Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,5%
  • erkek

OY: 91 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
hamilelikte selülitlerim çok arttı yea, vücut özellikle yağ mı tutuyor acaba emzireceğiz falan diye

RSV aşısı konusunda bilgim yok ama grip aşısı oldum. Hatta hayatımda hiç olmamıştım doktorun mutlaka yaptır demesiyle oldum. Bir doktorun videosunda da gördüm hamileler mutlaka yaptırsın diyordu.

Ya işte sürekli hastaneye gidip görmediğimiz için bir de tecrübesizlik ilk çocuk iyi mi kilo aldı mı suyu iyi mi Kordon dolandı mı yok bilmem ne ben yatamıyorum ağrıdan zaten benim oğlan da bana çekmiş gececi tam uyucam o daha aktif o hareketleri de kaçırmak istemiyorum. Bu arada İstanbul'a gelırsen beklerim ☺☺

Kızlar bu cinsel hayat ne zaman normale dönüyor tahmini? Sizde durumlar nasıl? 1 ay sonra yeniden bir girişimde bulunduk ve yine başarısız Birkaç dk sonra kaçarak uzaklaşasım geliyor. Aslında isteksiz değilim ama iş o noktaya gelince öyle bir libido düşüşü yaşıyorum ki kadar yemin ederim her şey sinirimi bozuyor. Artık doğum olup en az kırkım çıkana kadar istemiyorum, kesinlikle denemeyeceğim bile dedim.

tahin ne içinmiş acaba? bebek kilo alsın diye mi, genel faydası mı varmış?
yememiz gerekenler listesi de epey uzun aslında

sağ olasın canım, içimi ferahlattın valla

biz hiç ara vermedik ama normali gibi de olmuyor tabii. daha çok benden kaynaklı haliyle; hem çok
çirkin hissediyorum hem sürekli tıslayarak nefes alıyorum zaten, horluyorum vs, liste uzuyor
eşim sağ olsun bir gün bile kötü hissettirmedi bana bu konularda ama işte hormonlar ne derse desin, en cinselliğe uygun zamanlarımızda değiliz, o kesin.
içinden nasıl geliyorsa öyle davran canım, vücudun karar verir zamana sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…