işte bunu alırsam şifonyer almam diyorum çekmecesi de bol olduğu için zaten stoğuda yok başka alıcam gibi bu gidişleCanikom naçizane, raf yerine askı ve yüklük kısmı geniş şekilde yaptır. Tulumlarını takımlarını vs asarsın, zıbınları da şifonyere yerleştirirsin. Bu şekilde yaptıranlar pişman oluyor genelde, derin raf şocuk odasında pek kullanışlı olmuyor. Tabi senin nasıl içine siniyorsa
Yerin varsa şifonyer de al bence, anam bana zorla aldırdı bu dolap yeter napayım şifonyeri dedim yetmiyormuş sjfkdkdişte bunu alırsam şifonyer almam diyorum çekmecesi de bol olduğu için zaten stoğuda yok başka alıcam gibi bu gidişle
aynen çok güçlü davranmak da iyi değil benim eski çalıştığım yerde bi kadın hamileyken sürekli bacaklarım şişti diye ağlıyordu. öyle olunca değerli oluyorsunValla şu an halim 0, zor nefes alıyorum ama kendisi izin aldı tatil yapacak diye ben rapor falan almıyorum. Az kıymet bilsinler dicem de hata yapıyoruz aslında
o kadar yer kalmıyor maalesef. belli de olmaz benim işim 1 ay daha beklicem bu dolabı o zamana kadar b planı yapıcamYerin varsa şifonyer de al bence, anam bana zorla aldırdı bu dolap yeter napayım şifonyeri dedim yetmiyormuş sjfkdkd
İkea dolaplarını 2 kez baştan didikledim sanırım. Bunun çekmeceleri çok geniş geldi böyle derin derin raflar falan biraz zor gibi. Arkadaş ikea paxtan dolap çizdirmiş ben de evde çizdim öyle. Klasik model ama çok güzel durmuş. Pinterestte de hep bu şekilde yapmışlar bebek dolaplarını. Ben yandaki kısmı koymam belki ilk etapta sığmazsam koyarım diyorum. Tek dolap ölçüsü 100cm genişlik şeklinde oluyor en büyük. https://www.pinterest.com/pin//VISTHUS gri-beyaz 122x59x216 cm gardırop - 90493446 | IKEA şunu alacaktım haftasonu ama bilin bakalım tek olmayan dolap kimin beğendiği dolap
böyle kapısız mı bunlarİkea dolaplarını 2 kez baştan didikledim sanırım. Bunun çekmeceleri çok geniş geldi böyle derin derin raflar falan biraz zor gibi. Arkadaş ikea paxtan dolap çizdirmiş ben de evde çizdim öyle. Klasik model ama çok güzel durmuş. Pinterestte de hep bu şekilde yapmışlar bebek dolaplarını. Ben yandaki kısmı koymam belki ilk etapta sığmazsam koyarım diyorum. Tek dolap ölçüsü 100cm genişlik şeklinde oluyor en büyük. https://www.pinterest.com/pin//
Çalışabilir raporu aldıktan sonra istediğiniz zaman çalışamaz raporu alabilirsinizBen de 18 ekimden sonra almak zorundaymışımDün iş yerindeki arkadaşlar da küçük bir aydınlanma yaşadılar gideceğime dair. Herkes bir hüzünlendi Ama ben büyük ihtimalle almayacağım, izne ayrılacağım artık.
Çalışma saatleri çok fazla, evle iş yeri arası çok uzak, havalar soğuyacak, yeni kıyafetler almak zorundayım bunlar olmaz bir aya kadar artık. En iyisi geri geri kaçmakSadece o ayı tamamlamayı bir düşünmüyor değilim. 2 haftalığına alabiliyor muyuz çalışabilir raporunu? 2 hafta daha çalışabilir sonra çalışamaz gibi bir şey
Yok canım istediğin kapağı da ekletiyorsun paxtan çizdirince. Bi reels de vardı onu bulamadım içini rahat gör hem de yerleşmiş fikri olsun diye bunu attım. Yerleşmişi görünce insan bi haaa oluyorböyle kapısız mı bunlar
benimde aynı öyle bir kitaplığım var . evim o kadar bebek için müsait değil ki. ayaklanmaya başlayınca çok iş var evde. neredeyse her şey sabitlenecekBenim de canımı kitaplık sıktı. Çok sabit bi kitaplık değil ince uzun 5 tane ayrı kitaplık gibi düşünün ama sallanıyor. Kiracıyız şimdi bunları nasıl sabitlicez onu düşünüyorum. Duvar düz olsa deleriz sonra kapatırız alçıyla ama evin her yeri duvar kağıdı. Kitaplığı yollayıp daha geniş kapaklı sabit bi kitaplık mı almak lazım kibebiş hareketlenince çok sıkıntı olur Allah korusun
evet bunu duymuştum epey iyi geliyormuş. hatırlattığın iyi oldu canım :)Mide ağrısı yaşayan anneler sabah uyandığınızda bir kaşık tahin yiyin. Bulantıya çok iyi gelmiyor ama ağrıya birebir geliyor. Hem çok faydalı hem ağrıyı geçiriyor. Benim de üniversiteden bu yana mide problemim var. Düzenli kullanımda mide ilaçlarını bile bıraktırıyorHele aktardan gözünüz görerek küçük bi kavanoza susamı direk çektirip katkısız alırsanız tadından yenmez
Valla çevremdeki 3+1lere baktım en azından daha geniş bi eve geçelim diye de aman aman dnfmfn şu an zorlar yani tam bebiş öncesi. Ayaklanana kadar yapcaz bi şeyler artıkbenimde aynı öyle bir kitaplığım var . evim o kadar bebek için müsait değil ki. ayaklanmaya başlayınca çok iş var evde. neredeyse her şey sabitlenecek
Ben bulamadım bitti mi acaba ? Link varsa atabilir misinizkızlar babybjörnde %30 indirim var babymall’da. şu oyuncaklıyı veya düzünü alayım diyorum ne dersiniz iyi mi fiyatıEki Görüntüle 3477111
bir yolu bulunur elbet bebeğim . en kötü setler var bebekler için . riskli yerlere geçmesin diye set çekersin :)Valla çevremdeki 3+1lere baktım en azından daha geniş bi eve geçelim diye de aman aman dnfmfn şu an zorlar yani tam bebiş öncesi. Ayaklanana kadar yapcaz bi şeyler artık
biraz baktım da bayaa iyiymiş sağol yavrum ben biraz oynayam bunlaYok canım istediğin kapağı da ekletiyorsun paxtan çizdirince. Bi reels de vardı onu bulamadım içini rahat gör hem de yerleşmiş fikri olsun diye bunu attım. Yerleşmişi görünce insan bi haaa oluyorçizim konusunda yardımcı olurum istersen yapamadığım şeyleri de adamın başında çizdirirken öğrendim
Fiyat performans oluyor valla bi de istediğin gibi yapmak iyi. Ben bi de mutfak dolabı çizdircem bugün ama o biraz saçma pahalı olcak sanırım o yüzden her an vazgeçebilirim. El kadar eve sığacam diye canım çıkıyor bugün resmen evden ve eşyadan bunalarak uyandım sanırımbiraz baktım da bayaa iyiymiş sağol yavrum ben biraz oynayam bunla
benim evim 3+1 ve bir oda komple boş şu an sadece kütüphane ve 1 kanepe almıştım oraya. O yüzden at koşturuyorum şu an ama bi taşınırsak ben de yandım valla. Çocuk odasıyla her yerimiz eşya olacak.Fiyat performans oluyor valla bi de istediğin gibi yapmak iyi. Ben bi de mutfak dolabı çizdircem bugün ama o biraz saçma pahalı olcak sanırım o yüzden her an vazgeçebilirim. El kadar eve sığacam diye canım çıkıyor bugün resmen evden ve eşyadan bunalarak uyandım sanırım
Ben bulamadım bitti mi acaba ? Link varsa atabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?