- 12 Temmuz 2022
- 25.196
- 3
- 89.896
- 528
Benim 50'lik ya ondan 140 herhalBende şeker 146 çıkmıştı ama referans 180 di ama 75 likti tabi onun etkiside var
E direkt diyetisyene gitsem olmuyo muymuşDiyetisyene gönderiyor . birde bir hafta ölçüm yap diyor canım hoşgeldin
bence daha mantılı ama illa git demişti ölçüm yap dedi kontrole gel bir hafta sonra dedi gitmedim . en güzeli direk diyetisyen aslında yani bence :)E direkt diyetisyene gitsem olmuyo muymuş
Kalbim çıtbence daha mantılı ama illa git demişti ölçüm yap dedi kontrole gel bir hafta sonra dedi gitmedim . en güzeli direk diyetisyen aslında yani bence :)
Gazan mübarek ola kardeşSA başladık, 3 kere kan veriliyormuş abv
Senin 50lik miyfdi yavGazan mübarek ola kardeş
He 50'likti benim, çıktı bak şekerSenin 50lik miyfdi yav
Neeeeöööööö ne alakaymış yav kilo yok bebe de şüşko değildi. Demek hiç belli olmuyor bu işler yaHe 50'likti benim, çıktı bak şeker
Doktor da ihtimal vermiyordu bebek öndeydi ama suyu falan iyiydi sen de kilo almamışsın dediydi ama çıkmış kalbim üzüldüNeeeeöööööö ne alakaymış yav kilo yok bebe de şüşko değildi. Demek hiç belli olmuyor bu işler ya
Ben de çok merak ediyorum ya aynı gün çıkar mı sonuçlar acep, ayrıca tadı ne güzelmiş ama içim bi hoş olmaya başladı ahdkskeDoktor da ihtimal vermiyordu bebek öndeydi ama suyu falan iyiydi sen de kilo almamışsın dediydi ama çıkmış kalbim üzüldü
merak etme ben de tiroid hastasıyım gebeliğin başından beri 100 mg levotron kullanıyorum her ay kan veriyorum. öyle hemen zeka geriliği yapan bi durum da değil. Zaten ilk 3 ayı atlattığımız için şu an daha rahatım o konuda kontrollerini yaptırıp ilacını aldığın sürece problem olmuyor.Merhaba bebimde t4 kötü cıktı aglamaktan öldüm 27 haftalık gebeyim endokrin doktoru eandevu alıcam size ne dediler benimde 0.60 zeka geriliği yapar yazıyor nette
He 50'likti benim, çıktı bak şeker
benimki aynı gün çıktı ama orange 1 haftadır bekliyor bakalım senin ne zaman çıkacakBen de çok merak ediyorum ya aynı gün çıkar mı sonuçlar acep, ayrıca tadı ne güzelmiş ama içim bi hoş olmaya başladı ahdkske
Ben kestirmeyeceğim canım. Gimcat biotin kullanıyoruz. Baya azaltıyor dökülmeyi. Benim de birisi uzun tüylü ama kısa olanın daha çok dökülüyor. Kestirmek psikolojisini bozuyormuş. Bi de kedişlerimle bebeğimin fotolarını çekmek istiyorum. Kedilerim keloğlan gibi olsun da istemiyorum. Ben odanın dışına da koyamam, yaygarayı koparıyor ufak olan. Mecbur park yatakta üçü birlikte yatacakYaa bizimkide böyle sokuluyoronlarda bebeğimiz. Birde şey soracağım kedisi olanlar bebek doğacağı zaman tıraş ettirecek misiniz benimki çok uzun tüylü ve illa döküyor ilk doğduğunda bir kez tıraş ettirmeyi düşünüyorum çok sağlıklı değil ama ciddi tüy döküyor bazen bebeğe sıkıntı olur diye endişe ediyorum. Eskiden odada bizimle uyurdu yatakta şimdi onuda bıraktırdım yavaştan onunla uyumayı çok özlüyorum ama bebek gelince aniden kesmek daha da kötü diye düşündüm. uyuyana kadar sarmaş dolaşız ama
Bana yapılmadı kuzum. Hem de anneannem şeker hastası. Açlık şekerim 81 çıktı. Doktor gerek yok dedi kuzum.Anam seker yuklemesi yaptirmayan yok muvalla doktor bana gerek yok dedi ama bi tirsiyorum sanki ufaktan
bak aşko şimdi doğru endokrine. endokrin şeker ölçüm cihazı öneriyor. ordan diyetisyene sana bi diyet veriyo. sen yazanları yiyebiliyorsun sadece. sonra günde 6 kere bazı günler 9 kere ölçüp yazıyorsun (3 günde 1 2.saatiyaz dedi). 1 hafta sonra bakıyor. Düşmezse insülin dedi bana. 3 gün oldu benim hala sabah tokluk yüksek çıkıyor mesela diğer öğünler normal sinirlerin oynuyor böyle..Dahiliyeye de gitmemi istedi doktor, dahiliye ne yapıyordu canımlar bu şeker için
Yarın çıkacakmış pofurtbenimki aynı gün çıktı ama orange 1 haftadır bekliyor bakalım senin ne zaman çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?