- 25 Ocak 2023
- 2.483
- 2.418
- 30
Benim yapmama gerek var mıııÇok tatlııı
İsmine karar veren kızlar, isim yazıp boşluk bırakıp beni etiketkeyerek KK’ya gönderin ki tabloya da ekleyelim
Görmüşken hatırlatma şeysi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yapmama gerek var mıııÇok tatlııı
İsmine karar veren kızlar, isim yazıp boşluk bırakıp beni etiketkeyerek KK’ya gönderin ki tabloya da ekleyelim
Görmüşken hatırlatma şeysi
Yaa ne güzel Ardayı babası çok istedi ben de Tuna istedim. Kızım da o zaman ikisi birden olsun dedi. İsim mevzusu bizim için netlesmis olduAaaa adaş olacak desene bebişlerimiz Bizimki de Arda
Ahahahahaha yaaa Sen babasına benzediğine sevin bence sana benzese otomatik olarak babaanneye benziyor olacakmış hkhlkghhYemin ederim bir oda dolusu iğne olduğum kız kv benzerse doğum masasında kalırım ya ajfksjdksks eşim ne annesine ne babasına hiç benzemiyor allahtan kp severim ama tipi…. Bir de komik olan kv ve benim açık kumral-yeşil gözlü olmamız anneniz mi diyorlar allah korusun diyemiyorum tabi
Çok da güzel olmuşYaa ne güzel Ardayı babası çok istedi ben de Tuna istedim. Kızım da o zaman ikisi birden olsun dedi. İsim mevzusu bizim için netlesmis oldu
Mercoyu sanki ekledim diye hatırlıyorum yarın bakarım bebiş hepsine netleştirenler yazsın etiket yapıp hepsini ekleyelim
Seninkini direkt fotoğraflı eklicem fhghkjfggBenim yapmama gerek var mııı
Hahahaha değişiklik olsunSeninkini direkt fotoğraflı eklicem fhghkjfgg
Ben uyku tulumu alacaktım ama annem yenidoğana o kullanılmaz ele avuca gelince tulum kullanırsın dedi. Geceleri kundak yaparsın hem geceyi gündüzü ayırmış olur dedi. Ablamgilden de hatırlıyorum kundak yaparlardı sabah o uyanıp kundak açılınca gerinmesi gülmesi çok hoşuma giderdiBebişlere uyurken yorgan yerine ne kullanacaksınız kızlar uyku tulumumu kullanmak gerekiyor üstüne hiçbir şey örtmeyecek miyiz?
Ben water wipes aldim kuzu indirim vardi cok da oneriliyor ama pamuk da aldim once pamuk kullanirim sonra onlara gecerim dedim. Kurumaz ya neden kurusun. Alkol yokki icinde ucsun yai oyle dusunuyorum benKızlar ikinci soru, ıslak mendil olarak ne alacaksınız? Ben kurur diye son ana bıraktım. Zeytinyağlı sleepy ve baby turco var radarımda. Bir de bugün lohusa takımı şeysini hallettim, tacıma kadar aldım üzerimden bir yük kalktı anlatamam. Çarşıya gidip bakalım hem değişiklik olsun dedim yeminle gelinliğim daha sadeydi çoğundan, henüz almayan bacılarıma sabır diliyorum sjfjdkdk bir de mağazadan bebeme kürk patik aldım bugün iki tane, bayıldım
Pegia Hakiki Kürklü Bebek Patiği 141205 Pembe | Derimarket
En çok tercih edilen Pegia Hakiki Kürklü Bebek Patiği 141205 Pembe ürün; en uygun fiyat garantisi ve taksitle ödeme seçeneğiyle sadece Derimarket'te!www.derimarket.net
Kiz bana ver bana almadim daha benAyy şu kürk patiklerin üreticisi arkadaşım elimde 15 tane falan var bunlardan. Eğer aynısından varsa geliş fiyatından vereyim sana
Amazonda söyle bir sey buldum ama acaba nasıl hiçbir fikrim yok cok uygunmuş fiyatı denenir mi kiKızlar ikinci soru, ıslak mendil olarak ne alacaksınız? Ben kurur diye son ana bıraktım. Zeytinyağlı sleepy ve baby turco var radarımda. Bir de bugün lohusa takımı şeysini hallettim, tacıma kadar aldım üzerimden bir yük kalktı anlatamam. Çarşıya gidip bakalım hem değişiklik olsun dedim yeminle gelinliğim daha sadeydi çoğundan, henüz almayan bacılarıma sabır diliyorum sjfjdkdk bir de mağazadan bebeme kürk patik aldım bugün iki tane, bayıldım
En çok tercih edilen Pegia Hakiki Kürklü Bebek Patiği 141205 Pembe ürün; en uygun fiyat garantisi ve taksitle ödeme seçeneğiyle sadece Derimarket'te!www.derimarket.net
Hastaneye de götürecek misin kundagıBen uyku tulumu düşündüm ama yeni doğduğunda uyku tulumu kullanışlı olmuyormuş, deneyimli anneler öyle dedi hep. İlays markasından kundak aldım ben, oda sıcaklığına uygun giydirip kundak yaparım diye düşündüm. Biraz büyüdükten sonra uyku tulumuna geçerim
Baby turco için benim cildimi bile yaktı diyenler var ya ben emin olamadımKızlar ikinci soru, ıslak mendil olarak ne alacaksınız? Ben kurur diye son ana bıraktım. Zeytinyağlı sleepy ve baby turco var radarımda. Bir de bugün lohusa takımı şeysini hallettim, tacıma kadar aldım üzerimden bir yük kalktı anlatamam. Çarşıya gidip bakalım hem değişiklik olsun dedim yeminle gelinliğim daha sadeydi çoğundan, henüz almayan bacılarıma sabır diliyorum sjfjdkdk bir de mağazadan bebeme kürk patik aldım bugün iki tane, bayıldım
koyabilsem sofya koyardım. iki isime sıcak bakıyorsan asya sofya koyabilirsin uyumlular.kızlaaar bizim kızın ismini Asya mı Sofya mı koysak bilemedik, fikirlerinizi alabilir miyim
bu arada bulgaristan vatandaşı olcak belki yurtdışında falan da yaşayabilir diye Sofya’yı beğendik kolay kullanır diye ve burda da aynı isimden biriyle karşılaşma olasılığı çok düşük Asya çok vardır. ama Asya da tatlı bir isim
İlk kızıma unibaby kullanıyordum ama 10 sene oldu o zaman memnundum simdi fiyat söyleymiş uygun geldi bana ama bilmiyorum kalitesi ne durumda su anBaby turco için benim cildimi bile yaktı diyenler var ya ben emin olamadım