiyat bilgisi sor istersen kuzum. Karton kutu metal kutu fiyat değişiyor hepsinde.
İstediğin görseli de basıyorlar
Ne zaman izne çıkacaksın kuşum? Ben haftaya 33 haftayım, yıllık izin aldım. Giysileri ve hastane çantasını bitireyim diyorum. Şimdiye kadar etiket kestim ve renklerine göre ayırdım. Direk çamaşır makinesine atıp yıkayacağım bundan sonra.bugun kiyafetler arasinda kayboldum bebegin dolabini dizemedim yenidogan, premature 3-6 ay,6-9 ay astronot ustler, tulumlar battaniyesi șusu busu delirdim galiba. sadece yeni doganlari ayirip cekmeyece koyup gerisini gelisiguzel attim dolaba annelik izni baslayinca yaparim diye.
bir yanda projenin isleri, oglanin yaklasan dogumgunu, bugun cadilar bayrami aksam seker toplucam diye eve gelcek,
oglanin kuculenleri tavan arasina cikacaklar inecekler bayilmama ramak kaldi sanirim
Tazminat alayim diye doger turlu vermezdiler diye dusundum ama hata ettim verdigi de bi halta yaramayacak . Ama dogum parami da alicam . Arkadasimin sirketine giricem. Benim uzuldgm aldigim tazminat.Sen neden şimdi ayrıldın işten canım? Ücretli, ücretsiz izin falan yaptıktan sonra ayrılsaydın şimdiden neden söyledin onlara?
38.haftamda cikicam 2 aralik. hastane cantam da karisik birseyler koydum tekrar bakmam lazimNe zaman izne çıkacaksın kuşum? Ben haftaya 33 haftayım, yıllık izin aldım. Giysileri ve hastane çantasını bitireyim diyorum. Şimdiye kadar etiket kestim ve renklerine göre ayırdım. Direk çamaşır makinesine atıp yıkayacağım bundan sonra.
2 aralikta cikicam. cocugu erken alicaz kresten yemek yesin cikabilsin toplamaya diye kostumlu gonderdim krese zaten oyle devam eder uyuyana kadar artik.. dogum gunu de cumartesi yarin hazirlik yapicaz esimleİzne ne zaman ayrılacaksın canım? Halledersin hiç takma kafanı.
Bugün şeker toplama olup bitecek, listeden bir tane eksilecek. Diğerleri de birer birer bitecekler, şu an sadece işlerin içine fazla gömülmüşsün. Bana da yapıyorum yapıyorum bitmiyor gibi geliyor ama başka işler çıkıyor işte sürekli. Yapabildiğimiz kadar yapacağız
ya kafayi yedim kiyafet kusacaktim ya bir sene kimseye kiyafet almicam kendim de dahil, dolaplarda yer yok kuculenleri direk vericem evden ne kadar kiyafet cikarsa o kadar rahatlarmisim gibi hissettim, ustume ustume geldi cunku bugunEvet çıldırtıyor insanı canım, birkaç gün ver kendine başladığın gün bitirmeye çalışma. Ben bir 3-4 günde düzene soktum o odayı izne ayrıldıktan sonra
Anladım kuzum. Benim 2 Aralıkta çalışabilir raporum bitiyor. Ben de o zaman tamamen ayrılacağım. O zaman kendini yormadan, bir günde bitirmeye çalışma, böle böle yap, bak bugün yormuşsun kendini. Ben pek giysisi yok sanıyordum, ayırınca aşırı giysisi çıktı. Benim de gözümde büyüyor şuan. Hele ütülemesi ah ah. Bir kere ütülerim, daha da ütülemem bence.38.haftamda cikicam 2 aralik. hastane cantam da karisik birseyler koydum tekrar bakmam lazim
Mahkemeye versen bırak onlar ugrassın. İşciden yana oluyor cogunluk davalar cünkü onlar uzlasmaya gider her türlü daha fazlasını alırsın. Zaten hamileyi işten cıkaramıyorsun yasal olarak diye biliyorum.Asla drust olmamak lazim gercekten su durustlugum bana hicbisey kazandirmadi. Dogumdan sonra calismayi dusunmuyorum dedim hemen isten cikaralim seni tazminatini verelim verdigi tazmnatta sakiz parasi . 11 sene calistim. Suan 3 maasimi veriyo bana saka gibi cok sinirliyim uzgunum ve hakkimi asla helal etmiyorum. Bi de vericem ben sizin hakkinizi der surekli ama asgariden yatiriyor maasimizi yani hak yiyo ama sor muslumanbunlar yuzunden ateist oldu millet .
Kuzenim avukat sormustum aslinda ama 4-5 yil surer mahkeme diyolar . Bi de sektorde cok gucluler tekrar is bulmak zor olur diye korkuyorum . Cocuk olmasa bu dediklerinin hepsini yapardim yani soyle dusun 11 sene tavan ucreti 41 boyle hesaplanmasi gerekirken 17 bin olan asgariden hesaplamis . Elden vermiyordu 2 kere maas diye yolluyodu son yillarda. Esimde oradan cikti bu sektorde onada bir kotuluk yaparlae diye susuyorum. Iki ucu moklu yaniMahkemeye versen bırak onlar ugrassın. İşciden yana oluyor cogunluk davalar cünkü onlar uzlasmaya gider her türlü daha fazlasını alırsın. Zaten hamileyi işten cıkaramıyorsun yasal olarak diye biliyorum.
Mesela maaşı asgariden yatırıp kalanı elden mi veriyordu. Onu bir sekilde ispatlarsan var ya öttürürler vallahi adamıbir hukukçuya danış bence
Doğum günü gelmiş bile2 aralikta cikicam. cocugu erken alicaz kresten yemek yesin cikabilsin toplamaya diye kostumlu gonderdim krese zaten oyle devam eder uyuyana kadar artik.. dogum gunu de cumartesi yarin hazirlik yapicaz esimle
Canım benim ilk gebeliğimde sabah 5 gibi ilk sancım başlamıştı ama cok hafif adet sancısı gibi ve düzensiz bekledim kocamı bile uyandırmadım hatta sabah 7 de onu iş için uyandırdım işe gönderdim hala daha aynı hafiflikte ve araları düzensizdi sonra kalktım duş falan aldım bulaşık makinesini yerleştirdim ortalıgı topladım hala artmamıştı doktorumu aradım gel bakalım dedi. Annemle kardeşimi cagırdım hastaneye gectik 10 gibi ama bana işte yanlış alarm dicek doktor geri göndercek falan diye düşünüyorum o kadar bir saflık hali valizi bile almadık yanımıza halbuki kapıda duruyor yani valizKızlar ilk gebelikte sancımız başladıysa kasılmalar biraz düzene girene kadar yaklaşık 4-5 saati hatta daha fazla da olabilir evde geçirmek gerekirmiş. İlk gebelik değilse yine 2 saat kadar evde oyalanabilirmişiz. Su gelmesi yaşanırsa bir saat içinde hastaneye gitmek gerekiyormuş. Kanama olması durumunda da hekime bilgi verip yönlendirilmek gerekiyormuş.
Of ya pislikler. En iyi görünen patron olsun neticede hepsi aynı o kadar emeğe yıla yazık hamileyken bile ne fedakarlıklarla çalışıyoruz çok üzüldüm gerçekten Allah onuda aynı durumlarla karşılaştırsın anlsım inşallahAsla drust olmamak lazim gercekten su durustlugum bana hicbisey kazandirmadi. Dogumdan sonra calismayi dusunmuyorum dedim hemen isten cikaralim seni tazminatini verelim verdigi tazmnatta sakiz parasi . 11 sene calistim. Suan 3 maasimi veriyo bana saka gibi cok sinirliyim uzgunum ve hakkimi asla helal etmiyorum. Bi de vericem ben sizin hakkinizi der surekli ama asgariden yatiriyor maasimizi yani hak yiyo ama sor muslumanbunlar yuzunden ateist oldu millet .
Kuzenim avukat sormustum aslinda ama 4-5 yil surer mahkeme diyolar . Bi de sektorde cok gucluler tekrar is bulmak zor olur diye korkuyorum . Cocuk olmasa bu dediklerinin hepsini yapardim yani soyle dusun 11 sene tavan ucreti 41 boyle hesaplanmasi gerekirken 17 bin olan asgariden hesaplamis . Elden vermiyordu 2 kere maas diye yolluyodu son yillarda. Esimde oradan cikti bu sektorde onada bir kotuluk yaparlae diye susuyorum. Iki ucu moklu yaniama ah umarim cikar biyerlerden
cidden cok ilginç koskoca sirkettir bir de bu yani ne paralar dönüyor ellerinde kimbilir ama çalışanının 3 kurus tazminatına göz dikiyorlar allahlarından bulsunlar. Cıkar illaki cıkar bir yerden de onlar anlar mı bilmiyorum. Yani ben de işverenim mesela ufak bir işletme küçük esnaf gibi bişeyimama Allahtan korkarım ya işten kendi isteğiyle cıkan elemanım benimle 11 yıl calışmıştı onca emegi var diye son maaşından hesaplayıp tazminatı verip göndermiştim. Allah sorar hesabını ama işte keşke sıkıntı olmayacak olsa da hakkını arayabilsen gec de olsa her türlü kazanacagını düşünüyorum insana beddua etmekten başka care bırakmamaları cok sinir bozucu
Cano sektörde nasıl güçlü bunlar bu kadar usulsüz çalışarak? Göz korkutmuşlar bence. 3 maaş alacağına bi süre hiç alma gerekirse uzun sürsün dava n'olacak, yazık günah emeklerine 11 sene az mıAsla drust olmamak lazim gercekten su durustlugum bana hicbisey kazandirmadi. Dogumdan sonra calismayi dusunmuyorum dedim hemen isten cikaralim seni tazminatini verelim verdigi tazmnatta sakiz parasi . 11 sene calistim. Suan 3 maasimi veriyo bana saka gibi cok sinirliyim uzgunum ve hakkimi asla helal etmiyorum. Bi de vericem ben sizin hakkinizi der surekli ama asgariden yatiriyor maasimizi yani hak yiyo ama sor muslumanbunlar yuzunden ateist oldu millet .
Yavrum amerikan sirketi ben amerikada degilde turkiyede calisiyorum ama sirket baska yani karisik isler . Onlar amerikan vatandasi olmus yilda bi ksc defa geliyolar. Cok guzel kilifina uydurmuslar . Beni ee taniyolar ugrasmaz bu cocuk da var diye. Kafam bulanik anlayacagin. Primimi de vermyecekler zaten cunku araliktan once cikiyorum .Cano sektörde nasıl güçlü bunlar bu kadar usulsüz çalışarak? Göz korkutmuşlar bence. 3 maaş alacağına bi süre hiç alma gerekirse uzun sürsün dava n'olacak, yazık günah emeklerine 11 sene az mı
BenKızlarr selam tamamlayıcı sağlık sigortasıyla özele giden var mı aramızda ?