- 12 Temmuz 2022
- 25.132
- 3
- 89.774
- 528
Bi kendi doktoruma soriyim bi de bari, kolum fakan geçti de elimde ayağımda çıktı onlar çok kaşınıyorCanım doktorun verdiği ilacı kullan bence vardır bir bildiği, kâr-zarar hesabı yapılıyor sonuçta zaten büyüdü beyefendi
Bir şey olmaz kremden ya, biz mineral filtreli güneş kremi kullanmayan anneleriz sjfkdkdkBi kendi doktoruma soriyim bi de bari, kolum fakan geçti de elimde ayağımda çıktı onlar çok kaşınıyor
Kaşınıyorsa şeker de sürebilirsin genelde böcek ısırığı kaşıntılarına çok iyi geliyor kısa süreliğine. Alerjik kaşıntıları da azaltabilir. Nemlendirici ile daha da besleyebilirsin kaşıntıyı.Muhtemelen alerjik dedi doktor, bi krem bi hap verdi, krem normalde kullanılmaz yazıyor ama 2 kere kullanabilirsin dedi ama ben yine de rahat edemedimbiraz nemlendirici kremle falan rahatlatmaya çalışıcam bakalım
Öyle oldu galiba bide doktor tam idrar tahlili aldı normalde idrarımda glıkoz cıkmıyordu şeker yüklemesinden sonra 150 çıkmış idrarda glikozDiyet kervanına sen de katıldın desene
Kortizonluymuş ondan zaarBir şey olmaz kremden ya, biz mineral filtreli güneş kremi kullanmayan anneleriz sjfkdkdk
Bana kalsa kolonya boşaltıyodum da yapma dedi mdkfkKaşınıyorsa şeker de sürebilirsin genelde böcek ısırığı kaşıntılarına çok iyi geliyor kısa süreliğine. Alerjik kaşıntıları da azaltabilir. Nemlendirici ile daha da besleyebilirsin kaşıntıyı.
İnşallah canım yaDiyetle çözülür canım merak etme
İdrarda glukoz bende de çıkmıştı ama o glukoz alımına bağlı çıkar dedi benim doktorum. İlk öğüne ekstra dikkat etmelisin. Ekmeği az tüketip tatlı şeyler hiç tüketmezsen kontrol altında tutarsın canım. Diğer öğünler o kadar hızlı yükselip inme yapmıyor. Cihazın varsa takip ederek de yiyip içersin zaten.Öyle oldu galiba bide doktor tam idrar tahlili aldı normalde idrarımda glıkoz cıkmıyordu şeker yüklemesinden sonra 150 çıkmış idrarda glikoz
Bişey yapmasan da geçer aslında onlar bir süre sonra benim şu an her yerim öyle gibi tatilde yemişlerKortizonluymuş ondan zaar
Bana kalsa kolonya boşaltıyodum da yapma dedi mdkfk
Elveda bol soslu makarnalar elveda canım künefe elvedaİdrarda glukoz bende de çıkmıştı ama o glukoz alımına bağlı çıkar dedi benim doktorum. İlk öğüne ekstra dikkat etmelisin. Ekmeği az tüketip tatlı şeyler hiç tüketmezsen kontrol altında tutarsın canım. Diğer öğünler o kadar hızlı yükselip inme yapmıyor. Cihazın varsa takip ederek de yiyip içersin zaten.
Ay artınca git dedi doktor, ondan gittim bunlar yeni çıktı çünkü. Kaşıntı da var ya korktum kolestazdan falanBişey yapmasan da geçer aslında onlar bir süre sonra benim şu an her yerim öyle gibi tatilde yemişler
Fıstık ezmesi iyi seçenek aslında, teşekkür ediyorum, sağlıkla alın kucağınıza inşallahben kendim şekersiz fıstık ezmesi yaptım onu getirdim. Çiğ ceviz badem hurma meyve iyi oluyor. Onun dışında çok bi şey yemek istemiyorum. Hele şeker çıkalı iyice tırstım.
Kuruyemiş sürekli yiyorum yetiremiyorum artık :)) haklısınız gerçekten hepsi hurmalı içerikler, sepetimdeydi okuyunca almaktan vazgeçtim evde hafif atıştırmalıklar hazırlarım artık. Teşekkür ederimCanım onların içinde hurma var, hurma da çok önerilmiyor gebelikte, o yüzden ben olsam pek tüketmezdim onları ama doktorun daha iyi bilir tabii. Kuru yemiş falan yesen?
Son haftalarda doğumu hızlandırsın diye yeniyor hurma erken dönemde ben cesaret edemedim yemeyeKuruyemiş sürekli yiyorum yetiremiyorum artık :)) haklısınız gerçekten hepsi hurmalı içerikler, sepetimdeydi okuyunca almaktan vazgeçtim evde hafif atıştırmalıklar hazırlarım artık. Teşekkür ederim
Tip 1 olan genetik gelen onun yaşla bir ilgisi yok. Genelde çocukluk çağında ortaya çıkıyor ve dışarıdan insülin alınması gerekli oluyor.Aileden gelen şeker türü hangisi kabul ediliyor yıllardır süren genetik olan mı yoksa bi iki yıldır ortaya çıkan stres üzüntüden olan şeker hastalığı da mı önem taşıyor, çünkü benim annem babam teyzelerim hepsinde son iki üç yıl da bi anda ortaya çıktı stres üzüntüye bağlıymış bu beni de etkiler mi yani yine genlerde mi vardır acaba
Yoktur canım kocaman bebek o hiçbir şey olmaz merak etme, plesenta önde olabiliyor bazen kanama yapıyor çok okuduk burda belki öyle bir şeydir kötü düşünme sakın. Haber bekliyoruz
Güzel haberler bekliyoruz inşallah sıkıntı yoktur çok çok geçmiş olsun
Evet yaptıracağım bende şeker yüklemesi gidemedim daha malesefTip 1 olan genetik gelen onun yaşla bir ilgisi yok. Genelde çocukluk çağında ortaya çıkıyor ve dışarıdan insülin alınması gerekli oluyor.
Tip 2 diyabet ileri yaşlarda ortaya çıkan tür. Burda vücutta insülin üretiminde bir sıkıntı yok ama vücudun insüline verdiği tepki değişiyor.
Benim bütün aile büyüklerimde tip 2 diyabet var. Ne yazık ki bende de gebelik diyabeti çıktı. Ama endişelenecek bir durum yok önemli olan tespit edilip erkenden önlem alınması.
Şeker yüklemesine gerek olup olmadığını zaten doktorunuz söyler. Bildiğim kadarıyla ailede tip 2 diyabet olması bir risk faktörü ama tek risk faktörü değil. Endişelenmeyin lütfen. Bu dönemde en önemlisi sizin sakin ve huzurlu olmanız
nasıl bir fiyat canım bu? eğer piyasayı biliyorsan?Bi de hazır hastaneye gitmişken doğumu sordum, 13 binmiş sadece doğum. Normalde hastaneden paket alsam emzirme danışmanlığı vs de dahildi onlar dahil değilmiş, 1 gece yatış normal ya da sezaryen fark etmeksizin doğum bi de işitme testi dahil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?