Ama tüp bebek süreci başka bebeğim orda zaten öncesi stresinden tut yumurta toplama iğneler transfer vs al yani kilo ❤ doğumdan sonra verilir hepsi başta ruh ve beden sağlığıBen tüp bebeğe başladığım kilomun 25 kilo üstündeyim, tedavide bi 10 kilo aldım, sonra hamile kaldım, hamile kaldığım kilonunsa 15-16 kilo üstündeyim. Ondan dizim taşımıyor beni kuzum. Göbek kaşıntım yok ama çatlarsam da şaşırmam vücudum müsait. Lisede bile 46 kiloyken çatlamıştım. Çatlayacağı varsa çatlıyor vücut.
O kaşıntılar hepimizin başının belası ya en az yarım saat geciktiriyor uykuya dalmamı. Hele ki yatmadan duş alıp kremlendiysem saatlerce kaşınıyor o emilene kadar. Çatlama olmadı bende çok şükür ama kaşıntılar yine de sürekli var. Dua ediyorum şu aya kadar geldik hiç çatlayıp patlamadan inşallah son 1,5 ay kala çatlamaz diyeBen de tam az önce aynada ağlama modunda takılıyordum. Yüzüm efsane sivilce ve pütürler doldu. Göbeğime bakıp bakıp ağlamak istiyorum. Gece kaşıntısından uyuyamadım gittim yağ sürdüm uykumun arasında. Çatlaması artık kafama kadar çıktı sinirim aşırı bozuluyor çirkinliğine. Bizim cinsellik -5 falan sjdjd eşim asla yanaşmıyor aşırı korkuyor bişey olacak diye benim de işime geliyor açıkçası. Bugün hele bel ağrımın sebebini asla çözemedim. Minnoş 10 dklık yürüyüş yaptım evde de fazla ayakta durmadım ama adım attığımda sanki belim ayrılıyor gibi acı var. Böyle çığlık atasım geliyor boşluğa doğru. Eşimle de bi kaç kavga ettik toparladık da şimdi de ekstra iyi kızacak bişey çıkmıyor. Dün asansörde bi kadın kapıda beni itekleyerek çıktı 10 dk buna ağladım neden laf söyleyemedim itildim bu halimle diye. Kadın da yaşlı başlı insan hamileyi öyle iter mi ya hala sinirleniyorum
Yediklerimizden sanırım diyorum sivilcelere. Özellikle yumurta hamile kalmadan önce mide bulantısı yapmaya başlamıştı. Sanırım o alerji yapıyor. Bir kaç gün yemezsem bi sönüyor. Yumurtasız da olmuyor mecbur artık sivilce ile yaşıyorum. Ben en son başlarım bu işe diyip indirimden bi eşofman altı aldıydım. Gel gör ki totom donuyor. Dona dona giymeye devam edicem sanırım son ana kadarBenim de yüzüm çok kötü oldu çene bölgem özellikle valla arada kendime bakıyorum öyle moral oluyor ama kıyafet sorun işte hiç birşey olmuyor bu sefer pijamalı göbekli saç baş dağınık moral motivasyon 0 oluyor sende sıkma canını hormanlar da bizi değiştirdi zateno kadında yaşlıysa yaşlı ne acelen var yani ayıp ya ...
Keşke benim de ikinci çocuğum olsaydı bu çocuk yaben de gun icinde oyleyimcalisirken de ayni sekilde yarim saat calisiyorum sonra kalkip yataga uzaniyorum yan sekilde 10 dk sonra tekrar oturuyorum oylr geciyor tum gun
Bende valla üstlerim oluyor da alt yoktu bende görümcemden 2 tane alt aldım öyle 8 ay geçti zaten ☺ çünkü alsam bir daha giyemicem boşa masraf gibi geliyorYediklerimizden sanırım diyorum sivilcelere. Özellikle yumurta hamile kalmadan önce mide bulantısı yapmaya başlamıştı. Sanırım o alerji yapıyor. Bir kaç gün yemezsem bi sönüyor. Yumurtasız da olmuyor mecbur artık sivilce ile yaşıyorum. Ben en son başlarım bu işe diyip indirimden bi eşofman altı aldıydım. Gel gör ki totom donuyor. Dona dona giymeye devam edicem sanırım son ana kadar
Sen zaten zayıfmışsın demek ki ve memeler de küçükmüş çok da aşırı büyümesini bekleme kuzum zaten. Benimki de öyle wow kocaman olmuş gibi bir durum olmadı ama başlangıca göre fark ediyorum büyüdüğünü yine de.Dolgunluk hissi var minimal yani ama gene de 75 80ler braketler 34 beden hayla oluyor
Benim çok büyüdü, pişik midir nedir bilmiyorum altında iz çıktı hatta. Telli sütyen takmıştım dün tahriş olmuş perişan oldumGöğüsünüz büyüdü mü benim hayla minnoşko ya 75leri takıyorum üst tarafım zayıf sadece göbüş büyüdü. Süt dolar şişer falan diyorlardı da ne zaman baba ne zaman
İnşallah çatlamaz kimsenin ya. Çatlaklar ekstra acıyor bir de. Ekstra kaşınıyorlar. Böyle göbeğin altında öyle derin derin çatlamış ki hamile kıyafeti giymeyip eşofmanı göbek altından giysem acı hissediyorum. Artık şey modundayım her sabah bugün nerem ağrıyacak djdjdj.O kaşıntılar hepimizin başının belası ya en az yarım saat geciktiriyor uykuya dalmamı. Hele ki yatmadan duş alıp kremlendiysem saatlerce kaşınıyor o emilene kadar. Çatlama olmadı bende çok şükür ama kaşıntılar yine de sürekli var. Dua ediyorum şu aya kadar geldik hiç çatlayıp patlamadan inşallah son 1,5 ay kala çatlamaz diyeBelin inşallah geçici bir ağrıdır doğuma kadar sürmez canım. Bazen de öyle ağrılar olabiliyor. Benim 4-5 gün çene eklemim öyle bir ağrıdı ki ağzımı açamaz durumdaydım. Dün ayrıca dilim yara boğazım acıyor falan diyordum. Yatmadan bir gargara yaptım ilaçla bu sabah geçmişlerdi büyük oranda çok şükür. İnşallah seninki de geçicidir Ya cinsellik işi sinirimi gerçekten bozuyor eşim de bu konuda çok talepkar değil ama öyle olması da beni sinir ediyor. Neden istemiyorsun ya da istiyorsan söylemiyorsun diyorum. E canım yanıyor diyorsun diyor. Haklı, canım yanıyor ama yine de o istemeli ben reddetmeliymişim gibi Gerçekten iyi değilim shsjjs Son olarak asansördeki kadına da aşk olsun gerçekten çocuk olsa bilmez dersin de koca kadın hiç mi fark edemedi. Biz de dün avm’deyken tam yürüyen merdivene yöneldik iki çocuk hızla koşarak geldi benden önce binmeye çalıştı. Ama bir saniye ile çarpmadılar bana çarpmak üzerelerdi. Eşim de yavaş yavaş diye sesini yükseltti biraz. O esnada fark etti çocuklar. Zaten göbek çevrem o kadar acıyor ki eğer çarpsalar oturur çocuklar gibi ağlardım kesin acısından Uyarmak gerekiyor canım maalesef. Fark etmedim demeleri de bahane değil fark et o zaman koca karın bu, ne yapalım daha fark edilmesi için
Kişiden kişiye değişiyor sanırım canım. Senin bebek de erkekti diye hatırlıyorum? Benim yüzüme bakan erkek bebek olduğu ne kadar belli ay parçası gibi olmuşsun falan diyor shhsjsj Normalde hele ki adetim yakınken bir avuç kuruyemiş yesem her tarafımda bir kabarmalar bir pütürlenmeler başlardı ama bu süreçte ne yersem yiyeyim olmadı çok şükürYediklerimizden sanırım diyorum sivilcelere. Özellikle yumurta hamile kalmadan önce mide bulantısı yapmaya başlamıştı. Sanırım o alerji yapıyor. Bir kaç gün yemezsem bi sönüyor. Yumurtasız da olmuyor mecbur artık sivilce ile yaşıyorum. Ben en son başlarım bu işe diyip indirimden bi eşofman altı aldıydım. Gel gör ki totom donuyor. Dona dona giymeye devam edicem sanırım son ana kadar
Ben de boşa moşa diyordum sonra dedim ki benden değerli mi girdiğin strese değmez. Ablam 3 hamilelik geçirdi 1 hamile pijaması 1 hamile pantolon aldı. Benim aldıklarım dünyaları geçti dkdjdjd. Ama tabi o hep sıcak memleketteydi. Deli gibi kış görmedi. Şuan kaç katla çıkıyorum resmen dışarı daha kışı görmedik. Bir de ben çok üşürüm istanbulun havasına asla alışamadım 8 yıl geçti. Hamilelikte de ekstra üşüme yüklendi bana milleti sıcak basar djdjdBende valla üstlerim oluyor da alt yoktu bende görümcemden 2 tane alt aldım öyle 8 ay geçti zaten ☺ çünkü alsam bir daha giyemicem boşa masraf gibi geliyor
Çatlayacağı anlaşılıyor mu peki ya, yoksa bi sabah kalktığında çatlamış mı oluyorsun? Benim vücut çatlağa çok müsait kalçalarımda falan epey var zaten ama göbüşte yok henüz. Şaşırmam yani çatlarsam.İnşallah çatlamaz kimsenin ya. Çatlaklar ekstra acıyor bir de. Ekstra kaşınıyorlar. Böyle göbeğin altında öyle derin derin çatlamış ki hamile kıyafeti giymeyip eşofmanı göbek altından giysem acı hissediyorum. Artık şey modundayım her sabah bugün nerem ağrıyacak djdjdj.
Ben de eşime aynısını sorup duruyorum psikopat gibi neden istemiyorsun diye senin nasıl içinden gelmiyorsa valla benim de gelmiyor beynim resmen kapattı kendini falan diyor bilmiyorum inanmalı mıyız fkfkfkf
Ah kıyamam tahmin edebiliyorum acısınıİnşallah çatlamaz kimsenin ya. Çatlaklar ekstra acıyor bir de. Ekstra kaşınıyorlar. Böyle göbeğin altında öyle derin derin çatlamış ki hamile kıyafeti giymeyip eşofmanı göbek altından giysem acı hissediyorum. Artık şey modundayım her sabah bugün nerem ağrıyacak djdjdj.
Ben de eşime aynısını sorup duruyorum psikopat gibi neden istemiyorsun diye senin nasıl içinden gelmiyorsa valla benim de gelmiyor beynim resmen kapattı kendini falan diyor bilmiyorum inanmalı mıyız fkfkfkf
Evet benim de erkek. Sadece tanımadığım 1 kişi erkek bebek mi cildin ışıl ışıl demişti ama benim için o hali bile çok kötüydü fkfkf Çocuğa etki olur mu bilemedim ya çünkü öncesinde mide bulantısı oluyordu o geçti. Doğduktan sonra pişik durumunda önce süt ve yumurtayı kesin diyorlar ya ben kesin o kategoriye giricem. Benim cilt hassas. Kız yeğenim aynı ben asla yün falan giyemiyor kızarıyor direk. Oğlum da bana çekerse yandıkKişiden kişiye değişiyor sanırım canım. Senin bebek de erkekti diye hatırlıyorum? Benim yüzüme bakan erkek bebek olduğu ne kadar belli ay parçası gibi olmuşsun falan diyor shhsjsj Normalde hele ki adetim yakınken bir avuç kuruyemiş yesem her tarafımda bir kabarmalar bir pütürlenmeler başlardı ama bu süreçte ne yersem yiyeyim olmadı çok şükürSaçlarım bile dökülmez oldu uzun zamandır. Bana güzel ödüller de verdi aslında bebiş ama yine de yorulduğum gerçeğini değiştirmiyor Yumurtanın alerji yaptığını düşünüyorsan da zorlama bence belki bebeğin de o besine karşı alerji geliştirme durumu falan oluyordur hamilelikte tüketince
O sıcak basanlardan biri de ben işte. Eskiden de hep sıcaklardım bu süreçte resmen alev topuna döndüm shhsjsj Dün avm’ye giderken ince bir gömlek giydim içimde sadece sütyen. Sonra arkadaşlarla denk geldik, sigara içiyorlar diye balkon kısmında oturduk erkeklerde bile hep mont falan ben Herkül gibi takılmaca. Herkes benden çok panikledi, zorla şal aldılar da belime karnıma doladılar çocuk üşür diyeBen de boşa moşa diyordum sonra dedim ki benden değerli mi girdiğin strese değmez. Ablam 3 hamilelik geçirdi 1 hamile pijaması 1 hamile pantolon aldı. Benim aldıklarım dünyaları geçti dkdjdjd. Ama tabi o hep sıcak memleketteydi. Deli gibi kış görmedi. Şuan kaç katla çıkıyorum resmen dışarı daha kışı görmedik. Bir de ben çok üşürüm istanbulun havasına asla alışamadım 8 yıl geçti. Hamilelikte de ekstra üşüme yüklendi bana milleti sıcak basar djdjd
Hiç anlamıyorum ya djdjd. Hatta kuzenimde kalıyordum dedi benim bi tek bacaklarım çatlamıştı göbeğim çatlamadı. Ben de benim de göbek çatladı bacak çatlamadı dedim. Sabah bi uyandım bacaklarım çatlamış. Yaşadığım şoku anlatamam sana. Sonra o gün bi yer çok kaşındı fark etmeden sert kaşıdım hemen çatladı. Göbeğimi asla ama asla anlamadım bişeyler acıdı sadece göbeğimin altında baktığımda çatlaklar olmuştu öyle fark ettim çatladığını. Ben senin zamanında çoktan çatlamıştım ya inşallah olmaz senin asla ama asla kaşımamaya bak parmağının ucuyla bile kaşıma direk kopup gidiyorÇatlayacağı anlaşılıyor mu peki ya, yoksa bi sabah kalktığında çatlamış mı oluyorsun? Benim vücut çatlağa çok müsait kalçalarımda falan epey var zaten ama göbüşte yok henüz. Şaşırmam yani çatlarsam.
Kız belki de sana öyle geliyordur bir şey yoktur o zaman yüzündeEvet benim de erkek. Sadece tanımadığım 1 kişi erkek bebek mi cildin ışıl ışıl demişti ama benim için o hali bile çok kötüydü fkfkf Çocuğa etki olur mu bilemedim ya çünkü öncesinde mide bulantısı oluyordu o geçti. Doğduktan sonra pişik durumunda önce süt ve yumurtayı kesin diyorlar ya ben kesin o kategoriye giricem. Benim cilt hassas. Kız yeğenim aynı ben asla yün falan giyemiyor kızarıyor direk. Oğlum da bana çekerse yandık
Hiç kaşınma yok bende anam, o yüzden olursa aniden olur sanırım anlayamıyorum yani. Krem vs sürüyor muydun peki? Gerçi genetik diyolla, anam da çok çatlamış + çok kilo almış bana hamileyken. Kilo durumun nasıl peki? Onunla bağlantılı mı acabaHiç anlamıyorum ya djdjd. Hatta kuzenimde kalıyordum dedi benim bi tek bacaklarım çatlamıştı göbeğim çatlamadı. Ben de benim de göbek çatladı bacak çatlamadı dedim. Sabah bi uyandım bacaklarım çatlamış. Yaşadığım şoku anlatamam sana. Sonra o gün bi yer çok kaşındı fark etmeden sert kaşıdım hemen çatladı. Göbeğimi asla ama asla anlamadım bişeyler acıdı sadece göbeğimin altında baktığımda çatlaklar olmuştu öyle fark ettim çatladığını. Ben senin zamanında çoktan çatlamıştım ya inşallah olmaz senin asla ama asla kaşımamaya bak parmağının ucuyla bile kaşıma direk kopup gidiyor
Giyinsen de eklem ağrısı çekiliyor bence çünkü giydiğin yetersiz kalıyor hepO sıcak basanlardan biri de ben işte. Eskiden de hep sıcaklardım bu süreçte resmen alev topuna döndüm shhsjsj Dün avm’ye giderken ince bir gömlek giydim içimde sadece sütyen. Sonra arkadaşlarla denk geldik, sigara içiyorlar diye balkon kısmında oturduk erkeklerde bile hep mont falan ben Herkül gibi takılmaca. Herkes benden çok panikledi, zorla şal aldılar da belime karnıma doladılar çocuk üşür diyeAh keşke kalın giyinebilen ve üşüyebilen bir insan olsaydım diyorum bazen. Kışın giyinememek eklem kemik ağrılarını falan artırıyor bayağı bi.
Çatlaklar kırmızı mı görünüyor, beyaz mı?Hiç anlamıyorum ya djdjd. Hatta kuzenimde kalıyordum dedi benim bi tek bacaklarım çatlamıştı göbeğim çatlamadı. Ben de benim de göbek çatladı bacak çatlamadı dedim. Sabah bi uyandım bacaklarım çatlamış. Yaşadığım şoku anlatamam sana. Sonra o gün bi yer çok kaşındı fark etmeden sert kaşıdım hemen çatladı. Göbeğimi asla ama asla anlamadım bişeyler acıdı sadece göbeğimin altında baktığımda çatlaklar olmuştu öyle fark ettim çatladığını. Ben senin zamanında çoktan çatlamıştım ya inşallah olmaz senin asla ama asla kaşımamaya bak parmağının ucuyla bile kaşıma direk kopup gidiyor
O kişi benim ya, asla üşümüyorum yani. Kaloriferden nefret ediyorum hiç açmak istemiyorum, eşim de inanılmaz üşüyor. Yorgandan da nefret ediyorum katlanamıyorum devamlı ayaklarım açık uyuyorum. Eskişehir’e geldik çok soğuk olur diye sevindim dün 19 dereceydi sıcaktan sinirlerim bozuldu yemin ederim otele gelip donumla öyle bi uyumuşum ki hiçbir şey hatırlamıyorum ajfksksk İsmail Türüt gibi de terliyorum bu arada. Standart bi insan olsaydım keşke, çocukken de böyleymişim umarım kızım da bana çeker şimdiden kalorifer açıkken evde nasıl oturacağım onu düşünüyorumGiyinsen de eklem ağrısı çekiliyor bence çünkü giydiğin yetersiz kalıyor hepben de asla üşümeyenlere çok özenirim ya. Ama aydında da yazın yarım gün dışarı çıktım isilik dökmüştüm. Çok da terlerim. Garip bi vücudum var asla çözemediğim djdjdjd.