Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Yazık ya en fazla 1 aylık bebeyi sekilden sekle sokmak bana tuhaf geliyor valla. Ama zamanla bu noktaya geldim bu cekimler ilk cıktıgı zaman cok minnoş geliyordu. Simdi düşününce bebolar eziyet cekiyor resmen
Max 15-20 günlük bu bebekler ya. Hiçbiri güzel de değil bence ne bileyim doğal halleri çok tatlı geliyor bana

Canım çok güzel olmuş nerde yaptırdın ne kadara acaba bende böyle birşey yaptırsam mı diye düşünüyorum da
Canım zam gelmiş valla. Geçen ay yarı fiyatınaydı. https://www.instagram.com/ebrulim_seker?igsh=aWtkNXo3bGxodm9t şu sayfaya yaptırdım. Burda yaptıran başka arkadaşlar da var çikolatası güzelmiş. Ama şimdi bind diye bi çikolataya yapmaya başlamışlar. O hala uygun fiyatlı. Ama ben elit çikolata istediğim için pahalıya geldi eylül ayına kıyasla.

80 adet
Bind çikolata 490+100 kargo
Elit çikolata 630+100 kargo ben bunu aldım.

40 adet falan da alabiliyorsun. Fiyat bilgisi sor istersen kuzum. Karton kutu metal kutu fiyat değişiyor hepsinde.

İstediğin görseli de basıyorlar

şu saatler aralığında doktor kontrolündedir gibi bir şey verir belki kağıt gibi

Ben bakayım bi sayfaya

Acaba bind yaptıranlar var mı tadı nasıl acaba

Çok guZelmis canım sayfada beğendim bı kaç bişey bu aksam karar vereyim bende buraya yaptiraykm diğer yerlere göre fiyat uygun

Asla drust olmamak lazim gercekten su durustlugum bana hicbisey kazandirmadi. Dogumdan sonra calismayi dusunmuyorum dedim hemen isten cikaralim seni tazminatini verelim verdigi tazmnatta sakiz parasi . 11 sene calistim. Suan 3 maasimi veriyo bana saka gibi cok sinirliyim uzgunum ve hakkimi asla helal etmiyorum. Bi de vericem ben sizin hakkinizi der surekli ama asgariden yatiriyor maasimizi yani hak yiyo ama sor musluman bunlar yuzunden ateist oldu millet .

bugun kiyafetler arasinda kayboldum bebegin dolabini dizemedim yenidogan, premature 3-6 ay,6-9 ay astronot ustler, tulumlar battaniyesi șusu busu delirdim galiba. sadece yeni doganlari ayirip cekmeyece koyup gerisini gelisiguzel attim dolaba annelik izni baslayinca yaparim diye.
bir yanda projenin isleri, oglanin yaklasan dogumgunu, bugun cadilar bayrami aksam seker toplucam diye eve gelcek,
oglanin kuculenleri tavan arasina cikacaklar inecekler bayilmama ramak kaldi sanirim

Evet çıldırtıyor insanı canım, birkaç gün ver kendine başladığın gün bitirmeye çalışma. Ben bir 3-4 günde düzene soktum o odayı izne ayrıldıktan sonra

Sen neden şimdi ayrıldın işten canım? Ücretli, ücretsiz izin falan yaptıktan sonra ayrılsaydın şimdiden neden söyledin onlara?

Tutuşmuş bir an önce tazminatı verip ucuz yollu kurtulmak istiyor belli ki, bunlar böyle kuzum. Ahlak, etik, dürüstlük olması lazım ama malesef yok.

Kızlar ilk gebelikte sancımız başladıysa kasılmalar biraz düzene girene kadar yaklaşık 4-5 saati hatta daha fazla da olabilir evde geçirmek gerekirmiş. İlk gebelik değilse yine 2 saat kadar evde oyalanabilirmişiz. Su gelmesi yaşanırsa bir saat içinde hastaneye gitmek gerekiyormuş. Kanama olması durumunda da hekime bilgi verip yönlendirilmek gerekiyormuş.

İzne ne zaman ayrılacaksın canım? Halledersin hiç takma kafanı.

Bugün şeker toplama olup bitecek, listeden bir tane eksilecek. Diğerleri de birer birer bitecekler, şu an sadece işlerin içine fazla gömülmüşsün. Bana da yapıyorum yapıyorum bitmiyor gibi geliyor ama başka işler çıkıyor işte sürekli. Yapabildiğimiz kadar yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…