Oh şükür canım gelmiş geçmiş olsunOrangegreysky Kumraladamavituna1 canım kadın doğum o gün aşağıdan bakmak istedi bana ama kasıldığım için bakamadı. Bebeği biraz aşağıda gördü. Perinatoloji ye yolladı. Aşağıdan ve yukarıdan bakıldı bir sorun görülmedi… çok şükür bazen hamilelikte vajinadaki damarlarda patlama olabiliyor küçük çaplı sonra kahverengi şekilde gelebiliyor dedi. İki gün sürdü az az sonra geçti, çok şükür bebişte iyi bende iyiyim teşekkürler kızlar
Benim ev 2+1. Eşim de ben de evden çalıştığımız için herkes bi odada çalışıyor bebeme oda kalmadı. Çok hayal etmiştim şöyle güzel bir oda yapmak ama artık kendisi bana evini alsın gelsin oğluşumbenim evim 3+1 ve bir oda komple boş şu an sadece kütüphane ve 1 kanepe almıştım oraya. O yüzden at koşturuyorum şu an ama bi taşınırsak ben de yandım valla. Çocuk odasıyla her yerimiz eşya olacak.
Aaaaa. Keşke öyle deseydin. Hasta olunca da çalışmaya devam ettiğimiz için iyileşme süreci biraz uzun sürüyor tabi gibisinden. Hadsiz bu insanlar ya.Dün şefime söyledim. Hasta olmadığın bi anına denk gelirse alırsın o da zor malum falan diyor laf sokuyor. Hastayım da rapor alıyorum sanki çalışıyorum yine. Valla sinir ediyorlar insanı
Dedim ama akşam uykumda "ulen keşke şöyle deseydim" diyerek nsmfmffAaaaa. Keşke öyle deseydin. Hasta olunca da çalışmaya devam ettiğimiz için iyileşme süreci biraz uzun sürüyor tabi gibisinden. Hadsiz bu insanlar ya.
Al benden de o kadar. En azından doğum iznine ayrılıp evde kalsam daha iyi olucam düşüncesiyle sabrediyorum her şeyeçok teşekkür ederim canım en azından 32. haftaya kadar çalışabilmem için bir yolunu bulmam lazım :) emekliliğe gün sayıyor gibiyim :)
AhahhahahaDedim ama akşam uykumda "ulen keşke şöyle deseydim" diyerek nsmfmff
Sen kaçıncı haftadasın kuzum ne zaman yapacaklar şeker yüklemeni? Bize 24’te yaptılar.Bizim bebek yine çok önce çıktı ultrasonda, doktor açlık şekerine tekrar bakalım dedi. Önlem olarak da şeker yüklemesine kadar büyün hamur işi pirinç makarna vs kestikBaşıma bela oldu bu şeker ya
Ne kadar önde çıkıyor canoBizim bebek yine çok önce çıktı ultrasonda, doktor açlık şekerine tekrar bakalım dedi. Önlem olarak da şeker yüklemesine kadar bütün hamur işi pirinç makarna vs kestikBaşıma bela oldu bu şeker ya
Peki bişey sorucam. Benim kaçıncı haftada olduğumu kimse bilmiyor. Normalde 18 ekimde 32 haftalık olacak bebek. Ben ayın 31inde direkt çalışamaz alsam olmaz mı? Kim bilecek ki 32 haftalık değil de 33 olduğumuzu?Çalışabilir raporu aldıktan sonra istediğiniz zaman çalışamaz raporu alabilirsinizo sadece 32+1 de ise gidebilmeniz çin gerekli diye biliyorum
8800TL çıkıyor yine indirimli heralde sınırlı stok açtılarBabybjörn Balance Bliss Ana Kucağı Cotton Midnight Blue | Babymall
https://www.babymall.com.tr/urun/babybjorn-balance-bliss-ana-kucagi-bbc-060-midnight-blue-cottonwww.babymall.com.tr
Normalde hep 1 haftaydı sonra bi ara 10a çıktı şimdi 12 olduNe kadar önde çıkıyor cano
Sepete ekleyince düşüyor canım8800TL çıkıyor yine indirimli heralde sınırlı stok açtılar
Ben de detaylıya gittim detaylıdan 3 gün sonra kendi doktor randevum vardı, 3 günde 1 hafta önde çıktı doktor ölçüm hatası olabilir demişti. Korkuyorum şimdi çok önde çıkacak diyeNormalde hep 1 haftaydı sonra bi ara 10a çıktı şimdi 12 oldu(bi ara 2 hafta falan oldu ama o ölçümü dikkate almadı doktor)
Ben normalde 25+0 ım bugün yani hep 1 hafta önde olmasına göre, yoksa 24+0. Ama ultrasona göre 25+3. 2 hafta sonra olacak şeker yüklememSen kaçıncı haftadasın kuzum ne zaman yapacaklar şeker yüklemeni? Bize 24’te yaptılar.
Yaa 3 günde 1 haftada çokmuş bak, ama bana da bir ölçüm için hatalı olabilir demişti. İnşallah senin de öyledir de çıkmaz şeker falan. Gerçi çıksa da yapacak bişi yok sanırımBen de detaylıya gittim detaylıdan 3 gün sonra kendi doktor randevum vardı, 3 günde 1 hafta önde çıktı doktor ölçüm hatası olabilir demişti. Korkuyorum şimdi çok önde çıkacak diye
Ayy kumralim sagolsun kaptim ben oyuncaksizi . Cok iyi fiyat en son %15 yapmisti hepsi burada kacirmistim cok uzulmustum iyi ki almamisim . Suan bitti babymall ondirimi demekki anlik yapiyorlar.kızlar babybjörnde %30 indirim var babymall’da. şu oyuncaklıyı veya düzünü alayım diyorum ne dersiniz iyi mi fiyatıEki Görüntüle 3477111
Ben pax olanlardan alicam kendim herseyini secicem oyle daha cok icime simdiVISTHUS gri-beyaz 122x59x216 cm gardırop - 90493446 | IKEA şunu alacaktım haftasonu ama bilin bakalım tek olmayan dolap kimin beğendiği dolap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?