Dün gece eşim beni uyandırdı yüzüstü benzeri bi pozisyonda uyuduğum için bebek sıkışırmış uyan diyor halbuki hanfendi beğenmediği her türlü pozisyonu, yemeği kokuyu anında çevresinden defetmek için elinden geleni yapıyorBenim de çok altta iki gündür, geçen hafta göbek deliği hizasındaydı. Muhtemelen henüz sıkışmadıkları için pozisyon değiştiriyorlar ayaklarını hissediyoruz diye tahmin ediyorum :) ben genelde hep aşağıda hissediyordum zaten 2 haftadır yukarı çıkmıştı. Aşağısı rahat herhalde
Eşim beni uykumdan uyandırsa tokatlarım onu, zaten zor uyuyorumDün gece eşim beni uyandırdı yüzüstü benzeri bi pozisyonda uyuduğum için bebek sıkışırmış uyan diyor halbuki hanfendi beğenmediği her türlü pozisyonu, yemeği kokuyu anında çevresinden defetmek için elinden geleni yapıyorgerçekten dediğin gibi nerede rahat ediyorlarsa oradalar
Amaaa çok tatlısınızzGöbeğimde hep bu haldeiçeriden de kız vuruyor.
Tokatlamaya enerjim olsaydı patlatırdım bi tane ama uykumu çok bölmek istemedim üffff beni bi rahat bırak yaaaa diyip totomu döndüm beyfendiyeEşim beni uykumdan uyandırsa tokatlarım onu, zaten zor uyuyorummaşallah siz meleksiniz ajfksks
Heh tam olarak kurmaya çalıştığım cümle buEvet sızlama gibi oluyor rahim kısmımda canım
Ben de hmden aldım siyah ve gri takım, küçük insan gibi oluyorlar bence siyahlaHiçbir şey olmaz, ben de mavi aldım çok seviyorum maviyi bebeklere çok yakışıyorsiyah tulum da aldım bu arada, ben de küçükken çok severmişim siyahı
Yaa üste yazdım aldıklarımı, bir bakıp fikir verebilir misin sen de? Neyi ne kadar aldın vsBen de hmden aldım siyah ve gri takım, küçük insan gibi oluyorlar bence siyahla
+1Ay çıldıracaaamm ha gerçekten çok afedersiniz çişimi yapıp oh rahatladım demeyi özledim
Yok anam bizimki iki cihanda gün yüzü göremeyeceğini düşünür annesinin kalbi kırılsa. 15 senedir sigara içiyor annesinin haberi yok düşünsene. Alkol falan duysalar o dk ölür zaten kayınvalidem shhhshshs. Benim 7 sülalem bilir onun sigara içtiğini ara sıra alkol aldığını ama ailesi aslaBenim eşim kılıçtan geçirir valla hiç acımaz, ben yapma diyorum o duruma düşmeyelim diyorum ama bir daha habersiz gelirse direkt eşime havale ettim aramızda anlaştık. 2 gün önce acayip tersledi zaten başka bir konu üzerinden birkaç gün sesi çıkmaz (çok şükür)
Eşinin senden taraf olmaması kötü, o yüzden sen de net konuşamazsın normal tabi. Elinden geldiği kadar uzak durmak ve sert konuşmak lazım başka türlü olacak gibi değil nefes alsalar batıyor. Benim eş tarafımın da çocuğuyla hiçbir alakası yok bu arada, hiçbir huyunu suyunu bilmezler ben de hep sen tanımıyorsun oğlunu diyorumYok anam bizimki iki cihanda gün yüzü göremeyeceğini düşünür annesinin kalbi kırılsa. 15 senedir sigara içiyor annesinin haberi yok düşünsene. Alkol falan duysalar o dk ölür zaten kayınvalidem shhhshshs. Benim 7 sülalem bilir onun sigara içtiğini ara sıra alkol aldığını ama ailesi aslaEn kötüsü de her yerde bunun havasını atar. İstemeye geldiklerinde bile oğlum hayatta ne sigara bilir ne alkol diye kırk kere söyledi. Ki bizimkiler o zaman da biliyordu kimse bozuntuya vermedi. Annemin bir lafı var kocanla çocuğunu hiçbir zaman övmeyeceksin diye. O kadar haklı ki. Yanlış anlamayacağını bilsem söylerim kendilerine de bizimkiyle kötü oluruz zor durumda bıraktım diye.
Hem emzirip hem mama veriyorsa normal Avent’ten memnun kalmaması, akışı zor çünkü. Baştan emzireceğimi varsayıp mecbur kaldığımda biberonla verme şeklinde düşündüğüm için bunu tercih ettim ben. Tamamen mama verirsem veya mama+biberon gidersem ben de daha rahat çekilen bir biberon alırım kesinlikle.Kızlar bu arada komşudan geliyoruz. Bebekleri olmuştu hayırlı olsuna gittik 2 aylık olunca shshjsjs Hem emziriyor hem mama veriyor annesi. Avent biberondan hiç memnun kalmamışlar üzücüSaatte bir damla zorla akıtıyor ne bebeğin sabrı kalıyor ne de benim dedi. Keşke almasaydın sorsan alma derdim dedi. Chicco’nun yan başlıklı olanından almışlar hep onla veriyorlar. Onda da ara ara genzine kaçırıyor gerçi ama en azından doyduğundan emin oluyoruz dedi.
Duyurulur
İşte farklı ilişkiler farklı karakterler. Bunlar birbirine çok düşkün. Mıç mıç iç içe. Bir de eşimin karakteri de benim gibi değil. O gerçekten hiç kalp kıramaz, incitici bir cümle kimseye karşı kullanamaz. Çok naif bir kişiliğe sahip. Ben biraz çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim accık da dilim sivridirEşinin senden taraf olmaması kötü, o yüzden sen de net konuşamazsın normal tabi. Elinden geldiği kadar uzak durmak ve sert konuşmak lazım başka türlü olacak gibi değil nefes alsalar batıyor. Benim eş tarafımın da çocuğuyla hiçbir alakası yok bu arada, hiçbir huyunu suyunu bilmezler ben de hep sen tanımıyorsun oğlunu diyorumnerden tanıyacaksın ki ilişkin mi var
Yaa ben de o kadar kafama göre alıyorum ki hdjd dur bak hemen atıyorum, notlardakilere ek olarak hm’den aldıklarım var bir deYaa üste yazdım aldıklarımı, bir bakıp fikir verebilir misin sen de? Neyi ne kadar aldın vs
Hem emzirip hem mama vermek durumunda kalmış ya, sütle doymadı yeterince, aç kalınca da uyumuyordu çok ağlıyordu kilo da alamadı dedi. O yüzden hem aptamil devam sütü kullanıyor hem de meme veriyor. Aslında ben tam tersi meme emen bebeklere avent verilmeli diye biliyordum. Çünkü biberonla lıkır lıkır mama içen bebeklerin genellikle meme istemediğini okumuştum. Bu sabretme meselesini hiç düşünmemiştim.Hem emzirip hem mama veriyorsa normal Avent’ten memnun kalmaması, akışı zor çünkü. Baştan emzireceğimi varsayıp mecbur kaldığımda biberonla verme şeklinde düşündüğüm için bunu tercih ettim ben. Tamamen mama verirsem veya mama+biberon gidersem ben de daha rahat çekilen bir biberon alırım kesinlikle.
Tovbe yarabbi gorselde ne bicim baglamisValla öyle dediler bana, mantıklı da geldi. Bir de zırt pırt uyanacak bu bebeler ilk zamanlarda devamlı tulumu giydir çıkar zor olur gibi geldi bana, o yüzden doğum sonrasına bıraktım ihtiyaç olursa sipariş vereceğim hemen. Kundak olarak bunu aldım ilays beauty Birinci Sınıf Pamuklu Ãok Amaçlı Kundak/battaniye (SOFT BEJ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ay çok beğendim aldıklarını set olarak yaa benim hepsi ayrı telden çalıyorYaa ben de o kadar kafama göre alıyorum ki hdjd dur bak hemen atıyorum, notlardakilere ek olarak hm’den aldıklarım var bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?