- 12 Temmuz 2022
- 25.108
- 3
- 89.720
- 528
Amin canım ıhlamur bal, bal karabiber zencefil falan takılcaz mecburÇok geçmiş olsun bemde, gebeliğin ilk aylarında grip oldum beni de gripten çok grip sonrası öksürük mahvetti yaklaşık ikş ay geçmedi öksürmekten düşük olcak diye korktum sanki kaburgalarım iç içe giriyordu gebeyken hiç çekilmiyor grip Allah şifa versin inşallah
valla öksürüğüm şu an böyle atlattım mı bilmem dkgk
Bal karabiber zencefil kına gecem öncesi benim kaba tabirle travestiden hallice sesimi toparlamıştı ya, zencefil alıp yapayım onu. Tavuk da alayım kendim yapayım anacumun tavuk suyusu gibi olmuyor dışarıdakilerOrange ciğerlerini çıkardıkıyamam ya baya baya öksürüyosun doğal yöntemler ama turşu suyu içmek, tavuk suyuna çorba yapıp limon ve biber atıp yemek böyle durumlarda bana iyi geliyor annem hep öyle yapar bize belki iyi gelir. Bide bal karabiber öksürüğe iyi geliyor diye biliyorum
Evet kesinlikle tavuk suyu öneririm biz ilaç içmeyiz annem tavuk suyu ile iyileştirir bizi bende gebeyken hemen tavuk çorbası içtim iyi oldum bal, zencefil limon hepsinden daha erkili iki kere, felan içiyorum iyi geliyorBal karabiber zencefil kına gecem öncesi benim kaba tabirle travestiden hallice sesimi toparlamıştı ya, zencefil alıp yapayım onu. Tavuk da alayım kendim yapayım anacumun tavuk suyusu gibi olmuyor dışarıdakiler
Alyansım oluyor hala inşallah takabilirm hep 10 sene sevgilikten sonra evlendikbu sabah uyandığımda parmağım uyuşuk olduğu için yüzüklerimle vedalaştım artık. Şu an bile sabunla ıktıra kaktıra çıkardım. bir daha ne zaman buluşuruz kimbilir
Evet analarınki gibi olmuyorBal karabiber zencefil kına gecem öncesi benim kaba tabirle travestiden hallice sesimi toparlamıştı ya, zencefil alıp yapayım onu. Tavuk da alayım kendim yapayım anacumun tavuk suyusu gibi olmuyor dışarıdakiler
Canımsın sağ ol yaparım anamEvet analarınki gibi olmuyoryapabilecek enerjin varsa yap keşke sana çorba yapıp gönderebilsem evimizde uzak
Tşkler çok ihtiyacım vardı pozitiflik severimshfkdkdjdjKumraladamavituna1 bu pozitiflik sana dkfngn
Biz de geçen hafta vedalaştık, hükümsüzdür ajfkdkbu sabah uyandığımda parmağım uyuşuk olduğu için yüzüklerimle vedalaştım artık. Şu an bile sabunla ıktıra kaktıra çıkardım. bir daha ne zaman buluşuruz kimbilir
Ay ben alyansimi kaybettim yani sanirim hicbiyerde bulamadim . Tekrar bakmam lazim uzuldum amaAlyansım oluyor hala inşallah takabilirm hep 10 sene sevgilikten sonra evlendikbu yüzüğe kavuşmak için uzun yollardan geçtik
ay bende kaybettim ya . ilk parmağım şiştiğinde çantama atmıştım birdaha bulamadımAy ben alyansimi kaybettim yani sanirim hicbiyerde bulamadim . Tekrar bakmam lazim uzuldum ama
aboo gerçekten iyi sabretmişsiniz lkdfldk biz 1.5 senelik sevgiliydik evlendiğimizde. Tanıştık 6 ay sonra nişanlandık. İnşallah takabilirsin sonuna kadar :)Alyansım oluyor hala inşallah takabilirm hep 10 sene sevgilikten sonra evlendikbu yüzüğe kavuşmak için uzun yollardan geçtik
sabah bi kabullenemedim sonra dedim kızım bunu kesip çıkarcaklar çıkar gitsin. Sonuçta evli olduğumu göbeğimden de anlıyorlarBiz de geçen hafta vedalaştık, hükümsüzdür ajfkdk
Suya 1-2 damla iyot damlatıp gargara yapmak cok iyi geliyor. Andorexten daha etkili olur büyük ihtimalle. Cook gecmiş olsun hemencik bitsin gitsin inşallahAmin canım ıhlamur bal, bal karabiber zencefil falan takılcaz mecbur
Aaa yaa ne güzellAlyansım oluyor hala inşallah takabilirm hep 10 sene sevgilikten sonra evlendikbu yüzüğe kavuşmak için uzun yollardan geçtik
Ethem dede Ethem dede gömleği keten dedeeee alyansı kaybolan hamişay bende kaybettim ya . ilk parmağım şiştiğinde çantama atmıştım birdaha bulamadım
ethem dede için geç kaldık sanırımEthem dede Ethem dede gömleği keten dedeeee alyansı kaybolan hamişotuzaazkala yüzüğünü bulursa sana 10 göbek atam dede bende çıkaralı 1,5 ay oldu arada hala orada mı diye yokluyorum
Geçmıs olsun canım valla ciğerden öksürüyorsun sıcak şeyler iç iyi gelirAugmentin yazdı doktor yine, daha önce yazıldığında doktoruma sormuştum kullanalım demişti şimdi tekrar sormama gerek yoktur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?