- 12 Temmuz 2022
- 25.196
- 3
- 89.896
- 528
Öneren uzman yok canım, aksine zararı var. Yürüme arkadaşı alabilirsinCanolar yürüteç konusuna bakışınız nedirr? Erken biliyorum konuşmak için ama bazıları saatlerce değil her gün az az koymak iyi diyor bazıları zararlı diyor. Sanki doktorlar da zararlı olduğunu düşünüyor artık ama hepsi mi bilmiyorum. Özellikle erkolar için. Var mı araştıranınız ya da ikinci bebeli analar ne diyor
Öneren uzman yok canım, aksine zararı var. Yürüme arkadaşı alabilirsin
Pek sık indirim olmuyor sanırım hm deKız ben hmde hiç indirim yakalayamıyorum. Sepete atınca mı indirim yapıyor? Sabah gene bakmıştım indirim yoktu. Seninkiler hep düşmüş ne güzel
Ben yürüteç yerine şunlardan düşünmüştüm ama bunları da önermiyorlarmış, ortak sebepte bebeğin ağırlığının yanlış yere yüklenmesi sanırım.Canolar yürüteç konusuna bakışınız nedirr? Erken biliyorum konuşmak için ama bazıları saatlerce değil her gün az az koymak iyi diyor bazıları zararlı diyor. Sanki doktorlar da zararlı olduğunu düşünüyor artık ama hepsi mi bilmiyorum. Özellikle erkolar için. Var mı araştıranınız ya da ikinci bebeli analar ne diyor
Yürüme arkadaşıyla da yüz üstü falan çok düşüyorlarmış bilemedim hepsinin bi eksisi var galiba, en zararsızını bulmak lazımBen yürüteç yerine şunlardan düşünmüştüm ama bunları da önermiyorlarmış, ortak sebepte bebeğin ağırlığının yanlış yere yüklenmesi sanırım. Eki Görüntüle 3479013
Bence en doğrusu bu konuda destekleyici herhangi bir şey almamak, çocuğun kendi akışı var önce/sonra olması gelişimsel basamaklarda bir sıkıntı yoksa çocuğa özel aslında. Benim kendi fikrim tabi, o popüler ışıklı sesli oyuncaklar da epey dikkat dağıtıyor mesela ama sen almasan da hediye geliyor mutlakaYürüme arkadaşıyla da yüz üstü falan çok düşüyorlarmış bilemedim hepsinin bi eksisi var galiba, en zararsızını bulmak lazım
Yürüteci bence anaya kolaylık olsun diye alıyolar ya bebeye değil. Hani iş yaparken çocuk çok hareketli madem orda otursun sürünsün dursun diye. En azından benim gördüğüm öyleBence en doğrusu bu konuda destekleyici herhangi bir şey almamak, çocuğun kendi akışı var önce/sonra olması gelişimsel basamaklarda bir sıkıntı yoksa çocuğa özel aslında. Benim kendi fikrim tabi, o popüler ışıklı sesli oyuncaklar da epey dikkat dağıtıyor mesela ama sen almasan da hediye geliyor mutlaka
O zaman hiç sormiyim ben ben kullandıysam kesin ne var canım ne zararı varmış diye atara gelir annem nckgBizim zamanimizda varmis ben fotograflarimda goruyorum yurutec , ama hic onermiyolar oyuzden de hic oyle dusuncem olmadi benimde.
Ablamın 1. Çocuk çok güzel kullandı. 2. Olan çözemedi çok sevemedi. Çocuğuna göre de çok değişiyor böyle şeyler yaYürüteci bence anaya kolaylık olsun diye alıyolar ya bebeye değil. Hani iş yaparken çocuk çok hareketli madem orda otursun sürünsün dursun diye. En azından benim gördüğüm öyleyürüme arkadaşını kullananı görmedim hiç çevremde. Biz napmışız acaba anama soriyim merak ettim
Bunlar çok tatlı geliyordu bana ya. Evde koyacak yerim olmasa bile bi kapıya asarım diyordumBen yürüteç yerine şunlardan düşünmüştüm ama bunları da önermiyorlarmış, ortak sebepte bebeğin ağırlığının yanlış yere yüklenmesi sanırım. Eki Görüntüle 3479013
Sevmekten ziyade parmak ucunda yürümeye alıştırıyor diye duydum, bi de erkek çocuklarda çok ergonomik olmuyormuş. Ama aşırı araştırmadım tabii çevremde herkes kullandığı için kullanmayanla da konuşmadım burada okudum genelde. Zamanı var dahaAblamın 1. Çocuk çok güzel kullandı. 2. Olan çözemedi çok sevemedi. Çocuğuna göre de çok değişiyor böyle şeyler ya
Bi dk yürüme arkadaşı için mi dedin bunları? Ben yürüme arkadaşı için demiştimSevmekten ziyade parmak ucunda yürümeye alıştırıyor diye duydum, bi de erkek çocuklarda çok ergonomik olmuyormuş. Ama aşırı araştırmadım tabii çevremde herkes kullandığı için kullanmayanla da konuşmadım burada okudum genelde. Zamanı var daha
Ha yok anam yürüteç için dedim, yürüme arkadaşı kullanan yok hiç çevremdeBi dk yürüme arkadaşı için mi dedin bunları? Ben yürüme arkadaşı için demiştimablam anasınıfı öğretmeni asla ve asla yürüteci almadı kullanmadı. Bi bildiği vardır herhalde diyorum onun izindeyim
Ay zaten senin günün belli olacak. O gün gelse bile yeter sanki fjfjfjfEşim anasıyla takışıyor telefonda. Kadın doğuma 3 gün kala gelcem diyor bizimki ekimde gel diyor dkgkf hasbinallaaah
Önden gelsin bebonun kıyafetlerini ütüler ya ben ütü sevmiyo hiç sevmiyo mdmgkgAy zaten senin günün belli olacak. O gün gelse bile yeter sanki fjfjfjf
Ekim geç olur şimdiden gelsin isterseEşim anasıyla takışıyor telefonda. Kadın doğuma 3 gün kala gelcem diyor bizimki ekimde gel diyor dkgkf hasbinallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?