Onu bahane edip seni çıkaramazlar da. İşlerine de gelmez zaten. Boşver sen takıl kafana göre. Sadece kendini düşün yasal ne hakkın varsa sonuna kadar kullan.Dkfkf ay yok o normal bi şirkette çalışırken harcaması oydu ama sonra influencerlığın getirisinin fazla olduğunu keşfedip istifa etti
Valla bi kere izin istedim detaylı ultrason günü. Ik mık yaptılar niye izin günüme denk getirmemişim. Denk getirmek zorunda değilim çünkü. Hiç böyle 1 hafta full izin almadım herhalde hep 3-4 gün maksimum, onu bile aman laf söz olmasın diye diye kendimi harcadım yapmıcam artık. Şimdi de çok bunaldım, bi izin alayım diyorum 3 kere düşünüyorum laf ederler mi diye, halbuki hukuki hakkım neyi düşünüyorsam bu kadar.
Abimin eşi üçüzlere hamileyken rapor aldığı günlerde, doğum izninde bebekler küvezdeyken falan hep evden bağlanıp çalıştı. Sonra çok geçmedi kızı istifa ettirene kadar mobbing yaptılar tazminat vermemek için o da kaç yıllık tazminatını yaktı çıktı. Bir de mahkemeye verdiler güya şirket bilgilerini yaymış diye sanki holding. Sanayide kıçı kırık bir işletme. Tabiki bir şey çıkmadı ama avukat parası falan ödedi hep. Yani o kadar emeğine karşılık üzerine para verip kurtuldu onlardan.