Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
İki çocuk ve karnın burnunda o kadar km yola bir ayağın şiştiyse bence yine iyi Kardeşine hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar

bizim hastanede doğum paketinin içine koymuşlar çıkaramıyorsun da. ama ben doğum anı istemiyorum dedim. odada annemlerle eşimin ailesiyle 10 poz hakkımızı çektiririz. anı olarak kalır.
Bir de ben hiçbir çekimden memnun kalmadım şu zamana kadar, arkadaşım çok iyi fotoğraf çekiyor ona söylerim denk gelebilirsek. Olmazsa da önemli değil.

Ben de simdi epson tuzu aldim , ise yarar belki ayaklarim otururak calistigim icin fil gibi oldu 35-36 giyen ben 37-38 oldum hadi o skinti degil agriyo bilekleri parmaklarim.
çok iyi o da.
hamilelik öncesi tüm vücut küvet yapıyordum. kışın hele, sıcak suda yarım saat, müthiş oluyordu. şimdi mecburen bıraktım küvet işini. ayaklarıma yapmaya da erindim sanırım, ona uygun bir leğen vs de yoktu evde. ama keşke alıp başlasam. magnezyum almanın en iyi yollarından biri

Ben en baştan beri clarinsin sıkılaştırıcıyı sürüyordum ama allah affetsin kokusu çok ağır geliyor bana. Yanına ek bişeyler aldım her gün dayanamadığım için kokusuna. Banyodan ıslak ıslak sürmeyi hiç düşünmedim ama ben baya pehlivan gibi göbek yağlıyorum ona rağmen akşama kadar bişey kalmıyor şimdi çift aşamaya geçtim varis çorabını bi sorayım ama kesin alana kadar doğururum

evet bu da bi bakış açısı annemlere kalsa etkinlikten etkinliğe koşmalıyım. baby shower, cinsiyet partisi, hamile çekimi,kırk uçurma hepsini püskürtüyorum tek tek skdjfnskdl
baby shower da istiyorum ama ne yapılır o etkinlikte fikrim bile yok işte yakın arkadaşlar/aile 1-2 saat zaman geçirip 2 foto çekmek maksat galiba . ay hele ona daha da çok eriniyorum

Ay evet ya gecen bi fenomenin videosunu izlemiştim orange söyliyince polina mı neydi. Yani bir de video hele o oyle ıhlayıp pıhlarken sancı cekerken falan herseyin kayda alınıp milyonlarla paylaşılması geri kafalı mı neyim ama bana cok mahrem geliyo kadın orda inliyor resmen falan yani cok lüzumsuz

İlkinde hamile, doğum, yenidoğan hepsinin çekimini yaptırdım, hiçbirine de sonra dönüp bakmadım açıkçası. Ev içi doğal doğal fotoğraflarımıza bayılıyorum ama

Bir de ben hiçbir çekimden memnun kalmadım şu zamana kadar, arkadaşım çok iyi fotoğraf çekiyor ona söylerim denk gelebilirsek. Olmazsa da önemli değil.
ben bizimkilere siz çekersiniz demiştim zaten doğum paketinin içinde olmasa asla öyle bi topa girmezdim. hatta paketin içinde olması beni memnun etmedi napalım bu da plan dışı oluversin

buna çok katılıyorum ama sadece ilk kucağıma aldığım anın foto/videosunu çok isterim ya. hatta eşimin de olduğu an

İki çocuk ve karnın burnunda o kadar km yola bir ayağın şiştiyse bence yine iyi Kardeşine hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar
Saol canım ay ne diyorsun bir de orda denize bile girdik nişan öncesi ve sonraki gün resmen su halimle hiç birseyden eksik kalmadım. Şimdi düşününce gayretim ve üstün başarımdan dolayı kendimi tebrik ettim

pişman olacağımı hiç düşünmüyorum annem her şeye pişman olursun diyor hiç olmuyorum kdjfkjd düğünde de kına yapmam demiştim 1 ay bunun kavgasını ettik. kvdemi bile aramış gelinin kına istemiyor diye o da nasıl isterse öyle olsun demiş. sonuçta yapmadım yine keyfime göre olacak :)

Evet kızlar aralık annesi bir kuzenim vardı dün gece suyu gelmiş 35 haftada bebek 2.200 özele gidiyordu gece orası devlete yönlendirme yapmış almamış normal doğumu bekliyorlar hayla hastanede

Ben de kendime aynı soruyu soruyorum çünkü bana da hiç hoş gelmiyor o videoların herkesle, görebilecek her türlü gözle paylaşılması. O kadar özel bir an ki bence eşim dışında hiç kimseyi düşünemiyorum.

Evet kızlar aralık annesi bir kuzenim vardı dün gece suyu gelmiş 35 haftada bebek 2.200 özele gidiyordu gece orası devlete yönlendirme yapmış almamış normal doğumu bekliyorlar hayla hastanede
bir avazda doğursun inşallah bu yeni bebolarda kurt kaynıyo bekleyemiyorlar lsdjfs

Ya zaten hevesin var da yapmazsan pişman olursun anladıgım kadarıyla sen de öyle bir istek yok boşver sen mahalle baskısını bildigin yoldan dewamke

Ben de aynı fikirdeyim ne bileyim. Her anı fotoğraflamak zorunda değiliz bence, en mutlu anlarımda fotoğraf çekmek benim aklıma gelmiyor mesela. Herkesin gönlünden geçtiği gibi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…