Yazık ya en fazla 1 aylık bebeyi sekilden sekle sokmak bana tuhaf geliyor valla. Ama zamanla bu noktaya geldim bu cekimler ilk cıktıgı zaman cok minnoş geliyordu. Simdi düşününce bebolar eziyet cekiyor resmenBu nedir ayrıca yaaa ajfksks
Max 15-20 günlük bu bebekler ya. Hiçbiri güzel de değil bence ne bileyim doğal halleri çok tatlı geliyor banaYazık ya en fazla 1 aylık bebeyi sekilden sekle sokmak bana tuhaf geliyor valla. Ama zamanla bu noktaya geldim bu cekimler ilk cıktıgı zaman cok minnoş geliyordu. Simdi düşününce bebolar eziyet cekiyor resmen
İlk etapta Mamajoo almıştım, sütüm gelirse sonradan arttırmak için kablosuz olandan alacağım canım. Kabloluların çekimi daha iyi oluyor diyollaGöğüs pompası ne aldınız kızlar?
Canım çok güzel olmuşÇikeletaamız hazır olmuş kızlar
Canım zam gelmiş valla. Geçen ay yarı fiyatınaydı. https://www.instagram.com/ebrulim_seker?igsh=aWtkNXo3bGxodm9t şu sayfaya yaptırdım. Burda yaptıran başka arkadaşlar da var çikolatası güzelmiş. Ama şimdi bind diye bi çikolataya yapmaya başlamışlar. O hala uygun fiyatlı. Ama ben elit çikolata istediğim için pahalıya geldi eylül ayına kıyasla.Canım çok güzel olmuşnerde yaptırdın ne kadara acaba bende böyle birşey yaptırsam mı diye düşünüyorum da
şu saatler aralığında doktor kontrolündedir gibi bir şey verir belki kağıt gibiRapordan kastım şu;
X Günaydın,
Dr gitmek için hastalık izni girebilirsin. Dr'a gittiğini belgelendiren bir iş başı kağıdı veya 1 günlük rapor paylaşman yeterli. Böylece yıllık izninden kullanmamış olursun. İstersen girdiğin izni iptal ederek hastalık izni girebilirsin.
Çok beğendim valla böyle tatlı sade şeyleri çok seviyorumOoyy beğendin miakşam almaya gideceğiz anamın arkadaşı yapmıştı, gelsin son halini atayım iletişim bilgilerini vereyim sana
Evet canım rapor veremiyomuş ama onu veriyormuşşu saatler aralığında doktor kontrolündedir gibi bir şey verir belki kağıt gibi
Ben bakayım bi sayfayaCanım zam gelmiş valla. Geçen ay yarı fiyatınaydı. https://www.instagram.com/ebrulim_seker?igsh=aWtkNXo3bGxodm9t şu sayfaya yaptırdım. Burda yaptıran başka arkadaşlar da var çikolatası güzelmiş. Ama şimdi bind diye bi çikolataya yapmaya başlamışlar. O hala uygun fiyatlı. Ama ben elit çikolata istediğim için pahalıya geldi eylül ayına kıyasla.
80 adet
Bind çikolata 490+100 kargo
Elit çikolata 630+100 kargo ben bunu aldım.
40 adet falan da alabiliyorsun. Fiyat bilgisi sor istersen kuzum. Karton kutu metal kutu fiyat değişiyor hepsinde.
İstediğin görseli de basıyorlar
Acaba bind yaptıranlar var mı tadı nasıl acabaCanım zam gelmiş valla. Geçen ay yarı fiyatınaydı. https://www.instagram.com/ebrulim_seker?igsh=aWtkNXo3bGxodm9t şu sayfaya yaptırdım. Burda yaptıran başka arkadaşlar da var çikolatası güzelmiş. Ama şimdi bind diye bi çikolataya yapmaya başlamışlar. O hala uygun fiyatlı. Ama ben elit çikolata istediğim için pahalıya geldi eylül ayına kıyasla.
80 adet
40 adet falan da alabiliyorsun. Fiyat bilgisi sor istersen kuzum. Karton kutu metal kutu fiyat değişiyor hepsinde.
Çok guZelmis canım sayfada beğendim bı kaç bişey bu aksam karar vereyim bende buraya yaptiraykm diğer yerlere göre fiyat uygunCanım zam gelmiş valla. Geçen ay yarı fiyatınaydı. https://www.instagram.com/ebrulim_seker?igsh=aWtkNXo3bGxodm9t şu sayfaya yaptırdım. Burda yaptıran başka arkadaşlar da var çikolatası güzelmiş. Ama şimdi bind diye bi çikolataya yapmaya başlamışlar. O hala uygun fiyatlı. Ama ben elit çikolata istediğim için pahalıya geldi eylül ayına kıyasla.
80 adet
Nereden aldın bebiş ve tadı nasıl?Çikeletaamız hazır olmuş kızlar
Evet çıldırtıyor insanı canım, birkaç gün ver kendine başladığın gün bitirmeye çalışma. Ben bir 3-4 günde düzene soktum o odayı izne ayrıldıktan sonrabugun kiyafetler arasinda kayboldum bebegin dolabini dizemedim yenidogan, premature 3-6 ay,6-9 ay astronot ustler, tulumlar battaniyesi șusu busu delirdim galiba. sadece yeni doganlari ayirip cekmeyece koyup gerisini gelisiguzel attim dolaba annelik izni baslayinca yaparim diye.
bir yanda projenin isleri, oglanin yaklasan dogumgunu, bugun cadilar bayrami aksam seker toplucam diye eve gelcek,
oglanin kuculenleri tavan arasina cikacaklar inecekler bayilmama ramak kaldi sanirim
Sen neden şimdi ayrıldın işten canım? Ücretli, ücretsiz izin falan yaptıktan sonra ayrılsaydın şimdiden neden söyledin onlara?Asla drust olmamak lazim gercekten su durustlugum bana hicbisey kazandirmadi. Dogumdan sonra calismayi dusunmuyorum dedim hemen isten cikaralim seni tazminatini verelim verdigi tazmnatta sakiz parasi . 11 sene calistim. Suan 3 maasimi veriyo bana saka gibi cok sinirliyim uzgunum ve hakkimi asla helal etmiyorum. Bi de vericem ben sizin hakkinizi der surekli ama asgariden yatiriyor maasimizi yani hak yiyo ama sor muslumanbunlar yuzunden ateist oldu millet .
Tutuşmuş bir an önce tazminatı verip ucuz yollu kurtulmak istiyor belli ki, bunlar böyle kuzum. Ahlak, etik, dürüstlük olması lazım ama malesef yok.Asla drust olmamak lazim gercekten su durustlugum bana hicbisey kazandirmadi. Dogumdan sonra calismayi dusunmuyorum dedim hemen isten cikaralim seni tazminatini verelim verdigi tazmnatta sakiz parasi . 11 sene calistim. Suan 3 maasimi veriyo bana saka gibi cok sinirliyim uzgunum ve hakkimi asla helal etmiyorum. Bi de vericem ben sizin hakkinizi der surekli ama asgariden yatiriyor maasimizi yani hak yiyo ama sor muslumanbunlar yuzunden ateist oldu millet .
İzne ne zaman ayrılacaksın canım? Halledersin hiç takma kafanı.bugun kiyafetler arasinda kayboldum bebegin dolabini dizemedim yenidogan, premature 3-6 ay,6-9 ay astronot ustler, tulumlar battaniyesi șusu busu delirdim galiba. sadece yeni doganlari ayirip cekmeyece koyup gerisini gelisiguzel attim dolaba annelik izni baslayinca yaparim diye.
bir yanda projenin isleri, oglanin yaklasan dogumgunu, bugun cadilar bayrami aksam seker toplucam diye eve gelcek,
oglanin kuculenleri tavan arasina cikacaklar inecekler bayilmama ramak kaldi sanirim