Yaa kv ler kapatilsin mumkunse yahu sanane kadinKayınvalidemle de bunun tartışmasını yapıyoruz, sen daha bişi alma diyo kadın diyorum alcam. Geçen balkonda alcan almıcan tartışmasına girdik dnfmfm dedim benim de ilk bebem heves ediyorum alcam yav. 2 tane oluverir en kötü sen de alırsan ölüm yok ya ucunda
Aynen öyle. Bu arada mesela biz 8 kuzeniz. En büyüğüyle aramda 16 yaş var. En küçükleri benim: en büyüğünün kullandığı bazı kıyafetleri eşyaları vs ben bile giymişim. Temiz kullanıldıktan sonra ömürlük bir çok bebek eşyası benim için. Şimdi onların bebişleri oldu onların eşyalarını da benim bebişim kullanacak. Benimkinden sonra doğanlar da benimkileri de kullanacak derken benim için her şey en az 10 yıl kullanılacağı için ucuz geliyor. Bu arada bu duruma da olumsuz yorum yapan çok insan var. Neymiş bebeğime kimsenin eskisini giydirmeymiş.. sen giydirme ablacımSen de o kadar haklısın kiaz kullansın napayım, adam ayda 5 cm atıyor diye üstünde büyük büyük şeyler mi olsun mesela, benim hiç mi göz zevkim yok? 6 ay kullansın her şeyi uzun kullanacak diye de bir şey yok, o kaosta beni 2 ay rahat ettirecek her şey canımdır ciğerimdir. 10 dk duş alabileceksem o aldığım “pahalı eşya” ile benim için yeterli. Tamamen heves kaçırmak işte, sen alma?
Valla bende park yatak aldımBen de park yatak düşmanlarına burdan sitem ediyorum çirkinse çirkin ben sevdim
yaa çok zor gerçekten. burası bi tık serinledi en azından. umarım süreci en rahat şekilde atlatırızEvet kasım semineri haftası pazartesi günü tam 36 oluyorum. O haftaya kadar götürebilirsem çok iyi olacak. Şu an konularımı hızlıca anlatma peşindeyim belki son bir iki haftayı raporla kapatırım ağırlaşırsam çocuklar konulardan eksik kalmasın. Benim de bütün derslerim 3.katta ve asla hızlı hareket edemiyorum şu an bile. İnene kadar tenefüsün yarısı gidiyor. Araç yok yürümece gidiyorum ve hava halen sıcak Antepte, sınıflar en az 30derece aşırı havasız, ter içinde kalıyorum sürekliAllah yardımcısı olsun valla herkesin işimiz zor
Ben en son eşime dedim ki biberonu iş arkadaşım aldı de. Ben de şunu arkadaşım aldı derim. Kime ne ya biz aldık deriz dedi adam benden cesur çıktı dnfkfnYaa kv ler kapatilsin mumkunse yahu sanane kadinparasini ben veriyorum hevesim var alicam . Ayy deme ona bisey al sen . He he de arkadan yap istedigini aaa farkinda olmadan almisim haha
Az aldim zaten yaaa acaba neden oyle demisti . Merak ettim simdiya kızlar neden hatırlamıyorum ama bizim oğlanı sünnet eden doktor prima kullanmayın demişti. biz o zamana kadar prima kullanıyorduk hem ince hem sızdırmıyor. yani ama sebebini hatırlayamıyorum hiçbiz sonra sleepy ye geçtik. bezi değişmeyi unutunca taşıyor tabi. ama genel olarak ben memnundum. bezden mezun olana kadar sleepy kullandık içeriği temiz olduğu için.
Ay her yerim şiş şiş diorum anlamıo msn :/ tam olarak gerçekleşiyor artık vücudumuzdaKizlar gecen gun konustugumuz cinsel birlesme sirasindaki agriyla alakali kitapta soyle birsey okudum .
Ya denersin baktin bebis rahatsiz oluyo cikartirsin minderi.Ben bu puset örtüsünü aldım. Aralık Ocak şubat kullanırız havalar soğukken 2 katlı iyi olur diye düşündüm. Kumaşı yumuşacık kalınlığı bence ideal. İç kısmındaki minderi de çok güzel, ama pusetin içine hiçbir şey koymayın diyenler olmuştu diye hatırlıyorum. Sanki bebeme batarmış gibi hissettim ben dayanamadım aldım
Ben isten cikmayi dusunuyorum ama 4 ay ucretli iznimi de kullanmak istiyorum insallah skinti cikarmazlar cunku tazminatimi da almak istiyorum. Asgariden yatirdiklari icin mecbur tazminat veriyolar . Valla dava ederimotuzaazkala ücretsiz izne işveren kabul etmek zorunda sadece oradaki önemli ayrıntı yazılı başvuru yapmak gerekiyor ki sonrasında ispat zorlaşmasın
Sen kv ne kiyamiyosun farkli bir askiniz var sizin . Ne seninle ne sensiz hesabiBen en son eşime dedim ki biberonu iş arkadaşım aldı de. Ben de şunu arkadaşım aldı derim. Kime ne ya biz aldık deriz dedi adam benden cesur çıktı dnfkfn
Psikolojik olarak sanki daha da rahat edecekmiş gibi hissettim serince daha yumuşak yumuşak oluyor yaYa denersin baktin bebis rahatsiz oluyo cikartirsin minderi.
Ya dkfkfkf kadının niyetinin kötü olmadığını biliyorum ya ondan şeedemiyorum. Ne küçük oğluşuna kıyabiliyor, ben de hani bi annem var falan ne de bana kıyabiliyor. Elinden gelse çocuğu da o doğururdu benim yerime kdkgkg ondan didişmek istemiyorum ama çucime aldığım biberona da yalan söylemeyeyim yavvvSen kv ne kiyamiyosun farkli bir askiniz var sizin . Ne seninle ne sensiz hesabi
Kiz diyo ki 2. Trimester de cinsel arzu tavanmis ulan bitiyo benim neredeyse tik yok bende bu nasil bir arzuAy her yerim şiş şiş diorum anlamıo msn :/ tam olarak gerçekleşiyor artık vücudumuzda
Bende de nokta kadar istek yok hiç hemde hiçKiz diyo ki 2. Trimester de cinsel arzu tavanmis ulan bitiyo benim neredeyse tik yok bende bu nasil bir arzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?